Θα σου βάζει ΧΗΜΙΚΑ πράγματα μέσα σου και θα σου ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΟ ΝΟΥ…(βιντεο)-Από πότε άλλαξε η επίσημη θρησκεία της Ελλάδας;…. Σε τι κόσμο μπαμπά μ’ έχεις φέρει να ζήσω; π.Δ… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!! ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ!!!

5/5 (4)

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Την περίοδο των διωγμών αγαπητοί μου, ήταν βέβαια ένας βασανισμός του σώματος φρικώδης, όμως δεν υπήρχε επηρεασμός του νου και της ψυχής. Ενώ στα μαρτύρια των εσχάτων θα έχουμε επηρεασμό και της ψυχής και αι μέθοδοι θα είναι σατανικότερες.

Γιατί; ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΟ ΝΟΥ, τη βούληση, θα σου παραμορφώνει το συναίσθημα και θα σου αποπροσανατολίζει το νου.

Αυτά εδοκιμάστηκαν στην εποχή μας, είναι πασίγνωστα αυτά. Συνεπώς πώς θα μπορέσεις να ομολογήσεις Χριστόν και να μην προσκυνήσεις τον αντίχριστον;

Φοβερόν το μαρτύριον !

Γι’ αυτό είναι ανάγκη η φυγή !

Θα το πω άλλη μία φορά.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΦΥΓΗ ! Διότι αυτό το μαρτύριο δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε, όχι να αντέξουμε, αλλά πώς θα τεθούμε, ποιά θα είναι η διάθεσή μας όταν μας βάλουν χημικά πράγματα μέσα μας.

Ένα τέταρτο στοιχείο είναι Η ΠΛΑΝΗ. Ο αρχαίος μάρτυς γνώριζε σαφώς τί είναι ο χριστιανισμός και τί είναι η ειδωλολατρία. Ήξερε λοιπόν, εγώ είμαι Χριστιανός, απέναντι μου έχω να πολεμήσω την ειδωλολατρία. Στους τότε, ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΗ.

Η ΠΙΣΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΗΣ ! Και το σπουδαίον είναι οτι θα υπάρχει το θαύμα, ως δαιμονικό στοιχείο.

Θαύματα θα κάνει ο αντίχριστος.

Οι ειδωλολάτραι δεν έκαναν θαύματα. Γενικὰ θα επικρατεί η πλάνη και θα είναι ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. Γι’ αυτό λέει ο Κύριος: «ἐγερθήσονται ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφήται καὶ δώσουσιν σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα ὥστε πλανῆσαι εί δυνατὸν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.»

«μὴ φοβοῦ· μόνον πίστευε, καὶ σωθήσεται.»

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.

Ύπομονή κι έχει ο Θεός…

Τό είδα>>> Βίντεο Ορθοδοξίας

Από πότε άλλαξε η επίσημη θρησκεία της Ελλάδας;….

=π.Δ… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ!!!.…

Πότε Άλλαξε η Επίσημη Θρησκεία του Κράτους και ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;…4-1-16 Στο Βήμα της Κυριακής μαζί με τις υπόλοιπες προσφορές υπήρχε και ένα βιβλίο με τις Σημαίες του Κόσμου.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες σημαίες φυσικά είχε και την Ελληνική. Προς μεγάλη έκπληξη όμως στο σημείο που αναφέρεται στη θρησκεία της χώρας μας γράφει Ορθόδοξοι και Μωαμεθανοί.Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν πιστό αναρωτιέμαι από πότε άλλαξε η επίσημη θρησκεία της χώρας μας. Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας η επίσημη θρησκεία είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού (άρθρο 3 παράγραφος 1 όπου αναφέρονται οι σχέσεις Εκκλησίας Πολιτείας).

Έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζουμε; Η ερώτηση επαναλαμβάνω γίνεται με σεβασμό προς όλες τις θρησκείες παρά το γεγονός ότι νιώθω πως η συγκεκριμένη αναφορά από την έκδοση έγινε με περίεργο σκοπό.Επίσης, δεύτερο ερώτημα: Γιατί αναφέρθηκαν οι μωαμεθανοί και όχι οι καθολικοί, οι εβραίοι ή οι δωδεκαθειστές για παράδειγμα.

Με εκτίμηση Γιώτα Χουλιάρα

Δημοσιογράφος

katohika.gr μέσω famousworld.grΣχόλιο diadrastika: Επάνω στο θέμα αυτό έχουν γίνει αρκετές τοποθετήσεις προκειμένου να δικαιολογήσουν αυτό που δημοσιεύει η εφημερίδα.

όπως ότι:

To 2014 , η ελληνική Βουλή αποφάσισε να αναγνωρίσει ως θρησκευτικές οντότητες ιδιωτικού δικαίου, όλες τις θρησκείες.Υπάρχει και η Σύμβαση «περί Ανταλλαγής των ελληνικών και Τούρκικων πληθυσμών».Στην σύμβαση της 2ας Ιουλίου 1881 (άρθρο 8 παρ.2) αναγνωρίστηκε ρητά η ελευθερία του θρησκεύματος και της λατρείας στους μουσουλμάνους.Η προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας ρυθμίζεται σε πολλά διεθνή κείμενα και άλλα πολλά.Όμως όλα αυτά μήπως φαίνεται πως, ουσιαστικά «καταργούν» το άρθρο 3 παράγραφος 1 του Συντάγματος; Και αν το καταργούν, τότε γιατί δεν γράφει «Θρήσκευμα: Ανεξιθρησκεία»; Αν δεν το καταργούν, τότε, για ποιό λόγο δεν αναφέρεται μόνο στο «κυρίαρχο»; Για ποιό λόγο γίνεται διάκριση και αναφορά μόνο σε δύο θρησκεύματα και όχι σε όλες τις αναγνωρισμένες θρησκείες, αφού κάποια από τα προαναφερθέντα, περί θρησκειών, ισχύουν για όλες τις αναγνωρισμένες θρησκείες στην Ελλάδα;

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του,

Τό είδα>>> ΕΔΩ

Σε τι κόσμο μπαμπά μ’ έχεις φέρει να ζήσω;

π.Δ… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!! ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ!!!

Ω! τι κόσμος μπαμπά! – Γιάννης Καλατζής (1974)

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *