Η BIG PHARMA ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΚΑΙ TΑ ΒΛΑΒΕΡΑ LOCKDOWN ΜΕΡΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ -CHRIS MARTESON ΤΗΣ PEEK PROSPERITY

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το λαμπρό μυαλό και συνιδρυτής της Peak Prosperity, Chris Martenson, (οικονομικός ερευνητής και φουτουριστής που ειδικεύεται στην εξάντληση της ενέργειας και των πόρων, και συνιδρυτής του PeakProsperity.com)έχει συνειδητοποιήσει ότι η Big Pharma ελέγχει την αφήγηση του Wuhan κορωναϊού (COVID-19), καθώς η γνώση που σώζει τη ζωή παρακρατείται από το κοινό. Στο τελευταίο του κομμάτι, «Είμαστε πιόνια σε ένα μεγαλύτερο παιχνίδι από ό, τι συνειδητοποιούμε: Κατανόηση του επερχόμενου« Great Reset »» Ο Martenson καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα lockdowns χρησιμοποιούνται για να κλέψουν ελευθερίες, να συγκεντρώσουν τον πλούτο και να επιτρέψουν στα σοσιαλιστικά συστήματα να ξεπεράσουν τα οικονομικά της ελεύθερης αγοράς.

https://www.peakprosperity.com/we-are-pawns-in-a-bigger-game-than-we-realize/

Ο Martenson επισημαίνει ότι ο δυτικός πολιτισμός οδηγείται σε μια επικίνδυνη μορφή ομαδικής σκέψης και διδάσκεται να δέχεται τυφλά μια επίσημη αφήγηση για το COVID-19 και να ακολουθεί αυταρχικές εντολές για να ζήσει. Η γενική αφήγηση για το COVID-19 πηγαίνει κάπως έτσι Το COVID-19 είναι μια θανατηφόρα και νέα ασθένεια, με ένα ευρύ διαγνωστικό κριτήριο. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον ιό, εκτός από το ότι ο καθένας πρέπει να υπακούει σε συμπεριφορές, περιορισμούς στα μέσα διαβίωσης και κλείσιμο των επιχειρήσεων προκειμένου να «επιβραδύνει τη διάδοση».
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αποτελεσματικές θεραπείες αυτήν τη στιγμή. Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το ανοσοποιητικό σύστημα, τη διατροφή, τη βιταμίνη D, τα αντιικά και την ανάρρωση είναι παραπληροφόρηση, δυνητικά επικίνδυνη.

http://vitamind.news/

Οι υγειονομικές αρχές και οι κυβερνήτες έχουν την εξουσία να κυβερνούν το σώμα σας, να υπαγορεύουν την καριέρα σας, το σχολείο, τις δραστηριότητες και την κοινωνική ζωή, επειδή ενδιαφέρονται για την υγεία σας. Το άτομο είναι ανίκανο να λάβει τις δικές του ιδιωτικές ιατρικές αποφάσεις και πρέπει να διατηρείται «ασφαλές» με πλαστικές ασπίδες, απολυμαντικά και περιορισμένους αεραγωγούς. Ο καθένας πρέπει να φοβάται αυτόν τον ιό και τη σχετική του ασθένεια έως ότου υπάρξει ένα εμβόλιο, το οποίο θα είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι οικονομίες μπορούν να ξαναρχίσουν και οι άνθρωποι μπορούν να έχουν τις ελευθερίες τους πίσω.

Αυτό συμβαίνει όταν η Big Pharma και η βιομηχανία εμβολίων συγχωνεύονται με κυβερνητικούς δικτάτορες για τον έλεγχο και την καταστροφή της ζωής των ανθρώπων. Υπάρχουν πολλά αποτελεσματικά, φθηνά και ευρέως διαθέσιμα προληπτικά μέτρα και θεραπείες που βοηθούν τους ανθρώπους να ζουν χωρίς φόβο, χωρίς έλεγχο. Βιταμίνη D, ψευδάργυρος, βιταμίνη C, σελήνιο, εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας, mullein, elderberry, Siberian ginseng, astragalus, sweet wormwood και άλλα μαλακτικά, αντιφλεγμονώδη βότανα και αντιιικά φυτοχημικά προϊόντα έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά για τον έλεγχο του COVID-19. Προσιτές θεραπείες όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη βοηθούν την ανοσοαπόκριση. Αυτή είναι η επιστήμη, αλλά χλευάζεται και λογοκρίνεται από τη Big Pharma και τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης και τη συμμαχία Big Tech. Ο Martenson γράφει: «ότι ο μηχανισμός της πολιτικής, του χρήματος και της εταιρικής ψυχοπάθειας καταστέλλει τις θεραπείες διάσωσης επειδή αυτοί οι διαχειριστές έχουν άλλες προτεραιότητες εκτός από τη δημόσια υγεία και τη διάσωση ζωών».

Η γνωστική ασυμφωνία και η μαζική συμμόρφωση θα οδηγήσουν σε βαθύτερα στρώματα ανθρώπινης δουλείας και οικονομικού ελέγχου

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι διατεθειμένοι να ανοίξουν τα μάτια τους στο κακό γύρω τους επειδή παραπλανιούνται από τη δική τους γνωστική ασυμφωνία. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι οι άνθρωποι είναι ως επί το πλείστον καλοί και τους αναζητούν, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να έχουν εμπιστοσύνη στο ιατρικό σύστημα, παρόλο που το ιατρικό σφάλμα είναι η τρίτη κύρια αιτία θανάτου στην Αμερική. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν επίσης να θέσουν την πίστη τους στην εξουσία και να αποφύγουν αντιπαραθέσεις. Ο Martenson εξηγεί αυτή τη δυσαρέσκεια: «Το να μην εμπιστεύεσαι το ιατρικό σύστημα μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να αναρωτιέσαι αν ένα αγαπημένο άτομο μπορεί να πέθανε άσκοπα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Ή συνειδητοποιώντας ότι θα πρέπει τώρα να ερευνήσετε τα ζωντανά φώτα κάθε ιατρικής απόφασης προτού το αποδεχτείτε. Ή να ανησυχείτε ότι τα φάρμακά σας μπορεί να είναι πιο επιβλαβή για σας μακροπρόθεσμα παρά χρήσιμα (κάτι που ισχύει σε πολλές περισσότερες περιπτώσεις από ό, τι εκτιμούν περισσότερο). «

Φυσικά, όλη αυτή η γνωστική ασυμφωνία τελικά οδηγεί τους ανθρώπους σε μεγάλη βλάβη, καθώς οι ομάδες ακολουθούν τυφλά αυτά που τους λένε. Όταν αυτή η συμμορφούμενη νοοτροπία εμφανίζεται σε μεγάλη κλίμακα, τα λάθη αποκρύπτονται, αναπαράγουν συστηματικά ζητήματα και διαφθορά. Όταν τίποτα δεν αμφισβητείται ή θεωρείται, η δύναμη μεγαλώνει και με αυτή τη δύναμη έρχονται κακές προθέσεις και ελέγχουν τα οράματα.

Οι παγκόσμιοι ηγέτες μιλούν τώρα για μια Μεγάλη Επαναφορά οικονομιών χρησιμοποιώντας κλειδαριές και σωματικές απαιτήσεις.

https://www.naturalnews.com/2020-10-19-world-leaders-planning-world-debt-reset-program.html

Ο Martenson εξηγεί στο Μέρος 2: Η ερχόμενη «Μεγάλη Επαναφορά» ότι οι πολυεθνικές δυνάμεις σχεδιάζουν να μεταμορφώσουν σχεδόν κάθε πτυχή της παγκόσμιας βιομηχανίας, του εμπορίου και της κοινωνικής δομής, ενώ σχεδιάζουν να συγκρατήσουν και να ελέγξουν τους ανθρώπινους πληθυσμούς ενώ εκτελούν τις ατζέντες τους.

https://www.peakprosperity.com/the-coming-great-reset/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *