ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

5/5 (2)

Στην Ελλάδα το πιο εύκολο και κυρίως το πιο βολικό για ένα πολιτικό είναι να το παίζει αντιπολίτευση, αλλά… μέχρι ενός σημείου!

Δεν μας ξεκαθάρισαν αν δέχονται σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, (στην πραγματικότητα είναι υπέρ), τάχτηκαν υπέρ όλων των νόμων διαστροφής της ανθρώπινης φύσης, ενώ ο εκλεκτός τους για την δημαρχία της Αθήνας, κ Κώστας Μπακογιάννης, δηλώνει φανατικός υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων, της τεκνοθεσίας τους και υπέρ της νομιμοποιήσεως της κάνναβης. Τώρα έρχονται να δηλώνουν ότι το ανεξίθρησκο κράτος αυτοί τον είχαν προωθήσει πρώτοι.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για τη συμφωνία της Κυβέρνησης με την Εκκλησία
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την ικανοποίησή της για την καθυστερημένη υιοθέτηση της πάγιας θέσης της από τον ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τις σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας. Σήμερα απεδείχθη περίτρανα ότι τα εκκρεμή ζητήματα στις σχέσεις των δύο πλευρών δεν χρήζουν συνταγματικής αναθεώρησης, αλλά μπορούν κάλλιστα να ρυθμιστούν με νομοθετικές πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες τις οποίες, υπενθυμίζεται, ότι είχε λάβει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήδη από το 2013, με τη σύσταση κοινής εταιρείας Κράτους-Εκκλησίας για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, την υλοποίηση των οποίων είχε ματαιώσει για ιδεοληπτικούς λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στο πλαίσιο αυτό, εύχεται η συμφωνία που ανακοινώθηκε σήμερα να αποβεί ουσιαστικά επωφελής για την Πολιτεία και την Εκκλησία και να μην εξαντληθεί σε μια κατ’ επίφαση αποσύνδεση της μισθοδοσίας των κληρικών από το Κράτος».

Αλήθεια γιατί να επιλέξει κανείς αυτούς, αφού μια χαρά η σημερινή κυβέρνηση τους έχει ολοκληρωτικά ακυρώσει ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *