Θα εισβάλλουν στα σπίτια μας και θα αρπάζουν τους μη υγιείς, με «αξιοπρεπή τρόπο». Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ (ΒΙΝΤΕΟ)

5/5 (3)

Σοκάρει ο τρόπος που δίχως να υπολογίζουν τίποτα τα λένε μπροστά στα μάτια των ανθρώπων.

Με την φρενίτιδα του κορωνοϊού να μην έχει κοπάσει και ενώ χώρες η μία μετά την άλλη καθιερώνουν μέτρα «μαρκαρίσματος» των «μη υγιών» ανθρώπων, υψηλόβαθμο στέλεχος του Π.Ο.Υ. μας δείχνει το άμεσο μέλλον.

Ο λόγος για τον Δρ Μάικλ Ράιαν, εκτελεστικό διευθυντή του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης Υγείας του Π.Ο.Υ. , ο οποίος και αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες τι πρόκειται να ακολουθήσει σε λίγο καιρό από σήμερα.

Σε μία δήλωση που ανέδειξαν αμερικανικά δίκτυα με πρώτο το Fox, ο αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας μας λέει ξεκάθαρα ότι οι κατά τόπους αρχές θα είναι σε θέση να εισβάλλουν στις οικίες των ανθρώπων για να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιος που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Στην απευκταία περίπτωση που βρουν κάποιο μέλος οικογένειας χαρακτηρίζοντάς το ως «υγειονομικά επικίνδυνο» , τότε ακόμη και δια της βίας θα τον οδηγούν σε χώρους που θα λειτουργούν ως «αποστειρωμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης».

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς δεν θα χρειάζεται κάποιος να είναι απαραίτητα προσβεβλημένος από κορωνοϊό, αλλά για την «αποβολή του από την οικογενειακή στέγη» θα αρκεί και μόνο ο μη εμβολιασμός του.

Έτσι ούτως ώστε να θεωρείται άτομο «υγειονομικά επικίνδυνο για την κοινωνία».

Ας ακούσουμε ωστόσο τα λόγια του ίδιου του στελέχους του Π.Ο.Υ. όσο η ανθρωπότητα παρακολουθεί αδρανής από τα σπίτια της:

«Στα περισσότερα μέρη του κόσμου, λόγω της απομόνωσης, το μεγαλύτερο μέρος της μετάδοσης του ιού που συμβαίνει στην πραγματικότητα σε πολλές χώρες τώρα εστιάζεται στο σπίτι σε οικογενειακό επίπεδο.

Τώρα, πρέπει να πάμε να δούμε μέσα στις οικογένειες για να βρούμε εκείνους τους ανθρώπους που μπορεί να είναι άρρωστοι και να τους “αποβάλλουμε» και να τους απομονώσουμε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

Για να το κάνουν αυτό οι αρχές θα πρέπει να εισέρχονται στα σπίτια πιθανώς ακόμη και με τη βία»

ΕL.gr

W.H.O. Official: «May have to enter homes and remove family members»

Στην καινούργια υπό διαμόρφωση εποχή απαραίτητο εφόδιο για την επιβίωση, που χωρίς αυτό πεθαίνεις, θα είναι τα νέου τύπου διαβατήρια , εν είδος κάρτα του πολίτη, όπου θα έχει τις πληροφορίες αν έχεις εμβολιαστεί ή όχι με την πρόφαση αν θα είσαι ή όχι επικίνδυνος για τους άλλους. Και με το έτσι θέλω θα σε απαγορεύουν  την έξοδο δια της βίας από το σπίτι σου πάλι με την πρόφαση διασποράς επικινδύνων ιών.

Arrested for Sitting Alone Outside ~ Will You Stand for This ??? FREE-Gone!

Φαίνεται πώς εξελίσσονται τα πράγματα  σε ένα στυγνό ολοκληρωτικό καθεστώς. Μια Αγγλίδα  τόλμησε να καθίσει σε ένα παγκάκι για να χαλαρώσει λίγο από την ένταση των ημερών και τότε την πλησίασαν άντρες της αστυνομίας και με λίγα λογία την δήλωσαν ορθά κοφτά πως αν δεν σηκωθεί  αμέσως και πάει σπίτι της θα Τάιν συλλάβουν και θα την κλείσουν μέσα. Τελικά η γυναίκα αρνήθηκε  και συνελήφθηκε από τους αστυνομικούς.

Το περιστατικό αυτό δείχνει πώς θα επικρατήσει μια κατάσταση αν ήδη δεν έχει επικρατήσει ότι όποιος προσπαθεί  να ξεφύγει από τα περιοριστικά μέτρα θα συλλαμβάνετε αυτομάτως και θα κλείνεται στις φυλακές χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Το ποια είναι η αληθινή κατάσταση στην Νέα Υόρκη μας δείχνει ένα βίντεο όπου εμφανίζονται έξω από ένα νοσοκομείο γιατροί και νοσοκόμες με τις μάσκες να διασκεδάζοντας  βγάζοντας σέλφι φωτογραφίες  και ομαδικές φωτογραφίες και ενώ την ιδία ώρα υποτίθεται ότι κατά εκατοντάδες παθαίνουν από τον κοροναϊό.

PLANNEDemonic ~ NYC Nursers and First Responders Posing, Cheering & Celebrating Mass Die Off!!!

Τώρα ταιριάζει αυτό το τραγούδι σε αυτήν την κωμωδία

Sister Sledge – We Are Family (Lyric Video) [HD] [HQ]

Οι άνθρωποι κλειστήκαν μέσα στα σπίτια και στους δρόμους τα ζώα κάνουν πανηγύρια.

Coronavirus Lock down effects on animals (Part-1)

Coronavirus Lock down effects on animals (Part-2)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *