ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ – Μάσκες παντού: Εστιατόρια και καφετέριες «περνούν στην ιστορία»

Στην ουσία αυτό που επιδιώκουν ειναι να μας αποξενώσουν μεταξύ μας,,να το συνηθίσουμε και με τον καιρό να γίνουμε ακόμα ποιο άβουλα άτομα…και μετά να μας……


Όλοι με μάσκες σε καταστήματα και κλειστούς χώρους μας λέει σήμερα ο Σ.Τσιόδρας. Αυτό το απίστευτο μέτρο δεν επιβλήθηκε ούτε καν στην κορύφωση της πανδημίας όταν περίμεναν «χιλιάδες νεκρούς» και επιβάλλεται τώρα για άγνωστους λόγους, αφού δεν στέκει σε καμία ιατρική προσέγγιση η γενική χρήση της.

Και βέβαια, είτε ανοίξουν είτε δεν ανοίξουν επιχειρήσεις όπως οι καφετέριες και τα εστιατόρια, δεν θα δουλεύουν γιατί απλά δεν θα πηγαίνει ο κόσμος.

Ο λόγος είναι ότι πολύ απλά δεν θα μπορεί να πιει τον καφέ του ή το κρασί του και να φάει το φαγητό του και τα καταστήματα του κλάδου θα «περάσουν στην ιστορία».

Να σημειώσουμε ότι έστω αν κάποιος αγγίξει την μάσκα, όπως για παράδειγμα να την βγάλει για να φάει ή να πιει, και να την επανατοποθετήσει, η μάσκα παύει να προστατεύει τον χρήστη της αφού τα μικρόβια του χεριού μεταφέρονται στο πρόσωπο.!

Μπορεί το κυβερνητικό επιτελείο να έχει καταλήξει στην ιεράρχηση των βημάτων για την όπως θέλουν να ονομάζουν επιστροφή στην κανονικότητα αλλά θα πρέπει να εξηγήσουν το νέο καθεστώς λειτουργίας του χώρου εστίασης και διασκέδασης πρακτικά.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας

Το χρονοδιάγραμμα της χλάρωσης των μέτρων

4 Μαΐου

Εμπορικά καταστήματα (με μάσκες)
Κομμωτήρια (με μάσκες)
Κέντρα Αισθητικής (με μάσκες)
Απελευθέρωση Μετακινήσεων εντός Νομού
Ατομική Λατρεία εκκλησίες (με μάσκες)
Κατάργηση SMS

11 Μαΐου

Έναρξη μαθημάτων στην Γ’ Λυκείου

25 Μαΐου

Έναρξη μαθημάτων Γυμνασίου / Λυκείου
Μυστήρια / Λειτουργίες στην εκκλησία (αυστηροί κανόνες)

1 Ιουνίου

Δημοτικά και Νηπιαγωγεία
Μυστήρια / Λειτουργίες στην εκκλησία (με μάσκες)
Έναρξη λειτουργίας ξενοδοχείων (με μάσκες)
Πολυκαταστήματα (με μάσκες)
Καταστήματα εστίασης (με μάσκες)
Μπαρ/κέντρα διασκέδασης (στους κλειστούς χώρους με μάσκες)

29 Ιουνίου

Εποχικά καταλύματα (με μάσκες)
Ελεύθερη μετακίνηση στα νησιά

Όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, η Επιτροπή τοποθετήθηκε σχετικά με την ισχυρή σύστασή ή υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την μετακίνηση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στις επισκέψεις σε πολυσύχναστους κλειστούς χώρους. Η επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφάσισε να τηρείται ως υποχρεωτικό μέτρο η χρήση μάσκας σε χώρους όπως παντοπωλεία, νοσοκομεία, ιατρεία, διαγνωστικά εργαστήρια, κουρεία, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

Ο εκπρόσωπους του υπουργείου Υγείας ανέφερε επίσης πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν η προσωπική υγιεινή των χεριών, να τηρούνται οι αποστάσεις, αν υπάρχει δυνατότητα να έχουμε αντισηπτικό στην τσέπη μας και προσέχουμε να όταν βάζουμε και βγάζουμε την μάσκα.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για το τελειωτικό πλήγμα σε όσες επιχειρήσεις πήγαιναν να ανοίξουν τον Μάιο, ενώ ούτε λόγος για λειτουργία ξενοδοχείων, κλειστών restaurant κλπ όπως αναφέραμε νωρίτερα.

Ολο το προσωπικό με αντισηπτικά και γάντια υποχρεωτικά, τεστ και καθημερινή θερμομέτρηση είναι το σχέδιο; Ή μήπως θα ελέγχεται μέχρι και η προσωπική ζωή των εργαζομένων; Και μάσκες παντού. Μήπως κάποιοι θέλουν να «ξεστοκάρουν»; 

.ksipnistere.com

«Εάν θέλετε το lockdown λόγω κορωνοϊού να λήξει σύντομα πρέπει να συμφωνήσετε να παρακολουθούνται οι κινήσεις σας», λέει η κυβέρνηση της Αυστραλίας στους πολίτες

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας πιστεύει ότι οι περιορισμοί στους πολίτες θα μπορούσαν να μειωθούν τους προσεχείς μήνες εάν υπάρχουν περισσότερες δοκιμές, μεγαλύτερη παρακολούθηση αυτών που έχουν μολυνθεί από τον κοροναϊό και πολύ ταχύτερη ανίχνευση αυτών που είχαν επαφή.
Όπως αναφέρει το ABC, πρόκειται να αναπτυχθεί μια εφαρμογή app για κινητά τηλέφωνα για να παρακολουθούνται οι καθημερινές αλληλεπιδράσεις των Αυστραλών. Η εφαρμογή θα είναι έτοιμη σε ένα δεκαπενθήμερο, αλλά η κυβέρνηση πιστεύει ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον το 40 τοις εκατό των Αυστραλών να εγγραφούν εθελοντικά για να είναι αποτελεσματική.
Η εφαρμογή δεν θα είναι υποχρεωτική.
Η εφαρμογή θα μπορεί να σχεδιάζει ποιος πέρασε 15 λεπτά ή και περισσότερα σε κοντινή απόσταση με ένα άτομο θετικό στο COVID-19.
Η πρόκληση που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση είναι να ενθαρρύνει αρκετούς Αυστραλούς να εγγραφούν.
Η Σιγκαπούρη, η οποία θεωρείται μια πιο συμμορφούμενη κοινωνία, έχει αναπτύξει μια παρόμοια εφαρμογή, αλλά μόνο το 20% των πολιτών της συμφώνησαν να κοινοποιήσουν τα δεδομένα του κινητού τους τηλεφώνου στην κυβέρνηση.
Αυτή η εφαρμογή, που ονομάζεται TraceTogether, χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth για την καταγραφή επαφών με άλλα άτομα, ακόμα και αν δεν τα γνωρίζετε.
Ο πρωθυπουργός Σκοτ ​​Μόρισον συζήτησε τις τεχνολογικές τακτικές στον αγώνα κατά του COVID-19 με τον πρωθυπουργό της Σιγκαπούρης Λι Χσιέν Λονγκ πριν από τρεις εβδομάδες.

“Τάξη μέσα από το Χάος”: Πως τα σχέδια της ελίτ είχαν προαναγγελθεί από την λαϊκή κουλτούρα

Ένα ακόμα άρθρο του The Vigilant Citizen που ειδικεύεται στο να αναλύει τη λαϊκή κουλτούρα (μουσική βιομηχανία, βιομηχανία του θεάματος) και πως μέσα από αυτήν προωθούνται στις μάζες νεοταξικά και αποκρυφιστικά μηνύματα και σύμβολα. Μια παγκόσμια κρίση που προκαλεί τεράστιο χάος και θάνατο ανοίγοντας τον δρόμο σε μια «νέα εποχή» και μια «νέα τάξη» μέσα από το χάος δεν θα μπορούσε παρά να καλοσωριστεί.
Η βασική φιλοσοφία της αποκρυφιστικής ελίτ και τα σχέδιά της για την ανθρωπότητα δεν είναι φανερά στον κοινό άνθρωπο. Μπορούν να τα αντιληφθούν όσοι έχουν «μάτια για να δουν». Στο επίκεντρο όλων, ένα σύνθημα: “Τάξη μέσα από το Χάος” (το λατινικό “Ordo Ab Chao” χρησιμοποιείται ως μασονικό σύνθημα).

Εδώ η συνέχεια

http://redskywarning.blogspot.com/2020/04/blog-post_15.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *