ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

5/5 (4)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μάλλον με «άγριες» διαθέσεις έρχεται στην Ελλάδα τελείως αιφνιδιαστικά ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος εκτός από τις «παρενέργειες» που πρόκειται να προκαλέσει στη επίσκεψη του στην ελληνική Θράκη και στην εκεί μουσουλμανική μειονότητα, έχει και άλλους «ενδιαφέροντες» στόχους.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ένα από τα κύρια ζητήματα που θα θέσει ο Τούρκος πρωθυπουργός εκτός από το κυπριακό και το ζήτημα της ΑΟΖ, είναι η ρητή απαίτηση της Άγκυρας να της παραδοθούν αμέσως όλοι οι Τούρκοι αξιωματικοί και όχι μόνο που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχόν πραξικόπημα.

Και μόνο η πρόθεση αυτή από τουρκικής πλευράς δείχνει το πόσο υπολογίζουν οι Τούρκοι το ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό δικαστικό σύστημα, αφού όπως είναι γνωστό οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί με δικαστική απόφαση δεν εκδίδονται στην Τουρκία. Βέβαια η Τουρκία μιλά και για άλλους που διέφυγαν στην χώρα μας.

Ίδωμεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Απετηση που την εχουν …… Εμεις ζητουμε τα εδαφοι μας …… ολοκληρη την Μικρα Ασια μεχρι και τον ποντο.

  1. 19 Ιούν. 2017

    […]  Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ένα από τα κύρια ζητήματα που θα θέσει ο Τούρκος πρωθυπουργός εκτός από το κυπριακό και το ζήτημα της ΑΟΖ, είναι η ρητή απαίτηση της Άγκυρας να της παραδοθούν αμέσως όλοι οι Τούρκοι αξιωματικοί και όχι μόνο που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχόν πραξικόπημα. Και μόνο η πρόθεση αυτή από τουρκικής πλευράς δείχνει το πόσο υπολογίζουν οι Τούρκοι το ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό δικαστικό σύστημα, αφού όπως είναι γνωστό οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί με δικαστική απόφαση δεν εκδίδονται στην Τουρκία. Βέβαια η Τουρκία μιλά και για άλλους που διέφυγαν στην χώρα μας. Ίδωμεν! ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγοςnikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *