Θα πηγαίνουν στα σχολεία ξαφνικά και θα κάνουν εμβόλια στα παιδιά μας χωρίς την άδεια μας ;;;;

5/5 (4)

Ενώ διανύουμε μία κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά ζητήματα ο κίνδυνος του Κορονοιού και της εξάπλωσης του παραμένει με την κυβέρνηση να έχει έρθει πολλές φορές σε τεράστια διλήμματα με αποφάσεις που….

αρκετές φορές δημιούργησαν αντιδράσεις όπως η υποχρεωτική εφαρμογή στα σχολεία ανεξαρτήτου ηλικίας.

Έντονο προβληματισμό προκαλεί για την κυβέρνηση, η είδηση που έσκασε σαν βόμβα και ταράζει τα νερά από την AstraZeneca και Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που αναστέλλει την έρευνα λόγο ανεπιθύμητης σοβαρής αντίδρασης σε εθελοντή ασθενή κατά το στάδιο των πειραματικών δοκιμών.

Εκπρόσωπος της AstraZeneca, δήλωσε ότι η «τυπική διαδικασία αναθεώρησης της εταιρείας προκάλεσε μια παύση στον εμβολιασμό για να επιτρέψει την επανεξέταση των δεδομένων ασφαλείας».

Μεταξύ πολλών φορέων και χωρών που έχουν προ παραγγείλει το συγκεκριμένο εμβόλιο της Οξφόρδης είναι και η χώρα μας. Μάλιστα η κυβέρνηση Μητσοτάκη προ λίγων ημερών είχε ανακοινώσει ότι ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός σε: σώματα ασφαλείας, αστυνομία, στρατός και όσως δουλεύουν στο τομέα της υγείας αλλά και κρατικούς υπαλλήλους ή ιδιώτες που έχουν να κάνουν με κρατικούς φορείς ή με κοινό. Το δεύτερο στάδιο υποχρεωτικού εμβολιασμού θα ήταν σε ευπαθής ομάδες και ηλικιωμένους.


Η Είδηση για την αναστολή των ερευνών λόγο σοβαρής επιπλοκής από την εταιρεία γίνετε τροχοπέδη στην επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη που μαζί με τις ήδη υπάρχουσες αντιδράσεις έχει και την δυσκολία πλέον του να πείσει για την εγκυρότητα του εμβολίου.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, η κυβέρνηση είχε σκοπό σύντομα και μετά το άνοιγμα των σχολείων να ανακοινώσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών κυρίως του δημοτικού και του γυμνασίου από αιφνιδιαστικές επισκέψεις ομάδων το ΕΟΔΥ κυρίως σε σχολεία που παρουσίασαν περισσότερα από 2 κρούσματα. Ωστόσο τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την είδηση της αναστολής του εμβολίου, αλλάζουν εντελώς το τοπίο. Με την κυβέρνηση αυτή τι στιγμή να πρέπει να ξεπεράσει ακόμα ένα πρόβλημα.

Από ότι όλα δείχνουν μετά την είδηση ότι το μέτρο για υποχρεωτικό αιφνίδιο εμβολιασμό δεν θα ανακοινωθεί καθόλου ώστε να αποφευχθούν έντονες κοινωνικές αντιδράσεις.

πηγή

πηγή

Νίκος Αντωνιάδης : Ψ Ε Υ Τ Ε Σ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Α Π Α Τ Η ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ “ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ 38ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ” : ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 2 0 1 5 !!!

www.triklopodia.gr

-ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΜΜΕ & ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ

-ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΜΜΕ & ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤ & ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

-ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΣΕ ΣΤΟ MEGA ΕΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ

-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤ & ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

-ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ
___________________________

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:

-ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!

-ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ MAΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟ LOCK DOWN !!

ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
_________________________

-Ακτινολόγος του ΚΑΤ ανέβασε στο Facebook δύο ακτινογραφίες για να “αποδείξει” την φοβερή και τρομερή “επιδείνωση” 38 χρονου ασθενή μέσα σε 12 ώρες από τον φοβερό και τρομερό κορωνοϊό.

-Η “είδηση” έκανε τον γύρο των γνωστών και μη εξαιρετέων μέσων μαζικής εξαπάτησης για να τρομοκρατήσει τον κόσμο και να “δικαιολογήσει” το σχεδιαζόμενο lock down.

Όλως ενδεικτικά:
https://www.tanea.gr/…/koronaios-aktinografia-sok-deixnei-…/

https://www.tovima.gr/…/koronoios-h-epideinosi-38xronou-as…/

Και το “πάρτι” του Ευαγγελάτου:

https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp…

-Γενικός χειρουργός-ειδικός μαστολόγος του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, στο “κόλπο” και αυτός, πήρε την “πάσα” και ανέβασε τις ακτινογραφίες της απάτης στο Facebook για να παραπλανήσει και να τρομοκατήσει και αυτός με τη σειρά του τους χρήστες του, αναπαράγοντες τις κλασικές βρωμιές:

*“Ξέρω πως είναι κουραστικό και βαρετό να προσπαθείς να πείσεις ανθρώπους κουφούς και καχύποπτους ότι τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία γεμίζουν σιγά σιγά από κάτι που υπάρχει αλλά απλώς δεν το βλέπουμε”

*“Όποιοι μπορείτε, πολεμήστε τους ανεγκέφαλους”

*“Επειδή οι θέσεις στα ήδη ανεπαρκή κρατικά νοσοκομεία μας κοντεύουν να τελειώσουν, προτείνω να δημιουργηθεί μια λίστα αρνητών του ιού και της μάσκας και αν αυτοί οι άνθρωποι μολυνθούν από τον ανύπαρκτο ιό και θέλουν νοσοκομείο να εισάγονται τελευταίοι”

*“Η ακτινογραφία θώρακος που αναρτήθηκε στο Facebook από το γιατρό του ΚΑΤ κ. Μάνο Καρρά, δείχνει την ταχύτατη επιδείνωση ενός 38 χρονου από τις 12 το μεσημέρι ως τις 7.30 μ.μ. από τον ανύπαρκτο ιό. Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να δεις τη διαφορά!

Γιάννης Π. Φύσσας MD PhD

Γενικός Χειρουργός Ειδικός Μαστολόγος”

Και τους ξέφυγε η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ της πρώτης ακτινογραφίας:

23.6.2015 !!!

Οι ακτινογραφίες είναι του 2 0 1 5 !!!

Μετά από το “ξεβράκωμα”, ο γιατρός του ΚΑΤ κατέβασε κάθιδρος την ανάρτηση, και έτσι πλέον σε όλα τα δημοσιεύματα-fake news η ανάρτησή του “δεν είναι διαθέσιμη”.

Τα δημοσιεύματα όμως παραμένουν κανονικότατα στη θέση τους.

Ο γιατρός του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου την έχει ακόμη πάνω, τουλάχιστον μέχρι αυτήν την ώρα που ανεβάζω αυτό την ανάρτηση.

Χθες είχαμε και την νοσηλεύτρια του νοσοκομείου “ΣΩΤΗΡΙΑ”, με τις ψευτιές για τον “πολύ χειρότερο πλέον ιό”, για τις “πολύ βαριές περιπτώσεις”, για τους ασθενείς που μπαίνουν στις ΜΕΘ και “δεν βγαίνουν”, και τα ΜΜΕ, που πήραν και αυτήν την πάσα και μίλαγαν για τους ασθενείς που βγαίνουν πλέον από τις ΜΕΘ “με θρήνο”. Μέχρι που τους “ξεβράκωσε” η καθηγήτρια Κοτανίδου.

Το υγειονομικό προσωπικό της χώρας στην υπηρεσία των fake news.

Και φυσικά όλα αυτά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι τους ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα επιχειρήματα. Τους τελείωσαν τα όπλα. Τα νούμερα είναι εναντίον της απάτης. Τα στοιχεία, τα δεδομένα και η ίδια η πραγματικότητα είναι εναντίον της απάτης. Η ίδια η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία αποδομεί το κατασκεύασμα του φονικού ιού. Στο Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο, κορυφαίοι γιατροί από όλον τον κόσμο έριξαν τις μάσκες των επίορκων.

Η ίδια η ζωή είναι εναντίον τους.

Και φυσικά δεν περιμένω να καταλάβουν οι αήττητοι. Το καταλαβαίνεις από τα σχόλια στην ανάρτηση του γιατρού του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου. Αυτοί που είναι στο “κόλπο” θα επιμείνουν μέχρι το τέλος. Επέμειναν και στην ίδια ανάρτηση. Και θα επιμένουν μέχρι να πάνε φυλακή. Οι αήττητοι θα ξυπνήσουν απλώς μία μέρα, όταν θα έχει εξαφανιστεί ως δια μαγείας ο φονικός ιός, και δεν θα καταλαβαίνουν τι έγινε. Πολλοί θα συνεχίσουν να φοράνε τη μάσκα από κεκτημένη ταχύτητα “καλού κακού”. Το κακό που έχουν κάνει σε όλους εμάς δεν ξέρω αν θα το καταλάβουν ποτέ.

Αυτή τη φορά δεν θα υποβάλω καν το ρητορικό ερώτημα αν θα παρέμβει αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας (κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εσείς εκεί κανονικά, τις εγκυκλίους σας για τους “αρνητές της μάσκας”). Ούτε ο Χρυσοχοΐδης. Ούτε τα Ελληνικά Hoaxes. Ούτε ο Ιατρικός Σύλλογος.

-Καταθέτω μήνυση κατά της νοσηλεύτριας, των δύο γιατρών και των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τα αδιανόητα ψεύδη, για την παράβαση του άρθρου 191 περί διασποράς ψευδών ειδήσεων (τα γνωστά και μη εξαιρετέα fake news), και για παράβαση καθήκοντος από τους γιατρούς (άρθρο 259 Ποινικού Κώδικα -ο ιατρός έχει την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου).

-Μήνυση ΕΙΔΙΚΑ κατά του Νίκου Ευαγγελάτου που οργίασε κυριολεκτικά στο δελτίο ειδήσεων του MEGA με τις ακτινογραφίες, ενώ μπροστά στα μάτια του ήταν η ημερομηνία 23.6.2015.

-Kαταθέτω πειθαρχική αναφορά κατά των γιατρών για τη σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.

-Καταθέτω αναφορά κατά των Ελληνικών Hoaxes στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (είναι η αδειοδοτούσα αρχή), γιατί όφειλαν να είχαν ήδη παρέμβει. Αντ’ αυτού έχουν επιτρέψει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων σε όλο το διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το παραμυθάκι του φονικού ιού φτάνει στο τέλος του.

Οπότε, Κυριάκο Μητσοτάκη, άσε τα lock down και ετοίμασε την απολογία σου στον ελληνικό λαό.

Πηγή : https://www.triklopodia.gr

Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης Να φοράνε τα παιδιά του δημοτικού μάσκες είναι αστειότητες. ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό που παρατηρούμε είναι μια πανδημία αποτελεσμάτων των τέστ και όχι μια πανδημία της αρρώστιας.Έχουμε ένα πλασματικό πρόβλημα με τα τεστ. Να φοράνε τα παιδιά του δημοτικού μάσκες είναι αστειότητες. Οι μάσκες δεν φτιάχτηκαν, για να τις φοράνε παιδιά.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *