Θα καθίσετε στο σκαμνί ! … Το τ ρ α π ε ζ ι κ ό _ σ ύ σ τ η μ α προσπαθεί να δωροδοκήσει ιατρικό προσωπικό,για να εμφανίζει κρούσματα Κοροϊδοϊού … ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ – Πλήθος κόσμου στην διαμαρτυρία ενάντια στη ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων'(βιντεο)

5/5 (3)

Αποκαλυπτική μαρτυρία για το τραπεζικό σύστημα που προσπαθεί να δωροδοκήσει ιατρικό προσωπικό, για να εμφανίζει κρούσματα Κοροϊδϊού. Ακόμα μαρτυρίες για το τι λένε δάσκαλοι και διευθυντές για την χρήση μασκών στα σχολεία.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ (30-08-2020)

MΑΣΚΑ:Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ

Ένα από τα πολλά κακά και δαιμονικά που θα έχει το σφράγισμα του Αντιχρίστου  θα είναι και η αριθμοποίηση του «κατ’εικόνα Θεού»ανθρώπου. Πρίν γίνει όμως αυτό θα πρέπει να πάψει ο άνθρωπος να είναι πρόσωπο. Γιαυτό και μας επιβάλουν την επάρατη μάσκα για να μοιάζουν τα μοναδικά και ανεπανάληπτα πρόσωπά μας σαν τα άχαρα και νεκρά ντουβάρια  πάνω στα οποία θα βρούν οι σκοτεινές δυνάμεις ελεύθερο χώρο για να τυπώσουν ανεξίτηλα το σφράγισμά τους !
-ΑΧΑΪΚΟΣ-

Θέλουν να μετατραπούμε ταυτοχρόνως σε ένα πλανήτη πειραματόζωων έρμαια στα χέρια πρακτόρων του σκότους, διεστραμμένων κυβερνώντων και χειραγωγούμενων επιστημόνων οι οποίοι φυσικά δεν θα λάβουν μέρος στο πείραμα αυτό οι ίδιοι ως πειραματόζωα αλλά ως παρατηρητές και ερευνητές … Θα καθοδηγούν τις διαδικασίες και θα παρατηρούν εκ του ασφαλούς την καταστροφική πτώση μας ως είδος. Δεν θα τους το επιτρέψουμε … δεν θα τα καταφέρουν!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Πλήθος κόσμου στην διαμαρτυρία ενάντια στη ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’ – ‘Ενάντια στην χρήση μάσκας, το υποχρεωτικό εμβόλιο και το 5G’

Χωρίς μάσκες προστασίας και φωνάζοντας συνθήματα κατά των περιοριστικών μέτρων εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το Σάββατο το απόγευμα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο εκφράζοντας τη διαφωνία και τη δυσαρέσκειά τους για τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί μέσω διαταγμάτων για ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Με πάνο και συνθήματα διατράνωσαν την αντίθεσή τους στις αποφάσεις της Κυβέρνησης, προβάλλοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπου κατά τον ισχυρισμό τους καταπατώνται.

Οι διαμαρτυρόμενοι κρέμασαν και πανό στα κάγκελα του Προεδρικού.
Ωστόσο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα μέσα μαζικής δικτύωσης, οι παρεβρισκόμενοι δεν έφεραν προστατευτικές μάσκες προσώπου, ενώ δεν τηρούνταν ούτε και οι αποστάσεις ασφαλείας.

Αργά το απόγευμα διαλύθηκαν ειρηνικά, ενώ καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία ωστόσο δεν έκανε αισθητή την παρουσία της.

Πηγή: philenews

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *