ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΦΩΤΟΣ

5/5 (8)

Η ΚΡΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΔΩ & ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ… ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.

Είναι πολλές φορές που έχετε αναρωτηθεί για την « προχωρημένη» ηλικία κάποιων οι οποίοι ανήκουν στο κλαμπ της Ελίτ. Όπως επίσης αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να είναι εν ζωή ο J F Kennedy, ο Έλβις και άλλοι επειδή δεν σας βγαίνει η αριθμητική.

Η απάντηση στα ερωτήματα σας είναι ότι υπάρχει η τεχνολογία που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να θεραπεύονται από ασθένειες και να ζουν περισσότερα χρόνια από ότι μέχρι τώρα γνωρίζαμε. Την τεχνολογία αυτήν το βαθύ κράτος, την έχουν πολλά χρόνια στα χέρια του αλλά δεν θα την έδωσε ποτέ στην μάζα. Ήθελαν τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν για να τους πουλούν φάρμακα όπως επίσης ήθελαν την μειώση τον πληθυσμού. 
Σύντομα και πριν το τέλος του 2020 θα δοθεί αυτή η τεχνολογία στους ανθρώπους δωρεάν, δεν θα υπάρχουν πλέον οι πάνω και οι κάτω, οι προύχοντες και οι αναλώσιμοι.

Υπάρχουν τρία είδη θεραπευτικών κρεβατιών: 1.Το ολογραφικό  2. Το κρεβάτι που αναγεννά δέρμα και όργανα του σώματος 3. Re-atomization, που μέσα σε 2-3 λεπτά αναγεννιέται όλα το σώμα από την κορυφή ως τα νύχια. Μια γυναίκα θα μπορούσε να επιλέξει να είναι ξανά 30 ετών σε λιγότερο από 3 λεπτά. Θα μπορούσε να κάνει παιδιά και να δημιουργήσει μια οικογένεια. 

ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *