ΙΡΑΝ; ΠΑΚΙΣΤΑΝ; ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ; ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

ΙΡΑΝ? ΠΑΚΙΣΤΑΝ?? ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ??? Ηνωμένο Βασίλειο: Γυναίκα που μετέτρεψε στο Ισλάμ σχεδίαζε να ενισχύσει τους μουσουλμανικούς βοναφίδες της, ανατινάζοντας τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου

ΟΧΙ, είναι η Αγγλία και όχι τόσο χαρούμενη πια.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Μία συμμορία των σομαλικών μουσουλμάνων χτυπάει Σουηδό μαθητή

Και η αστυνομία απλά στέκεται γύρω, προφανώς δεν κάνει τίποτα.

https://twitter.com/PeterSweden7/status/1230612916703023104

Έχουν φτάσει οι Γερμανοί στα όρια τους;

Οι μουσουλμάνοι και οι χρήσιμοι ηλίθιοι στην Αριστερά ανησυχούν για το ανερχόμενο μίσος των μουσουλμάνων εισβολέων στη Γερμανία.

Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια, η Γερμανία έχει δει πάνω από 2.000 αναφερόμενα περιστατικά που κατηγοριοποιήθηκαν ως αντι-μουσουλμάνοι, με περισσότερους από 100 από αυτούς να απευθύνονται σε τζαμιά. Αυτό οδήγησε τη γερμανική-μουσουλμανική κοινότητα να ζητήσει μια νέα κυβερνητική θέση για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη λεγόμενη «ισλαμοφοβία» της χώρας. Αλλά αυτό θα αρκούσε για να σταματήσει η άνοδος των κομμάτων κατά του εξισλαμισμού και των εγκλημάτων μίσους που συγκρούονται όχι μόνο με τη Γερμανία, αλλά με πολλά μέρη της Ευρώπης.

Rising Hatred in Germany

Κατάκτηση μουσουλμάνων: Σύντομα θα έρθουν σε μια πόλη κοντά σας

ΟΧΙ, δεν είναι Dearborn, όπως θα περίμενε κανείς. Το Hamtramck του, Michigan, που ισχυρίζεται ότι έχει την πρώτη πόλη με πλειοψηφία μουσουλμάνων στην Αμερική. Το Hamtramck, όπου το 75% του πληθυσμού του ήταν πολωνικό, μειώθηκε σήμερα σε μόλις 10%, αποτέλεσμα μαζικής μετανάστευσης μουσουλμάνων από το Μπαγκλαντές, την Υεμένη και τη Βοσνία. Στα τελευταία χρόνια του καθεστώτος Obama, το Hamtramck έγινε πρωταρχικός προορισμός για συριακούς μουσουλμάνους μετανάστες, παρόλο που ο κυβερνήτης του Μίτσιγκαν προσπάθησε να τους κρατήσει έξω από το κράτος του.

Τα τελευταία χρόνια, οι Αμερικανοί έχουν αρχίσει σταδιακά να συνειδητοποιούν ότι κάτι είναι σάπιο στην πολιτεία του Μίτσιγκαν. Μετά από πολυάριθμα περιστατικά, δεν υπάρχει αμφιβολία: το Μίτσιγκαν έχει πρόβλημα και προέρχεται από την ολοένα και αυξανόμενη ισλαμική κοινότητα.
Μέχρι τώρα, πολλοί Αμερικανοί έχουν ακούσει τις ιστορίες τρόμου που προέρχονται από ορισμένες περιοχές του Μίτσιγκαν, συγκεκριμένα το Dearborn και το Hamtramck, οι οποίες έχουν κατακλυστεί από ισλαμιστές μετανάστες και κοινότητες. Στην πραγματικότητα, η Hamtramck είναι εισηγμένη ως πλειοψηφική μουσουλμανική πόλη και κυβερνάται μόνο από Μουσουλμάνους, ενώ το Dearborn θεωρείται ως η «μουσουλμανική πρωτεύουσα των ΗΠΑ», σε ποσοστό άνω του 50% ισλαμικής και φιλοξενεί το μεγαλύτερο τζαμί της Αμερικής.

Υπήρχε φόβος ότι το Μίτσιγκαν κατευθυνόταν προς το να γίνει το πρώτο κράτος στην αμερικανική ιστορία για να εκλέξει έναν μουσουλμάνο κυβερνήτη, έναν άνθρωπο που ονομάστηκε ο Δρ. Abdul el-Sayed. (Αλλά κατέβηκε σε μια συντριπτική ήττα στην δημοκρατική πρωτοβάθμια)
Η πρώτη πόλη της Αμερικής με πλειοψηφία μουσουλμάνων.

America’s first Muslim-majority city

Αμέσως μετά τις επιθέσεις του Παρισιού, ακριβώς πριν από τη σκοποβολή του San Bernardino, ο Hamtramck, οι κάτοικοι του Μίτσιγκαν, ψήφισαν στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο του μουσουλμανικού πλειστηριασμού στις εθνικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Με αυτά τα νέα, τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης κατέβηκαν στο Hamtramck, μια πυκνή και υποβαθμισμένη μεταβιομηχανική πόλη που φυσικά περιβάλλεται από το Ντιτρόιτ. Η Ουάσιγκτον παρουσίασε μια εικόνα μιας «τεταμένης» πόλης όπου η «εισροή μουσουλμάνων … έχει βαθιά αναστατώσει κάποιους κατοίκους».

Το CNN ρώτησε τον δήμαρχο του Hamtramck αν φοβάται τους μουσουλμάνους γείτονές του και ο The Telegraph έγραψε για τις «εντάσεις» που έκαναν οι εκλογές στην κοινότητα. Άλλες πηγές ειδήσεων ανακυκλώθηκαν και εξωραϊσμούσαν σε αυτές τις αναφορές και ξαφνικά το Hamtramck έγινε «Shariaville, ΗΠΑ» και «Muslimville, ΗΠΑ», θεσπίζοντας απαγορεύσεις για το μπουκάλι και το νόμο της Σαρία.

Δύο άντρες από το Μπαγκλαντές επανεκλέγησαν στο δημοτικό συμβούλιο των έξι μελών στις εκλογές, ενώ ένας άνδρας της Υεμένης επέστρεψε σε ένα πολωνικό μέλος του συμβουλίου. Οι τρεις από αυτούς συμμετέχουν σε ένα άλλο μέλος του μουσουλμανικού συμβουλίου που δεν ήταν έτοιμος για επανεκλογή.

US’s first city with Muslim majority council

Ο Πολωνός πληθυσμός του Hamtramck αυξήθηκε γρήγορα όταν ο Dodge άνοιξε την έδρα του στην πόλη το 1914. Το εργοστάσιο έκλεισε το 1980 και ενώ οι Πολωνοί αντιπροσώπευαν το 75% του πληθυσμού στην κορυφή του τη δεκαετία του 1970, σήμερα αποτελούν το 10% 22.000 κατοίκους.

Καθώς όλο και περισσότεροι μουσουλμάνοι μετανάστες μετακόμισαν, ο πολωνικός πληθυσμός το εγκατέλειψε. Οι μουσουλμάνοι από το Μπανγκλαντές, την Υεμένη και τη Βοσνία αντιπροσωπεύουν πλέον περίπου το 60% των κατοίκων, σύμφωνα με τον Ινστιτούτο Piast, έναν τοπικό εταίρο απογραφής των ΗΠΑ που παρακολουθεί τον πληθυσμό της πόλης.

Μια από τις κύριες πηγές «έντασης» είναι οι δυνατές 6:30 π.μ. Ισλαμικές εκκλήσεις προς προσευχή, τις οποίες πολλοί μη μουσουλμάνοι έχουν διαμαρτυρηθεί και προτάσεις για την κατασκευή τεμένους στο κέντρο της πόλης, δεδομένου ότι ο νόμος επιτρέπει στους ιμάμηδες να μπλοκάρουν τους φραγμούς από το άνοιγμα μέσα σε 500 πόδια του κτιρίου τους.

Το Telegraph Λίγο πριν την ανατολή στο Hamtramck, Michigan, η πρώτη κλήση προς την προσευχή αντηχεί μέσα από τις στενές σειρές των σπιτιών με λευκά χιονισμένα σπίτια-χιονοστιβάδα. Γύρω από το τζαμί Al-Islah οι πέντε καθημερινές κλήσεις ακούγονται στο φούρνο Martha Washington. Καθώς οι πελάτες διαρρέουν, μια μη μουσουλμανική γυναίκα την αναφέρει ως «αυτόν τον θόρυβο». Δεν είναι επίσης οπαδός των niqabs που βλέπουμε τακτικά στο δρόμο.

Μέσα στο Δημαρχείο μια πλάκα γιορτάζει το ετήσιο Αραβικό Φεστιβάλ και ένα σημάδι διαβάζει «Μέση Ανατολή: Έρχομαι στο Hamtramck». Και υπάρχουν πολλά σημάδια βασικών εντάσεων στην κοινότητα. Στον τοίχο του εστιατορίου με το χάμπουργκερ του Wendy, το «Do not Vote(Μην ψηφίζετε)» είναι επικαλυμμένο σε μια αφίσα εκστρατείας ενός υποψήφιου μουσουλμάνου.

Στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, τέσσερις από τις έξι έδρες των συμβουλίων πήγαν στους μουσουλμάνους υποψηφίους. Ο Saad Almasmari, 28 ετών, ένας δυναμικός πολιτικός που έφθασε από την Υεμένη το 2009, κέρδισε τις περισσότερες ψήφους, αλλά δεκάδες αφίσες του καταστράφηκαν.

Inside Hamtramck, America’s only Muslim-majority city

Ηνωμένο Βασίλειο: Γυναίκα που μετέτρεψε στο Ισλάμ σχεδίαζε να ενισχύσει τους μουσουλμανικούς βοναφίδες της, εκτονώντας τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου
Ο μουσουλμάνος μετασχηματισμός, ο Safiyya Shaikh, ένας υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους που σχεδίασε να «σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους» σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, αντιμετωπίζει σήμερα πολλά χρόνια πίσω στη φυλακή.

Σύμφωνα με την Evening Standard: Η Σαφέγια Σάιχ, 36 ετών (όνομα γέννησης: Michelle Ramsden) πραγματοποίησε ταξίδι αναγνωρίσεως στο κεντρικό Λονδίνο καθώς προγραμματίζει την επίθεση από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, προσπαθώντας να πάρει δύο σακούλες εκρηκτικών και επιλέγοντας το ορόσημο ως τον κορυφαίο στόχο της. Επισκέφτηκε τον Άγιο Παύλο για να ελέγξει τα επίπεδα ασφάλειας και το καλύτερο μέρος για να κρύψει μια αυτοσχέδια βόμβα.

Ένα ζευγάρι αστυνομικών που εκπροσωπούνταν ως ομάδα εξτρεμιστών αντρόγυνου ήταν σε επαφή με την Σάιχ, η οποία έδωσε μία από τις τσάντες ότι ήθελε να γεμίσει με εκρηκτικά για να πραγματοποιήσει μια επίθεση, σύμφωνα με το BBC.

Η Shaikh, από τον Hayes, είχε υποσχεθεί την πίστη στο Ισλαμικό κράτος (ISIS) και έτρεξε ένα κρυπτογραφημένο κανάλι στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram, προτρέποντας τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλο τον κόσμο και παρέχοντας συμβουλές για εξτρεμιστές που σχεδίαζαν αγριότητες.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *