ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

5/5 (5)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και η στάση του Ερντογάν τα τελευταία χρόνια ιδίως μετά το πραξικόπημα οπερέτα του 2016 είναι η φανερή πλέον εκδήλωση μια στάσης που συνάδει με την μουσουλμανική φανατική και αιματοβαμένη οργάνωση των Αδελφών Μουσουλμάνων

Η κατάσταση αυτή όμως έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εναντίον του  σε πολλές μουσουλμανικές χώρες, όπως Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία κλπ. που δεν ανέχονται την φιλοδοξία του να ηγείται του ισλαμικού κόσμου και τώρα άρχισαν να εμφανίζονται ειδήσεις που τον χαρακτηρίζουν σαν ισλαμιστή τρομοκράτη και αιματοβαμμένο δικτάτορα.

Ενώ άλλη μια μεγάλη χώρα και μάλιστα πετρελαιοπαραγωγός, συγκεκριμένα η Νιγηρία, διέκοψε μετά από αίτημα της Σαουδικής Αραβίας τις διπλωματικές της σχέσεις με το φιλοτουρκικό Κατάρ, ο στόχος μετατοπίζεται όπως δείχνουν τα δημοσιεύματα στον Τούρκο πρόεδρο που εμφανίζεται σαν ο κύριος υποστηρικτής των Αδελφών Μουσουλμάνων, που έχουν χαρακτηριστεί σαν τρομοκράτες.

Ένα από τα μεγαλύτερα αραβόφωνα κανάλια, η Al Arabia, δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία που δείχνει τον Ερντογάν να κάθεται στο πάτωμα δίπλα στον γνωστό ισλαμιστή τρομοκράτη, Hikmetyar, χαρακτηρίζοντας τον Τούρκο πρόεδρο σαν μέγα ισλαμιστή τρομοκράτη και αιματοβαμμένο δικτάτορα, δηλαδή πρωτοφανείς βαριές φράσεις κατά του Ερντογάν.

Η φωτογραφία αναφέρει ότι ο Ερντογάν είναι μαζί με τον χασάπη της Kabil, τον Hikmetyar και τον άλλο ισλαμιστή σφαγέα, τον Gannuşi. Να σημειωθεί ότι αυτή η φωτογραφία είχε εμφανιστεί πριν από χρόνια και στην Τουρκία αλλά μετά από αυστηρή εντολή του Ερντογάν αποσύρθηκε.

Το άσχημο είναι πως η διεθνής κοινότητα τα αγνοεί όλα αυτά αλλά μέσα στην ίδια την Τουρκία έχει αρχίσει και φουντώνει ένα μεγάλο κύμα λαϊκής οργής εναντίον του που δεν προοιωνίζει… ήρεμες εξελίξεις.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *