ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ; …(Βίντεο)

5/5 (1)

Ένα βίντεο ανασκόπηση, πλούσιο σε θεματολογία και εικόνες, που εξηγεί τα πάντα για όλα όσα βλέπουμε και ζούμε γύρω μας και τα αμφισβητούμε η δεν τους δίνουμε σημασία. Ένα βίντεο που εξηγεί πολλά.

Κρατείστε την ΟΥΣΙΑ …

Το μέλλον της Χαζαρικής Μαφίας του Ρότσιλντ (cabal) θα καθοριστεί πιθανότατα από όλους εμάς που μαθαίνουμε πλέον για την μυστική και απαγορευμένη ύπαρξή της, που αφαιρέθηκε τόσο από τα βιβλία της Ιστορίας όσο και από τις βιβλιοθήκες ώστε να μην κοινοποιηθεί ποτέ.

MΕΡΙΚΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ που μπορεί να σου φαίνονται ασύνδετα αλλά έχουν πολύ μεγάλες επιπτώσεις και υποκινούνται από την ίδια νοοτροπία και τα ίδια οράματα για όλες τις κοινωνίες … Αυτά γίνονται σε όλο τον Πλανήτη ..:

Μετά το συνέδριο του Δημοκρατικού κόμματος των Η.Π.Α. οι δημοκρατικοί αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα του Μπάιντεν για τον Τράμπ … :Δείτε βίντεο

https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dzRQfTuPEFBYoKFNyLegPkd8vnNymr9dqT4eAdGSPmzW4Jd8WqsJRB38suPgqEHTcGyQEtogamTjZ0Szxv_W8XTAGgROEyGrWuYr7piSgidZA0VIV4xq7FNpyiM85yRuSPc3RUk

Η επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας, βρίσκεται μέσα στα σπίτια μας και έξω από την πόρτα μας.

anatropitora.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *