ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΠΏΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΜΕ.

5/5 (9)

ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ALEXIS BUGNOLO ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.

video

https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dzte8_blxCAzMaTCQXuEbmmZnht-jRpJqXqGrzbBIBza09SbGirN8L0ABoZ0F6CUV-gFKVjfwF9UR3INcGg9GUfSfo7ByHi3MTzQqfaH_Q5DLDe9Al180SQCDYYzgCwe2j2ioI

πηγή

Το είδαμε εδώ, όπου έκαναν και την μετάφραση, αλλά δεν μάς άρεσε καθόλου το ότι ο παρουσιαστής δεν αναφέρει το όνομα του ανθρωπολόγου.

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/06/2_27.html#more

Και τρίτη δόση με πρόσχημα την μετάλλαξη Δέλτα.

Ανατροπές φέρνει η μετάλλαξη Δέλτα καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο μελετάται να χορηγηθεί και Τρίτη δόση του εμβολίου, ώστε να υπάρχει απόλυτη προστασία στους πληθυσμούς.

Άλλωστε η μετάλλαξη Δέλτα αναμένεται να κυριαρχήσει,(κυρίως στα μισθωμένα ΜΜΕ) ενώ σε ότι αφορά στη χώρα μας αναμένεται να επικρατήσει έως τα τέλη Αυγούστου. Γεγονός πάντως που δεν αλλάζει και τον τρόπο του ερασιτεχνικού χειρισμού της πανδημίας από την κυβέρνηση.

Ήδη σχεδιάζεται το επόμενο βήμα τι θα γίνει δηλαδή στην περίπτωση που θα πρέπει ολόκληρη η Ευρώπη να εμβολιασθεί με τρίτη δόση.

Η τρίτη δόση

ΗΠρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου, ισχυρίζεται ότι η μετάλλαξη Δέλτα καταγράφεται ήδη σε 92 χώρες και στην Ελλάδα κατεγράφησαν 29 στελέχη, έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το 99% των θανάτων.

Η μεταδοτικότητα πάντως της μετάλλαξης Δέλτα ισχυρίζονται πως έχει την υψηλότερη μεταδοτικότητα που αγγίζει το 50-70% και μεγαλύτερη από το βρετανικό στέλεχος που είναι 50% πιο μεταδοτικό από το αρχικό στέλεχος της Γιουχάν. Με αυτό το πρόσχημα ανοίγουν νέο κύκλο τρομοκρατίας, για να οδηγηθούν ΟΛΟΙ στον εμβολιασμό.

Ταυτόχρονα ανησυχία προκαλεί και το θέμα του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson το οποίο δεν φαίνεται να καλύπτει πλήρως τις μεταλλάξεις. Γι αυτό και η παγκόσμια επιστημονική(;) κοινότητα εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει η δεύτερη δόση με mRNA εμβόλιο.

Άλλωστε προς ώρας για το εμβόλιο της Johnson & Johnson δεν υπάρχουν ακόμη αρκετά επιστημονικά δεδομένα, αφού είναι σε εξέλιξη μελέτη που εξετάζει και το ενδεχόμενο 2ης δόσης!

elasyn.com

Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαiωμα με τα K%λ%EμBoλια σας, φωvάzει μια μάvα Kλαiγovταs ! ! ! Aκoυστε ρε, AKOYΣTΕ…

Ακούστε ρε Aλnτεs…

Ακούστε την μάvα που κλαiει…

Άλλα ξέρω…

Σας φτύνουν και λέτε ψιχαλίζει….

Τόση ειναι η αξιoπρέπεια σας ρεμάλια οσφυοκαμπτες ! ! !

https://www.facebook.com/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2021/06/i-oo-o-o.html

Τρομοκρ@τία Π.Ο.Υ ! «Μπορεί να έρθει η ώρα που eμβόλια και μέτρα δεν θα…»

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

 1. MΠOΛΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ??????????
  ΓΙΑΤΙ ????????
  ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΛ@ΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΊ ???????????
  ————————-
  Αμοιβή 100.000 € για την απόδειξη ότι ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 είναι παθογόνος

  https://www.brighteon.com/f193754b-5b20-40b1-a971-b8889a8e226d

 2. Δημήτρης Γάκης: Διαγίγνωσκαν τη γρίπη ως κορωνοϊό. Έτσι πέθανε κόσμος γιατί δεν πήρε αντιγριπικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *