ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΛΕΝΕ: TO COVID ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΑ ΜΜΕ ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Καθολικοί, καρδινάλιοι, επίσκοποι, δημοσιογράφοι ,γιατροί, δικηγόροι λένε ότι το covid είναι το προαύλιο της παγκόσμιας κυβέρνησης ενώ τα ΜΜΕ θάβουν την πραγματική ιστορία.

Όπως αναφέρουν οι ιδιοι οι πάστορες:
Σε αυτήν την εποχή της μεγάλης κρίσης, εμείς οι Πάστορες της Καθολικής Εκκλησίας, βάσει της εντολής μας, θεωρούμε το ιερό μας καθήκον να κάνουμε Έκκληση στους Αδελφούς μας στο Επισκοπικό, στον Κληρικό, στους Θρησκευτικούς, στους αγίους Λαούς του Θεού και σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της καλής θέλησης. Αυτή η προσφυγή έχει επίσης υπογραφεί από διανοούμενους, γιατρούς, δικηγόρους, δημοσιογράφους και επαγγελματίες που συμφωνούν με το περιεχόμενό της και ενδέχεται να υπογράφονται από εκείνους που επιθυμούν να το κάνουν δικό τους.

Τα γεγονότα έδειξαν ότι, με το πρόσχημα της επιδημίας Covid-19, τα αναφαίρετα δικαιώματα των πολιτών έχουν παραβιαστεί σε πολλές περιπτώσεις και οι θεμελιώδεις ελευθερίες τους, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης της ελευθερίας λατρείας, της έκφρασης και της κυκλοφορίας, έχουν περιοριστεί δυσανάλογα και αδικαιολόγητα. Η δημόσια υγεία δεν πρέπει, και δεν μπορεί, να γίνει άλλοθι για παραβίαση των δικαιωμάτων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, πόσο μάλλον για να στερήσει από την αστική αρχή το καθήκον της να ενεργεί με σύνεση για το κοινό καλό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα καθώς αυξάνονται αμφιβολίες από πολλές πλευρές για την πραγματική μεταδοτικότητα, τον κίνδυνο και την αντίσταση του ιού. Πολλές έγκυρες φωνές στον κόσμο της επιστήμης και της ιατρικής επιβεβαιώνουν ότι ο συναγερμός των μέσων ενημέρωσης για το Covid-19 φαίνεται να είναι απολύτως αδικαιολόγητος.

Έχουμε λόγους να πιστεύουμε, με βάση τα επίσημα στοιχεία σχετικά με την επίπτωση της επιδημίας που σχετίζεται με τον αριθμό των θανάτων, ότι υπάρχουν δυνάμεις που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν πανικό στον παγκόσμιο πληθυσμό με μοναδικό στόχο την μόνιμη επιβολή απαράδεκτων μορφών περιορισμού ελευθερίες, τον έλεγχο των ανθρώπων και την παρακολούθηση των κινήσεών τους. Η επιβολή αυτών των φιλελεύθερων μέτρων είναι ένα ενοχλητικό προοίμιο για την πραγματοποίηση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης πέρα από κάθε έλεγχο.

Πιστεύουμε επίσης ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τα μέτρα περιορισμού που εγκρίθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος καταστημάτων και επιχειρήσεων, έχουν προκαλέσει μια κρίση που κατέστρεψε ολόκληρους τομείς της οικονομίας. Αυτό ενθαρρύνει την παρέμβαση ξένων δυνάμεων και έχει σοβαρές κοινωνικές και πολιτικές επιπτώσεις. Όσοι έχουν κυβερνητική ευθύνη πρέπει να σταματήσουν αυτές τις μορφές κοινωνικής μηχανικής, λαμβάνοντας μέτρα για την προστασία των πολιτών τους, τους οποίους εκπροσωπούν, και για τα οποία έχουν σοβαρή υποχρέωση να ενεργήσουν. Ομοίως, αφήστε τους να βοηθήσουν την οικογένεια, το κελί της κοινωνίας, χωρίς να τιμωρούν αδικαιολόγητα τους αδύναμους και τους ηλικιωμένους, αναγκάζοντάς τους να κάνουν έναν οδυνηρό διαχωρισμό από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η ποινικοποίηση των προσωπικών και κοινωνικών σχέσεων πρέπει επίσης να κριθεί ως απαράδεκτο μέρος του σχεδίου όσων υποστηρίζουν την απομόνωση ατόμων προκειμένου να τα χειριστούν και να τα ελέγξουν καλύτερα.

Ζητάμε από την επιστημονική κοινότητα να επαγρυπνεί, ώστε να προσφέρονται θεραπείες για το Covid-19 με ειλικρίνεια για το κοινό καλό. Πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι τα σκιερά επιχειρηματικά συμφέροντα δεν επηρεάζουν τις επιλογές των κυβερνητικών ηγετών και διεθνών οργανισμών. Είναι παράλογο να επιβληθούν κυρώσεις σε αυτές τις θεραπείες που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές και συχνά φθηνές, επειδή κάποιος θέλει να δώσει προτεραιότητα σε θεραπείες ή εμβόλια που δεν είναι τόσο καλά, αλλά που εγγυώνται φαρμακευτικές εταιρείες πολύ μεγαλύτερα κέρδη και επιδεινώνουν τις δαπάνες για τη δημόσια υγεία. Ας θυμηθούμε επίσης, ως Πάστορες, ότι για τους Καθολικούς είναι ηθικά απαράδεκτο να αναπτύσσουμε ή να χρησιμοποιούμε εμβόλια που προέρχονται από υλικό από απεβλημμένα έμβρυα.

Ζητάμε επίσης από τους κυβερνητικούς ηγέτες να διασφαλίσουν ότι οι μορφές ελέγχου των ανθρώπων, είτε μέσω συστημάτων παρακολούθησης είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής εύρεσης τοποθεσίας, αποφεύγονται αυστηρά. Ο αγώνας ενάντια στο Covid-19, όσο σοβαρός και αν είναι, δεν πρέπει να είναι το πρόσχημα για την υποστήριξη των κρυφών προθέσεων υπερεθνικών φορέων που έχουν πολύ ισχυρά εμπορικά και πολιτικά συμφέροντα σε αυτό το σχέδιο. Συγκεκριμένα, πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες να αρνηθούν αυτούς τους περιορισμούς στην προσωπική ελευθερία, χωρίς να επιβληθεί ποινή σε όσους δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν εμβόλια, παρακολούθηση επαφής ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο εργαλείο. Ας εξετάσουμε επίσης την κατάφωρη αντίφαση εκείνων που ακολουθούν πολιτικές δραστικού ελέγχου του πληθυσμού και ταυτόχρονα παρουσιάζονται ως σωτήρας της ανθρωπότητας, χωρίς καμία πολιτική ή κοινωνική νομιμότητα. Τέλος, η πολιτική ευθύνη εκείνων που εκπροσωπούν τον λαό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αφεθεί στους «ειδικούς» που μπορούν πράγματι να διεκδικήσουν ένα είδος ασυλίας από τη δίωξη, το οποίο είναι λιγότερο ανησυχητικό.

Προτρέπουμε έντονα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να δεσμευτούν να παρέχουν ακριβείς πληροφορίες και να μην τιμωρούν τη διαφωνία καταφεύγοντας σε μορφές λογοκρισίας, όπως συμβαίνει ευρέως στα κοινωνικά μέσα, στον τύπο και στην τηλεόραση. Η παροχή ακριβών πληροφοριών απαιτεί να δοθεί χώρος σε φωνές που δεν ευθυγραμμίζονται με έναν μόνο τρόπο σκέψης. Αυτό επιτρέπει στους πολίτες να εκτιμούν συνειδητά τα γεγονότα, χωρίς να επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από κομματικές παρεμβάσεις. Μια δημοκρατική και ειλικρινής συζήτηση είναι το καλύτερο αντίδοτο για τον κίνδυνο επιβολής λεπτών μορφών δικτατορίας, πιθανώς χειρότερα από εκείνα που η κοινωνία μας έχει δει την άνοδο και την πτώση του πρόσφατου παρελθόντος.

Τέλος, ως Πάστορες που είναι υπεύθυνοι για το κοπάδι του Χριστού, ας θυμόμαστε ότι η Εκκλησία διεκδικεί σταθερά την αυτονομία της να κυβερνά, να λατρεύει και να διδάσκει. Αυτή η αυτονομία και η ελευθερία είναι έμφυτο δικαίωμα που ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός της έχει δώσει για την επιδίωξη των κατάλληλων σκοπών της. Για αυτόν τον λόγο, ως Πάστορες διεκδικούμε ακράδαντα το δικαίωμα να αποφασίζουμε αυτόνομα για τον εορτασμό της Λειτουργίας και των Μυστηρίων, όπως ισχυριζόμαστε την απόλυτη αυτονομία σε θέματα που εμπίπτουν στην άμεση δικαιοδοσία μας, όπως λειτουργικοί κανόνες και τρόποι διοίκησης της Κοινωνίας και των Μυστηρίων. Το κράτος δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει, για οποιονδήποτε λόγο, στην κυριαρχία της Εκκλησίας. Οι εκκλησιαστικές αρχές δεν αρνήθηκαν ποτέ να συνεργαστούν με το κράτος, αλλά μια τέτοια συνεργασία δεν επιτρέπει στις πολιτικές αρχές να επιβάλλουν κάθε είδους απαγόρευση ή περιορισμό στη δημόσια λατρεία ή την άσκηση ιερατικής διακονίας. Τα δικαιώματα του Θεού και των πιστών είναι ο υπέρτατος νόμος της Εκκλησίας, τον οποίο ούτε προτίθεται, ούτε μπορεί, να παραιτηθεί. Ζητούμε να αρθούν οι περιορισμοί στον εορτασμό των δημόσιων τελετών.

Θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης να μην παρακάμπτουν το καθήκον τους να συνεργάζονται για το κοινό καλό, ο καθένας σύμφωνα με τη δική του κατάσταση και τις δυνατότητες και με πνεύμα αδελφικής φιλανθρωπίας. Η Εκκλησία επιθυμεί μια τέτοια συνεργασία, αλλά αυτό δεν μπορεί να αγνοήσει ούτε τον σεβασμό του φυσικού νόμου ούτε την εγγύηση των ατομικών ελευθεριών. Τα αστικά καθήκοντα στα οποία δεσμεύονται οι πολίτες συνεπάγονται την αναγνώριση των δικαιωμάτων τους από το κράτος.

Καλούμαστε όλοι να αξιολογήσουμε την τρέχουσα κατάσταση κατά τρόπο συνεπή με τη διδασκαλία του Ευαγγελίου. Αυτό σημαίνει τη στάση: είτε με τον Χριστό είτε με τον Χριστό. Ας μην εκφοβίζουμε ή να φοβόμαστε από εκείνους που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι είμαστε μειονότητα: Το καλό είναι πολύ πιο διαδεδομένο και ισχυρό από ό, τι ο κόσμος θα μας έκανε να πιστέψουμε. Αντιμετωπίζουμε έναν αόρατο εχθρό που επιδιώκει να χωρίσει τους πολίτες, να χωρίσει τα παιδιά από τους γονείς τους, τα εγγόνια από τους παππούδες τους, τους πιστούς από τους ποιμένες τους, τους μαθητές από τους δασκάλους και τους πελάτες από τους πωλητές. Ας μην επιτρέψουμε να διαγραφούν αιώνες του χριστιανικού πολιτισμού με το πρόσχημα ενός ιού και να δημιουργηθεί μια αποτρόπαια τεχνολογική τυραννία, στην οποία ανώνυμοι και απρόσωποι άνθρωποι μπορούν να αποφασίσουν τη μοίρα του κόσμου περιορίζοντάς μας σε μια εικονική πραγματικότητα. Αν αυτό είναι το σχέδιο στο οποίο οι δυνάμεις αυτής της γης σκοπεύουν να μας κάνουν να υποχωρήσουμε, γνωρίζουμε ότι ο Ιησούς Χριστός, ο Βασιλιάς και ο Κύριος της Ιστορίας, έχει υποσχεθεί ότι:

Ματθ. 16,18 Και εγώ δε σου λέγω τούτο• ότι συ είσαι Πετρος και επάνω εις αυτήν την πέτραν της ομολογίας σου θα οικοδομήσω ασάλευτον την Εκκλησίαν μου, και πύλαι Αδου (δηλαδή όλαι αι κακαί δυνάμστου πονηρού διαβόλου και των διεστραμμένων ανθρώπων), δεν θα υπερισχύσουν και δεν θα κατορθώσουν τίποτε εναντίον της.

Ας εμπιστευτούμε τους κυβερνητικούς ηγέτες και όλους εκείνους που κυβερνούν τη μοίρα των εθνών στον Παντοδύναμο Θεό, ώστε να τους διαφωτίσει και να τους καθοδηγήσει σε αυτήν την εποχή της μεγάλης κρίσης. Είθε να θυμούνται ότι, όπως ο Κύριος θα μας κρίνει ποιμένες για το κοπάδι που μας έχει εμπιστευτεί, έτσι θα κρίνει επίσης κυβερνητικούς ηγέτες για τους λαούς τους οποίους έχουν το καθήκον να υπερασπιστούν και να κυβερνήσουν.
Με πίστη, ας παρακαλούμε τον Κύριο να προστατεύσει την Εκκλησία και τον κόσμο. Είθε η Παναγία, Βοήθεια των Χριστιανών, να συντρίψει το κεφάλι του αρχαίου Φιδιού και να νικήσει τα σχέδια των παιδιών του σκότους.
8 Μαΐου 2020
Η Παναγία του Ροδαρίου της Πομπηίας
Όλοι οι υπογράφοντες

https://veritasliberabitvos.info/all-signatories/

Ιεράρχες και ιερείς

Mgr. Carlo Maria Viganò, Archbishop, Apostolic Nuncio (promoter)
Cdl Joseph Zen Ze-kiun, Bishop emeritus of Hong Kong
Cdl Janis Pujats, Archbishop emeritus of Riga
Cdl Gerhard Ludwig Mueller, Prefect emeritus of Congregation of the Doctrine of the Faith
Mgr Luigi Negri, Archbishop emeritus of Ferrara-Comacchio
Mgr Joseph Strickland, Bishop of Tyler, Texas
Mgr Thomas Peta, Metropolitan Archbishop of Astana
Mgr Athanasius Schneider, Auxiliary Bishop of Astana
Mgr Jan Pawel Lenga, Archbishop emeritus of Karaganda
Mgr Rene Henry Gracida, Bishop emeritus of Corpus Christi
Mgr Andreas Laun, Auxiliary Bishop of Salzburg
Mgr Robert Muetsaerts, Auxiliary Bishop of Den Bosch
Father Serafino Lanzetta, theologian
Father Alfredo Maria Morselli, theologian
Father Curzio Nitoglia, theologian
Father Guy Pagès
Father José Arantes de Andrade, Archdiocese of Braga
Father Frank Unterhalt, Communio Veritatis
Father Edmund A Castronovo, parish pastor
Father Jean-Louis Dupré, Diocèse de Saint-Flour
Father Mateusz Mraczek ofs
Father Harold Bumann, ive

Δημοσιογράφοι, συντάκτες, συγγραφείς

Dr Aldo Maria Valli, journalist
Dr Magdi Cristiano Allam, writer
Dr Giulio Meotti, journalist
Dr Marco Tosatti, journalist
Claudio Messora, director Byoblu.com
Dr Robert Moynihan, writer, journalist
Dr Cesare Sacchetti, journalist
Prof. Giorgio Nicolini, director of Tele Maria
Michael J. Matt, editor The Remnant
John-Henry Westen, co-founder, editor-in-chief LifeSiteNews.com
Vittoria Alliata di Villafranca, journalist and writer
Maria Guarini, editor
Prof. Francesco Lamendola
António Carlos de Azeredo, editor
José Narciso Pinto Soares, editorial counselor
Massimo Rodolfi, writer and editor Draco Edizioni
Riccardo Zenobi, writer
Danilo Quinto, writer
Jeanne Smits, journalist
Olivier Figueras, journalist
Pascal Bernardin, writer
Lisa Bergman, owner of St. Augustine Academy Press
Dr E. Michael Jones, Fidelity Press
Albert Engelmann, editor-in-chief Der Dreizehnte

Γιατροί, ανοσολόγοι, ιολόγοι, ερευνητές

Dr Stefano Montanari, scientific director Nanodiagnostics lab, Modena
Dr Antonietta Gatti, research manager, Nanodiagnostics lab, Modena
Dr Prof. Pasquale Mario Bacco, forensic doctor and researcher, professor of occupational hygiene
Prof. Alessandro Meluzzi, psychiatrist
Dr. Paolo Gulisano, virologist and writer
Dr Anna Rita Iannetti, doctor, PNEI and biointegrated medicine
Dr. Mariano Amici, surgeon
Dr Rosa Maria Roccaforte, cardiologist
Dr Silvana De Mari, doctor and writer
Dr Maria Grazia Sordi, psychologist
Dr Roberto Marrocchesi, nutritionist
Dr Mario Sinisi
Dr Mary Hauser, microbiologist, immunologist, Wake Forest University
Dr Todd Wannemuehler, surgeon

Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου σε ένα άλλο Lockdown
Paul Craig Roberts

Στο NPR χθες το απόγευμα ένας πρώην αξιωματούχος του καθεστώτος Ομπάμα υποστήριξε για κλείσιμο 90% της οικονομίας για 6 εβδομάδες και υποχρεωτικές μάσκες. Είπε ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να σωθούμε από τους μαζικούς θανάτους που θα καταστρέψουν την οικονομία χειρότερα από ό, τι θα είχε το κλείδωμα 90%.
Λάβετε υπόψη ότι οι μάσκες που φορούν οι άνθρωποι δεν είναι μάσκες N95 και δεν αποτρέπουν την εισπνοή και την εκπνοή του ιού.

Λάβετε υπόψη ότι η αύξηση των περιπτώσεων είναι το αποτέλεσμα περισσότερων δοκιμών με ένα τεστ που παράγει ψευδώς θετικά.
Οι αρχές γνωρίζουν και τα δύο αυτά γεγονότα.
Το ερώτημα είναι: Γιατί οι αρχές και οι δημοσιογράφοι διαδίδουν αυτές τις ψευδείς πληροφορίες; Γιατί θέλουν να κλείσουν την οικονομία; Γιατί θέλουν να αναγκάσουν τους ανθρώπους να φορούν μάσκες που δεν προστατεύουν;
Είναι οι απαντήσεις ότι θέλουν να νικήσουν τον Τραμπ με τη συντριβή της οικονομίας, θέλουν να μας κάνουν πιο φοβισμένους, ώστε να δεχτούμε ένα εμβόλιο και θέλουμε να εκπαιδεύσουμε το κοινό να ακολουθεί τις εντολές;
Γιατί το κοινό είναι τόσο απροσδιόριστο που τόσο εύκολα υπόκειται σε χειραγώγηση;

Αγαπημένοι μου συμπατριώτες,όλοι πια καταλαβαίνετε πως προσπαθούν να σας διχάσουν…

Είστε πιο εύκολος στόχος διαιρεμένοι.
Για εμένα ΔΕΝ υπάρχουν δύο στρατόπεδα.
Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται,είναι λογικό,ο φόβος έχει μοιραστεί αφειδώς…

Θέλω να σας πω να τους σέβεστε.
Μην διαπληκτίζεστε μαζί τους.
Ο φόβος είναι μεγάλο,δυνατό συναίσθημα.

Πρέπει να τους αφουγκραστείτε.

Το ίδιο θα πω και στους απέναντι ανθρώπους προς όσους έχουν παρει πιο αφοβα αυτή την ίωςη•

Μην υιοθετείτε τις φράσεις που έχουν ξεσηκώσει από σχολές ψυχολογικής αυθυποβολής οι κρατούντες αυτή την ώρα τον κόσμο οπως ‘συνωμοσιολόγοι’ή ‘αρνητές της μάσκας ‘…
Δεν υπάρχουν αρνητές ή λάτρεις της μάσκας:
Υπάρχουν ανθρωποι που φοβούνται κι ανθρωποι που δεν φοβούνται..:
είναι ένα λεκτικό εφεύρημα που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ-και δυστυχώς κάποια κόμματα-για να σας κρατούν χώρια…

Πλέον περνάμε σε άλλα στάδια.
Από εσάς ζητώ να ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.
Όσο φοβάστε,τόσο η σκέψη σας αδρανεί.
Θέλω να ειστε ψύχραιμοι και να θυμάστε πως στο τέλος μόνον η αλήθεια λάμπει.

Η μεγάλη απειλή για την δημοκρατική μας χώρα,αυτή την ώρα,είναι η φαινομενική απειλή ολοκληρωτικών απόψεων.
Απαγορεύεται η άλλη γνώμη,οποιος δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση διώκεται,μια ‘κινεζοποίηση’δηλαδή.

Ασφαλώς και δεν θα το επιτρέψουμε.

Άτομα σαν κι εμένα κατηγορούνται ως ‘υποκινητές ‘και το λένε εκείνοι που χρησιμοποιούν κρατικό χρήμα και ΜΜΕ ακριβώς γιαυτό…!
Εάν ένας μπορεί ..τι να πω..

Όχι..δεν είναι ότι πιστέψατε απλά έναν άνθρωπο ,αλλά η καρδιά και η ψυχή σας έγιναν συνοδοιπόροι του μυαλού,του ενστίκτου και της λογικής σας στη βάρκα της αλήθειας και της ελπίδας…

Θα θελα να μπω για 5 λεπτά στο σπίτι του καθενός από εσάς,να σας μιλήσω,να σας ηρεμήσω.
Επιθυμώ να ξαναγυρίσει η ηρεμία στη σκέψη σας και το χαμόγελό σας.

Θέλουμε όλοι μια Ελλάδα με ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ,με δουλειές για τον κόσμο και ποιότητα ζωής.

Όσοι κι αν ‘ποινικοποιηθούμε’ή μας συμβεί οτιδήποτε,είτε εγώ,είτε οι φίλοι μου ,είτε ο Αντωνιάδης,υπάρχουν πια χιλιάδες άνθρωποι που θα κρατήσουν ΨΗΛΑ την ΕΛΕΥΘΕΡΗ βούληση στη χώρα μας.
Αυτή τη χώρα που υπεραγαπάμε…

ΘΕΛΩ:
Να μην αφήσετε να σκλαβωθεί το πνεύμα σας,μπροστά σ όλην αυτή την παραλογία και να μην γίνει μια ‘παλλακίδα φόβου’…

Θέλω να αντέξετε!
Φαιδων Βοβολης

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *