Η ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ

gerontas-nektarios-agioreitisΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μέσα στον ζοφερό κυκεώνα που ζούμε αυτές τις μέρες, καθώς όλα τα «θηρία» της εξόντωσης μας έχουν βγει και γρυλίζουν έτοιμα να μας κατασπαράξουν, έρχεται και μια φωνή θαρραλέα από το Άγιο Όρος. Είναι η φωνή του γέροντα Νεκταρίου που μονάζει κοντά στις Καρυές, ενός Γέροντα που τα λόγια του μας συγκλονίζουν και μας αποζημιώνουν από την μέχρι σήμερα στάση της επίσημης εκκλησιάς που ξεπουλιέται για τα τριάκοντα ευρωπαϊκά αργύρια. Ο Γέροντας Νεκτάριος, όπως και ο Γέροντας Γαβριήλ από τις Καρυές, είναι φωτεινές εξαιρέσεις στο Άγιο Όρος που κάποτε ήταν ο Φάρος της Ορθοδοξίας και σήμερα συνεργάτης του τουρκολάγνου και σπόνσορα της διαστροφής, κ Μπουτάρη.

Ας ακούσουμε την φωνή του Γέροντα που είχαμε την ευτυχία να τον γνωρίσουμε από κοντά και να πάρουμε την ευλογία του.

«Χαίρετε αδελφοί μου πονεμένοι και απογοητευμένοι.

Την προσεχή Κυριακή 5/7/2015 Αγ. Αθανασίου του εν Άθω, όλοι οι Έλληνες απόγονοι των αρχαίων σοφών, στους οποίους σπερματικά χαρίσθηκε η θεία σοφία του Τριαδικού Θεού και διέλαμψαν και διαλάμπουν φιλοκαλικά έως και στις ημέρες μας, όλοι οι απόγονοι του εκλεκτού σκεύους του Θεού ημών, μεγάλου και ανυπέρβλητου στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι φίλοι Μακεδόνες, όλοι οι απόγονοι των Αγίων, ευεργετών και ηρώων Αρβανιτών, όλοι οι απόγονοι των Αγίων και ηρώων Ποντίων, όλοι οι απόγονοι των Αγίων και ηρώων Κρητών και Θεσσαλών, Ηπειρωτών και οι Θράκες και οι Νησιώτες και οι Μοραΐτες, οι Κύπριοι και οι Βορειοηπειρώτες, όλος ο ελληνισμός όπου γης:

Εγκαταλείψτε τώρα μετά βδελυγμίας το γυμνό αποπνεύμα, το χαύνο, το υποκριτικό, το ανέντιμο, το δυσώδες, το γέμον ανωμαλιών δυτικό επικοδόμημα που τυχόν δημιουργήσατε μέσα σας και γκρεμήστε το με δύναμη.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ. Αλλά μόλις βγείτε από το παραβάν πάρτε την πιο σοφή απόφαση της ζωής σας.
Αντικαταστήσατε σας παρακαλώ πονεμένοι μου Έλληνες τα άχρηστα μπάζα της Δύσης, με τον Ιησού Χριστό και Ορθοδοξία, με το μεγαλείο της ελληνικής φυλής αρχαίο και νέο, με τις αρετές του ευλογημένου από το Θεό γένους ημών, την φιλοτιμία, τη θυσία, το ήθος, το ύφος, την εγκράτεια, την αγαθότητα, την αγάπη, την αλληλεγγύη και προσφέρετέ τα όλα αυτά τα καλά στο διπλανό Έλληνα που πάσχει και στην πατρίδα. Μόλις τα δώσετε, ο Θεός θα σας χαρίσει καινούρια.

Το ΟΧΙ μας ας μη στρέφεται κατά προσώπων της δύσεως, αλλά κατά των ληστρικών αποφάσεων των σχεδιασμένων από τους σατανιστές εβραιομασόνους και Ιλουμινάτι πολιτικούς της Εσπερίας.
Έλληνες αγκαλιαστείτε μεταξύ σας και όλοι με το Χριστό μας
Είναι η αγκαλιά που πρέπει να μεγαλώσει και να δυναμώσει τώρα. Το μεσοδιάστημα από τώρα την αρχή αυτής της φάσεως της κρίσεως έως και τη χαρά της Αναλαμπής της Ορθοδοξίας και της πατρίδας θα είναι δύσκολο. Αυτό το μεσοδιάστημα όμως, αν το διαβούμε μαζί με τον Ιησού Χριστό μας, θα περιέχει διαστήματα ανακούφισης. Θα διανύσουμε μαζί με το Χριστό μας την κοιλάδα της λύπης και ο Ιησούς μας θα μας οδηγήσει απέναντι και εκεί θα είναι το ΠΑΣΧΑ, η Αναλαμπή, οι αλησμόνητες πατρίδες, η Βασιλεύουσα.

Αν δεν μετανοήσουμε και πιάσουμε με πίστη και δύναμη το χέρι του Χριστού μας, θα καταντήσουμε «μπάζα της Δύσεως». Μην επιφυλάσετε για τον εαυτό σας αυτήν την προοπτική.
Την διαρκή νίκη δε θα τη δώσουν τα αντιμνημονιακά κόμματα και οι ιδεολογίες, αλλά θα τη δώσει ο Ιησούς μας, αφού τον πείσουμε ότι ποθούμε το υπόλοιπο της ζωής μας να το διαβούμε μαζί Του εν μετανοία.

Ο ψευδοαρχιερεύς της Βορείου Ελλάδος απεκαλήφθη, (μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος).
Τώρα στα δύσκολα θα αποκαλυφθούν πολλές κρυφές μουσίτσες, φαρισαίοι υποκριτές, δήθεν πατριώτες και ενάρατοι, θεοκτόνοι όμως στην πραγματικότητα και πατριδοκτόνοι.

Τίμιοι Χριστιανοί και πατριώτες μου απεκάλυψαν με αγανάκτηση ότι ο παραπάνω αναφερόμενος με τα διακριτικά του πάθη, ψευδοαρχιερεύς, είπε στο λόγο του σε Ιερό Ναό της Συμπρωτεύουσας την παρελθούσα Κυριακή 28/6/2015 (εύρεσις λειψάνων Κύρου και Ιωάννου Αναργύρων), ότι «εγω θα ψηφίσω Ευρώπη». Ελπίζει αυτός ο ανόσιος η φράση του αυτή να γίνει χάδι στα ώτα των πονεμένων Ελλήνων ψηφοφόρων και να πάνε να ψηφίσουν κατά του Χριστού μας και κατά της πατρίδας μας.

1) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε παρελάσεις ομοφυλοφίλων στην πατρίδα μας;

Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
2) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε νόμο υπέρ των αμβλώσεων;

Απάντηση: Όχι δεν είχαμε. Τώρα όμως έχουμε νόμο με εκατομμύρια αμβλώσεις.
3) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε πάνω από 80% διαλυμένες οικογένειες από διαζύγια;

Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
4) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε θανάτους νέων ανθρώπων στους δρόμους από ναρκωτικά;

Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
5) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, ήταν η μοιχεία, η πορνεία και η κάθε είδους ανωμαλία στην πατρίδα μας τόσο ψηλά, όπως σήμερα;

Απάντηση: Όχι δεν ήταν.
6) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε 3-4 εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες στην πατρίδα μας;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
7) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να τρώει τα σπλάχνα της πατρίδας μας, όπως το έχουμε τώρα; Να μεταναστεύουν οι νέοι Έλληνες και να μας μένουν εδώ οι μουσουλμάνοι με τους γέρους Έλληνες; Να μας αναγκάζουν οι δυτικοί φίλοι σου, μέσω της οικονομικής ανέχειας να στρώσουμε και εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες το χαλί για να υποδεχθούμε τον Αντίχριστο;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε. Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα μας τα προκάλεσαν οι ομοούσιοι φίλοι σου, που τους ψηφίζεις.
Άκουε να σου πω ανούσιε ψευδοαρχιερέα
Είσαι φαρισαίος υποκριτής. Είσαι περιφερόμενος θεατρινίζων μασκαράς. Είσαι θεοκτόνος και πατριδοκτόνος. Δεν μπορεί εσύ να είσαι υιός Ρωμιάς.
Άκουε Ιησού Χριστέ μας Πανάγαθε!
Πανάγαθε Ιησού Χριστέ μας, άκουσε την αίτηση των αγανακτισμένων παιδιών Σου. Οδηγεί ο Ιεράρχης που γνωρίζεις, τα παιδιά Σου να συνεχίζουν να είναι φίλοι και συνεργάτες με όλους τους δυτικούς, που όλοι εκείνοι είναι παραδομένοι στον Αντίχριστο.
Σε παρακαλούμε, μη τον αφήνεις άλλο να λέει ότι είναι Ιεράρχης Σου. Μάζεψέ τον και απόστειλε στη θέση του γνήσιο Ποιμένα που θα σε αγαπά και θα είναι έτοιμος να θυσιαστεί για την Ορθόδοξο Πίστη και την Πατρίδα.
Ευχαριστούμε που μας άκουσες Ιησού Χριστέ μας.
Ας γίνει το θείο θέλημά Σου.
Εκ μέρους των αγανακτισμένων παιδιών Σου
Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη
Παναγία Αρβανίτισσα
να σας ευλογούν.
Ο τελευταίος των Αγιορειτών Μοναχών
Γέρων Νεκτάριος Μοναχός
Αγιορείτης

Υ.Γ.: Σεβαστοί μου και επιπόθητοι Έλληνες Χριστιανοί:
ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ. Έχετε στα χείλη και στο νου σας το γλυκύτατο όνομα του Θεού μας με την ευχή:
– Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού ελέησον με τον αμαρτωλόν
Της Υπεραγίας Μητρός του Θεού μας, με την ευχή:
– Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς.
Τα ονόματα των Αγίων μας, με την ευχή:
– Π.χ. Άγιε Νεκτάριε πρέσβευε υπέρ ημών κλπ.
Η νίκη είναι του Χριστού μας, ο οποίος και θα μας τη χαρίσει. Αμήν. Γένοιτω.»

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

 1. ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ !

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ….. ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

  ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ [ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ] ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΜΑΧΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΣΚΕΠΑΖΟΝΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

  ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ [ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ] ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ,… Ε ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ .
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

  ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
  ……….. ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ.

  Ι.Π. ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

  *******

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ !

  Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !
  ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;

  Ν. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

  ***********

  Κοίμισαν τους Έλληνες και κατέκτησαν με τα πόδια όλη την Ευρώπη.
  Και όλοι μαζί συσπειρωμένοι έρχονται εναντίον της Ελλάδας να αφανίσουν τον Ορθόδοξο Ελληνισμό εμάς των αρχαίων Ελλήνων.
  Για την Ορθοδοξία δεν υπάρχει ο θάνατος και ό,τι της δίνεις σου δίνει.
  Και όποιος την αγγίζει πεθαίνει.

  Ηρώδης οι isis…
  Σφάζουν τον Μεσσία.

  Ύπουλα…. πολύ ύπουλα μπήκαν στην Ευρώπη· και πολύ ύπουλα πράγματα
  ετοιμάζουν για εμάς. Η Ψυχή του Έλληνα… στα χέρια του εχθρού.

  Δεν βγαίνουν μέσα από το χώμα.
  Απλά μέσα στην λήθη των Ελλήνων όλου του κόσμου.
  Αποκαλύπτεται ο θεός του κορανίου της αγιοσύνης την καρδιά του αντίχριστου πατριάρχη της αντιβασιλείας των ουρανών στην γη.

  Ως γύπες πετάνε επάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων.
  Αγωνιούν για την ώρα που θα ξεσκίσουν τις σάρκες των σοδομιστών Ελλήνων… που κοιμούνται μέσα στο σκοτάδι και

  την ασωτία …από την παιδεία του θεού των τεσσάρων μιναρέδων του θεού ισραήλ.
  Θα σταυρώνουν στον δρόμο όποιον δεν προσκυνά το κοράνι.
  Θα σφάζουν τους Έλληνες στον δρόμο και μέσα στα σπίτια τους…. το φωνάζουν όλα τα τζαμιά.
  Πάει ο καιρός και έλαμψε το Φως.
  Και ήρθε η ώρα όχι του βασιλιά …. αλλά των Ελλήνων.
  Ποιοι είναι με τον Λεωνίδα και του Μεγάλου Αλέξανδρου η καρδιά …βάλετε πυρ εις όποιον περάσει την γραμμή των συνόρων μας.
  Εμείς Έλληνες αεί εσμέν !
  Και η Παναγιά μαζί με τον Χριστό το μαρτυρά.
  Ελύληθε η ώρα όχι του βασιλιά, αλλά της από τον ουράνιο Θεό Αγιασμένης Ελληνικής στρατιάς του βασιλιά των Ελλήνων.

  ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΜΑΣ.
  ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
  ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ !
  ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ ΑΝ ΔΕΝ ΈΡΘΕΙ …..ΈΡΧΕΤΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/11/blog-post_15.html

  Ιωάννης εν Χριστώ

 2. ενα κειμενο που κτηπα την νεα παγκοσμια ταξη πραγματων κι αυτους που την υπιρετουν

  ΑΠΟ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

  Η αγάπη ένωσε το άρρεν και το θήλυ, να δημιουργεί τον εαυτό του εις άνθρωπο κι έτσι η εικόνα και ομοίωση του Θεού, από τον Θεό χαρίστηκε στον άνθρωπο.
  Και Θεός γεννήθηκε σε ανθρώπινο μικρό παιδάκι, και το πήραν οι ποιμένες και οι μάγοι από το χεράκι, και το βάφτισαν με ωσαννά ο εν Υψίστοις.
  Αυτό το παιδάκι είναι ένα, ο Χριστός.
  Μα έπεσε η Πόλη, η του Θεού η Αγία Σοφία, έτσι έπεσε μαζί της κι ο Θεός της και αντικαταστάθηκε με Τούρκους ραββίνους.

  Το βάπτισμα του Ορθόδοξου Χριστιανού για τους Εβραίους είναι :
  Αυτό που φώτισε με το σώμα του ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός…
  αυτός όταν το πόδι του άγγιξε τα νερά του Ιορδάνη γύρισε ο Ιορδάνης Ποταμός ανάποδα· όπου ακόμα και σήμερα με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία στην εορτή των Φώτων, όταν

  πετάξει ο ιερέας τον Σταυρό, τα νερά του Ιορδάνη γυρίζουν ανάποδα.
  Έτσι και το παιδί που αγγίζει τα πόδια του μέσα στην κολυμβήθρα τρεις φορές, του αποκόβουν τη γνώση και την εξουσία που μας χάρισε ο Ιησούς Χριστός· στην ουσία για τους εβραίους όποιος βαπτίζεται Ορθόδοξος Χριστιανός αυτόματα είναι μέσα στον άδειο τάφο και ευθύς του διπλώνουν τα σάβανά του.

  Γύρισε ο Ιορδάνης Ποταμός αντίστροφα της θεάσεως της αγάπης και από υιός Θεού Θεός, είσαι σταυρωμένος αθάνατος Χριστός.
  ***

  Τον άπιστο Θωμά μη βάζετε στο στόμα σας, εσείς ούτε τον Θωμά πιστέψατε που άγγιξε Αναστάντα Ιησού Χριστό.
  ***

  Σαν αρνία γίνετε από προβατα που είστε. και γνώσθε το τι εστί ο αμνός του Θεού.
  ***

  Αν δεν δεις τα καρφιά του σταυρού Σου….
  στην ζωή αν δεν ανέβεις τον Γολγοθά, Βασιλεία των Ουρανών για σένα δεν έχει.
  Αυτή η οδός είναι κατάρας Θεού αντί για ευλογία.
  Μα η ευλογία του Θεού τους καταραμένους από την κατάρα όχι μόνο δεν έλυσε αλλά αφάνισε και την κατάρα.

  Η αγάπη του Θεού ζωοποίησε τις ίνες της ψυχής και έπλεξε το ολόλευκο φόρεμά της.

  Ιω

 1. 2 Ιούλ. 2015

  […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *