ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ- Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

4.88/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ιστορία των ιογενών εξαπατήσεων: Δρ Robert Willner 1994

Ο Δρ Robert Willner, συγγραφέας του διάσημου βιβλίου «Deadly Deception», έχει αποδείξει ότι οι ιοί δεν προκαλούν ασθένειες. Υποστήριξε τη Θεωρία του Πεδίου και απέρριψε την ιδέα ότι το σεξ και ο HIV δεν προκαλούν AIDS. «Η βουβωνική πανούκλα σκότωσε το μισό του ευρωπαϊκού πληθυσμού. Το ερώτημα που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας και να απαντήσετε, εάν θέλετε να είστε λογικός άνθρωπος, είναι γιατί δεν σκότωσε τον άλλο μισό;

Στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1919, 18 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από τη γρίπη. Η ερώτησή είναι: γιατί δεν σκότωσε τα υπόλοιπα 92 εκατομμύρια; Η απάντηση σε αυτό και κάθε δημοσιογράφος οφείλει στους αναγνώστες τους είναι πολύ απλή, τα σφάλματα δεν προκαλούν ασθένεια εκτός εάν υπάρχει κατάλληλο έδαφος. Επομένως, η απάντηση σε όλες τις ασθένειες δεν είναι να πάρετε το όπλο και να ανατινάξετε έναν άνθρωπο, αλλά απλώς να αποτρέψετε την ασθένεια να ξεκινήσει, ζώντας σε ειρήνη και αρμονία, όχι μόνο με τους συνανθρώπους σας, αλλά και με όλες τις οργανώσεις σε αυτό σημείο. πλανήτης. »Βίντεο από το κανάλι: UnifyThePeople –

Virus Deception History: Dr Robert Willner 1994

KILL MESSENGER: Ο Δρ R. Willner ένεσε τον εαυτό του με «HIV» για να αποδείξει ότι ο HIV δεν προκαλεί AIDS »- 3 μήνες αργότερα, πέθανε σε «αυτοκινητιστικό ατύχημα »(Flashback)

Dr. Robert Willner Injects «HIV» into Himself on Television

Χρωμόσωμα 8; Ο Δρ Andrew Kaufman και ο David Icke

Chromosome 8; Dr Andrew Kaufman and David Icke

Μια περιγραφή του πώς και γιατί η δοκιμή PCR εντοπίζει απλώς κομμάτια RNA που δεν έχουν καμία σχέση με τον λεγόμενο ιό και περισσότερο με θραύσματα ανθρώπινου γενετικού υλικού. Αυτό σημαίνει ότι το τεστ RT-PCR είναι άχρηστο για τη διάγνωση της νόσου, αλλά είναι ιδανικό για τη δημιουργία ψευδούς πανδημίας.

Σημείωση: Ο Andrew Kaufman είπε προηγουμένως ότι είναι εντάξει να πάρετε το εμβόλιο COVID-19, αλλά μην πιστεύετε αυτό το ψέμα. Επειδή το εμβόλιο COVID-19 περιέχει μια συσκευή παρακολούθησης και μαζί με την υδρογέλη, θα συντήξει με το σώμα σας (βλ. Celeste Solum και Dr Carrie Madej και Anthony Patch) Το εμβόλιο τροποποίησης DNA του COVID-19 είναι ένα από τα σημάδια του θηρίου και θα χάσετε για πάντα χωρισμένοι από τον Θεό του Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ και η ψυχή σας θα φύγει από το σώμα σας επειδή ο Θεός του Αβραάμ Ισαάκ και ο Ιακώβ δεν ζουν σε μία μηχανή. Ο ουδέτερος σύνδεσμος που ωθείται από τον Elon Musk είναι η δεύτερη μορφή του σήματος του θηρίου στην Αποκάλυψη 13: 15-18 όπου οι άνθρωποι θα υποστούν τις ίδιες συνέπειες με το άλλο σήμα του θηρίου που είναι το διαβατήριο COVID-19 εμβόλιο / Ψηφιακή ταυτότητα 2020 / τατουάζ.

Οι άνθρωποι πέφτουν σαν μύγες από το εμβόλιο Covid-19

People Are Dropping Like Flies From the Covid 19 Vaccine

«Το εμβόλιο COVID-19 Coronavirus» – Μια ιατρική συσκευή – Όχι ένα εμβόλιο

«Coronavirus COVID-19 vaccine» – Medical Device – not a vaccine

ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (2020)

Plandemic Indoctornation (2020) Documentary

SCAMDEMIC – COVID-19 ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ

Scamdemic – The COVID-19 explained

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *