ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ πρόκειται να αποφασίσει εάν ένας χριστιανός φοιτητής θα πρέπει να αναγκαστεί να σιμετασχει στην ισλαμική προσευχή μεταστροφής σε ένα δημόσιο σχολείο.

Τον Μάιο του 2019, το Thomas More Law Centre ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο να αποφασίσει πόσο μακριά μπορούν να πάνε τα σχολεία για να προωθήσουν το Ισλάμ, ενώ αποθαρρύνουν τον Χριστιανισμό.

May 15, 2019  

ANN ARBOR, MI – Ως χριστιανός και 11ος στην τάξη στο Γυμνάσιο της La Plata στο Μέριλαντ, η Caleigh Wood διδάχθηκε ότι η «πίστη των περισσότερων μουσουλμάνων είναι ισχυρότερη από τον μέσο χριστιανό». Απαιτείται επίσης να δηλώνει εγγράφως την ισλαμική μετατροπή «Δεν υπάρχει Θεός παρά ο Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ». Η κ. Wood πίστευε ότι είναι αμαρτία να λέμε με λόγια ή γραπτώς ότι υπάρχει κάποιος άλλος θεός εκτός από τον χριστιανικό Θεό. Έμεινε σταθερή στις χριστιανικές τις πεποιθήσεις και τιμωρήθηκε γι ‘αυτό. Το σχολείο αρνήθηκε το αίτημά της να αποχωρήσει ή να της δώσει μια εναλλακτική αποστολή. Αρνήθηκε να ολοκληρώσει την αντιχριστιανική της αποστολή και, ως εκ τούτου, έλαβε ένα αποτυχημένο βαθμό.

Τώρα, εκείνος ο χριστιανός μαθητής γυμνασίου που κλήθηκε από δάσκαλο για να απαγγείλει το Ισλαμικό Σύμβολο είναι πίσω στους τίτλους. Η CBN News ανέφερε το Μάιο ότι η υπόθεση της είχε προσβληθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Τώρα ανακαλύψαμε ότι η ένσταση της κοπέλας είναι στην ηλεκτρονική δήλωση του δικαστηρίου, η οποία δείχνει ότι έχει διανεμηθεί για διάσκεψη στο δικαστήριο στις 11 Οκτωβρίου.
Πριν από τέσσερα χρόνια, το χριστιανικό γυμνάσιο Caleigh Wood αναγκάστηκε από το δάσκαλό της στο Γυμνάσιο της La Plata, στη Λα Πλάτα, για να απαγγείλει το Ισλάμ για τη μετατροπή, το Shahada, ως μέρος μιας γραπτής αποστολής. Ήταν υποχρεωμένος να γράψει το Ισλαμικό δόγμα, «Δεν υπάρχει Θεός παρά ο Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ».

Το μάθημα της Παγκόσμιας Ιστορίας διδάσκει επίσης ότι η πίστη των περισσότερων μουσουλμάνων είναι ισχυρότερη από τη μέση χριστιανική.

Η Wood αρνήθηκε να ολοκληρώσει την ανάθεση, πιστεύοντας ότι είναι αμαρτία να δηλώνει με λέξη ή γραπτώς ότι υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος θεός εκτός από τον χριστιανικό Θεό. Σχολικοί υπάλληλοι αρνήθηκαν να αφήσουν την εξαίρεσή της από το μάθημα και ως εκ τούτου έλαβε χαμηλότερο ποσοστό βαθμού για το μάθημα.

Το δικαστήριο Thomas More Law (TMLC) εξ ονόματος της οικογένειας Wood κατέθεσε αγωγή, υποστηρίζοντας ότι το σχολείο είχε παραβιάσει τη Ρήτρα για τη θέσπιση της πρώτης τροποποίησης και το δικαίωμα του κοριτσιού να μην αναγκαστεί να εκκληθεί πίστη σε άλλη θρησκεία. Τόσο το Ομοσπονδιακό Επαρχιακό Δικαστήριο όσο και το Τέταρτο Εφετείο έκριναν υπέρ του ισλαμικού προγράμματος σπουδών του γυμνασίου.

Τώρα, το TMLC έχει προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο ζητώντας από το Ανώτατο Δικαστήριο να αποφασίσει εάν υπάρχει κάποια νομική βάση για να επιτρέψει στα δημόσια σχολεία να κάνουν διακρίσεις εις βάρος του Χριστιανισμού, προωθώντας ταυτόχρονα το Ισλάμ.

Σε απάντηση, η TMLC υπέβαλε την Δευτέρα (13 Μαΐου) αίτηση για συγγραφή πιστοποιητικού ζητώντας από το Ανώτατο Δικαστήριο να αποφασίσει εάν υπάρχει κάποια νομική βάση για να επιτρέψει στα δημόσια σχολεία να κάνουν διακρίσεις κατά του Χριστιανισμού, προωθώντας ταυτόχρονα το Ισλάμ.

Ο Richard Thompson, Πρόεδρος και επικεφαλής του TMLC, δήλωσε: «Με το πρόσχημα της διδασκαλίας της ιστορίας ή των κοινωνικών σπουδών, τα δημόσια σχολεία σε όλη την Αμερική προωθούν τη θρησκεία του Ισλάμ με τρόπους που ποτέ δεν θα ανεχόταν για τον Χριστιανισμό ή για οποιαδήποτε άλλη θρησκεία. Δεν γνωρίζω κανένα σχολείο που έχει αναγκάσει έναν Μουσουλμάνο μαθητή να γράψει την Προσευχή του Κυρίου ή τον Ιωάννη 3:16: «Καθώς ο Θεός αγάπησε τόσο τον κόσμο, ότι έδωσε τον μονογενή Υιό του, ώστε όποιος πιστεύει σ ‘αυτόν να μην χαθεί, αλλά έχει αιώνια ζωή».

Από την άλλη πλευρά, τα σχολεία έγιναν πρόθυμα όργανα της ισλαμικής κατήχησης, και στην περίπτωση του Caleigh Wood, το όπλο επιλογής ήταν η παρουσίαση του PowerPoint. Η Caleigh και οι τάξεις της 11ης τάξης διδάχθηκαν:

«Η πίστη των περισσότερων Μουσουλμάνων είναι ισχυρότερη από τον μέσο χριστιανό».

«Το Ισλάμ στην καρδιά είναι μια ειρηνική θρησκεία.

Η τζιχάντ είναι ένας «προσωπικός αγώνας στην αφοσίωση στο Ισλάμ, ειδικά με πνευματική πειθαρχία».

«Για τους μουσουλμάνους, ο Αλλάχ είναι ο ίδιος Θεός που λατρεύεται στον Χριστιανισμό και τον Ιουδαϊσμό».

«Οι άνδρες είναι οι διευθυντές των υποθέσεων των γυναικών» και «Οι δίκαιες γυναίκες είναι ως εκ τούτου υπάκουοι».

Αυτές οι δηλώσεις ήρθαν απευθείας από την παρουσίαση του PowerPoint στην τάξη του Caleigh. Η υπογράμμιση ήταν στο PowerPoint.

Ο Thompson συνέχισε: «Πολλά δημόσια σχολεία έχουν γίνει ένα καυτό περιβάλλον της ισλαμικής προπαγάνδας. Η διδασκαλία του Ισλάμ στα σχολεία πέρασε πολύ πέρα από ένα βασικό μάθημα ιστορίας. Προωθούμενοι από τον ζήλο του ισλαμικού ακτιβισμού και ενθουσιασμένοι από τη σύγχυση των δικαστικών αποφάσεων, τα σχολεία τώρα κάμπτονται προς τα πίσω για να προωθήσουν το Ισλάμ, ενώ παράλληλα δυσφημίζουν τον Χριστιανισμό. Ζητάμε από το Ανώτατο Δικαστήριο να παράσχει την απαραίτητη νομική καθοδήγηση για την επίλυση της ύπουλης διάκρισης εις βάρος των χριστιανών στα δημόσια σχολεία μας ».

Το Κέντρο δικαιοσύνης Thomas More αποκαλύπτει την ισλαμική προπαγάνδα που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους και υποχρεώνεται στους εκπαιδευτικούς.

(TMLC), μια εθνική μη κερδοσκοπική εταιρεία δημοσίου συμφέροντος που εδρεύει στο Ann Arbor, Michigan, έχει αποκαλύψει μια καλά οργανωμένη εκστρατεία ισλαμικής προπαγάνδας που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς στα σχολικά συστήματα σε ολόκληρο το Μίτσιγκαν και σε πολλά άλλα κράτη.
Ανησυχώντας για ένα διήμερο υποχρεωτικό σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτικών σχετικά με το Ισλάμ, το οποίο διεξήγαγε ένας μουσουλμάνος σύμβουλος που προσλήφθηκε από την Περιοχή Κοινοτικών Σχολείων του Μίτσιγκαν, η TMLC κατέθεσε αίτημα για την Ελευθερία Πληροφοριών για έγγραφα σχετικά με το εργαστήριο.
Ο Richard Thompson, πρόεδρος και επικεφαλής δικηγόρος του Νομικού Κέντρου, σχολίασε τα αποτελέσματα της έρευνάς του: «Βρήκαμε ότι οι δάσκαλοι υποβλήθηκαν σε δύο ημέρες ισλαμικής προπαγάνδας, όπου το Ισλάμ δοξάστηκε, ο Χριστιανισμός διαψεύστηκε και η Αμερική έσκασε – Novi φορολογούμενους. «
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, η σχολική συνοικία δεν παρουσίασε σεμινάρια κατάρτισης εκπαιδευτικών με εστίαση στον Χριστιανισμό, τον Ιουδαϊσμό ή οποιαδήποτε άλλη θρησκεία – μόνο το Ισλάμ.

Μητσοτάκη θέλατε τώρα τους φέρνει  χιλιάδες στην χώρα μας καθημερινά , μιας και έχουμε ξεπουλημένους ιεράρχες και ξεπουλημένους  δασκάλους και καθηγητές θα οδηγήσουν στην ίδια κατάσταση  τα σχολεία και πανεπιστήμια στην χώρα μας. Οι μιναρέδες θα ξανανθίσουν και ο ιμάμης θα μας ξυπνά κάθε πρωί με το κάλεσμα του.

Islamic Call to Prayer in London.

Islamization of AMERICA

Από το 2010 ήδη κάποιοι είχαν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που θα επέλθει με την εξάπλωση του Ισλάμ.

‘Islamization’ of Paris a Warning to the West – CBN.com

Κατάντημα στην Ολλανδία

Αυτό είναι το Ισλάμ

Δείτε, στον παρακάτω πίνακα τμήμα τιμοκαταλόγου τηλεφωνικής εταιρείας στην Ελλάδα, τον χρόνο που έχουν στην διάθεσή τους οι μετανάστες για να μιλάνε στις χώρες τους και θα καταλάβετε πάρα πολλά.

Οι παγκοσμιοποιητές για όλα βρίσκουν λύσεις αρκεί να εξυπηρετούν τα σχέδιά τους.

attikanea.blogspot.com

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται, ως υπόδειγμα, πως είναι τυπωμένες οι Υπηρεσίες και οι αντίστοιχοι QR κωδικοί και οι παρεχόμενες Υπηρεσίες στον Οδηγό Επιβίωσης.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: «ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»

Διδάσκω σε ΕΠΑΛ του Πειραιά στο οποίο φοιτούν πολλά Πακιστανάκια, Αλβανάκια και από λοιπές χώρες.

Διαβάστε επίσης εδώ την συνέχεια

https://agonasax.blogspot.com/2019/10/blog-post_45.html?m=1

Μουσουλμάνοι τρώνε τα έτοιμα και οι Γερμανοί πλέον ψαχουλεύουν στα σκουπίδια.

Έρχονται χιλιάδες,  θα μας πνίξουν ζωντανούς.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *