ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΑ ΕΝΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ;(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Θα τρώγατε παγωτό εντόμων; Οι επιστήμονες αναπτύσσουν τρόφιμα βασισμένα σε έντομα για βιώσιμη γεωργία.

Θα φάμε τα λουκάνικα και τα παγωτά εντόμων στο εγγύς μέλλον;

Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που φαίνονται περίεργα σε πολλούς ανθρώπους αλλά είναι ιδιαίτερα διαφορετικά σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Αυτό δεν είναι κακό, καθώς πολλές από αυτές τις κουζίνες προέκυψαν ως απάντηση σε πραγματικές πολιτιστικές πεποιθήσεις, πρακτικές ή άλλες καταστάσεις. Ωστόσο, δεν είναι καλό όταν ορισμένα τρόφιμα είναι είτε ανήθικα είτε είναι πολύ παράξενα, αλλά επιτίθενται σε μια ομάδα για μια πιο κακόβουλη ατζέντα όπως η ευγονική.

Ήταν μια μακρόχρονη γραμμή που η ανθρώπινη φυλή πρέπει να ενεργήσει για να «σώσει τον πλανήτη». Μερικοί επιστήμονες εργάζονται σε αυτό κάνοντας «λουκάνικα» για κατανάλωση από τον άνθρωπο για να χρησιμοποιήσουν λιγότερα ζώα στην κατανάλωση κρέατος σύμφωνα με μια έκθεση:

Ένα χοτ-ντογκ, παρακαλώ – από σκουλήκια «.

Οι επιστήμονες τροφίμων στο Πανεπιστήμιο Queensland στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας ενσωματώνουν έντομα όπως τα βακαλάκια και οι ακρίδες σε μια ποικιλία ειδικών τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου του λουκάνικου, καθώς και τη διαμόρφωση βιώσιμων ζωοτροφών με βάση τα έντομα για τα ίδια τα ζώα.

Για πολλά εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο είναι ένα γνωστό μέρος της δίαιτας ». Ζητά επίσης μια« συνολική επανεξέταση του τι μπορεί να αποτελέσει υγιεινή, θρεπτική και ασφαλή τροφή για όλους ».

Would You Eat Insect Ice Cream? Scientists are Developing Bug-Based Foods for Sustainable Farming

In China, maggots finish plates, and food waste

Can Maggots Devour All Our Food Waste

Let Them Eat Flies

Αηδιαστικό !!! Το αποτέλεσμα της τρέλας μας κατανάλωσης.
Το λιμάνι του Durban βρίσκεται στη νοτιοαφρικανική ακτή του KwaZulu-Natal στον Ινδικό Ωκεανό και είναι το κορυφαίο λιμάνι φορτίου στη Νότιο Αφρική και το μεγαλύτερο λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων στην Αφρική. Βρίσκεται στην περιοχή του μητροπολιτικού eThekwini κοντά στο κέντρο της πόλης Durban.

Abartig!!! Das Ergebnis unseres Konsumwahnsinns

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *