ΙΡΛΑΝΔΗ ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ mRNA COVID-19

5/5 (15)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τώρα θα χάσετε όλο το χιούμορ σας: Ανοσολόγος και μοριακή βιολόγος Καθ. Dolores Cahill:

Ιρλανδή ανοσολόγος και μοριακή βιολόγος Καθ. Δρ. Ο Dolores Chahill εξηγεί στο βίντεο που βασίζεται στη μελέτη «Η ανοσοποίηση με εμβόλια SARS κορανοϊού οδηγεί σε σοβαρή ανοσολογική νόσο των πνευμόνων μετά την ένεση με άγριο ιό SARS», γιατί τα εμβόλια mRNA σχετίζονται με ακραίους κινδύνους.

Warum COVID 19 geimpfte Monate nachher der mRNA-Impfung sterben werden.

Εάν τα εμβολιασμένα άτομα έρθουν σε επαφή με άγριο κοροναϊό λίγους μήνες μετά τον εμβολιασμό, το ανοσοποιητικό τους σύστημα θα απαντήσει σε πολλές περιπτώσεις με μια θανατηφόρα καταιγίδα κυτοκίνης. Αυτό συμβαίνει επειδή το εμβόλιο mRNA τροποποιεί γενετικά τα σωματικά κύτταρα με τέτοιο τρόπο ώστε να παράγουν την ακίδα πρωτεΐνη του κοροναϊού.

Εάν ένας νέος κορωνοϊός ενεργοποιήσει αργότερα το ανοσοποιητικό σύστημα, αναγνωρίζει τις αυτοπαραγόμενες ακίδες ως κίνδυνο και ξεκινά μια σημαντική επίθεση εναντίον των δικών του κυττάρων του σώματος. Ως αποτέλεσμα, αυτοί που εμβολιάστηκαν υποφέρουν από σηπτικό σοκ με ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων, η οποία συνήθως καταλήγει σε θάνατο.

Ο Γάλλος γενετιστής Dr. med. Η Alexandra Henrion-Caude (πρώην διευθυντής εθνικής έρευνας, Inserm) απαιτεί: Το κοινό πρέπει να ενημερώνεται για τους κινδύνους που απειλούν τη ζωή των εμβολίων mRNA για τους ηλικιωμένους πριν από τον εμβολιασμό. Αναφέρεται στα συμπεράσματα της μελέτης – «ενημερωμένη συγκατάθεση των συμμετεχόντων στη μελέτη εμβολίων COVID-19 σχετικά με τον κίνδυνο επιδείνωσης της κλινικής νόσου και των κλινικών επιπτώσεών της:

Ο ειδικός και σημαντικός κίνδυνος αύξησης που εξαρτάται από αντισώματα COVID-19 (ADE) θα έπρεπε να είχε αποκαλυφθεί στα υποκείμενα δοκιμής – τόσο όσοι συμμετέχουν επί του παρόντος σε μελέτες εμβολίων όσο και όσοι προσλαμβάνονται για τις μελέτες.

Οι μελλοντικοί ασθενείς πρέπει επίσης να ενημερώνονται μετά την έγκριση του εμβολίου. Αυτή η αποκάλυψη πρέπει να είναι εμφανής και ανεξάρτητη προκειμένου να πληροί το πρότυπο της ιατρικής δεοντολογίας για την κατανόηση και τη συγκατάθεση του ασθενούς. Οι εμβολιασμοί mRNA δεν προστατεύουν από κορωναϊούς, αλλά τους καθιστούν θανατηφόρο κίνδυνο! Πρέπει επομένως να διευκρινιστεί εάν ο όρος «εμβόλιο» κρύβει ένα βιολογικό σύστημα όπλων.

Σε κάθε περίπτωση, οι κατασκευαστές εμβολίων, ο ΠΟΥ και οι υπεύθυνοι τους στις εθνικές αρχές θα προσπαθήσουν να μετατρέψουν τις παρενέργειες (από στρατιωτική άποψη: κύρια αποτελέσματα) του εμβολιασμού mRNA σε μεταλλαγμένο ιό. Πώς εξηγείτε το κύμα θανάτου μετά τον εμβολιασμό; Οι νεκροί-εμβολιασμένοι θα ονομάζονται COVID-νεκροί! Ένας μεταλλαγμένος ιός – επειδή ο παλιός δεν έφερε τον αριθμό των θανάτων που ήθελαν. Οι κατασκευαστές πανδημίας θα ερμηνεύσουν εκ νέου αυτούς που πέθαναν ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού mRNA ως θανάτους COVID-21. Αυτό πρέπει να αποφευχθεί μέσω αυτοψιών – διότι τα θύματα εμβολιασμού πρέπει να χρησιμεύσουν ως δικαιολογία για σκληρά μέτρα, καθώς και για έναν ακραίο μαζικό πανικό, τον οποίο ξέρουν πώς να ξεσηκώσουν μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ο στόχος τους – να μεγιστοποιήσουν τον αριθμό των θανάτων μέσω αναγκαστικού εμβολιασμού – είναι εμφανής σε όλη την ασυνείδησή του. Για τους δημιουργούς πανδημίας, είναι επίσης στρατηγικής σημασίας να εξαλειφθεί η ομάδα ελέγχου των μη εμβολιασμένων – και να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό. Γιατί κάνουν τόσο αυστηρή δράση εναντίον εκείνων που αρνούνται; Διαφορετικά, θα γίνει γρήγορα εμφανές ότι μόνο οι εμβολιασμένοι άνθρωποι πεθαίνουν. Επομένως, όποιος δεν έχει εμβολιαστεί με υψηλό ρίσκο mRNA πρέπει να απομονωθεί και να απελαθεί σε στρατόπεδα καραντίνας ως «απειλή».

Τώρα γίνεται σαφές γιατί ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε με κακόβουλο χαμόγελο τον Ιούνιο του 2020: «Ο επόμενος ιός θα προσελκύσει την προσοχή – και γιατί ο Μάικλ Ράιαν, ως διευθυντής του «προγράμματος έκτακτης ανάγκης «του ΠΟΥ, ανακοίνωσε μαζικές απελάσεις σε στρατόπεδα καραντίνας του κορωναϊού τον Μάρτιο 30, 2020: «Πρέπει να σπάσουμε τα σπίτια και να πάρουμε μαζί μέλη της οικογένειάς σας» .

Εμείς (μια ομάδα γιατρών και πολιτικών) ερευνούμε επί του παρόντος εάν οι μαζικές εξετάσεις PCR χρησιμοποιούνται επίσης για να εξαλειφθούν οι μη εμβολιασμένοι ως ομάδα ελέγχου. Το τεστ COVID-19 PCR – μια λήψη νανοσωματιδίων για τον εγκέφαλό σας – μπορεί να ενεργοποιηθεί π.χ. με ακτινοβόληση των νανοσωματιδίων με 5G μικροκύματα.

Professor Dolores Cahill: Why People Will Start DYING A Few Months After The First mRNA Vaccination

Ντολόρες Κάιλ: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna λέει ότι ο κόσμος θα πρέπει να ζήσει με Covid «για πάντα» αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας και εμπειρογνώμονες για τις μολυσματικές ασθένειες έχουν πει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Covid-19 να γίνει ενδημική ασθένεια, που σημαίνει ότι θα είναι παρούσα στις κοινότητες ανά πάσα στιγμή, ωστόσο πιθανότατα σε χαμηλότερα επίπεδα από ό, τι είναι τώρα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna Stephane Bancel φάνηκε να συμφωνεί την Τετάρτη ότι το Covid-19 θα γίνει ενδημικό, λέγοντας «Το SARS-CoV-2 δεν θα πάει μακριά». Πηγή #CNBC #US #Covid

Moderna CEO says the world will have to live with Covid ‘forever’

Κορωναϊός στην Αυστραλία: Ο καθηγητής John Shine χτυπά τους μύθους του εμβολίου AstraZeneca. Ένας παγκοσμίου φήμης επιστήμονας έχει εξετάσει τη συζήτηση γύρω από το εμβόλιο, διορθώνοντας μια «σημαντική παρανόηση» σχετικά με το τι μπορεί να κάνει. Ο επικεφαλής της επιστήμης χτυπά μύθους εμβολίων. Ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες της Αυστραλίας αντέδρασε μετά από «σημαντικές παρεξηγήσεις» σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της κορωναϊού της AstraZeneca. news.com.au. Κανένα από τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί για χρήση δεν έχει δείξει ότι μπορούν να σταματήσουν τη μετάδοση. » Ο επικεφαλής της επιστήμης χτυπά μύθους εμβολίων

news.com.au

Dem Congressman Catches COVID After Receiving 2nd Dose Of …

Βουλευτής δημοκρατρίας πιάνει τον COVID αφού έλαβε 2η δόση…

Όπως αποδεικνύεται, οι Ρεπουμπλικάνοι δεν είναι οι μόνοι πολιτικοί που μπορούν να πάρουν COVID. Προσφέροντας την τελευταία υπενθύμιση ότι το εμβόλιο COVID-19 δεν είναι 100% αποτελεσματικό στο να εμποδίσει τους ανθρώπους να μολυνθούν από τον ιό, ο εκπρόσωπος των Δημοκρατικών, Adriano Espaillat της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε ότι είχε δοκιμαστεί θετικά ακόμη και μετά τη δεύτερη δόση ενός εμβολίου.

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ . ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *