ΙΣΠΑΝΙΑ: ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ισπανία: Σε εθνικό επίπεδο, οι πόλεις είναι πλήρως ενημερωμένες με αναφορά στο «The Great Reset»

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ «The Big Reset» στην Ισπανία, το οποίο λέει όλη την αλήθεια για το τι υποφέρουμε αυτήν τη στιγμή και πώς όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη εξαπατούνται με ό, τι κάνουν σε εμάς χρησιμοποιώντας τον ιό το ως δικαιολογία. Το ντοκιμαντέρ ήταν μια θεαματική επιτυχία, και η απόδειξη είναι ότι κυκλοφόρησε σε μια μικρή εταιρεία φιλοξενίας βίντεο όπως ο Lbry και είχε περίπου 170.000 προβολές τη στιγμή αυτής της συγγραφής.

El documental sin censura sobre la

https://lbry.tv/@thebigreset:1/movie:2

Δείχνει ότι σαν να υπάρχουν πάντα περισσότεροι άνθρωποι που ξυπνούν και συνειδητοποιούν ότι όλα αυτά είναι τεχνητά επειδή προσπαθούν να πάρουν ό, τι είχαμε, τρομοκρατώντας μας με έναν ιό που απεικονίζεται εντελώς χειραγωγικά ως επικίνδυνος. Αλλά δεν σταμάτησε μόνο με την ταινία ντοκιμαντέρ, υπάρχουν ήδη αρκετές πόλεις στην Ισπανία που καλύπτονται με αφίσες και αναφέρονται στην ταινία και κάνουν αυτήν την πραγματικότητα ορατή σε άτομα που δεν έχουν ακόμη υποψιάσει κάτι για αυτό.

Είναι ώρα να ξυπνήσουμε, ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση, γιατί η υπομονή όλων περιπλανιέται αργά. Ας δοκιμάσουμε ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν κάθε μέρα και ότι όλες οι πληροφορίες διαδίδονται προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *