ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!! …Γιὰ ποιὰ Ἀνάσταση καλούμεθα νὰ ἔρθουμε, γιὰ αὐτὴ ποὺ Τὸν Σταυρώσατε ξανά; ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ… Ν ί κ η σ ε τον Κορονοϊο με την Πίστη -Η Θεία Κοινωνία σε εποχές «πανδημίας»(video)

5/5 (4)

Δὲν ὑπάρχει δεύτερη Ἀνάσταση, ἀδερφοί!!!… Χριστὸς Ἀνέστη!!!

Πᾶνος – Ρόη

“Πάτερ μου, Μεγάλη Παρασκευή και η Εκκλησία, είναι κλειστή;” ρώτησα τον παπά, που τον βρήκα έξω από την σκοτεινή εκκλησιά του τόπου μου…

“ΦΥΣΙΚΑ”!!!!!!!!!!! μου απάντησε, σαν να ήταν κάτι φυσικό…

ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟ…

ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ!

Καλλιόπη Σουφλή

Ὁ Χριστὸς Ἀνέστη, στὶς καρδιές μας!

Ἑορτάζουμε τὴν ἀπόδοση τοῦ Πάσχα καὶ ΟΧΙ τὴν Ἀνάσταση!!!

Ὁ καλὸς Θεός μας, οἰκονόμησε γιὰ πολλοὺς χριστιανοὺς κατὰ τὴν κρίση του, νὰ κάνουν Ἀνάσταση στὶς νέες κατακόμβες (ὅπου μᾶς ὑποχρέωσαν οἱ νεοταξίτες νὰ καταφύγουμε), κάποιοι στὰ σπίτια ἱερέων ὅπου τὰ μετέτρεψαν σὲ ναούς, ἄλλοι στοὺς ναοὺς καὶ σὲ μοναστήρια, ὅπου μερικὰ παλληκάρια ἱερεῖς τοῦ Χριστοῦ ἀλλὰ καὶ λαϊκοί, ἀψήφισαν τὸν Καίσαρα καὶ τοὺς Φαρισαίους.

Πολλοὶ ἀπὸ αὐτοὺς, ὕστερα ἀπὸ «καλοπροαίρετες καταγγελίες», δηλαδή «ρουφιανιές», ἱερεῖς καὶ λαϊκοί ἐκδιώχθησαν ἀπὸ τὶς ἀστυνομικὲς ἀρχὲς καὶ ἀπὸ κάποιους Ἀρχιερεῖς, ποὺ νοιάζονται τόσο γιὰ τὴν σωματικὴ ὑγεία μας.

πνευματικὴ – ψυχικὴ ὑγεία οὐδόλως τοὺς ἀπασχόλησε, εἶναι φαίνεται παλαιομοδίτικη κατὰ τὴν νεοπατερικὴ θεολογία.

Τώρα αὐτὸ ποὺ προέχει εἶναι ἡ σωματικὴ ὐγεία καὶ ἔχουμε τοὺς ἐπιστήμονες «θεοὺς» ποὺ νοιάζονται γιὰ τὸ «καλό μας».

Ὑπήρξαν βέβαια καὶ περιπτώσεις ἀστυνομικῶν ὀργάνων ποὺ ἔκαναν τὰ στραβὰ μάτια, γιὰ νὰ μὴν τοὺς ἀδικήσουμε ὅλους.

Ὑπῆρξαν καὶ περιπτώσεις ὅπου ὁ καθένας γιὰ τοὺς δικοὺς του λόγους, βρῆκε ἀπάγκιο γιὰ τὴν ψυχή του ἀπὸ τὸ ραδιόφωνο ἢ τὰ Μ.Μ.Ε.ξαπάτησης.

Εὐλογημένοι ὅσους οἰκονόμησε ὁ Θεός καὶ ἔζησαν, ὁ καθένας μὲ ὅποιο τρόπο τοῦ ἐπέτρεψε ὁ Χριστός μας, τὶς Ἅγιες ἡμέρες τὶς Μεγάλης Ἑβδομάδος καὶ τὴν Ἀνάσταση, μέσα στὸν ζόφο ποὺ οἱ ἀλλότριες δυνάμεις μᾶς ἐπέβαλλαν….

Ἔρχονται τώρα ὅλοι αὐτοὶ οἱ ὑποκριτὲς, ἀγαπολόγοι καὶ προδότες τοῦ Χριστοῦ, τῆς Πίστεώς μας, καὶ μᾶς καλοῦν νὰ πᾶμε νὰ κάνουμε Ἀνάσταση… νὰ ἐμπαίξουμε τὸν Θεό καὶ τὸν λαό.

Ἀγαπητοί, ἐν Χριστῷ, ἀδερφοί…

Θὰ πάμε στὶς ἐνορίες ποὺ μᾶς καλοῦν γιὰ Ἀνάσταση, τὴν Τρίτη 26-5… γιὰ ποιὰ Ἀνάσταση τοῦ Χριστοῦ;

Τοῦ Χριστοῦ ποὺ ἀναστήθηκε ξεχασμένος καὶ καραντινιασμένος λόγῳ μιᾶς ἀκόμη πλάνης (σὰν τὴν ἴδια τὴν δίκη Του) ἀπὸ τοὺς μετέχοντες αὐτοῦ τοῦ σκοταδιστικοῦ κυκλώματος ποὺ ὅλοι θὰ ἔπρεπε καὶ ἔχουμε τὴν ὑποχρέωση νὰ γνωρίζουμε;

Θὰ πάει κανεὶς σὲ αὐτὴ τὴν φιέστα ποὺ μᾶς καλοῦν;

Νὰ κάνουμε τί;

Νὰ ποῦμε τὸ τελευταῖο Χριστὸς Ἀνέστη τῆς Πασχάλιας περίοδου ἤ μήπως θὰ συνεχίσουμε νὰ λέμε ἐκ νέου, γιὰ ἀκόμα 40 ἡμέρες Χριστὸς Ἀνέστη ἤ μήπως «Χαίρετε καὶ Ἀντίο»;

Θὰ συμμετάσχουμε στὴν νέα αὐτὴ βλασφημία;

Νὰ ἀφήσουμε μόνους τοὺς ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ! 

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Πᾶνος – Ρόη 

Πηγή

Ο συγκλονιστικός ιατρός Ανδρέας Δημητρίου: Ν ί κ η σ ε τον Κορονοϊο με την Πίστη

Όλα τα στάδια του «Γολγοθά» του ιατρού Ανδρέα Δημητρίου, ο οποίος νόσησε από τον ιό Covid-19 και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με το θάνατο, στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» του διαύλου ALPHA Κύπρου.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

https:orthodoxianewsagency.gr/epikairotita/andreas-dimitriou-nikise-ton-koronoio-me-tin-pisti-vinteo/

Όχι στους ψευτοπανηγυρισμούς ενός καθυστερημένου Πάσχα της αιρετίζουσας ελλαδικής Εκκλησίας!

ώστε, ο ευσεβής λαός που στερήθηκε τη χαρά της Αναστάσεως, να νιώσει και φέτος ότι τελικώς δεν στερήθηκε τα νάματα της κορυφαίας Εορτής των Εορτών της Ορθοδοξίας μας… (Μήνυμα αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δεν τα παρατάνε αυτά στην Εκκλησία της Ελλάδας! Έχουν καταντήσει δημαγωγοί! Όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου συντελούν στο να μας δέσει ο διάβολος χειροπόδαρα. 

Είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού και τίποτε άλλο, βέβαια, γιατί έτσι κι αλλιώς οι ακολουθία της απόδοσης του Πάσχα είναι πανηγυρική και δε μας εξηγεί εδώ, τί παραπάνω να γίνει δηλαδή; Να ανάψουμε λαμπάδες, να τσουγκρίσουμε αυγά, να πούμε το δεύτε λάβετε φως και να ψάλλουμε από τα μεγάφωνα το Χριστός Ανέστη; Κάθε Κυριακή είναι Ανάσταση! Και εξάλλου τίποτε από αυτά δε μπορεί να διασκεδάσει την οδύνη στην οποία μας έχει βυθίσει η Εκκλησία της Ελλάδας εκτός από την έμπρακτη μετάνοιά της! Την αποκήρυξη των πλανών με αφορισμούς! Την απελευθέρωση από τα δαιμονικά δεσμά του φόβου της πανδημίας! Την απελευθέρωση από την χειραγώγηση του διαβόλου, δηλαδή των ειδικών που επιβάλλουν δαιμονικά μέτρα στους ναούς και οι ορθολογιστές Αρχιερείς τα αποδέχονται.

Εμείς ζούμε υπό το βάρος μιας σκλαβιάς στην οποία συνέπραξε η μοιχαλίδα Εκκλησία της Ελλάδος και αυτό δεν αλλάζει. Εμείς βιώνουμε με οδύνη την πνευματική κατρακύλα της Εκκλησίας που αποϊεροποιεί τους Ναούς, τα Μυστήρια, τη Θεία Κοινωνία. Αισθανόμαστε σαν τους ορθοδόξους χριστιανούς που ζούσαν σε καιρούς αιρέσεων και διωγμών για την πίστη και μιμούμενοι αυτούς δεν πλησιάζουμε τους ναούς που λειτουργούν αιρετίζοντες. Αυτή είναι η ορθόδοξη παράδοση και η πρακτική του λαού του Θεού, όπως θα αποδοθεί πολύ καθαρά και στο βιβλίο που θα εκδώσει ο Σύλλογός μας Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής και αφορά τους Αγίους της Αποτείχισης.

Ας αντισταθούμε, ας βροντοφωνάξουμε όχι στην κοροϊδία, όχι στην απάτη και στα τερτίπια του διαβόλου! Ας ομολογήσουμε Χριστό! Η Εκκλησία της Ελλάδος είναι αιρετίζουσα, είναι μοιχαλίδα και δεν πρέπει να βαυκαλιζόμαστε με τα χαρούπια και τα ξεροκόμματα που μας πετάει. Καταντήσατε την πίστη μας κουρελού του διαβόλου. Μας υποβάλουν σε ένα πνευματικό μαρτύριο, με τις κλειστές εκκλησίες και τα μέτρα, που έχει πνευματικό αντίκτυπο που ακόμη δε μπορούμε να εκτιμήσουμε. Τράνωσαν τον διάβολο. Επιβάρυναν τις ψυχές μας. Όπως ο αγιασμός μέσα στον αγιασμένο ναό αύξανε έτι περισσότερο με τους πιστούς που κοινωνούσαν των αχράντων μυστηρίων, έτσι η ισχύς του κοσμοκράτορα αυξήθηκε με όλα τα εκκλησιομάχα, εικονομάχα και ψυχόλεθρα μέτρα που έλαβαν.

Δεν πρέπει ο ελληνικός ευσεβής λαός και κλήρος να συμπράττει άλλο μαζί τους, πρέπει να σας γυρίζει την πλάτη και να ζήσει ελεύθερα και ορθόδοξα την δίωξη που υφίσταται με αρωγό και θριαμβευτή τον Κύριο Ιησού Χριστό..

Η Θεία Κοινωνία σε εποχές «πανδημίας», Αρχιμ. Σάββα, Συζήτηση με τον κ. Ανδρέα Μπλανο, 20-5-2020

Δεν έχουμε σιχαθεί οδηγία περισσότερο από αυτή της αιρετίζουσας Εκκλησίας της Αμερικής

Το Μυστήριο της Θείας Μεταλήψεως θα τελεσθεί, χρησιμοποιώντας πολλαπλά μεταλλικά κουτάλια που προορίζονται για ατομική χρήση… Τα κουτάλια θα απολυμανθούν μετά από κάθε χρήση… (Αρχιεπισκοπή Αμερικής)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Μόνο ο εωσφόρος θα μπορούσε να συνθέσει μια τέτοια βλάσφημη οδηγία για το Μυστήριο των Μυστηρίων. Μα τι γράφουμε! Ούτε αυτός, γιατί φρίττει και τρέμει μπροστά στη σκέψη της προσβολής του Τριαδικού Θεού. Οπότε βάζει το θύμα του τον άνθρωπο να βλασφημήσει. Στην περίπτωση αυτή βάζει τον αρχιεπίσκοπο – θύμα του αρχεκάκου όφεως, τον Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, να εκδώσει μια υποχρεωτική ανακοίνωση, ναζιστική πέρα για πέρα, που όμοιά της δεν σκέφτηκε να ορίσει ούτε ο Ιούδας ως προδότης, ούτε ο Άρειος ως αιρεσιάρχης! Τα σχετικά περί της προετοιμασίας, της προσέλευσης και της μετάληψης των Αχράντων Μυστηρίων παραπέμπουν σε παπική νοοτροπία. Πάνε περίπατο οι διατάξεις της Εκκλησίας. Εν μιά νυκτί αντικαταστάθηκαν από το μίασμα της ανομίας. Παραθέτουμε μερικά από τα βλάσφημα της αρχιεπισκοπικής εντολής:

Μόνο οι πιστοί στην τοπική ενορία τους μπορούν να κοινωνήσουν, εκτός εάν υπόκεινται στους αμέσως παρακάτω όρους.

* Ποιος δεν μπορεί να παρευρεθεί: Οι πιστοί που πληρούν οποιαδήποτε από τις ακόλουθες προϋποθέσεις.

ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν στο σπίτι: Εκείνοι με σημεία ή συμπτώματα οξείας ασθένειας (COVID-19 ή όχι). Εκείνοι που έχουν έρθει σε επαφή με θετικά με COVID άτομα τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Όσοι διατρέχουν υψηλό κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια από το COVID-19 (65 ετών και άνω, ζουν σε μακροχρόνια εγκατάσταση, υποκείμενες ιατρικές καταστάσεις, έχουν μέλη της οικογένειας με υποκείμενες καταστάσεις όπως άσθμα, καρδιακές παθήσεις, διαβήτης, παχυσαρκία, νεφροπάθεια ή ηπατική νόσος).

* Θεία Κοινωνία:Το Μυστήριο της Θείας Μεταλήψεως θα τελεσθεί, χρησιμοποιώντας πολλαπλά μεταλλικά κουτάλια που προορίζονται για ατομική χρήση (συμπεριλαμβανομένου του λειτουργού και άλλων κληρικών). Τα κουτάλια θα απολυμανθούν μετά από κάθε χρήση.

* Προετοιμασία: Θα αυξήσουμε τη συχνότητα των αυστηρών πρωτοκόλλων απολύμανσης που θεσπίστηκαν κατά την έναρξη της πανδημίας και αναμένουμε ότι οι πιστοί και οι επιμελητές θα συνεχίσουν να ακολουθούν τις τυπικές οδηγίες του CDC (π.χ., να πλένετε καλά τα χέρια / συχνά, να καλύπτετε βήχα / φτάρνισμα, φοράτε μια μάσκα, διατηρήστε απόσταση, κ.λπ.).

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΑΒΙΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!

==π.Δ…»Ὁ ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ ΥΜΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΩΣ ΛΕΩΝ ΩΡΥΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ ΖΗΤΩΝ ΤΙΝΑ ΚΑΤΑΠΙΗ.».

Η Μέρκελ απαγόρευσε τη Θεία Κοινωνία στους ορθοδόξους! Τι σχέδιο έχουν ;!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ….. ΚΑΘΕYΔΕΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑYΕΣΘΕ; ΙΔΟΥ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ!!! Οί βελανιδοφάγοι μάς άπαγόρευσαν τήν Θεία Κοινωνία…..Με πόνο ψυχής συμμετείχαν οι ορθόδοξοι χριστιανοί της Γερμανίας στην κυριακάτικη θεία λειτουργία, η οποία πλέον επιτρέπεται, όχι όμως και η θεία ευχαριστία, επειδή η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί ότι με αυτήν υπάρχει πιθανότητα να μεταδοθεί ο ιός.Την απαγόρευση δέχτηκε ο μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος, με την απόφασή του να προκαλεί αίσθηση.


Σε εγκύκλιό του ο κ. Αυγουστίνος καλεί τους ιερείς να μην κοινωνήσουν τους πιστούς επειδή «εν όψει του ανοίγματος των ιερών ναών στη γερμανική επικράτεια εκδόθηκαν νομοθετικά διατάγματα τα οποία, εκτός των υπόλοιπων μέτρων ασφαλείας που αυτονοήτως ήδη υιοθετήσαμε, φτάνουν μέχρι του σημείου να ρυθμίζουν και τον τρόπο της θείας μετάληψης, να απαγορεύουν δηλαδή τη θεία κοινωνία από το Άγιο Ποτήριο με τη χρήση Αγίας Λαβίδας».


Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση όταν σε τοπικό μέσο ενημέρωσης προβλήθηκε φωτογραφία ορθόδοξου ιερέα να μεταλαμβάνει πιστό στην Ελλάδα, με τη λεζάντα «Ελληνας παπάς βουτάει ψωμί στο κρασί και το δίνει σε χριστιανό που το καταπίνει».


Έτσι, διαμήνυσε πως η μετάληψη δεν θα ήταν αποδεκτή για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.


Το ΦανάριΟ κ. Αυγουστίνος δηλώνει ότι δεν καταργεί τη θεία κοινωνία, όπως τον κατηγορούν, απλώς δεν μπορεί να αντιδράσει στις αποφάσεις του κράτους, γιατί θα κλείσουν και πάλι οι εκκλησίες.


Μάλιστα, ενημέρωσε το Φανάρι, αλλά ο Οικουμενικός Πατριάρχης αρκέστηκε να εκδώσει μια χαλαρή ανακοίνωση, με την οποία η Εκκλησία αναγνωρίζει την ευθύνη του κράτους να διαχειρίζεται τα του οίκου του, αλλά διατηρεί για την ίδια το ιερό και απαράγραπτο δικαίωμα να διαφυλάσσει αμετακίνητα όσα παρέλαβε, να οργανώνει την εκκλησιαστική ζωή και να τελεί τα άγια μυστήρια.


«Το γεγονός ότι η Εκκλησία μας αποδέχτηκε την προσωρινή απαγόρευση της τελέσεως των ιερών ακολουθιών στους ναούς με τη συμμετοχή των πιστών δεν σημαίνει ότι μπορεί και επιθυμεί να διαπραγματεύεται για την ορθόδοξη ευσέβεια και ιδίως για το μυστήριο των μυστηρίων της ζωής της, τη θεία ευχαριστία, και για τον τρόπο μετάδοσής της» αναφέρει η ανακοίνωση.

Τό είδα>>>ΕΔΩ

Όσο αφορά τον αφορισμό σύμφωνα με τους κανόνες της
εκκλησιάς όταν γίνει από οποιοδήποτε ιερωμένο ακόμη και απλός ιερέας να
είναι εάν έχει κανονικότητα σαν μέλος της εκκλησιάς και με νόμιμη
διαδοχή ιεροσύνης και έχει το δικαίωμα να τελεί θεία λειτουργία που
είναι η μετατροπή του άρτου και του οίνου σε σώμα και αίμα Χριστού. άρα
τα χέρια του στάζουν από το αίμα του Χριστού  όταν λέει μελίζεται και
διαμελίζεται ……., τότε ο αφορισμός είναι σε απόλυτη ισχύ. Για να
φύγει θα πρέπει να τον άρει αυτός που τον έκανε ή εάν έχει φύγει από την
ζωή αυτός που τον έκανε ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΜΌΝΟΝ ΤΌΤΕ μπορεί να τον άρει με
συγχωρητική ευχή κάποιος ανώτερος του με κανονικότητα κτλ. Επίσης σε
θερμοπαρακαλω ενημέρωσε τον κόσμο να προετοιμαστεί. Έρχεται ο μεγάλος
σεισμός στο Αιγαίο, ίσως και τα 11 Rixter, στο γνωστό αμαρτωλό τρίγωνο.
και αμέσως μετά τροχάδην τα γεγονότα. Όλοι να φτιάξουν σακίδια επιβίωσης
και μέσα σε αυτά να βάλουν μια εικονούλα και να φορούν όλοι υποχρεωτικά
Σταυρό. Να πάνε να εξομολογειθούν και να κοινωνήσουν για να είναι
έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, και να είναι γεμάτοι με πνευματικά
εφόδια. Ανοίγουν το φρέαρ της Αβύσσου από όπου σε λίγο θα βγουν σαν
καπνός καμίνου καιομένης οι ακρίδες.(βιονικά τέρατα). Τέλος ετοιμάζουν
μια πρόβα της τεχνολογίας του μέλλοντος που είναι η τεχνολογία του ΉΧΟΥ.
Λέει στην Αποκάλυψη ότι ο Αντίχριστος θα κάνει την εικόνα του να μιλά. Η
εικόνα αυτή είναι τα γνωστά σε όλους ολογράμματα που θα εμφανίζονται
παντού με την τεχνολογία του ΉΧΟΥ.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Απoστολέας: Κων/νος
    Θέμα: δηλωση

    Νίκο Χριστός Ανέστη!!!!!!!! Θέλω να δηλώσω ότι είναι μεγάλη ύβρις και προσβολή στο να λέει η ιεραρχία ότι γιορτάσουμε ΑΝΑΣΤΑΣΤΗ. Ας μας εξηγήσουν πως αναφέρονται στην εορτή της Απόδοσης του Πάσχα εάν δεν έχει προηγηθεί Πάσχα; εάν έχει προηγηθεί τότε τι κοροϊδεύουν τον κόσμο και απλώς αλλάζουν τις εορτές σύμφωνα με την προφητεία του οσίου Νείλου. Γίνανε θεομπαίχτες. Κανε γνωστό ότι, δεν μπορεί η παννυχίδα που είναι ο επίλογος του Τριωδίου να διαβαστεί σε περίοδο Πεντηκοσταρίου, ούτε να εορταστεί το Πάσχα άλλη μέρα εκτός Κυριακής και ότι το Πάσχα έχει συγκεκριμένο τρόπο υπολογισμού το πότε θα γίνει ανά έτος σύμφωνα με τις αποφάσεις Οικουμενικών Συνόδων. Τι κάνουν παραβιάζουν κανόνες της εκκλησίας και αποφάσεις Οικουμενικών Συνόδων; Μήπως θέλουν και τελικά να είναι ο στόχος ο συνεορτασμός του Πάσχα μεταξύ Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών; Δεν έχουν τον θεό τους. Δόξα σοι στον Τριαδικό Θεό που επέτρεψε με αφορμή τον covit19 να φανερωθούν τα κρύφια των ανθρώπων, και έτσι να ξέρουν οι πραγματικοί Χριστιανοί με ποιους έχουν να κάνουν και να αντιμετωπίσουν πιο καλά τα μέλλοντα σχετικά με τον διωγμό της πίστης και τον τελικό χορό που έστισε ο Σατανάς. Σύνθημά μας για την πίστη μας ας είναι το :< < ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ>>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *