Η VALERIE BOYER «ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Γαλλιδα βουλευτιναΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Παρά τις επανειλημμένες απειλές για την ζωή της, παρά τα επανειλημμένα μηνύματα κατά της οικογένειας της από τους Τούρκους, η θαρραλέα Γαλλίδα βουλευτίνα Valerie Boyer, προχώρησε στη τελική φάση της ποινικοποίησης της μη αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας από το γαλλικό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, η Valerie Boyer βουλευτίνα της Μασσαλίας, κατάφερε να εγκριθεί από την Επιτροπή Δικαιοσύνης της γαλλικής βουλής το νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της μη αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας και έτσι τώρα προωθείται για τελική ψήφιση από το γαλλικό κοινοβούλιο. Στην κρίσιμη ψηφοφορία υπέρ ψήφησαν 26 μελή, ενώ κατά μόνο 12.

Το νομοσχέδιο αυτό είχε συνταχτεί ακόμα από την εποχή του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, αλλά είχε καθυστερήσει να προωθηθεί καθώς υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τουρκικής πλευράς. Τώρα η Valerie Boyer κατάφερε να το φέρει στην γαλλική βουλή παρά την μεγάλη οργή των Τούρκων.

Υπενθυμίζεται ότι η Valerie Boyer είχε προκαλέσει ξανά την μεγάλη οργή των Τούρκων όταν τον Φεβρουάριο του 2013 είχε δηλώσει ότι η Τουρκία δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, αλλά η Κωνσταντινούπολη, και όχι η Istanbul, είναι αναπόσπαστο μέρος της ευρωπαϊκής ηπείρου χωρίς όμως… τους Τούρκους!

Ας πάρουν μαθήματα κάποιοι δικοί μας τουρκολάγνοι κ.λ.π. που διδάσκουν πώς να σκύβουμε συνεχώς το κεφάλι στον τουρκικό ιμπεριαλισμό, από την θαρραλέα αυτή Γαλλίδα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ…ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΒΓΑΛΟΥΝ.ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝΕ ΦΑΝΕ ΣΤΟΝ Κ…Ο ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

  1. 4 Δεκ. 2015

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

  2. 7 Δεκ. 2015

    […] πηγή nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *