Η Τόλμη κάποιων Κληρικών, ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ για το ΑΥΡΙΟ !!! – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!(Βίντεο)

5/5 (3)

Η Τόλμη κάποιων Κληρικών, ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ για το ΑΥΡΙΟ !!! – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!

H προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού για τα 3 Πάσχα…..

Συμβαίνει στις μέρες μας….Η προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού (†2012) για τα Τρία Πάσχα. Ο στάρετς μίλησε για 3 προσεχή Πάσχα.Το ένα Πάσχα θα είναι του αίματος το δεύτερο Πάσχα θα είναι της πείνας και το τρίτο της Νίκης, πρόβλεψε. Τώρα ποιός είναι ο χρόνος της εκπλήρωσης αυτής της πρόρρησης άγνωστο.
Πάντως ο όρος Πάσχα είναι κομβικός στην διατύπωση της έκφρασής του κι επαναλαμβάνεται 3 φορές. 3 Πασχαλιές.…Το Πάσχα του 2020 ήταν όντως το πιο διαφορετικό….αποτελεί σημείο αναφοράς. Ωστόσο είναι δύσκολο κανείς να καθορίσει σε ποιο από τα 3 στάδια βρίσκεται η ανθρωπότητα με βάση την 3μερή κλίμακα του στάρετς και αν έχουμε διανύσει ήδη κάποια από αυτά. Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε στο Πάσχα το 3ο αυτό της Νίκης. Δεν έχει επέλθει ακόμη το Πάσχα της μεγάλης πείνας ωστόσο λόγω της παγκόσμιας πρωτοφανούς ύφεσης φαίνεται να προαναγγέλεται. Οπότε μπορεί να είμαστε καθ’οδόν προς το 2ο Πάσχα αυτό του μεγάλου λιμού της πείνας… Όμως για να είμαστε σε αυτό το στάδιο διήλθαμε από το λουτρό αίματος που προδιαγράφει το πρώτο;;;
Mήπως τελικά το Πάσχα 2020 ένα σβηστό κι ακυρωμένο εν πολλοίς Πάσχα αποτελέσει το ορόσημο των δοκιμασιών και επιταχύνει την διέλευση των 3 Πάσχα που έπονται άμεσα;;;;
dimpenews.com

Ηγούμενος Ι.Μονής Αγ. Παύλου Αγ. Όρους: ετοιμάζονται να σφραγίσουνε τον κόσμο.

Ο Γέροντας Παρθένιος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου του Αγίου Όρους προειδοποιεί ετοιμάζονται να σφραγίσουνε τον κόσμο. Στο μήνυμα του αναφέρει μεταξύ άλλων
”εορτάσαμε μόνοι μας” ….αλλά εορτάσατε, οι πιστοί δεν εόρτασαν….
”οι εκκλησιές μας η Αθήνα η Θεσσαλονίκη ήτανε ένα νεκροταφείο οι εκκλησιές κλειστές ”…..
”πολιτικοί και εκκλησιαστικοί ν’ ανοίξουνε τις εκκλησίες” ……έστω κατόπιν εορτής
”ανοίξτε τις εκκλησίες να βγάλτε τον κόσμο έξω..”
”αυτά είναι άπιστα λέω στους πολιτικούς ετοιμάζονται να σφραγίσουνε τον κόσμο αλλά αυτό θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλό τους αδικούν τους χριστιανούς είμαστε βαπτισμένοι είμαστε μυρωμένοι σφραγίς δωρεάν πίστεως πνεύματος Αγίου….. μην πιστεύετε τους σιωνιστές τους μασόνους τους τριβόλους ..”

Πρωτοφανές επεισόδιο στον Άγιο Γεώργιο Ζωγράφου! Η αστυνομία απαγόρευσε να γίνει η λειτουργία της Αναστάσεως! Έφυγαν άρον-άρον οι 3 εργαζόμενοι!

Το Πάσχα του 2020 θα το θυμόμαστε όχι μόνο για τον κορονοϊό και τον εξ αυτού απορρέοντα αναγκαστικό κατ´οίκον εγκλεισμό μας αλλά και για τις πρωτοφανείς διώξεις εις βάρος εκπροσώπων της Εκκλησίας αλλά και πιστών οι οποίοι ήθελαν να εκπληρώσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, αλλά η αστυνομία με εντολές άνωθεν το απαγόρευε και το παρεμπόδιζε τιμωρώντας τους παραβάτες με «βαρύτατα» πρόστιμα.

Σχόλιο Σωτήρη Μ. Τζούμα

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις έγινε κατάχρηση εξουσίας. Αστυνομικοί άγευστοι της ιερής παραδόσεως, κομπλεξικοί και υπερβαλλόντως υπηρεσιακοί, κατοχυρωμένοι από τις ΚΥΑ που τους εφοδίασε η Κυβέρνηση ξεπέρασαν εαυτόν και έκαναν υπερβολές και προέβαιναν σε απαράδεκτες πράξεις.
Συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου λίγο πριν ξεκινήσει η Ακολουθία της Αναστάσεως έφτασε αστυνομικό όχημα του Α.Τ. Ζωγράφου με το φως της σειρήνας ανοικτό και είπε στον ψάλτη του Ναού και στον τεχνικό που θα έκανε την αναμετάδοση στο Διαδίκτυο τη στιγμή που εισέρχονταν στο Ναό να ειδοποιήσουν και τους άλλους που ήταν μέσα και να φύγουν .

-Μα είμαστε όλοι και όλοι τέσσερις με τον Ιερέα, ελάτε μέσα να το διαπιστώσετε, τόλμησαν να ψελλίσουν έντρομοι οι άνθρωποι.
– Όχι να φύγετε γιατί θα σας κόψω πρόστιμα,απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις απόψε αυστηρά, έλεγε ο μπαμπούλας αστυνομικός του τμήματος Ζωγράφου.

Παρά τις παρακλήσεις των ανθρώπων να πάει μέσα στο Ναό να μιλήσει με τον Προϊστάμενο του Ναού Αρχιμ. Βενέδικτο Παπαδόπουλο και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι ήταν μόνο τέσσερις άνθρωποι, ο αστυνομικός δεν κινήθηκε ούτε ένα μέτρο απο την κεντρική θύρα του περιβόλου του ναού.
Μάλιστα είχε το θράσος και να πει να κάνει ο ιερέας τη λειτουργία μόνος του.
-Μπορεί αυτός μόνος του ,είπε με ύφος..
Οι 3 παριστάμενοι υπηρεσιακώς αναγκάσθηκαν να φύγουν τρομοκρατημένοι για να μην τους κόψουν πρόστιμα.
Ο Ιερέας έμεινε μόνος του και τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως για να χτυπήσει τις καμπάνες του ναού και να δώσει χαρά στους ενορίτες του οι οποίοι περίμεναν με τα κεράκια τους στις βεράντες για να ακούσουν το Χριστός Ανέστη και να γλυκάνουν λίγο τα χείλη τους.
Ενημέρωσε τον Αρχιερατικό Επίτροπο της περιοχής Ζωγράφου π. Χαράλαμπο Πανόπουλο και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Διοικητή του Α.Τ. Ζωγράφου στο σταθερό τηλέφωνο του τμήματος και να τον ενημερώσει για τα συμβαίνοντα αλλά και να πληροφορηθεί το γιατί αυτή η αντι- εκκλησιαστική συμπεριφορά αλλά απουσίαζε όπως απάντησε ο αξιωματικός υπηρεσίας.
Είναι βέβαιο ότι το επεισόδιο αυτό δεν θα μείνει έτσι. Θα υπάρξει και συνέχεια και μάλιστα με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

ZografouNews
Πηγή :https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/04/3_62.html?m=1

Η απογύμνωση της θείας φύσης του Θεανθρώπου από την »Παγκόσμια Γραφή» και την UNESCO

Tου Κυριάκου Κυριαζόπουλου στην Romfea.grκαθηγητή (επ.) του Εκκλησιαστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ., δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, θεολόγου


ΕΙΣΑΓΩΓΗ Χριστός Ανέστη σε όσους κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς διατηρούν την πίστη τους στις δύο φύσεις και το ένα Πρόσωπο του Αναστάντος Θεανθρώπου Ιησού Χριστού! Το «Χριστός Ανέστη – Αληθώς ανέστη ο Κύριος», ως γνωστόν, είναι ανταλλαγή αναστάσιμου χαιρετισμού μέχρι την απόδοση του Πάσχα και ταυτοχρόνως ομολογία της Ορθόδοξης πίστης στις δύο φύσεις και το ένα Πρόσωπο του Θεανθρώπου Χριστού. Όσοι αποφεύγουν να χρησιμοποιούν αυτόν τον πασχάλιο χαιρετισμό, ομολογούν πράγματι ότι δεν αποδέχονται τη θεία φύση του Χριστού. Αν πρόκειται για πολιτικούς,επειδή είναι δημόσια πρόσωπα, τούτο ενδιαφέρει τους πολίτες, όταν πρόκειται να ψηφίσουν. Και τούτο διότι η Παγκοσμιοποίηση ή Οικουμενισμός (θρησκευτικός, πολιτικός, οικονομικός, επιστημονικός) συνδέεται άρρηκτα με την αμφισβήτηση της θείας φύσης του Θεανθρώπου Χριστού.  Όπως απέδειξα επανειλημμένα σε προηγούμενα άρθρα μου που δημοσιεύθηκαν στη Ρομφαία, υπό το καθεστώς της  δημόσιας έκτακτης ανάγκης (public emergency), απαγορεύεται από το Σύνταγμα και το διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η απαγόρευση από την κρατική εξουσία της ελευθερίας της λατρείας (ad hoc άρθρο 4, παρ. 2, του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα και κατ’ αναλογίαν του άρθρου 48 Συντάγματος, που αφορά μια ειδική περίπτωσης της δημόσιας έκτακτης ανάγκης, δηλ. την κατάσταση πολιορκίας), ενώ επιτρέπονται μόνον οι κατά το Σύνταγμα και το διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων νόμιμοι περιορισμοί στην ελευθερία της λατρείας.  Κατά τη διάρκεια του διωγμού της Εκκλησίας (σε συνεργασία με εκκλησιαστικούς παράγοντες) από την κρατική εξουσία (σε συνεργασία με εκκλησιαστικούς παράγοντες), κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, έχουν παρατηρηθεί και τα εξής γεγονότα τα οποία αποτελούν υπέρβαση αρμοδιοτήτων Υπουργού,  εισαγγελικών ή / και αστυνομικών αρχών:  – Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως – η οποία εξέδωσε από κοινού με τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια τις τρεις (3) κοινές υπουργικές αποφάσεις,  με τις οποίες απαγορεύθηκε η ελευθερία της λατρείας για λόγους προληπτικής προστασίας της δημόσιας υγείας – δεν σεβάστηκε την ελευθερία της λατρείας ούτε του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου ούτε εκείνη του Κερκυραϊκού Λαού.

Πηγή :https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/36702-i-apogumnosi-tis-theias-fusis-tou-theanthropou-apo-tin-pagkosmia-grafi-kai-tin-unesco

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *