ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα πολιτικό κόμμα που ονομάζεται «κόμμα ISLAM» αναπτύσσεται στο Βέλγιο. Ζητούν ανοιχτά την εισαγωγή του νόμου της Σαρία με την ελπίδα να δημιουργήσουν ένα «100% ισλαμικό κράτος» στο Βέλγιο μέσα σε 20 χρόνια.

Σύμφωνα με το RT: Ιδρύθηκε το 2012, το κόμμα του Ισραήλ εξέπληξε το Βέλγιο κατά το πρώτο έτος, κερδίζοντας έδρες στους δήμους Anderlecht και Molenbeek της πρωτεύουσας των Βρυξελλών. Ο Μόλενμπεκ είναι γνωστός για το ότι είναι «εστία εξτρεμισμού», καθώς ένας αριθμός ισλαμιστών πίσω από τις επιθέσεις του Παρισιού και των Βρυξελλών μεγάλωσε και έζησε εκεί.

https://www.rt.com/news/425281-belgium-islam-party-segregation/

ΑΠΟ ΤΟ 2018:

Tucker Carlson – New Political Party In Belgium Election – The Islamic Party

Ο Αμπντελάι Μπακκάλι Ταχίρι, πρόεδρος του συντηρητικού ισλαμικού κόμματος στο Βέλγιο ισχυρίζεται ότι ο νόμος της Σαρία είναι ευέλικτος, αναφέροντας ένα παράδειγμα της απαγόρευσης οδήγησης γυναικών στη Σαουδική Αραβία. Οι γυναίκες απαγορεύτηκαν να οδηγούν σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και στη συνέχεια η απαγόρευση καταργήθηκε, επίσης σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, σημείωσε, ισχυριζόμενος ότι «όλοι θέτουν αυτό που θέλει στη Σαρία».

Τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ατζέντα του κόμματος περιλαμβάνουν το να επιτρέπεται σε όλες τις γυναίκες να φορούν ισλαμική μαντίλα και να απαιτούν από όλα τα σχολεία να προσφέρουν halal κρέας στα μενού τους. Ο απώτερος στόχος του είναι να μετατρέψουν το Ευρωπαϊκό Βέλγιο σε ισλαμικό κράτος. «Ο στόχος μας είναι ένα ισλαμικό κράτος 100 τοις εκατό». Ορισμένοι Βέλγοι πολιτικοί επέκριναν την ημερήσια διάταξη και τις παρατηρήσεις του κόμματος. Ο υφυπουργός Μετανάστευσης του Βελγίου Theo Francken χαρακτήρισε τα μέλη του κόμματος «λύκοι με ρούχα προβάτων».

ΑΠΟ TO 2021:

Muslim Colonists want their new colony Belgium to become an islamic state!

Muslim Colonists want their new colony Belgium to become an islamic state!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *