Θα γίνουμε Γαλλία! «Γλυκοκοιτάζουν» την απαγόρευση κυκλοφορίας οι «ειδικοί» – Από τις 21.00 σπίτι (vid)

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής Μικροβιολογίας της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», αναφερόμενος στην επιβολή απαγόρευσης της κυκλοφορίας κατά τις νυχτερινές ώρες στο Παρίσι και σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας (από τις 9 μ.μ. έως τις 6 π.μ.).Αν προσέχατε, όλο αυτο το διάστημα της κοροϊδοϊοαπάτης, θα διαπιστώνατε πως ότι κάνει το Ισραήλ του σιωνιστή Νετανιάχου, κάνει και η Γαλλία… ότι κάνει η Γαλλία του σιωνιστή  Μακρόν, κάνει και ο σιωνιστής Μητσοτάκης με την χρηματιζούμενη – επιδοτούμενη από τις φαρμακοβιομηχανίες, ιατρική παρέα του. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ…ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. Το ότι όλοι οι κυβερνώντες είναι σιωνιστές, είναι απλά … τυχαία σύμπτωση… και δεν θέλω “ουουουουουουου”.

Υ.Γ. Ο κορονοϊός, κυκλοφορεί τα βράδια… είναι νυχτερινός τύπος…, αλλά συχνάζει μόνο στα στέκια του λαουτζίκου… ποτέ της ελίτ… Κι αυτό, τυχαίο είναι, βρε κουτά…  

Τι δήλωσε ο κ. Βατόπουλος

Αν χειροτερέψει η κατάσταση μπορεί να πάμε σε απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα, όπως στην Γαλλία.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής Μικροβιολογίας της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», αναφερόμενος στην επιβολή απαγόρευσης της κυκλοφορίας κατά τις νυχτερινές ώρες στο Παρίσι και σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας (από τις 9 μ.μ. έως τις 6 π.μ.).

Η απαγόρευση κυκλοφορίας, στην Γαλλία, τις νυχτερινές ώρες θα ισχύσει από το Σάββατο και για τέσσερις εβδομάδες στο Παρίσι, την Γκρενόμπλ, την Λιλ, την Λυών, την Τουλούζη και άλλες πόλεις.

Ο Μακρόν τόνισε πως η παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα επιφέρει πρόστιμο ύψους 135 ευρώ, ενώ κάλεσε τους πολίτες να «ξεχάσουν» τις βραδινές επισκέψεις σε εστιατόρια και φιλικά σπίτια.

Για την χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους ο καθηγητής τόνισε ότι η επιτροπή είναι σύμφωνη πως όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε την μάσκα (τόσο σε εσωτερικούς χώρους, όσο και εξωτερικούς) όπου υπάρχει πολύς κόσμος τόσο καλύτερα ενώ επεσήμανε πως υπάρχει σενάριο να φοράμε μάσκες μέχρι το 2022. 

Αναφορικά με τα ρεβεγιόν και τα Χριστούγεννα ο κ. Βατόπουλος δήλωσε πως όπως είναι τώρα η κατάσταση πρέπει να αποφύγουμε τα ρεβεγιόν.

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *