Η φρίκη του (λ@….) Μεταναστευτικου!!!Σύμφωνα συμβίωσης “Ελληνίδων” με Αφγανοπακιστανούς ! ! !

5/5 (8)

Η φρίκη του (λ@θρο) Μεταναστευτικου στην Ελλάδα σε λίγα λεπτά!


Κάθε ένας που θα δει αυτό το βίντεο να κάνει και μια κοινοποίηση στο προφίλ του.


Πρέπει να το δουν όλοι οι Έλληνες!ΠΗΓΗ>>> Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες

ΘΥΜΑΣΤΕ; Η Αυστρία απειλησε να απελάσει 18.500 Τούρκους ! ! ! (Μονο ετσι σε σεβεται ο Ερντογκαν)….

Μονο αν του τριξεις τα δοντια…
Και αυτο το εχει καταλαβει απο καιρο η Αυστρια…
Οι δικοι μας ομως θα το καταλαβουν ποτε;
Δειτε τι ειχε γινει τοτε…
Διαβαστε το σχετικο αρθρο..

Με πρόταση λοιπον της νέας Αυστριακής κυβέρνηση του FPÖ, όπως έγινε γνωστό στην Τουρκία, αναμένεται να απελαθούν από την Αυστρία 18.500 άτομα τουρκικής καταγωγής που κρίνεται ότι δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στην χώρα αυτή.

Με βάση την ολλανδική εφημερίδα Trouw, τα άτομα αυτά θεωρούνται για την Αυστρία παράνομοι μετανάστες και παρά του ότι εργάζονται στην Αυστρία χάνουν όλα τα δικαιώματα τους μετά την ανάδειξη της νέας δεξιάς αυστριακής κυβέρνησης. Οι πρόσφατες κινητοποιήσεις στην Αυστρία των Τούρκων υπέρ του Ερντογάν είχαν ανησυχήσει την αυστριακή κυβέρνηση και αυτό είναι άλλος ένα λόγος για να προχωρήσει στην απέλαση όσων περισσότερων Τούρκων είναι νομικά εφικτό.
Η Αυστρία απελαύνει 18.500 Τούρκους θεωρώντας τους παράνομους μετανάστες 

Όπως ήταν επόμενο η εν λόγω απόφαση της νέας αυστριακής κυβέρνησης έχει θορυβήσει έντονα την Άγκυρα, καθώς βλέπει ότι αυξάνεται συνεχώς η αντιτουρκική πολιτική πολλών ευρωπαϊκών κρατών και σύμφωνα με πηγές από την Τουρκία θα πρέπει να αναμένεται νέα αντίδραση και επίθεση στην Ε.Ε. από τον Ρ.Τ. Ερντογάν. Θα πρέπει όλοι επιτέλους να αντιληφθούν πως ο «Σουλτάνος» είναι ανεξέλεγκτος και να του στείλουν ένα μήνυμα πως δεν μπορεί να λειτουργεί παντού και πάντα ως «καουμπόϊ» ή τρομοκράτης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πώς πρόσφατα η Αυστρία είχε ζητήσει και πάλι την διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία. «Είμαι υπέρ μίας «συνεργασίας με την Τουρκία», αλλά κατά μίας ένταξης της», είχε σημειώσει ο Sebastian Kurz, ζητώντας ταυτόχρονα να επανεξεταστούν οι κοινοτικοί πόροι προς την Άγκυρα, θέμα, που, όπως, είπε θα συζητήσει επίσης με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας που ασκεί αυτό το εξάμηνο την Προεδρία στην ΕΕ, στην οποία θα την διαδεχθεί από την 1η Ιουλίου η Αυστρία.

Η Αυστρία απελαύνει 18.500 Τούρκους θεωρώντας τους παράνομους μετανάστες
Με βάση τον Αυστριακό καγκελάριο, στην ΕΕ υπάρχουν κατά βάση διαφορετικές θέσεις ως προς την Τουρκία, ωστόσο ο ίδιος έχει την εντύπωση ότι, ιδιαίτερα μετά από τα γεγονότα τον περασμένο χρόνο, πολλοί έχουν επανεξετάσει ή και αλλάξει τη γνώμη τους.

πηγη 

Σύμφωνα συμβίωσης “Ελληνίδων” με Αφγανοπακιστανούς ! ! ! (Απο ποτε εχουν να δουν ανδρα;)

Αν το κανουν για  το χρημα σε τι διαφερουν απο τις επι χρημασι εκδιδομενες;
Αν το κανουν γιατι δεν μπορουν να βρουν αλλον ανδρα, δεν το σχολιαζω…

Οι συμβολαιογράφοι Αθήνας εκτός από τις συνήθεις εργασίες που έχουν στο τέλος του έτους ( λόγω αντικειμενικών άξιων, τώρα και με το κτηματολόγιο), έχουν την εποχή αυτή επί πλέον και πολλά σύμφωνα συμβίωσης “Ελληνίδων” με Αφγανούς και Πακιστανούς.

Το χρήμα πέφτει πανταχόθεν σε αυτούς και αυτές, το συμφέρον επικρατεί στην καρκινογόνα κοινωνία και έρχονται απόγονοι επίσης συμφεροντολογικοί βασισμένοι στο κέρδος, που το βαφτίζουν συναίσθημα.

Αν τις εκβιάζουν με τα παιδιά αργότερα, ότι θα τα πάρουν για τη χώρα τους, αν δεν τους δώσουν αυτές οικονομικά ανταλλάγματα μέσα στις σχέσεις συμφέροντος που εκμεταλλεύονται ακόμα και τα παιδιά τους.

Ο σκοπός της κυβέρνησης που τους μεταφέρει νύχτες στα χωριά μας, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις επιτυγχάνεται;

Πολύ το συμφέρον από όλα τα πεδία, για αυτό και η επιμονή τους και οι δικολαβικές δηλώσεις τους αντίθετες με τις πράξεις τους.

Δημιουργούν μια σάπια ελληνική κοινωνία που γυρίζει αιώνες πίσω αντίθετα από τη θέληση του ελληνικού λαού.

Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί γυρίζεις την ελληνική κοινωνία πίσω ηθικά, αξιακά, πολιτισμικά; Γιατί έλεγες άλλα περί αυτού, όταν ανέλαβες;

Αλλά εμείς αντιστεκόμαστε στην οπισθοδρόμηση. Δεν πάμε πίσω.

πηγη 

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *