Ιατρός ερευνήτρια, αποκάλυψε πως μολύνονται οι άνθρωποι με τα μολυσμένα με ιούς εμβόλια, και ο Fauci, την κατέστρεψε και την φυλάκισε (βίντεο)

5/5 (5)

Η αλήθεια για τον Fauci και την ποινικοποίηση της έρευνας της Δρ Judy Mikovits

 Είκοσι πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί μολύνονται από τους ιούς που εξέρχονται από το εργαστήριο … στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου αίματος και εμβολίων”.


Ως ανταπόκριση σε αυτήν την ανακάλυψη, απολύθηκα από τη δουλειά μου, κατηγορήθηκα, διώχθηκα,φυλακίστηκα και διατάχθηκε να αποσύρω την έρευνά μου και να δηλώσω δημοσίως ότι «τα έβγαλα όλα απ’ το μυαλό μου»

Ποιός την κατηγόρησε, την απέλυσε την φυλάκισε και την απείλησε με την ζωή της, γιατί αρνήθηκε να αποσύρει την έρευνα της και να κλείσει το στόμα της;

Ο Fauci.

 

Η Judy A. Mikovits είναι από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες της γενιάς της. 

 

Έγινε μέλος του NIH το 1980 ως Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στη Μοριακή Ιολογία στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, ως ερευνήτρια για τον καρκίνο.
Το έργο της επικεντρώθηκε στην έρευνα ανοσοθεραπείας και αφορούσε τον ιό HIV.

Η Δρ Mikovits ξεκίνησε μια 20ετή συνεργασία με τον Frank Ruscetti, πρωτοπόρο στον τομέα της ανθρώπινης ρετρό ιολογίας. 


Βοήθησε τον Δρ Russetti να απομονώσει τον ιό HIV και να τον συνδέσει με το AIDS το 1983. 

Ο προϊστάμενος της NIH, Anthony Fauci, καθυστέρησε τη δημοσίευση αυτής της κρίσιμης έρευνας για 6 μήνες, ώστε να δώσει το χρόνο στον Robert Gallo να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει και να διεκδικήσει την πατρότητα του ιού.


Οσον αφορά τον  Robert Gallo βρισκόταν στα δικαστήρια και με τον Γάλλο Luc Montagner για την πατρότητα του ιού, αν θυμάμαι καλά επι 8 χρόνια, τελικά μοιράστηκαν τα δικαιώμάτα και το βραβείο Νόμπελ, άλλη μια μεγάλη αμαρτωλή ιστορία.


Η καθυστέρηση στις μαζικές εξετάσεις για τον HIV επέτρεψε στο AIDS να εξαπλωθεί περαιτέρω σε όλο τον κόσμο και βοήθησε τον Fauci να κερδίσει προαγωγή σε διευθυντή του NIAID. Ανταμείφθηκε για την προσφορά του.


Το 2006, η Δρ Mikovits έγινε διευθυντής του Whittemore Peterson Institute for Neuro-Immune Disease και συνεργάστηκε με τον Δρ Ruscetti αναζητώντας την αιτία του συνδρόμου χρόνιας κόπωσηςCFS που ξαφνικά έγινε επιδημία στη δεκαετία του 1980. 

Η αρσενική κυριαρχούσα ιατρική κοινότητα απέρριψε το CFS με την αιτιολογία, ότι το CFS είναι μια  ψυχοσωματική «γρίπη γιάπις» που προκαλείται όταν τα εύθραυστα θηλυκά τα »παίζουν» σε εργασίες που απαιτούν ένταση, σε εταιρικές εργασίες.


Η Δρ Mikovits ανακάλυψε ότι το 67% των προσβεβλημένων γυναικών έφερε έναν ιό – που ονομάζεται Xenotropic Murine Leukemia related Virus (ΧΜRV)– απομόνωσε τον ιο που αποδείχθηκε ότι προέρχονται από ποντίκια.

XMRV σχετίζεται επίσης με καρκίνο του προστάτη, του μαστού, των ωοθηκών, της λευχαιμίας και του πολλαπλού μυελώματος.

 Πολλές γυναίκες με XMRV έφεραν παιδιά με αυτισμό.

Το 2009, η Δρ. Mikovits και ο Ruscetti δημοσίευσαν τα εκρηκτικά ευρήματά τους 
στο περιοδικό Science. 
Όμως η ερώτηση παρέμεινε: Πώς ο XMRV μπήκε σε ανθρώπους;
Άλλοι ερευνητές συνέδεσαν το πρώτο κρούσμα CFS με ένα εμβόλιο πολιομυελίτιδας που δόθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές που είχε ως αποτέλεσμα την »Επιδημία στο Νοσοκομείου του Λος Άντζελες του 1934». 
Αυτό το εμβόλιο καλλιεργήθηκε σε κονιοποιημένους εγκεφάλους ποντικών. 
Οι ρετροϊοί από νεκρά ζώα μπορούν να επιβιώσουν σε κυτταρικές σειρές και να μολύνουν μόνιμα τα εμβόλια.
Οι μελέτες της Δρ Mikovits έδειξαν ότι ο ιός XMRV υπήρχε στα εμβόλια MMR, Polio και Encephalitis που δόθηκαν σε παιδιά Αμερικής και στους στρατιώτες. Ο Δρ Fauci διέταξε τη Mikovits να κλείσει το στόμα της. 

Όταν αρνήθηκε, κατάσχεσε παράνομα τα βιβλία εργασίας και τους σκληρούς δίσκους της, την απέλυσε από την κυβερνητική της εργασία και την απέκλεισε από το να λαμβάνει επιχορηγήσεις απο το NIH που την ανάγκασε να τερματίσει την επιστημονική της καριέρα.Ο XMRV παραμένει στα αμερικανικά εμβόλια.
Με δικά της λόγια η ιστορία της

Σύντομα συνειδητοποίησα ότι αυτές οι πρωτεΐνες και ιογενείς μολυσματικοί παράγοντες εισήχθησαν στον ανθρώπινο πληθυσμό μέσω μολυσμένων εμβολίων.

Είκοσι πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί μολύνονται από τους ιούς που εξέρχονται από το εργαστήριο … στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου αίματος και εμβολίων”.

Ως ανταπόκριση σε αυτήν την ανακάλυψη, απολύθηκα από τη δουλειά μου, κατηγορήθηκα, διώχθηκα,φυλακίστηκα και διατάχθηκε να αποσύρω την έρευνά μου και να δηλώσω δημοσίως ότι «τα έβγαλα όλα απ’ το μυαλό μου»

Αρνήθηκα να καλύψω τα επιστημονικά στοιχεία και στοχοποιήθηκα και τιμωρήθηκα.

Με έσυραν από το σπίτι μου δέσμια … αρνήθηκα να αποκυρήξω τα δεδομένα … έχουμε τα δεδομένα … βασικά είπαν πες σε όλους ότι τα έβγαλες όλα απ’ το μυαλό σου και μπορείς να πας στο σπίτι σου. Εάν δεν το κάνεις, θα σε καταστρέψουμε. Και το έκαναν.”
”Υπάρχει ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο που παραβλέπει τις βλάβες και τις παρενέργειες που προκαλούνται από τα εμβόλια, και είναι πιο διεφθαρμένο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. 

Και έτσι κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν τον κόσμο να μάθει ότι κάθε μία ένεση σε βλάπτει, και μπορεί να μη δεις τον καρκίνο για δύο δεκαετίες…”
Δείτε τα  συγκλονιστικά βίντεο παρακάτω και θα δείτε για το πως ρίχτηκε στην φυλακή, επειδή μίλησε για τη θανατηφόρα μόλυνση των ανθρώπινων εμβολίων από ιούς.The Truth About Fauci Featuring Dr. Judy Mikovits

The Truth About Fauci Featuring Dr. Judy Mikovitz

The Criminalization of Science Whistleblowers: An Interview with Judy Mikovits, Phd

[Το Off the Record, όπως πάντα, μεταδίδει αυτή την είδηση επειδή το πιο πιθανό είναι να μη δει ποτέ το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα, χωρίς να παίρνει θέση για το ζήτημα.]

Dr. Judy Mikovits on AutismOne Radio on Dr. Fauci and her book «Plague of Corruption»

Coronavirus What You Should Know with Judy Mikovitis PhD

πηγή

The Truth About Fauci Featuring Dr. Judy MikovitzΠοινικοποίηση της έρευνας.Μοριακή βιολόγος ρίχτηκε στη φυλακή επειδή ανακάλυψε ότι τα ανθρώπινα εμβόλια είναι μολυσμένα με ιούς (video)

Μοριακή βιολόγος ρίχτηκε στη φυλακή επειδή ανακάλυψε ότι τα ανθρώπινα εμβόλια είναι μολυσμένα με ιούς (video)

The criminalization of science whistleblowers: A mind-blowing interview with Judy Mikovits, PhD

Σχετικά άρθρα

Nομοσχέδιο στο Τέξας για την απαγόρευση των εμβολιασμών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης μέχρι να αποδειχθούν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή ΚΑΙ αναγκαία

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Τα εμβόλια έχουν βασιστεί επάνω σε μια φαρμακευτική απάτη για πάνω από εκατό χρόνια

Χημική ουσία που προκαλεί στειρότητα και αποβολές βρέθηκε σε εμβόλια τετάνου.

Αυτισμός ασθένεια ή δηλητηρίαση;

Εμπολα ο υιός της Μπιγκ Φάρμα και ο πατέρας Ιπποκράτης.

Εμβόλια και μετα-αναλύσεις ή καλύτερα πως να ψεύδεστε με στατιστικά στοιχεία.

Εμβόλια η μεγάλη αυταπάτη

Πηγή

Μην φοβάστε. Μπόρα είναι θα περάσει. Δεν υφίσταται ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ…. μόνο «τυχαίες» συμπτώσεις.. (βίντεο)

Για να δούμε ο Fauci και ο Ferguson τι σχέσεις είχαν με τον Μπίλ Γκέιτς

Και γιατί λέω να μην φοβόμαστε;

Γιατί ενω εδώ στην Ελλάδα είχαμε αυτές τις συμπτὠσεις, στην Γερμανία ήταν τότε  ένας άλλος  πνευμονολόγος-επιδημιολόγος ο Wolfgang Wodarg, πρόεδρος της επιρροής της επιτροπής υγείας, (PACE)   που είχει δηλώσει, και όχι μόνο αυτός, αλλά και άλλοι, ότι »η πανδημία είναι ψεύτικη’‘και ότι είναι »ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ιατρικής του αιώνα».

Μην φοβάστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, μπόρα είναι θα περάσει.

Οπως τότε το 2009 με την fake, την ψεύτικη πανδημία της γρίπης των χοίρων, τότε που υπουργός υγείας ήταν ο Αβραμόπουλος, που είχαμε αγοράσει 8 εκατομμύρια εμβόλια, και δεν τα χρησιμοποιήσαμε.

Μάλιστα το 1 εκατομμύριο περίπου το γυρίσαμε πίσω στην SANOFI, γιατι περιείχε φορμαλδεύδη, απαγορευμένη στην ΕΕ, ακόμα και σε προιόντα καθαριστικά.

Τότε που στις ΗΠΑ , συμβουλάταρας ήταν ο Fauci, στην Αγγλία ήταν ο Ferguson, αυτοί που κανουν πάντα τα καταστροφικά μοντέλα των επιδημιών, οι ίδιοι τα τελευταια χρονια, σχεδόν σε όλες τις  »πανδημίες».ποιός ήταν στην Ελλάδα;;

Και τότε το μάντρα στις  υπηρεσίες δημόσιας υγείας (ΚΕΛΠΝΟ) ήταν  »καλύτερα να σώσεις παρά να μετανοιώσεις».

Απλά εδώ στην Ελλάδα δεν είχαμε πολλά κρούσματα, ίσως γιατι είχαμε υπογράψει συμβάσεις  εμβολίων εν αναμονή.

Συμβάσεις εν αναμονή σημαίνει ότι η σύμβαση θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν ο ΠΟΥ θα δηλώσει μια πανδημία – κάτι που συνέβη αργότερα και τότε, αλλά και τώρα.

Οι δε συμβάσεις που είχε συνάψει η βιομηχανία τότε, με τις χώρες περιελάμβαναν μια παράγραφο ότι για τις τυχόν παρενέργειες που θα υπήρχαν απο τα εμβόλια της γρίπης, την ευθύνη θα την είχε μόνο ο αγοραστής.

Αλλά ποιός ήταν τότε ο συμβουλάτορας του υπουργού υγείας;

Κατι συμπτώσεις, ο  Λοιμωξιολόγος κ.Τσίοδρας.

Και τι έλεγε και όχι μόνο έλεγε, αλλά και έκανε;

Ας δούμε απο τον τύπο της εποχής εκείνης .

Την ίδια εκτίμηση για την πιθανότητα να έχουμε έξαρση του ιού το φθινόπωρο κάνουν και οι επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το οποίο προσανατολίζεται στον επαναπροσδιορισμό του όρου »κρούσμα». 

Γιατί άραγε;

Αυτό, όπως εξήγησε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, συμβαίνει διότι »ετοιμαζόμαστε για ευρεία και συνεχιζόμενη μετάδοση του ιού και στην κοινότητα», κι αυτό, »πιθανολογούμε ότι μπορεί να γίνει από το φθινόπωρο, αλλά μπορεί να γίνει και αργότερα». (ποτέ δεν έγινε) 

Μέχρι σήμερα, ως ύποπτο κρούσμα καταγραφόταν όποιος είχε συμπτώματα και είχε επιστρέψει από χώρες με υψηλό επιπολασμό της νέας γρίπης.
Από τη στιγμή όμως που ο ιός θα μεταδίδεται από Έλληνα σε Έλληνα, χωρίς να έχει προηγηθεί επίσκεψη σε χώρα του εξωτερικού, θα θεωρείται ότι ο ιός μεταδίδεται στην κοινότητα

Κάτι σαν τους ασυμπτωματικους.


Και γιατί λέω να μην φοβόμαστε;

Γιατί ενω εδώ στην Ελλάδα είχαμε αυτές τις συμπτὠσεις, στην Γερμανία ήταν τότε  ένας άλλος  πνευμονολόγος-επιδημιολόγος ο Wolfgang Wodarg, πρόεδρος της επιρροής της επιτροπής υγείας, (PACE)   που είχει δηλώσει, και όχι μόνο αυτός, αλλά και άλλοι, ότι »η πανδημία είναι ψεύτικη’‘και ότι είναι »ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ιατρικής του αιώνα».

Ο ίδιος επιδημιολόγος-πνευμονολόγος ο Wolfgang Wodarg είναι αυτός που στα μέσα Φεβρουαρίου το 2020 πριν ενάμιση μήνα , ο ίδιος επιστήμονας δηλώνει, ότι και πάλι δεν υφίσταται ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Και γιατί αρκετοί επιστήμομες, ανεξάρτητοι, που δεν εξαρτάται ο μισθός τους απο το κράτος, δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν στην πανδημία.
Γιατί δεν πιστεύουν; Είναι απλό. Γιατί τα βασικά αξιώματα, οι βασικές αρχές της, τα κριτήρια μικροβιολογίας δεν έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με τα τρία βασικά αξιώματα, τα κριτήρια του Κωχ, μια ασθένεια για να είναι  λοιμώδης και να οφείλεται σε ένα παθογόνο μικροοργανισμό, πρέπει να τηρούνται απαράβατα.


Σύμφωνα με αυτά, ο μικροοργανισμός θα πρέπει:

ΠΡΩΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ να ανιχνεύεται στους ιστούς ή στα υγρά ασθενών ή στον οργανισμό ατόμων που πέθαναν από την ασθένεια αυτή.Και ΟΧΙ σε ΥΓΙΗ ΑΤΟΜΑ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ να μπορεί να απομονωθεί και να καλλιεργηθεί στο εργαστήριο.


ΤΡΙΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ να μπορεί να προκαλέσει την ίδια ασθένεια σε πειραματόζωα και να απομονωθεί ξανά από αυτά.


Μέχρι και στην ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ υπάρχει
ΠΡΩΤΟ ΑΞΙΩΜΑ

Από τα δεδομένα που έχουμε τώρα από ΟΛΕΣ τις χώρες ένα τεράστιο ποσοστό των θετικών (κρουσμάτων, όπως εσφαλμένα δηλώνονται αφού ΔΕΝ είναι ασθενείς) ατόμων είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΙ και δεν υφίσταται επ ουδενί ασθένεια.

Τέτοια απλα (δε χρειάζεσαι πτυχίο ιατρικής για να τα καταλάβεις) και κατανοητα δεδομένα (Το 50% των θετικών στην Ισλανδία είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΙ) 

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ΔΕΝ πληρείται ούτε κατ’ ελάχιστο η ΠΡΏΤΗ Αρχή του Κωχ για τον κορωνοιό.


Ακόμα και στη πρώτη κινεζικη μελέτη που ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ τον ιό, οι συντάκτες είπαν «OUR study DOES NOT fulfill Koch’s postulates.»

Σε μετάφραση, οι μελέτες μας δεν εκπληρούν, δεν ικανοποιούν το αξίωμα του Κώχ.

ΤΡΙΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ να μπορεί να προκαλέσει την ίδια ασθένεια σε πειραματόζωα και να απομονωθεί ξανά από αυτά.

Αυτό δεν έχει γίνει, άρα για ποιά ασθένεια covid-19 μιλάμε;

Για αυτό λέω ας μην φοβόμαστε, όπως και τότε θα ανακαλυφθεί ο λάθος συναγερμός.

Ηδη στις ΗΠΑ, άρχισαν τα όργανα, όπως και τότε για τον ρόλο του ΠΟΥ.

Διαβάστε και τα παρακάτω πατώντας σε κάθε τίτλο.


ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Γιατί ο ΠΟΥ δημιούργησε μια πανδημία;
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα μας.Ο Ρ. Κέννεντυ 
τζούνιορ, κατηγορεί τον Μπίλ Γκέιτς
Παραπληροφόρηση για την γρίπη και φόβοι για τον κορωνοιό
Κοκτέιλ εμβολίων για τους ηλικιωμένους
Να αλλάξει όνομα ο ΠΟΥ σε ΚΟΥ λέει ο Ιάπωνας αναπληρωτής πρωθυπουργός
Ανάλυση και προοπτική της πανδημίας απο ένα διάσημο επιδημιολόγο
Μελέτη. Γιατί η Διαφθορά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη δημόσια υγεία του κόσμου στην εποχής μας
ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Είχαν παίξει την Πανδημία στο χρημαστηριακό καζίνο! / Βόμβα με τα ΄΄ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ΄΄
Διαγνωστικές εξετάσεις. Ψευδαίσθηση μιας πανδημίας 
Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;
Φαντομάς ιός της οικογένειας φαρμαμάφια προκαλεί φαρμαπανδημία.


Πηγή

Εμβολίασε ο Μπιλ Γκέιτς τα παιδιά του;

“Ο γιατρός που υπηρέτησε ως οικογενειακός ιατρός του Μπιλ Γκέιτς στο Σιάτλ τη δεκαετία του 1990, λέει ότι ο ιδρυτής της Microsoft και ο μεγαλέμπορος εμβολίων «αρνήθηκε να εμβολιάσει τα δικά του παιδιά» όταν ήταν μικρά.


Δεν ξέρω αν τους είχε εμβολιάσει ως ενήλικες, αλλά μπορώ να σας πω ότι ο ίδιος αρνήθηκε να τους εμβολιάσει ως παιδιά», είπε ο γιατρός σε ιατρικό συμπόσιο πίσω από κλειστές πόρτες στο Σιάτλ, προσθέτοντας: 

«Ήταν πανέμορφα παιδιά, πραγματικά έξυπνα και ζωηρά, και είπε (ο Γκέιτς) ότι θα ήταν εντάξει όπως ήταν, δεν χρειάζονταν τσιμπήματα”.

Αυτά αναφέρει άρθρο που προκάλεσε σεισμό στις ΗΠΑ και συνεχίζει:

“Τα σχόλια προκάλεσαν αναταραχή στους γιατρούς στο συμπόσιο με ισχυρισμούς ότι παραβίαζε την εμπιστευτικότητα του ιατρού-ασθενούς, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ωστόσο, αφού συνομιλούσε με άλλους γιατρούς, δεν παραβίαζε τον κώδικα συμπεριφοράς του κλάδου του”.

Το άρθρο, που διαψεύδεται από άλλα δημοσιεύματα, αλλά για το οποίο δεν έχει μιλήσει ξεκάθαρα ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς, καταλήγει: 

“Η είδηση ​​  ότι ο Μπιλ Γκέιτς δεν εμβολιάζει τα παιδιά του, παρά το γεγονός ότι είναι ο πιο ισχυρός παράγοντας στον κόσμο προωθόντας τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. 

Μελέτες αποδεικνύουν ότι η ελίτ δεν εμβολιάζει τα παιδιά της. 

Αλλά ταυτόχρονα αναμένουν ότι οι μάζες θα εμβολιάσουν τα παιδιά τους”.


Οι επίσημες στατιστικές προβληματίζουν


“Στην Καλιφόρνια, τα παιδιά που πιθανότατα δεν έχουν εμβολιαστεί είναι λευκά και προέρχονται από τις πλουσιότερες οικογένειες στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

Το ποσοστό των νηπιαγωγείων με κρατικές εξαιρέσεις από τον εμβολιασμό λόγω προσωπικών πεποιθήσεων διπλασιάστηκε από το 2007 έως το 2013, από 1,54% σε 3,06%. 

Αυτό εκπροσωπεί περίπου 17.000 από τα πλουσιότερα παιδιά, με συνολικά περισσότερα από μισό εκατομμύριο, που επιλέγουν να μην υποστούν εμβολιασμούς.

Τα ποσοστά απαλλαγής από το εμβόλιο ήταν υψηλότερα σε κυρίως λευκές γειτονιές υψηλού εισοδήματος, όπως η Orange County, η Santa Barbara και τμήματα του Bay Area, σύμφωνα με το CNN.

Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο American Journal of Public Heath, εξέτασε περισσότερα από 6.200 σχολεία της Καλιφόρνια και διαπίστωσε ότι οι εξαιρέσεις εμβολίων ήταν διπλάσιες από τα παιδιά που φοιτούσαν σε ιδιωτικά ιδρύματα.

Τί κάνει τους πλουσίους της Σίλικον Βάλεϊ και του Χόλυγουντ να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους;
Πηγή

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *