Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠ. ΠΕΤΡΟΥ & Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ – ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ !!!!

5/5 (2)

==π.Δ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ…. ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ…. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΧΙΤΛΕΡΟΝΑΖΙΣΜΟΣ – ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ……

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ (29 ΙΟΥΝΙΟΥ), ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ,,,


,,,ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ,,,


,,,ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ, ΤΟΥ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΕΛΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ,,,,


,,,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΚΟΥΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…,


ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο «ΚΑΛΟΣ» ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ»…


ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ !!!


ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ !!!Για να αντιληφθούμε το ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΑΥΤΟ ΟΠΛΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ και μάλιστα της «ΚΟΙΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ» αυτήν που δεν ήθελαν οι σατανάδες να γίνεται, γι αυτό κι έκλεισαν τις Εκκλησίες, σε συνεργασία με τους νυν Φαρισαίους, ας θυμηθούμε από την Καινή Διαθήκη, στις Πράξεις των Αποστόλων (Κεφάλαιο 12), πώς κατόρθωσαν οι Χριστιανοί ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ να ελευθερώσουν από τη φυλακή τον Απόστολο Πέτρο.


Ο Ηρώδης λοιπόν, αφού αποκεφάλισε τον Απόστολο Ιάκωβο, συλλαμβάνει και κλείνει στη φυλακή τον Απόστολο Πέτρο.


16 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΟΥΣΑΝ (όπως οι αστυνομικοί σήμερα φρουρούσαν τις πόλεις) κι επιπλέον τον είχαν ανάμεσα ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, για να αντιλαμβάνονται την κάθε του κίνηση (όπως φέτος τα μηνύματα SMS και τα χαρτάκια εξόδου) σαν να ήταν ο φοβερότερος εγκληματίας, τόσο αυστηρά τον επιτηρούσαν.


Καταλαβαίνετε πόσο λυπήθηκαν οι Χριστιανοί, που έχασαν την «πέτρα» της Πίστεως, της Εκκλησίας του Χριστού (όπως και σήμερα, που χάσαμε τις Εκκλησίες μας).


Η αγωνία μεγάλη…Τί μπορούν να κάνουν;Πώς να τον σώσουν;Ξεκίνησαν λοιπόν ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ, όχι μόνο οι μεγάλοι, μα και τα μικρά παιδιά.


Μαθαίνουν όμως τα δυσάρεστα νέα:Ο βασιλιάς Ηρώδης αποφάσισε να παραδώσει τον Απόστολο Πέτρο στο μανιασμένο όχλο των Εβραίων για να τον δικάσουν και να τον καταδικάσουν σε θάνατο (όπως σήμερα ο Νόμος που ψηφίστηκε μέσα στο 2020 για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που θα επιφέρει παράλληλα το ηλεκτρονικό σφράγισμα της Αποκάλυψης)


Τί κάνουν τώρα οι Χριστιανοί;Χάνουν την ελπίδα τους;Σταματούν να προσεύχονται;ΟΧΙ !!!Τη νύχτα πριν τη φοβερή εκείνη δίκη, συγκεντρώνονται στο σπίτι του Ευαγγελιστή Μάρκου.


ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΡΜΗ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ.


Και τότε, ένα δυνατό Φως φωτίζει τη φυλακή.Κάποιος χτυπάει στον ώμο τον Απόστολο Πέτρο και του λέει:«Σήκω γρήγορα».Οι αλυσίδες πέφτουν από τα χέρια του…«Ετοιμάσου, φόρεσε τα σανδάλια σου, πάρε το ιμάτιό σου και ακολούθησέ με» του λέει ο άγνωστος.


Οι στρατιώτες δεν πήραν είδηση οτι ο Πέτρος ελευθερώθηκε μέσα από τα χέρια τους.


Δυό μορφές κινούνται μέσα στη φυλακή.Μπροστά ο ολοφώτεινος άγνωστος και πίσω ο Απόστολος.Συναντούν την πρώτη φρουρά.Δεν τους βλέπει κανείς, δεν τους εμποδίζει κανείς να περάσουν.Συναντούν τη δεύτερη φρουρά.Και πάλι απαρατήρητοι.Φθάνουν μπροστά στη σιδερένια πύλη της φυλακής.Αυτόματα ανοίγει, μόνη της.Βγαίνουν έξω και απομακρύνονται.Κι εκεί στο στενό δρομάκι ο ολοφώτεινος άγνωστος εξαφανίζεται.


Τότε κατάλαβε ο Απόστολος Πέτρος οτι δεν ήταν όραμα, όπως νόμιζε.


ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!Ο Θεός έστειλε τον Άγγελό Του για να τον σώσει από τα χέρια του Ηρώδη.


Και αμέσως κατευθύνεται στο σπίτι όπου γνώριζε οτι οι Χριστιανοί προσεύχονται.


Αγαπητοί φίλοι, οι Προσευχές όλων των Χριστιανών που ήσαν κρυμμένοι όλοι μαζί και προσεύχονταν, έσωσαν θαυματουργικά τον Απόστολο Πέτρο.


ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ να καταρρίψουμε τα σχέδια των εχθρών μας και να απελευθερωθούμε, ακόμη και σε μια βραδιά, ΑΝ προσευχηθούμε ΟΛΟΙ με πολλή θέρμη και πολλά δάκρυα…


ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 10 ΜΕ 11, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ !!!


Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΜΗΝ.Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός.…

ΠΗΓΗ>>> Βίντεο Ορθοδοξίας

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *