ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΕΜ.ΒΟΛΙΑΣΤΩΝ-Τα υποψήφια εμβόλια COVID-19 δείχνουν ότι η γονιδιακή θεραπεία είναι μια βιώσιμη στρατηγική

5/5 (9)

Τα υποψήφια εμβόλια COVID-19 δείχνουν ότι η γονιδιακή θεραπεία είναι μια βιώσιμη στρατηγική

Ακολουθούν αποσπάσματα απο το άρθρο της  Αμερικανικής Εταιρείας Γονιδιακής & Κυτταρικής Θεραπείας (ASGCT) στην ιστοσελίδα τους » The American Society of Gene & Cell Therapy (ASGCT) » με θέμα τα γονιδιακής θεραπείας ( Συνθετικής Βιολογίας ) προϊόντα  της Moderna και Pfizer/BionTech για την καταπολέμηση του Covid-19 .

ASGCT Staff – November 17, 2020

Τα ευρήματα της Moderna και της Pfizer αποδεικνύουν ότι η γονιδιακή θεραπεία είναι μια βιώσιμη στρατηγική για την ανάπτυξη εμβολίων για την καταπολέμηση του COVID-19.

Δύο πειραματικά εμβόλια COVID-19, στα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογία αγγελιοφόρου RNA (ή mRNA) για να διδάξουν στον οργανισμό να καταπολεμήσει τον ιό, ανέφεραν αποτελεσματικότητα άνω του 90%.

Τα ευρήματα αυτά, τα οποία ανακοινώθηκαν από τη Moderna στις 16 Νοεμβρίου και από την Pfizer και τον εταίρο της BioNTech στις 9 Νοεμβρίου (με ενημέρωση στις 18 Νοεμβρίου), αποδεικνύουν ότι η γονιδιακή θεραπεία είναι μια βιώσιμη στρατηγική για την ανάπτυξη εμβολίων για την καταπολέμηση του COVID-19.

 Και τα δύο υποψήφια εμβόλια χρησιμοποιούν mRNA για να προγραμματίσουν τα κύτταρα ενός ατόμου να παράγουν πολλά αντίγραφα ενός τμήματος του ιού.

[…]

Η Moderna και η Pfizer δήλωσαν ότι θα έχουν 20 εκατομμύρια και 50 εκατομμύρια δόσεις, αντίστοιχα, έτοιμες μέχρι το τέλος του 2020. 

Οι εταιρείες θα καταθέσουν αίτηση για άδεια επείγουσας χρήσης στον FDA τις επόμενες εβδομάδες. Και τα δύο εμβόλια απαιτούν δύο δόσεις.

[..]

Μόνο τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna είναι που βασίζονται σε ( συνθετική βιολογία – τεχνολογία ) mRNA και κανένα εμβόλιο ή φάρμακο mRNA δεν έχει εγκριθεί ποτέ από τον FDA.

( Σ.Ι. Ασκητής : Περισσότερα για τη Συνθετική Βιολογία δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ )

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΕΜ.ΒΟΛΙΑΣΤΩΝ (1) – ΛΙΣΤΕΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΕΝΩΝΩΜΑΣΤΕ https://greekcom.club/

THE COVID FRAUDEMIC IS A POLITICALLY MOTIVATED WORLD GENOCIDE EVENT

WE ARE AT WAR – THIS IS NOT A DRILL

Dr Mike Yeadon – Del Bigtree interview – A Grave Warning

A great interview with Del Bigtree. A must watch. Interview is over 1hr 30 mins. Lots of information delivered here. Please do make time for this one as it has lot of valid viewpoints. He talks about lockdowns and other aspects of this situation. He honestly delivers all this and makes valid points on whats going on.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *