ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΝΟΣΟΣ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΖΟΥΝ ΜΕ…ΖΟΜΠΙ(Βίντεο)

5/5 (3)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Νόσος Θανατηφόρο θα εξαπλωθεί σε Ανθρώπους πολύ σύντομα θα μιαζουν με ζόμπι !

Η θανατηφόρα ασθένεια ελάφια «ζόμπι» θα μπορούσε να εξαπλωθεί στους ανθρώπους.

Μια θανατηφόρα ασθένεια που έχει επηρεάσει τον πληθυσμό ελαφιού σε περίπου 24 κράτη και δύο καναδικές επαρχίες θα μπορούσε τελικά να εξαπλωθεί και να μολύνει τους ανθρώπους, προειδοποιούν οι ειδικοί.

Μιλώντας στο State Capitol της Μινεσότα την περασμένη εβδομάδα, εμπειρογνώμονες από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα δήλωσαν στους νομοθέτες τους κινδύνους της χρόνιας σπατάλης της νόσου (CWD) ή που περιγράφει η Αμερικανική Γεωλογική Έρευνα ως μια «θανατηφόρα νευρολογική ασθένεια η οικογένεια των ελαφιών), συμπεριλαμβανομένων των ελαφιών, του ελαφιού μουλάρι, των μεγάλων ελαφών και της  αμερικανικής ελάφου.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια ή θεραπείες για τη νόσο, οι οποίες λένε οι επιστήμονες ότι απλώνεται απευθείας μέσω της επαφής ζώων με ζώα αλλά και έμμεσα μέσω μολυσμένου πόσιμου νερού ή τροφής.

Παρόλο που δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις CWD στους ανθρώπους, ο Michael Osterholm, διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Πολιτικής για τα Λοιμώδη Νοσήματα στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, δήλωσε στους νομοθέτες ότι η ασθένεια πρέπει να αντιμετωπίζεται ως θέμα δημόσιας υγείας, Η CWD θα είναι πιθανόν «τεκμηριωμένη τα επόμενα χρόνια».

«Είναι πιθανό ότι τα ανθρώπινα περιστατικά CWD που σχετίζονται με την κατανάλωση μολυσμένου κρέατος θα τεκμηριωθούν τα επόμενα χρόνια. Είναι πιθανό ότι ο αριθμός των ανθρώπινων κρουσμάτων θα είναι σημαντικός και δεν θα είναι μεμονωμένα γεγονότα «, δήλωσε εν μέρει, σύμφωνα με το Twin City Pioneer Press.

“If Stephen King could write an infectious disease novel, he would write about prions like this.»

— Michael Osterholm

«Εάν ο Stephen King μπορούσε να γράψει ένα μυθιστόρημα μολυσματικών νόσων, θα γράφει για ασθένεια πρίονες(prion disease) όπως αυτό», πρόσθεσε.

Ο Osterholm εξομοίωσε τη νόσο CWD με την ασθένεια των τρελών αγελάδων, την οποία οι δημόσιοι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας και οι βιομηχανίες του τομέα του βοείου κρέατος κάποτε δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαν να μολύνουν τους ανθρώπους (από τότε επιβεβαιώθηκε ότι μια ανεπιθύμητη παραλλαγή τρελών αγελάδων – νόσου Creutzfeldt-Jakob (vCJD) του ανθρώπου). Η ασθένεια CWD και Creutzfeldt-Jakob ανήκουν στην ίδια οικογένεια ασθενειών γνωστών ως ασθένειες prion, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Το CWD εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε ένα ελάφι σε αιχμαλωσία στα τέλη της δεκαετίας του 1960, ανέφερε το CDC. Τα συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνουν το σκάλισμα, το εμπόδιο, την έλλειψη συντονισμού, υπερβολικό σάλιο,την έλλειψη φόβου για τους ανθρώπους, την επιθετικότητα και την αδιαφορία – κάτι που εξηγεί το ψευδώνυμο «ζόμπι» ελάφια. Τα συμπτώματα είναι αποτέλεσμα ενός «παραμορφωμένου πρίοντος που σκοτώνει νευρώνες στον εγκέφαλο του μολυσμένου ζώου», εξηγεί το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Ο Osterholm απηχούσε το CDC όταν προειδοποίησε ότι η ασθένεια θα μπορούσε ενδεχομένως να εξαπλωθεί στους ανθρώπους στο μέλλον.

«Μελέτες σε ζώα υποδεικνύουν ότι το CWD ενέχει κίνδυνο για ορισμένους τύπους πρωτευόντων πλην του ανθρώπου, όπως πιθήκους, που τρώνε κρέας από ζώα που έχουν μολυνθεί με CWD ή έρχονται σε επαφή με εγκεφαλικά ή σωματικά υγρά από μολυσμένα ελάφια ή άλκη. Αυτές οι μελέτες δημιουργούν ανησυχίες ότι μπορεί να υπάρχει κίνδυνος και για τους ανθρώπους. Από το 1997, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει συστήσει ότι είναι σημαντικό να παραμείνουν οι παράγοντες όλων των γνωστών νόσων των πριόνων να εισέλθουν στην ανθρώπινη τροφική αλυσίδα «, δηλώνει η CDC.

 

Zombie Deer Disease is Spreading Across the US

 

 

 

Deadly Zombie Disease to spread to Humans very soon! (Contagion)

 

 

Ματθ. 13,50          Και θα τους ρίψουν εις την κάμινον του ασβέστου πυρός, δηλαδή εις την αιωνίαν κόλασιν· εκεί θα είναι ο κλαυθμός και το τρίξιμο των οδόντων”.

 

Scoffers and Mockers In The Last Days!

 

 

 

The Wolves Are Circling! Can You See Them All Around?

 

 

 

There’s A Noahide Storm Coming – Eyes2See & Ears2Hear!

 

 

DONALD J TRUMP ONLY SERVES ONE MASTER

 

 

2019 GRAMMYS YOU WILL NOT BELIEVE WHAT THEY JUST SAID!! WITCHES ARE RISING!!

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *