Ιατρική: Επιστήμη ή πιθανολογία? Κορονοϊός: Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ – Ακούστηκαν θέσεις ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ στο συνέδριο των φιμωμένων ιατρών…….

5/5 (5)

Με αφορμή τα όσα φοβερά, τρομερά, συνταρακτικά και μακάβρια συμβαίνουν στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της αποφράδας χρονιάς που διανύουμε, μας δίνεται η ευκαιρία να προβληματιστούμε και ει δυνατόν να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Τι είναι η Ιατρική;

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, και χωρίς να θέλω να προσβάλω το ιατρικό επάγγελμα (ελάχιστοι, δυστυχώς, το ασκούν ως λειτούργημα), η ιατρική ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Επιστήμη, από το ρήμα επίσταμαι (=γνωρίζω καλά), σημαίνει κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Στην επιστήμη δεν υπάρχουν γνώμες, απόψεις, ναι μεν αλλά, ίσως τούτο, ίσως εκείνο, μπορεί, πιθανόν και τα τοιαύτα. 

Στην επιστήμη όλοι συμφωνούν ότι ένα κι ένα κάνουν δύο. Αν κάποιος ισχυρίζεται ότι ένα κι ένα κάνουν τρία, δεν έχει σώας τα φρένας.  Τα μαθηματικά, λοιπόν, είναι επιστήμη. Η φυσική είναι επιστήμη, διότι στηρίζεται στους κυρίαρχους νόμους της φύσης. Το ίδιο και η χημεία

Βεβαίως και η ιατρική, αν είχε απόλυτη και ολιστική γνώση της ασύλληπτης σε σοφία και αρμονία ψυχοσωματικής και πνευματικής οντότητας που λέγεται άνθρωπος, θα ήταν επιστήμη. Δεν την έχει όμως, και το χειρότερο δεν έχει επίγνωση της άγνοιάς της, και γι’ αυτό την κατατάσσω στην πιθανολογία, την εικασία, τη μαντεία.

Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στην περίπτωση της επιδημίας (πανδημίας;) του κορωνοϊού. Στα μαχαίρια βρίσκονται οι γιατροί, και όχι μόνο μεταξύ αλλήλων αλλά και ενάντια στον εαυτό τους. Άλλα λένε οι μεν, άλλα οι δε, άλλα έλεγαν χθες, άλλα λένε σήμερα και πολύ πιθανόν άλλα θα πουν αύριο. 

Ποιος λοιπόν να πιστέψει ποιον και σε τι;

Ακόμη κι αν αποκλείσουμε την βάσιμη πιθανότητα – για κάποιους «συνωμοσιολόγους», όπως η γράφουσα, βεβαιότητα – να υπάρχει κρυφή ατζέντα ως προς την ιατρική διαχείριση της «πανδημίας»,  δηλαδή ακόμη κι αν παραδεχτούμε ότι τα μέλη της ιατρικής task force δεν είναι στρατευμένα από την κυβέρνηση στην υλοποίηση μιας σκοτεινής παγκόσμιας ατζέντας, και ότι σέβονται στο ακέραιο τον όρκο του Ιπποκράτη και ειλικρινά πιστεύουν αυτά που λένε, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το  γεγονός ότι τόσοι άλλοι συνάδελφοί τους γιατροί, καταξιωμένοι παγκοσμίως – όπως αυτοί που έλαβαν μέρος στο πρόσφατο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο (δείτε εδώ κι εδώ) – διαφωνούν ριζικά ως προς την επικινδυνότητα του COVID-19, τα lockdown, τη χρήση μάσκας ακόμη και στα νήπια, το πολυαναμενόμενο εμβόλιο, κλπ.

Έμεινα άναυδη προχθές όταν, σε σύντομη συνομιλία που είχα με μια 50χρονη Ελληνοαμερικανίδα παιδίατρο, που γεννήθηκε στην Αμερική, σπούδασε εκεί και εργάζεται σε μεγάλο παιδιατρικό νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, την άκουσα να λέει με έμφαση, κουνώντας μάλιστα το κεφάλι της δεξιά-αριστερά: «100% η μάσκα δεν βλάπτει σε τίποτα τα παιδιά.  Επαναλαμβάνω, 150% δεν τα βλάπτει» !

Αυτή είναι μια σκαστή, καραμπινάτη περίπτωση γιατρού που έχει πάρει διαζύγιο από την κοινή λογική. Η «επιστήμων» αυτή δεν ανήκει σε κάποια κυβερνητική task force και δεν υπηρετεί εν γνώσει της κάποια παγκόσμια σατανική ατζέντα. Απλά έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης και έχει χάσει επαφή με τον κοινό νου. 

Διότι το να ορκίζεται κάποιος, γιατρός ή όχι, ότι η μειωμένη εισπνοή οξυγόνου και η επανεισπνοή διοξειδίου του άνθρακα δεν βλάπτει τον οργανισμό του παιδιού, και ότι δεν έχει επιπλέον σοβαρές αρνητικές ψυχολογικές επιπτώσεις, είναι παραλογισμός εις τη νιοστή. Και δεν χρειάζεται να έχει κανείς πτυχίο ιατρικής για να το καταλάβει. Οποιοδήποτε εμπόδιο στη φυσιολογική λειτουργία της αναπνοής και της έκφρασης του προσώπου, εμπόδιο το οποίο μάλιστα επιβάλλεται με τον φόβο και τον τρόμο, είναι επιβλαβέστατο για την ψυχοσωματική υγεία και την φυσιολογική ανάπτυξη του παιδιού.

Επανερχόμαστε λοιπόν στο ερώτημα: Η Ιατρική είναι επιστήμη ή, στην καλύτερη περίπτωση, guess work;  Κατά τη γνώμη μου δεν είναι επιστήμη, όχι μόνο λόγω άγνοιας ολιστικής αντιμετώπισης του ασθενούς, αλλά και λόγω περιφρόνησης της λογικής, και σε πολλές δυστυχώς περιπτώσεις φίμωσης της έμφυτης ηθικής συνείδησης.

Δεν είναι περίεργο λοιπόν που τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι η τρίτη αιτία θανάτου στις ΗΠΑ είναι ιατρογενής. Λάθος διάγνωση+λάθος θεραπεία = θάνατος.

Αυτό το εμπέδωσα οδυνηρά πριν από μερικά χρόνια κατά την εννεάμηνη νοσηλεία της πολυαγαπημένης μου αδελφής σε διάφορα νοσοκομεία των Αθηνών. Την τραυματική αυτή εμπειρία μου την κατέγραψα σε ένα μυθιστορηματικό δοκίμιο εδώ. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

Καλή ανάνηψη αδέλφια! Επείγουσα ανάνηψη του πνεύματος χρειάζεται η ανθρωπότητα. Ας κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση. Κάποιος  είπε: «Αν νιώθεις πολύ μικρός για να φωτίσεις το σκοτάδι γύρω σου, δεν θα έχεις περάσει μια νύχτα με ένα κουνούπι».

Ας γίνουμε τα ενοχλητικά κουνούπια στο σάπιο κατεστημένο, κι ας εμπιστευθούμε το αποτέλεσμα στο Θεό.

Ας μην εγκαταλείψει κανείς τον καλό αγώνα, έχοντας πάντα κατά νουν ότι «για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ» , όπως λέει το τραγούδι.

seferou.blogspot.com

Κορονοϊός: Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ – Ακούστηκαν θέσεις ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ στο συνέδριο των φιμωμένων ιατρών…….

=π.Δ…ΕΓΩ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΚΟΥΩ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ…. Ο ΠΟΛΥΣΟΦΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΙ ΟΣΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ;;;

===1-Dr.Stefano Montanari – Διάσημος Ιταλός Καθηγητής Νανοπαθολογίας·-Η ΜΑΣΚΑ δημιουργεί ΥΓΡΑΣΙΑ, άρα και καλλιέργεια ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ.Άρα τα μέτρα με τη μάσκα που παίρνουν ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ την υγεία μας!

Ο ΥΓΙΗΣ πρέπει να αναπνέει ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ.

Όχι μάσκα στα παιδιά! Εδώ στην Ιταλία πολλά παιδιά λιποθυμούν εξαιτίας της πολύωρης χρήσης της μάσκας!·Οι θάνατοι προέρχονται ως επί το πλείστον από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!·Οι θρομβώσεις που προκαλούνταν στους πνεύμονες αντιμετωπίστηκαν κατά την νοσηλεία με οξυγόνο υπό πίεση, το οποίο οξείδωσε τα κύτταρά τους και τους οδήγησε στο θάνατο.

Άρα ο θάνατός τους ήταν αποτέλεσμα λανθασμένης θεραπείας!Στην Ιταλία οι γιατροί δεν κάνουν νεκροψία με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε την αιτία θανάτου.·Πάλι για τις μάσκες: εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωση διοξειδίου που μετρήθηκε,υποστήριξε πως ο εγκέφαλος δεν τροφοδείται με την απαραίτητη ποσότητα οξυγόνου με αποτέλεσμα να οδηγείται στην λιποθυμία ενα παιδί.===2-Dr Atanas MangarovΔιευθυντής παιδιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο λοιμωδών νοσημάτων στη Σόφια··ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ επιστημονική και αξιόπιστη έρευνα οτι η μάσκα προστατεύει όπως σας λένε!Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα η χρήση της στα παιδιά!·Δεν έχουν επιπσης κανένα νόημα και τα τεστ.

Όσα περισσότερα κάνεις,τόσα περισσότερα θετικά βγάζεις.

Είναι λογικό.

Μπορούν να βγάλουν ως και 30% λάθος αποτελέσματα!

===3-Ο εκπληκτικός Γερμανός Dr Hoffman:

·ΟΧΙ μάσκες στα παιδιά.

Προκαλούν πρόβλημα στην ΥΓΕΙΑ τους και στον ψυχισμό τους!

Ντροπή στους γιατρούς που δεν μιλούν!

Ντροπη και στους δασκάλους που δεν σταματούν την τρέλα!·Οι μάσκες προκαλούν στα παιδιά φόβο,πονοκέφαλο, κούραση κοινωνική αποστασιοποίηση με αποτέλεσμα να μειώνεται το ανοσοποιητικό τους σύστημα!Η μάσκα στα παιδιά ΔΕΝ είναι μια ιατρική απόφαση αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Είναι μέρος της πολιτικής ατζέντας.

Δεν έχει να κάνει με τον ιό!

Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά!

Τα παιδιά είναι το ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!===4-Dr Giulio TarroΔιάσημος Ιταλός ιολόγος υπ.για το βραβείο Νομπελ

Μόνο το 3% των θανάτων στην Ιταλία προήλθαν από τον ιο!Υπολόγιζαν τη θνητότητα με βάση το κλάσμα αριθμός θανάτων/αριθμός κρουσματων και έβγαζαν τερατώδη θνητότητα!Ο κόσμος έτρεχε στα νοσοκομεία φοβούμενος και πολλοί πέθαιναν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!===5-Dr Harvey SchonwaldΟυρολόγος στο Spring Hill Florida USA:Μιλώ στους ΕΛΛΗΝΕΣ στη χώρα που γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και σας λέω πως ΑΥΤΗ είναι που κινδυνεύει περισσότερο κι όχι η υγεία μας!!!Έχουμε ΕΝΩΘΕΙ ιατροί από όλον τον κόσμο για να σας πούμε για την τεραστια απάτη,όμως τα ΜΜΕ παγκοσμιως μας φιμώνουν.

Όχι μασκες σε υγιείς και παιδιά!

ΑΥΤΑ τα λένε ιατροί από όλον τον κόσμο.

Είναι χιλιαδες.

Κι αλλοι πολλοί που φοβουνται να μιλησουν.

Ότι έχω πει από την πρώτη μέρα ΑΚΡΙΒΩΣ.

Οτι λεω, λενε, οτι λένε, ΛΕΩ. Είμαι Ο ΜΟΝΟΣ κι ο ΠΡΩΤΟΣ που ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ για πράγματα που λενε διάσημοι ιατροί! Δεν είναι λοιπόν προσωπική γνώμη, αλλά παγκόσμια και επιστημονική.

Πλέον θα μιλώ και μέσω αυτών…Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα λοιπόν δεν ειναι αποκλειστικα αυτη που δειχνουν, ΑΛΛΑ ειναι κι αυτοί εδώ.

Και είναι ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ.

Εκτός κι αν είναι εγκυρότεροι οι εδω απο τους εκεί..Εκτός κι αν είναι εγκυρότεροι κάποιοι δημοσιογραφοι των media που είναι και λαύροι και βέβαιοι…Εκτός κι αν ειναι πιο έγκυροι κάποιοι παράνομοι λογοκριτέςτου f/b (πρωην στρατιωτικοί και πληροφορηκάριοι, πολύ εγκυροι ‘επιστημονικά’ και ‘τεκμηριωμένοι’) που έβγαλαν παραπληροφόρηση τον Ιωαννίδη, τον Tarro και χρειάζονται κανενα 10ημερο σκέψεων για να βγάλουν μη εγκυρη τη συνέντευξη από τον ΑΝΤ1 (φυσικά μόνο γέλιο πια προκαλούν) μονόπλευρα πάντα, ενώ οι απέναντι είναι μόνιμα οι αληθείς.

Κι όμως κάποιοι τους πιστεύουν!!!-.Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.Η χώρα μας ΔΕΝ θα γίνει κρατος που θα διώκονται οι γνώμες, οι επιστημονικές ή μη, δε θα επιτραπει ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, δε θα επιτραπεί η δίωξη του ΛΟΓΟΥ!

Οι άνθρωποι-ιατροί ΜΙΛΗΣΑΝ.

Φαίδων Βόβολης

Τό είδα>>> ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ!!


www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *