ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.. Έλληνες, Πρόσφυγες & Λ….μετανάστες Λαθρομετανάστες Τουρκία MIT Ναρκωτικά(Βίντεο)

5/5 (2)

Έλληνες, Πρόσφυγες & Λαθρομετανάστες

Το δίκιο των Ελλήνων γονιών και του Συριακού λαού. Κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό ελληνικό σχολείο δεν πρέπει να δεχθεί στις τάξεις του προσφυγόπουλα. Παραβαίνουν το Διεθνές Δίκαιο αυτοί, οι οποίοι ανοίγουν τα εθνικά τους σχολεία…

Το δίκιο των Ελλήνων γονιών και του Συριακού λαού.

Κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό ελληνικό σχολείο δεν πρέπει να δεχθεί στις τάξεις του προσφυγόπουλα.

Παραβαίνουν το Διεθνές Δίκαιο αυτοί, οι οποίοι ανοίγουν τα εθνικά τους σχολεία σε πρόσφυγες.

Ένοχη για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι η Ελληνική Κυβέρνηση.

Ποινικές ευθύνες για όποιους – πολιτικούς ή εκπαιδευτικούς – συμπράττουν στο έγκλημα αυτό.

Η Σχολή Χιλλ είναι ένα πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο κάπου στην Πλάκα της Αθήνας. Ένα σχολείο, το οποίο είναι απρόσιτο για τους κοινούς Έλληνες Είναι πανάκριβο και η εισαγωγή σ’ αυτό απαιτεί εκτός από το μεγάλο πορτοφόλι και κάποιες συστατικές επιστολές. Δηλαδή, ακόμα κι αν ξεπεραστεί το οικονομικό πρόβλημα, αυτό δεν φτάνει από μόνο του για την εισαγωγή ενός παιδιού στο σχολείο αυτό. Τα παιδιά εκεί πρέπει να έχουν το απαιτούμενο κοινωνικό pedigree, ώστε να γίνουν αποδεκτά. Δεν είναι τυχαία παιδιά τυχαίων γονιών.

Εκεί στέλνονται τα παιδιά της άρχουσας τάξης, για να συγχρωτιστούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν τις κοινωνικές σχέσεις-επενδύσεις, οι οποίες θα τους εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Δεν δίνεις 16.000 τον χρόνο για πλάκα. Επένδυση είναι τα χρήματα αυτά. Σε αυτό το αποστειρωμένο -κυριολεκτικά και μεταφορικά- σχολείο προβλήματα όπως η φυματίωση, η ηπατίτιδα, η δυσεντερία κλπ. δεν είναι απλά άγνωστες καταστάσεις, αλλά στην κυριολεξία άγνωστες λέξεις. Αυτό το σχολείο βρίσκεται στην τρίτη χιλιετία και λογικό είναι αυτά τα προβλήματα του Μεσαίωνα να μην το αφορούν. Στο σχολείο αυτό έχει βάλει τα παιδιά του ο αγραβάτωτος «επαναστάτης» ο οποίος παριστάνει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Ο κατά φαντασίαν «Τσε» που, όταν δεν «πολεμάει» τους ιμπεριαλιστές χορεύει τις Αγορές.

Σαν να μην έφτανε η υποβάθμιση των μέσων που παρέχονται στα Ελληνόπουλα, τώρα έρχονται οι αυτοαποκαλούμενοι «ευαίσθητοι» και «ανθρωπιστές» να σπρώξουν όλα μαζί τα παιδιά στον Μεσαίωνα. Δεν έφτανε, δηλαδή, που οι «επαναστάτες» του κώλου υποβάθμισαν κάθε έννοια δημόσιας παιδείας, έρχονται τώρα και με τις πράξεις τους απειλούν και τα ίδια τα παιδιά. Δεν έφτανε, δηλαδή, που γυρνάνε στα σπίτια τους αγράμματα, τώρα θα φοβόμαστε μήπως γυρίσουν κι άρρωστα. Μπορεί να μην μαθαίνουν τα φαινόμενα της φυσικής ή της χημείας, αλλά θα τους μείνει από το σχολείο η γνώση του να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα της ηπατίτιδας και της φυματίωσης.

Έλληνες και Πρόσφυγες.

Επειδή μέσα στα πλαίσια της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας, λένε πως η Ελλάδα, πρέπει να δείξει «κατανόηση» στο μεταναστευτικό πρόβλημα – γιατί κατά το παρελθόν γεύτηκε τόσο την προσφυγιά όσο και τη μετανάστευση. Πρέπει να πούμε μερικά πράγματα, γιατί η κατάσταση δεν είναι έτσι όπως την παρουσιάζουν.

Πρόσφατα οι προσφυγικής καταγωγής κάτοικοι του Ωραιοκάστρου δέχθηκαν μια άδικη και σκληρή επίθεση από τους «αλληλέγγυους» και τους πλούσιους «ευαίσθητους» επειδή δεν ήθελαν – για υγειονομικούς λόγους – να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μαζί με προσφυγόπουλα, τα οποία δεν είχαν εμβολιαστεί και που κατά γενική παραδοχή αποτελούν μια μεγάλη απειλή για την υγεία των παιδιών τους.

Δικαίωμά τους είναι να μεριμνούν για την υγεία των παιδιών τους και βέβαια δεν θα δώσουν λογαριασμό σε κανέναν «ευαίσθητο» ο οποίος για λόγους πολιτικών, κομματικών και ιδιωτικών συμφερόντων δεν ενδιαφέρεται για τίποτε παραπάνω από μια επιφανειακή τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Αυτό, το οποίο γίνεται σήμερα σε κάποια ελληνικά σχολεία στο όνομα του «πολιτισμού» είναι έγκλημα. Είναι έγκλημα, γιατί, εξαιτίας αυτής της άθλιας πολιτικής, θα υποβαθμιστεί όχι μόνον η υγεία των παιδιών αλλά και η μόρφωσή τους. Ακόμα λοιπόν και στο βασικό επίπεδο να το εξετάσει κάποιος, αυτοί οι άνθρωποι έχουν δίκιο και αυτό το δίκιο κωδικοποιείται και σε νόμους.

Συνέχεια   εδώ

https://terrapapers.com/ellines-prosfyges-lathrometanastes/

Ο Ισλαμικός Βιασμός της Ευρώπης: Αμμος και Αίμα

Ο Ισλαμικός Βιασμός της Ευρώπης. Ποια ΜΜΕ και οι ελίτ στις Βρυξέλλες κρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τον πλήρη έλεγχο των ανατολικών συνόρων ώστε η ΕΕ να μπορεί να καταγράψει-ταυτοποιήσει τους…

Ο Ισλαμικός Βιασμός της Ευρώπης

Διαβάζω στο ιντερνέτ: H EE αναλαμβάνει τον έλεγχο των συνόρων προς ανατολάς και την εγκατάσταση των λάθρομεταναστών στην χώρα μας! Τον πλήρη έλεγχο των ανατολικών συνόρων ώστε η ΕΕ να μπορεί να καταγράψει-ταυτοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα με σκοπό την εγκατάστασή τους στην χώρα, αποκτά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αφού χαρακτηρίζεται «ασφαλής» και άρα δεν συντρέχει λόγος να φύγει κάποιος από αυτή αιτούμενος άσυλο αφού δεν κινδυνεύει!

Την Τετάρτη στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό θα απαιτηθεί από την ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει «ευρεία βοήθεια από την ΕΕ» ώστε να διαχειριστεί η ίδια την τεράστια εισροή προσφύγων-λαθρομεταναστών, εκχωρώντας έτσι τον έλεγχο των ανατολικών ελληνικών συνόρων. Όπως γράφουν οι Financial Times η ενέργεια θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες «όταν ο Αλέξης Τσίπρας παρευρεθεί σε μία εξαιρετικά σημαντική διάσκεψη» δύο μέρες αφού ορκίστηκε ως πρωθυπουργός για δεύτερη θητεία. «Αυτό που μας λένε είναι ότι, είμαστε έτοιμοι να μετεγκαταστήσουμε (τους εισβολείς λαθρομετανάστες) αλλά χρειαζόμαστε ένα απόλυτα σταθερό σύστημα καταγραφής τους όταν φτάνουν» τόνισε ένας ανώτατος αξιωματούχος της ΕΕ που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η καταγραφή τους κι όχι η μετεγκατάσταση; Πολύ απλά γιατί κατά την σύνοδο της 14ης Σεπτεμβρίου των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ελλάδα και η Ιταλία συμφώνησαν στη δημιουργία ενός ή περισσότερων κέντρων πρώτης υποδοχής και καταγραφής προσφύγων στο έδαφός τους, κι αποφάσισαν την οριστικοποίηση του καταλόγου των χωρών της νοτιο-ανατολικής Ευρώπης που θεωρούνται «ασφαλείς» και κατά συνέπεια οι προερχόμενοι από αυτές ΔΕΝ δικαιούνται ασύλου!

Συνέχεια εδώ

https://terrapapers.com/o-islamikos-viasmos-tis-evropis-ammos-ke-ema/

Λαθρομετανάστες Τουρκία MIT Ναρκωτικά

Στις 2 Ιουνίου 2009, είδαμε στα ΜΜΕ της Το υρκίας, εκτενείς αναφορές για την σύλληψη 85 λαθρομεταναστών, στην πόλη Ακσαράι (Aksaray) σε φορτηγό που ερχόταν από Βαν (Van), προερχόμενοι από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Είχε προηγηθεί στις 17 Μαρτίου 2009, η σύλληψη, 67 λαθρομεταναστών από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, σε ξεχωριστές επιχειρήσεις στις επαρχίες Μούγλα (δυτική Τουρκία), Μπίτλις και Βαν (ανατολική Τουρκία).

Οι λαθρομετανάστες προέρχονται από τη Μυανμάρ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και τα υπό παλαιστινιακή διοίκηση εδάφη της Δυτικής Όχθης και της Λωρίδας της Γάζας. Οι δύο επιχειρήσεις αυτές, αποτελούν τις μοναδικές συλλήψεις της Τουρκίας, από αρχές του έτους 2009. Προηγήθηκαν, αναφορές και καταγγελίες εις βάρος της Τουρκίας και στις δύο περιπτώσεις, από όργανα της ΕΕ για την διακίνηση των λαθρομεταναστών.

Δόγμα Οζάλ «Για να τελειώνουμε με την Ελλάδα αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια ανθρώπους από εδώ»

Στις 5 Μαίου 2009, εφημερίδα Zaman, αναφέρεται στο «καυτό» περιεχόμενο του ημερολογίου του ναυάρχου Οζντέν Ορνέκ, ο οποίος περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο της υπόθεσης Εργκενεκόν. Εκεί αναγράφεται ότι στις 21 Οκτωβρίου 2004, ένας αξιωματικός του πλοίου Ερτουρούλ «πήγε στην Ιταλία για άσκηση και μετέφερε 5 κιλά ηρωίνης». Ο Ορνέκ συνεχίζει λέγοντας ότι το παράνομο «πακέτο» παραδόθηκε σε συνεργάτη του αξιωματικού στη Σαρδηνία και μάλιστα ότι αυτό έγινε εν γνώσει του καπετάνιου του πολεμικού καραβιού. Χαρακτηριστικό είναι ότι, όταν αξιωματικός και καπετάνιος επέστρεψαν, άνοιξαν δύο μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς. Το Τουρκικό πλοίο συμμετείχε στη νατοϊκή άσκηση που έγινε μεταξύ 30/9 και 16/10 του 2004 στη Σαρδηνία.

Στις 8 Μαΐου 2009, Αλβανός διπλωμάτης συνελήφθη στην Τουρκία κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι αλβανικές αρχές, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι συνελήφθη καθώς μετέφερε 65 κιλά ηρωίνης. Η σύλληψη του Αγκίμ Χατζίου, δεύτερου γραμματέα της αλβανικής πρεσβείας στην ΠΓΔΜ, συνιστά το δεύτερο περιστατικό αυτού του τύπου, μετά τη σύλληψη πέρυσι στην Ιταλία οδηγού της αλβανικής πρεσβείας, ο οποίος μετέφερε ένα κιλό κοκαΐνης.

Στις 24 Μαΐου 2009, δεσμεύθηκαν να συνεργαστούν κατά της τρομοκρατίας και του εμπορίου ναρκωτικών σε συνάντησή τους στην Τεχεράνη, οι πρόεδροι του Ιράν, του Αφγανιστάν και του Πακιστάν. Ο τελικός αποδέκτης όλων αυτών των «προϊόντων» η Τουρκία, απουσίαζε από την συνάντηση αυτή. Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2008, στα πλαίσια των ερευνών για την ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ, συνελήφθη ο πρώην αστυνομικός διευθυντής, Σερντάρ Σατσάν (Serdar Saçan), και αποκαλύφθηκε ότι η υπηρεσία πληροφοριών της τουρκικής στρατοχωροφυλακής (JİTEM) ήταν ο συντονιστής της διακίνησης ηρωίνης από το Ιράν προς την Ευρώπη.

Σε φάκελο που βρέθηκε σε αποθήκη του συλληφθέντος πρώην αστυνομικού, βρέθηκαν στοιχεία για τη δολοφονία δυο Ιρανών το 1995 στην Κωνσταντινούπολη, του Asker Simko και του Zeya Nazım, οι οποίοι θεωρούνταν ως πράκτορες της MOD, που είναι η αντίστοιχη με τη JİTEM υπηρεσία του Ιράν. Σύμφωνα με τα στοιχεία που βρέθηκαν στο φάκελο, αλλά και με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου της εποχής, οι δυο δολοφονηθέντες ήταν οι σύνδεσμοι της ιρανικής υπηρεσίας πληροφοριών, οι οποίοι εξασφάλιζαν τον απαραίτητο συντονισμό με την JİTEM στο θέμα της διακίνησης της ηρωίνης που είχε προορισμό την Ευρώπη.

> Ο Σίμκο και ο Ναζίμ κατοικούσαν μόνιμα σε πανάκριβες βίλες στην Κωνσταντινούπολη και συνεργάζονταν με τα στελέχη της JİTEM και της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ στη διακίνηση της ηρωίνης, εξασφαλίζοντας τεράστια οικονομικά ανταλλάγματα για τους ίδιους και για τους ανωτέρους τους.

Στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ‘90 η Τουρκία επέτρεψε τη δημιουργία στρατοπέδου εκπαίδευσης σε μέλη της οργάνωσης «Μουτζαχεντίν του Λαού» που έκανε αντιπολίτευση στο καθεστώς του Αγιατολλάχ Χομεϊνί. Το στρατόπεδο αυτό, που βρισκόταν στο Βαν, λειτουργούσε υπό την ευθύνη της JİTEM. Η κίνηση αυτή της Τουρκίας προκάλεσε την αντίδραση του Ιράν, το οποίο με τη σειρά του επέτρεψε στο ΡΚΚ να ιδρύσει στρατόπεδο στο ιρανικό έδαφος, στο οποίο δραστηριοποιούνταν ο αδελφός του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν, Οσμάν, με 500 αντάρτες. Η κατάσταση αυτή οδήγησε σε ψύχρανση των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ JİTEM και MOD στον τομέα της διακίνησης της ηρωίνης που προοριζόταν για τις χώρες της Ευρώπης.

Τελικά, την ψύχρανση των σχέσεων των δυο υπηρεσιών την πλήρωσαν οι σύνδεσμοι, Σίμκο και Ναζίμ, οι οποίοι απήχθησαν από μέλη της JİTEM, υπό την καθοδήγηση του στελέχους της, ταγματάρχη Ερσεβέρ, και δολοφονήθηκαν, αφού έχασαν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και χρήματα (μετά από δυο χρόνια βρέθηκε δολοφονημένος στο ίδιο σημείο και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο Ερσεβέρ, ο οποίος είχε διαφωνήσει με τον ισχυρό άνδρα της JİTEM, προφυλακισμένο σήμερα, στρατηγό ε.α. Βελή Κιουτσούκ).

Όταν έγινε η δολοφονία των Ιρανών πρακτόρων (15 Ιανουαρίου 1995), η JİTEM είχε διαρρεύσει στον τουρκικό τύπο το σενάριο ότι οι δυο Ιρανοί είχαν δολοφονηθεί από το ΡΚΚ, επειδή “δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά των εσόδων από τη διακίνηση της ηρωίνης”. Όπως προκύπτει τώρα από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο φάκελο, το σενάριο αυτό είχε διαρρεύσει σκόπιμα από τη JİTEM στον τουρκικό τύπο, αφ’ ενός για να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη σε σχέση με τους πραγματικούς ενόχους και αφ’ εταίρου να αμαυρωθεί έτι περαιτέρω η εικόνα του ΡΚΚ στην τουρκική κοινή γνώμη. Να σημειωθεί ότι το σενάριο αυτό είχε προβάλλει και το πρώην ανώτατο στέλεχος της ΜΙΤ, Mehmet Eymür, στην ιστοσελίδα που είχε στο διαδίκτυο (www.atin.org).

Να σημειωθεί ότι η εμπλοκή των υπηρεσιών του τουρκικού επίσημου κράτους στη διακίνηση ναρκωτικών προς τις χώρες της Ευρώπης είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει αλλεπάλληλες φορές τον τουρκικό και το διεθνή τύπο, ενώ πρόσφατα έχει γραφεί επίσης στον τουρκικό τύπο ότι πίσω από τη διακίνηση λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα κρύβεται και πάλι η τουρκική στρατοχωροφυλακή (Jandarma).

Συνέχεια εδώ

https://terrapapers.com/lathrometanastes-tourkia-mit-narkotika/

Ραγιάδες: Τρολάκια του διαδικτύου

Εχει γεμίσει το fb ΡΑΓΙΑΔΕΣ τρολλάκια όπως την εποχή του δημοψηφίσματος των πολιτικών «πρώτη φορά γάμησε τα» Γιατί είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη οι μετανάστες; Εγκλωβισμένος είσαι όταν δεν μπορείς να κινηθείς προς καμία κατεύθυνση. Αυτοί…

Εχει γεμίσει το fb ΡΑΓΙΑΔΕΣ τρολάκια

Ζούμε στην εποχή του δημοψηφίσματος των «πρώτη φορά γάμησε τα»

«ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ. Ο Τσίπρας δεν είπε επί λέξη προεκλογικά «Ποια σύνορα; Έχει η θάλασσα η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέρουμε;» κι όμως τον ψήφισαν για πρωθυπουργό οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ!! Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι πολιτικοί τραβέλια αλλά οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ που τους ανέχονται και τους χειροκροτούν. Η Ελλάδα τελείωσε και την τελείωσαν οι κάτοικοι ΡΑΓΙΑΔΕΣ που την μολύνουν σαν καρκινικά κύτταρα, σαν μούχλα πάνω σε σάπιο ξύλο. Ζούμε μέρες αποκάλυψης με τους χιλιάδες μουσουλμάνους κι όταν ο ΡΑΓΙΑΣ «ανθρωπιστής» καταλάβει ότι δεν είναι περαστικοί αλλά τους έφεραν για να μείνουν, και ζητάνε τζάμπα σπίτια, επιδόματα, τζαμιά, να τους υπηρετούν, να μην υπάρχει στα σχολεία χοιρινό, κλπ καλούδια…  ήδη μουσουλμάνοι στην Καβάλα αρνήθηκαν να δεχτούν οδηγίες από γυναίκα διοικητή και οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ την άλλαξαν!!! «Πρώτη φορά αριστερά» συντρόφι, θα την πιείς μέχρι τέλους.»

Αυτό το κείμενο με τις δύο φωτογραφίες κάτω, είχε 1890 αναφορές στο facebook από Τρολάκια ΡΑΓΙΑΔΕΣ συντρόφια, που ενοχλήθηκαν. Δεν πειράζει … Σε λίγο θα βλέπουν το κεφάλι τους μακριά από το σώμα τους 2-3 λεπτά πριν ψοφήσουν, μα θα ‘ναι ήδη αργά. Μα θα μου πεις και γιατί να μην είναι το κεφάλι τους μακριά από το σώμα τους .. και κοντά που είναι ποιά η διαφορά;

Τι σχεδιάζουν τάχα; Εξαπολύουν προειδοποιητικές βολές για να πιάσουν «πόστο» και να φιμώσουν στόματα, όποια και αν είναι η κατάληξη με τους επαγγελματίες λαθραίους που στέλνει η Τουρκιά να καταλάβουν την Ελλάδα στην γενικότερη πολιτκή της, του Παντουρκισμού. Οι αληθινοί άνθρωποι πρόσφυγες που χρήζουν βοήθειας δεν είναι ούτε το 10% αυτών. Σε οποιοδήποτε hot spot πας, βλέπεις ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ότι το 80% αυτών που είναι εκεί, απέχουν παρασάγγας από τον ορισμό του μετανάστη ή του πρόσφυγα. Τα πολιτικά τραβέλια απ’ την άλλη, έχουν συνηθίσει στους διθυράμβους και τα «λιβάνια» και τώρα που το κλίμα αλλάζει, δεν αντέχουν την κριτική. Φυσικά, σαφώς και δεκτή η κριτική στην όποια άποψη, σαφώς και ελεύθερη η διατύπωση της όποιας διαφωνίας. Άλλο όμως διαφωνώ μαζί σου και άλλο σου απαγορεύω να διαφωνείς μαζί μου. Χώρια που είναι ανίκανοι να μιλήσουν με άποψη, πέρα από μουγκανίσματα.

Η δικτατορία της βλακείας των άψυχων είναι από τους βασικούς κανόνες των τσιμεντουπόλεων. Όσο μεγαλώνει η επισκεψιμότητα και η κίνηση μιας πληροφορίας τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των τρολ. Η Συναισθηματική Πανούκλα είναι κύριο γνώρισμα του ανθρώπινου ζώου και χαρακτηρίζει κυρίως τους παρασιτικούς που βολεύονται στη θαλπωρή των δεσμών τους και άρα τους ενοχλεί η αλήθεια, που είναι συνήθως επώδυνη. Άλλοι πάλι δεν αντέχουν τον κόπο της αναζήτησης. Μα, δυστυχώς η γνώση (και κατ’ επέκταση η αλήθεια) ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ με κόπο, έρευνα, μελέτη, διάκριση και δεκάδες άλλα χαρακτηριστικά που είναι άγνωστες λέξεις για τα τρολάκια.

Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες: Ενα στημένο παιχνίδι

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Inside Raqqa: Women’s secret films from within closed city of terrorist sect ISIS

Με κίνδυνο της ζωής τους φόρεσαν κρυφές κάμερες και κατέγραψαν όσα έβλεπαν στους δρόμους της πόλης από όπου εφορμούν οι τζιχαντιστές. Ενα βίντεο – ντοκουμέντο κατέγραψαν δύο γυναίκες από την Συρία στην πόλη Ράκα, την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους. Με κίνδυνο της ζωής τους, φόρεσαν κάτω από τις μπούργκες κρυφές κάμερες και, τηρώντας τους κανόνες κυκλοφορίας που έχουν επιβάλλει οι τζιχαντιστές για τις γυναίκες, δηλαδή καλυμμένες από ύφασμα σε κάθε εκατοστό του σώματός τους, συνοδευόμενες από άντρες, κατέγραψαν όσα μπορούσαν να δουν από την «καθημερινή» ζωή στην καρδιά, το κέντρο επιχειρήσεων του Ισλαμικού Κράτους. Οι γυναίκες αφηγούνται τις καταστάσεις στην Ράκα, και δείχνουν πως στους δρόμους κυκλοφορούν κυρίως άντρες, πως η κίνηση είναι η ελάχιστη, ενώ στο υλικό φαίνεται ακόμα και ένας άντρας να εκτελείται από τους φρουρούς τους σε δημόσια θέα.

Οι γυναίκες περιγράφουν πώς κατά τις δημόσιες εκτελέσεις, άντρες πυροβολούνται στο κεφάλι από τους φρουρούς, οι οποίοι στην συνέχεια τους αποκεφαλίζουν, καρφώνουν τα κεφάλια επιδεικτικά για να τα βλέπουν όλοι και πετούν τα σώματα στο δρόμο για να τα πατήσουν τα αυτοκίνητα. Σε άλλο σημείο του βίντεο φαίνεται πως οι τζιχαντιστές έχουν «μουτζουρώσει» με μαύρο μαρκαδόρο γυναικεία πρόσωπα σε διαφημίσεις καλλυντικών που υπήρχαν πριν την εισβολή τους στην πόλη. Το βίντεο προβλήθηκε από το σουηδικό κανάλι Expressen TV, ενώ εκεί αναφέρεται επίσης πώς οι τζιχαντιστές κλέβουν τις ταυτότητες Σύρων πολιτών και περνούν αρχικά στην Τουρκία και κατόπιν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες!

«Στην πραγματικότητα, οι μονοθεϊστικές γραφές δεν κηρύσσουν ούτε την ειρήνη ούτε την αγάπη ούτε την ανοχή. Είναι κείμενα μίσους» έχει πει Γάλλος συγγραφέας στο παρελθόν, καταγράφοντας γενναία την αλήθεια. Ολες οι γραφές. Ξαφνικά και για κάποιος, ο εχθρός είναι προ των πυλών, στην Ειδομένη, στον Πειραιά, στην Κως, στην Μυτιλήνη, μέσα από κείμενα που συρίζουν σαν το επωασμένο φίδι που γιγαντώνεται σε μυθικό τέρας καταδίνοντας ανοχή και θρεφόμενο από το μίσος και τον φόβο. Ώσπου να αρχίσει να καταβροχθίζει σώματα! Κατά τα άλλα οι τηλεοπτικοί κήνσορες, οι τιμητές των ΜΜΕ αντιπαρατάσσουν το μίσος, μην ορίζοντας καν τις αιτίες … Αν τα πράγματα ήσαν τόσο απλά, θα περίμενε κανείς η επίθεση να προέλθει από την Αφρική, από τους πιο φτωχούς, και ίσως να στρεφόταν κατά της Σαουδικής Αραβίας και του Περσικού Κόλπου, των πετρελαιοπαραγωγών χωρών, των πιο πλούσιων.

Συνέχεια εδώ

https://terrapapers.com/ragiades-trolakia-tou-diadiktyou/

Ισλαμική Άλωση Ελλάδας-Ευρώπης

Είναι ασυγχώρητο σφάλμα με ιστορικές και πολιτιστικές προεκτάσεις η χώρα μας, ιστορικός προμαχώνας κατά της ισλαμικής επέκτασης, επέλεξε την παράδοση από την αντίσταση, καθιστάμενη όμηρος κάποιων όψιμων δικαιωματιστών, οι οποίοι υπερασπιζόμενοι τη εθνομηδενιστική τους ιδεοληψία,…

Οι «δικαιωματιστές» της ημεδαπής και ο εποικισμός Ελλάδας-Ευρώπης

Η κερκόπορτα της Ευρώπης (σ.σ. όχι μόνον της ΕΕ) άνοιξε με ελληνική ευθύνη και πρωτοβουλία, επιτρέποντας μιαν άνευ προηγουμένου ειρηνική εισβολή μουσουλμανικών μαζών στην ήπειρο, η οποία κατά το ιστορικό παρελθόν κατόρθωσε να αναχαιτίσει την προέλαση των στρατιών του Ισλάμ, αποτρέποντας τον δια της βίας εξισλαμισμό του γεωγραφικού λίκνου του ελληνο-ρωμαϊκού πολιτισμού. Είναι πλέον γεγονός αυταπόδεικτο ότι η μοναδική προεκλογική υπόσχεση-απειλή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περί αποστολής χιλιάδων μεταναστών και τζιχαντιστών στην καρδιά της Ευρώπης, υλοποιείται με κίνδυνο παραγωγής μη αναστρέψιμων ιστορικών αποτελεσμάτων.

Σε καθημερινή βάση, η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη συνειδητοποιεί και αντιλαμβάνεται με τρόπο επικίνδυνα ανησυχητικό, ότι η Ελλάδα συνιστά εν γένει αποσταθεροποιητικό πόλο με αφορμή την λαθρομετανάστευση, καθώς μεθόδευσε και εκτέλεσε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) την πολιτική ήπιας αναχαίτισης των κατά συντριπτική πλειοψηφία μουσουλμανικών εποικιστικών ροών, με το κάλυμμα του οικονομικού μετανάστη ή και του πρόσφυγα.

Μέσα σε επτά μόλις μήνες το πολιτικο-διπλωματικό κεφάλαιο της χώρας, υφίσταται τις συνέπειες ακόμη μιας πιο σημαντικής κρίσης, επακόλουθη της τρέχουσας πολιτικής κατεύθυνσης των «δικαιωματιστών» της συγκυβέρνησης, η οποία προστίθεται στην απομείωση που έχει συμβεί λόγω της έντασης που προκλήθηκε από την αμετροεπή διαπραγμάτευση για την οικονομία.

Στους οφθαλμούς των Ευρωπαίων (εντός και εκτός ΕΕ) η Αθήνα ευθύνεται γιατί επέτρεψε και δεν απέτρεψε, επιτάχυνε και δεν επιβράδυνε, την είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων και προσεχώς εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών (σ.σ. ή παράτυπων μεταναστών), οι οποίοι κατευθύνονται προς την γεωγραφική καρδιά της γηραιάς ηπείρου. Την ίδια στιγμή χαμόγελα ικανοποίησης, ανάμικτα με κροκοδείλια δάκρυα σχηματίζονται στους ισλαμιστικούς κύκλους σε Τουρκία και στο Χαλιφάτο (σ.σ. Daesh επί το ορθότερον) σκιαγραφώντας την μέγιστη – σε επίπεδο γεωπολιτικής – επιτυχία στο όνομα του τζιχάντ, όπως εκείνοι το αντιλαμβάνονται.

Συνέχεια εδώ

https://terrapapers.com/islamiki-alosi-elladas-evropis/

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..

του Νίκου Πρασσά

Έλλην(ιδ)ες χαρείτε τις γιορτές σας σε καιρό οικονομικής κρίσης και απολαύστε τα Χριστούγεννα ως «χριστιανοί», γιατί μετά ακολουθεί η πολιτιστική κρίση, και θα πρέπει να συμμαζευόμαστε στα σαλόνια και στα γκέτο που μας ετοιμάζουν!
 
Από τον 7ο αι. όταν το Ισλάμ επικράτησε ως θρησκεία, χώρες χριστιανικές όπως η Τουρκία, Αίγυπτος και Συρία ή το ινδουιστικό Πακιστάν με το Αφγανιστάν του Ζωροαστρισμού και του Βουδισμού μετατράπηκαν σε Ισλαμικές.

Ο Paul Dan Beaulieu σε μια μελέτη του στο Harvard δημιούργησε έναν μαθηματικό τύπο για να αποδείξει το ιστορικό σχέδιο της μουσουλμανικής θρησκείας, και εξέτασε παράλληλα τον τρόπο με τον οποίον αυτές οι κοινωνίες εμποτίστηκαν με μουσουλμάνους όσο και την ιδεολογία του Ισλάμ. Συμπέρασμά του ήταν πως αυτές οι διαδικασίες διαρκούν ακόμα και 300–400 χρόνια, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο μη αναστρέψιμο όταν εγκαθίσταται ως πίστη σε έναν τόπο, που είναι συνήθως περίπου το 16% του πληθυσμού. Σε άλλες χώρες αυτή η αλλαγή επέρχεται κατά την διάρκεια 100–150 ετών. Ιστορικά βλέπουμε να υπάρχει μία αντίσταση από τους χριστιανικούς πληθυσμούς στην εξάπλωση του Ισλάμ, διότι σκοπός της ιδεολογίας αυτής δεν είναι μόνον η κατάκτηση και κυριαρχία του τόπου όπου εγκαθίσταται, αλλά και η επιβολή της υπεροχής που προβάλλεται από την διδασκαλία του.
 
Στην Ευρώπη του 21ου αιώνα, η διαδικασία συμβαίνει με πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ ότι γινόταν παλιότερα. Δεν υπάρχει καθόλου αντίσταση από τους ντόπιους πληθυσμούς λόγω σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όσο και η ανεκτικότητα ή αποδοχή της λεγόμενης Ιδέας της Παγκοσμιοποίησης.

Στην Ε.Ε ζουν επίσημα 25.770.000 μουσουλμάνοι με στοιχεία του 2016 και άλλοι 19.000.000 μουσουλμάνοι εισήχθησαν τα τελευταία χρόνια με την «μετανάστευση». Στο πάρκο Sutton Coldfield, 20 μίλια από το Birmingham, συγκεντρώνονται 140.000 άτομα για να προσευχηθούν. Στην Ελλάδα είναι «άγνωστο», όπως και πόσοι από αυτούς θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια για να επακολουθήσει το χάος της κοινωνικής διάλυσης δίχως ριπή όπλου. Η μουσουλμανική θρησκεία πλέον αντιμετωπίζεται ως ίση με τις άλλες προϋπάρχουσες θρησκείες, αλλά παραβλέπονται οι πολιτικές διαστάσεις που αφορούν το Ισλάμ. Για παράδειγμα ένας χριστιανός δεν μπορεί να προσευχηθεί δημόσια και ομαδικά στις ισλαμικές χώρες ή εάν ένας Ευρωπαίος πολίτης κλέψει από κάτι απλό μέχρι χρήματα από μια τράπεζα, η δικαιοσύνη είναι πολύ διαφορετική με τους νόμους του Ισλάμ που κόβει το χέρι ενός κλέφτη ή εκτελεί τον βιαστή σε δημόσια θέα. Ο μέσος πολίτης δυστυχώς δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τις πρακτικές του Ισλάμ, ώστε να αντιδράσει, αλλά ακόμη και για τον νόμο της Σαρία που αγνοεί ή δεν ενδιαφέρεται να μάθει, και ο οποίος μόνο για την ισότητα του ατόμου δεν περιποιεί την γυναίκα έναντι του άντρα μέσα στην κοινωνία.

Τον 7ο–9ο αι. εμφανίστηκε και ίσχυσε η Συνθήκη του Ομάρ που αναφερόταν στις σχέσεις χριστιανών και μουσουλμάνων. Οι χριστιανοί, εβραίοι και οπαδοί άλλων θρησκειών αναφέρονταν ως πολίτες «β΄ κατηγορίας» ή «dhimmis». Με τους κανόνες που όριζε η Συνθήκη διαμορφώθηκε η ζωή και συμπεριφορά τους στην ισλαμική κοινωνία και οι βασικές αρχές της οποίας μετατράπηκαν στα νομικά στοιχεία του νόμου της Σαρίας που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα. Για παράδειγμα οι σταυροί από τις εκκλησίες έπρεπε να φύγουν, οι καμπάνες σταμάτησαν να ηχούν, η Αναστάσιμη ακολουθία απαγορεύτηκε, όπως και κάθε άλλη μαζική εκδήλωση. Το μικρότερο τζαμί μιας πόλης έπρεπε να είναι ψηλότερο από την υψηλότερη εκκλησία. Η ένδυση των «dhimmis» ήταν διαφορετική και η κίτρινη ζώνη είχε συνδυαστεί με τους εβραίους (όπως οι Ναζί το κίτρινο άστρο), που έπρεπε να την φορούν για να ξεχωρίζουν από τους μουσουλμάνους. Κάθε κανόνας που δημιουργήθηκε υπό την Συνθήκη του Ομάρ βασιζόταν στην θεμελιώδη αρχή που υπήρχαν στο Κοράνι, στην Σούρα του Μωάμεθ και το Χαντίθ που λένε ότι ο μουσουλμάνος δεν είναι ποτέ ίσος με έναν «άπιστο».

Αν εξετασθεί περαιτέρω η διαδικασία της ισλαμοποίησης εύκολα συμπεραίνεται πως καμιά σχέση δεν έχει με την οργανωτική δομή της εκκλησίας του Χριστιανισμού. Ακόμα και σε ένα μουσουλμανικό κράτος που δεν είναι ένα καλό παράδειγμα λόγω των μοναχικών εγκληματιών, δείχνουν ξεκάθαρα παρά το γεγονός ότι ο ISIS αποδέχεται τον «τρομοκράτη» ως έναν στρατιώτη τους, δεν είχαν ποτέ καμία επαφή με το Ισλαμικό κράτος.
 
Και, γιατί τα απομονωμένα άτομα κάνουν το ίδιο, δηλώνοντας ότι ακολουθούν το ισλαμικό κάλεσμα χωρίς καμία οργανωτική δύναμη που να τους συνδέει με μια θεσμική δομή; Επειδή η συμπεριφορά αυτή υπάρχει μέσα στην ιδελογία αυτή σε αντίθεση με τον δυτικού τύπου «αναρχικό» άθεο.

Αυτό το ιδεολογικό σύστημα τροφοδοτεί την διαδικασία που ονομάζουμε «ισλαμοποίηση», και που παρατηρείται στους μέσους μουσουλμάνους της καθημερινής ζωής. Ενστικτωδώς απαιτούν διαφορετικό πρότυπο που πηγάζει μέσα από την διατροφή, την ενδυμασία μέχρι την συμπεριφορά και την συμβίωση στην κοινωνία. Πρότυπα, τα οποία ναι μεν ισχυρίζονται ότι αποτελούν θρησκευτική εμπειρία, αλλά πίσω υπάρχει ο πολιτικός σκοπός που συμβαδίζει με την Ισλαμοποίηση.
Μία μορφή Παγκοσμιοποίησης σε διαρκή εξάπλωση η οποία στο τέλος θα καταλήξει ως μια Πανθρησκεία ή Αθεΐα, για τους απαρνηθέντες τον δικό τους «θεό», με κοινή Διακυβέρνηση.

Νίκου Πρασσά

diodotos-k-t.blogspot.com

Το τέλος των ψαράδων με το τέλος στα σκάφη τους που επέβαλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Από τον Αλιευτικό Σύλλογο Βόλου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Τελικά η μείωση φόρων που υποσχέθηκε ο Κ.Μητσοτάκης, είναι η επιβολή ενός χαρατσιού στα ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ!!!

Άνθρακας ο θησαυρός για τους ψαράδες αυτής της χώρας και της Μαγνησίας τελικά, που πίστεψαν τα παχιά λόγια και το ενδιαφέρον των βουλευτών για τους πτωχούς ψαράδες!!!

Ένας κλάδος που καταρρέει όπως όλος ο πρωτογενής τομέας αυτής της χώρας, έρχονται οι χαρτογιακάδες της ΑΑΔΕ και ο Υπουργός της ανάπτυξης και τον δίνουν την χαριστική βολή η μάλλον τον βουλιάζουν στα νερά του Αιγαίου.

Σίγουρα θα τους θυμηθούν όμως τους ψαράδες οι βουλευτές μας και η εκάστοτε κυβέρνηση σε επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών, ναυαγίων, στο Μάτι και όπου χρειάστηκε να πάνε με τα καΐκια τους αφιλοκερδώς και πάντα με γνώμονα την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο τους που κινδυνεύει στη θάλασσα!

Αυτοί που όπως λένε όλοι άλλωστε είναι οι φρουροί του Αιγαίου και των ακριτικών νησιών μας!

Οι βουλευτές μας λοιπόν ως συνήθως θα τρέξουν να τους συγχαρούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για να παίξει στο δελτίο τον 9 και μετά σιωπή για την επιβολή χαρατσιων με το έτσι θέλω ένα ωραίο πρωί!

Αυτή είναι λοιπόν η ανταμοιβή όλον αυτών των ανθρώπων της θάλασσας, η επιβολή τέλους ή αλλιώς ενός χαρατσιού γιατί έχουν ένα καΐκι και δεν έχουν βαπόρι όπως έχουν οι κολλητοί της κυβέρνησης εφοπλιστές!!!

Τελικά κύριοι βουλευτές της Μαγνησίας ποιά είναι η άποψη σας και τι θα κάνετε ώστε να αρθεί αυτή

 η άδικη επιβολή του τέλους αλιευτικών πλοίων?

Ο Πρόεδρος 

Ξηραδακης Χρηστος

Επιβολή τέλους σε αλιευτικά πλοία και ρυμουλκά με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Εδώ η συνέχεια

http://www.myvolos.net/%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%88%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b4%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%ac/

Το μοίρασαν στην Μάνη… Εντάξει, φτάσαμε στον πάτο μάλλον.

Μητσοδράκουλας, εχθές στο συνέδριο της ΝΔ, για το μεταναστευτικό: «ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ»

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: «ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ! ΑΪΝΤΕ ΤΟΝ Π@@ΛΟ! ΚΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΑΣΧΑ..ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..»

Ο Ελληνικός Στρατός φιλοξενεί,ταΐζει και συντηρεί …..55.085 λαθρομετανάστες ! (Σέ ΠΟΙΟ άλλο σημείο της ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ επιτρέπεται αυτό;;;)

Δηλαδή ένας λάθρο, ένας στρατευμένος! 

Κάθε λάθρο και την ….φιλιππινέζα του.

Συνεχίζει το ΓΕΕΘΑ την πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα, ενασχόλησή του με δεκάδες χιλιάδες λάθρο, που έχουν εισβάλει στη χώρα και την οποία αντιμετωπίζουν ως «μη-χώρα».

Την στιγμή που η τουρκική απειλή, έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο, με την Άγκυρα να είναι έτοιμη να υφαρπάξει την ελληνική ΑΟΖ το ΓΕΕΘΑ στέλνει ανακοινώσεις ότι στην επίβλεψή του έχει 55.000 -και βάλε.

Δηλαδή σε μια ξαφνική κρίση με την Τουρκία, το ΓΕΕΘΑ θα είναι απασχολημένο με την φροντίδα 55.000 Αλγερινών, Μαροκινών, Πακιστανών, Σουδανών, Κογκολέζων, Μπαγκλαντεσιανών, Αφγανών, Τυνήσιων και Σύρων κ.ο.κ χωρίς βέβαια να μπορεί να ασχοληθεί με την άμυνα της χώρας, την οποία όπως φαίνεται έχει εναποθέσει στην ΕΕ και τις ΗΠΑ!

Διαβάστε την ανακοίνωση που μόνο ανησυχία και θλίψη προκαλεί για το μέλλον αυτής της χώρας:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, σας γνωρίζεται ότι για τις 28 Νοεμβρίου 2019 διαμένουν σε 34 δομές διαχείρισης ΕΔ, 55.085 μετανάστες/πρόσφυγες, με δυνατότητα φιλοξενίας 30.708 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου, Κω, Έβρου, Μαλακάσας και Διαβατών) έχουν υπεράριθμους μετανάστες/πρόσφυγες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των Ε.Δ. για τις 28 Νοεμβρίου 2019 ανέλαβαν το έργο της παροχής 37.096 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 232 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα Ε.Δ.), λαμβανομένου υπ΄όψη, ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους μετανάστες/πρόσφυγες. 

Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.»

http://ixnos.blogspot.com/2019/11/55085.html

Η ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ (ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΘΗΝΑΙ 1966

ένα όμορφο κείμενο για την Πατρίδα μας…τότε που τα παιδιά μάθαιναν μέσα από τα σχολικά βιβλία να αγαπούν την Ελλάδα και να μην “ζηλεύουν” τις ξένες χώρες…

Στον τοίχο της τάξεως ,που είναι πίσω από την έδρα, κρέμεται ο χάρτης της Ευρώπης.

Ο δάσκαλος, δείχνοντας στα παιδιά την Ελλάδα, ακούει τον Κωστάκη να φωνάζει:

-Πόσο είναι μικρή, κύριε, εμπρός σε τόσες χώρες και τόσες θάλασσες!

-Είναι μικρή, όμως είναι όμορφη, απαντά η Ελενίτσα.

-Ναι, είναι πολύ όμορφη η Ελλάδα.

Μου το είπε και ο θείος μου, που εταξίδεψε και εγύρισε όλη σχεδόν την Ελλάδα ,και πολλούς ξένους τόπους.

-Σωστά, λέγει ο δάσκαλος.

Εμείς έχομε το δώρο από το Θεό να έχουμε πατρίδα από τις πιο όμορφες.

Καταπράσινοι λόφοι, ήμερα βουνά με δάση και νερά, γόνιμες κοιλάδες και πεδιάδες, τοπία γελαστά την στολίζουν.

Έπειτα μεγάλες πολιτείες, όπως η Αθήνα και η Ακρόπολή της, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και άλλες πολλές.

Και επάνω από όλες αυτές τις ομορφιές , ένας φωτεινός και γαλάζιος ουρανός, ο ωραιότερος του κόσμου.

Κι εξακολούθησε ο δάσκαλος:

-Για να την αγαπήσετε πιο πολύ την όμορφη αυτή χώρα, πρέπει, παιδιά, να μάθετε την ιστορία της. 

Πρέπει να μάθετε τις θυσίες, τους ηρωισμούς, που έχουν κάνει οι πρόγονοί μας , για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι.

Κι ακόμα πρέπει να μάθετε τον πολιτισμό της, για να γεμίσει η καρδιά σας υπερηφάνεια, που είσθε Έλληνες.

Πώς είναι δυνατόν, λέγει τώρα ο δάσκαλος, όσοι αναγκάζονται να ξενιτευθούν να λησμονήσουν μια τέτοια πατρίδα;

Όσοι Έλληνες σκορπίζονται στα διάφορα μέρη της γης ημπορεί να κάνουν νέα ζωή εκεί.

Ημπορεί να αγαπούν την ξένη γη σαν πατρίδα τους. 

Ημπορεί να γίνονται εκεί πλούσιοι και ευτυχισμένοι. 

Μα τίποτα δεν ημπορεί να σβήσει από την καρδιά και από το νου τους την Ελλάδα.

Είδατε και τον θείο της Ελενίτσας.
Εξενιτεύθηκε στην Αμερική.

Κι όμως ποτέ δεν εξέχασε το χωριό του.

Ξαναγύρισε να ζήσει εδώ,που έμαθε τα πρώτα γράμματα και που ποτέ δεν το λησμόνησε.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *