ΙΟΛΟΓΟΣ ΔΡ. ΣΤΕΦΑΝ ΛΑΝΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΙΟΛΟΓΙΑ» ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι επικριτές της δικαστικής ετυμηγορίας υποστηρίζουν ότι η νίκη του Δρ. Λάνκα (Dr. Lanka) βασίζεται αποκλειστικά στον τρόπο με τον οποίο είχε διατυπώσει την προσφορά ανταμοιβής, δηλαδή να πληρώσει τα 100.000 ευρώ για την παρουσίαση μιας μόνο δημοσίευσης αποδεικτικών στοιχείων (την οποία ο Δρ. Bardens δεν μπόρεσε να παράσχει).

Αυτό το επιχείρημα, ωστόσο, αποσπά την προσοχή από τα ουσιώδη σημεία.

Ο καθηγητής Podbielski θεωρεί αυτήν την έλλειψη πειραμάτων ελέγχου ως «μεθοδολογική αδυναμία» αυτών των δημοσιεύσεων, οι οποίες είναι μετά από όλες τις σχετικές μελέτες σχετικά με το θέμα (δεν υπάρχουν άλλες δημοσιεύσεις που προσπαθούν να αποδείξουν την ύπαρξη του «ιού της ιλαράς»).
Έτσι, σε αυτό το σημείο, δεν έχει ακόμη παραδοθεί μια δημοσίευση σχετικά με την ύπαρξη του ιού της ιλαράς που αποτελεί το τεστ της καλής επιστήμης.

Επιπλέον, στη δίκη διαπιστώθηκε ότι, σε αντίθεση με τη νομική του αρμοδιότητα, σύμφωνα με το άρθρο 4 του νόμου περί προστασίας των λοιμώξεων (IFSG), το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI), η υψηλότερη γερμανική αρχή στον τομέα των μολυσματικών ασθενειών, απέτυχε να πραγματοποιήσει δοκιμές για φερόμενο ιό της ιλαράς και να τα δημοσιεύσει.
Το RKI ισχυρίζεται ότι έκανε εσωτερικές μελέτες για τον ιό της ιλαράς, ωστόσο, αρνείται να παραδώσει ή να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα.
Δρ. Λάνκα: «Με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου στη δίκη για τον ιό της ιλαράς, τυχόν εθνικές και διεθνείς δηλώσεις σχετικά με τον εικαζόμενο ιό της ιλαράς, τη μολυσματικότητα της ιλαράς και το όφελος και την ασφάλεια του εμβολιασμού κατά της ιλαράς, έκτοτε δεν έχουν επιστημονικό χαρακτήρα και έχουν στερηθεί τη νομική τους βάση.

Dr Stefan Lanka Interview English Interpretation

Dr Stefan Lanka Interview English Interpretation March 17, 2020

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *