Η ΤΣΕΧΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ SONA PEKOVA ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2ο ΚΑΙ 3Ο ΚΥΜΑ COVID-19 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΕΧΝΗΤΑ

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Τσέχα  Μικροβιολόγος Soňa Peková ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της  ότι το στέλεχος του κοροναϊού που προκάλεσε το 2ο και το 3ο κύμα δημιουργήθηκε τεχνητά. Σύμφωνα με αυτήν, το εμβόλιο COVID-19 μπορεί να μην λειτουργεί για τη μετάλλαξη του βρετανικού κορανοϊού και ότι δεν είναι βέβαιο τι θα κάνει το εμβόλιο σε πέντε έως δέκα χρόνια. Παραδέχθηκε επίσης ότι δεν θα εμβολιαζόταν.

https://greatgameindia.com/sona-pekova-coronavirus-artificially-engineered/

Η Τσέχα μικροβιολόγος Soňa Peková είπε σε μια συνέντευξη για το Reflex και ανέφερε από την τσεχική έκδοση του CNN: «Δεν νομίζω ότι το εμβόλιο μπορεί να λειτουργήσει. Αναπτύχθηκε ενάντια σε κάτι που δεν υπάρχει πλέον εδώ. Μερικοί λένε ότι το εμβόλιο του θα λειτουργήσει για τη βρετανική φυλή, αλλά τολμώ να το αμφιβάλλω».

https://cnn.iprima.cz/vakcina-nemusi-fungovat-nevime-co-udela-za-deset-let-ockovat-se-nenecham-rekla-pekova-18566

«Αυτό βασίζεται κυρίως στο πόσες σημαντικές μεταλλάξεις μεταφέρει αυτό το βρετανικό στέλεχος και πόση ετερογένεια (ποικιλομορφία ακολουθίας) υπάρχει μεταξύ των στελεχών. Τα εμβόλια που υπάρχουν ήδη μπορεί να έχουν πρόβλημα με τα στελέχη που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή εδώ. » Καταλαβαίνει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες αιμορραγούν πολύ και χρειάζονται επένδυση απόδοσης. Είπε επίσης ότι δεν υπάρχει αρκετή εμπειρία στην ιατρική με γενετικά τροποποιημένα εμβόλια σε τόσο επαναστατικό σχεδιασμό όπως τα εμβόλια κορωναϊού.

«Δεν γνωρίζουμε το μακροπρόθεσμο προφίλ ασφάλειας. Δεν θα φοβόμουν τόσες πολλές άμεσες επιπτώσεις, αλλά αυτές που μπορούν να εμφανιστούν σε πέντε έως δέκα χρόνια. Εάν κάποιος είναι τριάντα, μπορεί να είναι κίνδυνος. Δεν θα εμβολιαστεί », είπε ο μικροβιολόγος. Σύμφωνα με αυτήν, αυτό που κυκλοφόρησε και κυκλοφορεί το φθινόπωρο και το χειμώνα είναι άλλα στελέχη, άλλοι ιοί που δεν είναι απόγονοι του ιού της άνοιξης (ιός). Σύμφωνα με αυτήν, κάθε κύμα προκλήθηκε από έναν διαφορετικό, νέο ιό και δεν έχει καμία σχέση με την άνοιξη (ιός), ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Και η βρετανική μετάλλαξη είναι ήδη το τέταρτο στέλεχος στη σειρά.

«Ο ιός της άνοιξης ήταν ο πρώτος, ο δεύτερος τον Σεπτέμβριο, ο τρίτος τον Δεκέμβριο και ο νέος, ο Βρετανός, είναι ο τέταρτος. Θα ήθελα σχεδόν υπερβολικά να πω ότι ήταν το SARS-CoV-2 την άνοιξη, το SARS-CoV-3 το Σεπτέμβριο και το SARS-CoV-4 το Δεκέμβριο μέχρι τώρα. » «Και η βρετανική μετάλλαξη πρέπει να ονομάζεται SARS-CoV-5. Κάθε κύμα συμπεριφέρεται κλινικά λίγο διαφορετικά, ο ιός έχει ένα διαφορετικό γονιδίωμα, ένα διαφορετικό πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο είναι γραμμένο, «καθορίζεται ο Peková.

«Εάν το δεύτερο ή το τρίτο κύμα προήλθε από το πρώτο, θα δούμε τις μεταλλάξεις που ο ιός πήρε με την πάροδο του χρόνου στους ιούς του δεύτερου και τρίτου κύματος. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Δεν έχω ιδέα από πού προέρχονται », είπε ο Πέκοβα. «Αλλά είναι κάτι άλλο. Και δεν ξέρω από πού βρίσκεται το σπήλαιο από το οποίο προέρχονται «, επεσήμανε ο μικροβιολόγος, προσθέτοντας ότι οι ιοί τροποποιούνται τεχνητά σύμφωνα με αυτήν.

«Το μήνυμά μου δεν έχει αλλάξει από την άνοιξη: Βρείτε το σπήλαιο από το οποίο πετάνε, κλείστε το, κλείστε τους υπαλλήλους του και τη διοίκησή του. Πολλοί λένε ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για μια άλλη πανδημία. Θεέ μου, σε καμία περίπτωση. Αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει προηγούμενο », είπε ο Πέκοβα σε συνέντευξή της. Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ότι ο ιός δεν συμπεριφέρεται καθόλου με τον τρόπο συμπεριφοράς των φυσικών απομονώσεων.

«Ξεπερνά όλα όσα έχουμε δει ποτέ. Είναι από ένα ρόπαλο και έχει τροποποιηθεί για να μολύνει ανθρώπους », είπε ο Πέκοβα. «Ας επαγρυπνούμε, ας συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε και να αντικρούουμε τι ακριβώς συμβαίνει τη δεδομένη στιγμή», τόνισε η μικροβιολόγος. Όπως αναφέρθηκε από την GreatGameIndia πέρυσι, Κινέζοι αξιωματούχοι διέγραψαν 300 μελέτες της Batwoman Shi Zhengli από το κορυφαίο μυστικό εργαστήριο Wuhan που συνδέεται με την προέλευση του COVID-19. Λεπτομέρειες για περισσότερες από 300 μελέτες, συμπεριλαμβανομένων πολλών ερευνών ασθενειών που μεταδίδονται από ζώα στον άνθρωπο δεν είναι πλέον διαθέσιμες.

Πέρυσι, μια ομάδα μέσων ενημέρωσης με έδρα το Πεκίνο, Caixin, δημοσίευσε μια συγκλονιστική αναφορά ότι η Επαρχιακή Επιτροπή Υγείας και Ιατρικής του Χούμπεϊ διέταξε την καταστροφή δειγμάτων κορωναϊού.

https://greatgameindia.com/coronavirus-samples-destroyed/

Πριν από πέντε χρόνια, η ιταλική κρατική εταιρεία μέσων ενημέρωσης, Rai – Radiotelevisione Italiana, εξέθεσε αυτά τα κινέζικα πειράματα σε ιούς.

https://greatgameindia.com/italian-state-media-in-2015-exposed-chinese-biological-experiments-with-coronavirus/

Το πρόσωπο που κάλυψε αυτά τα βιολογικά πειράματα και ενορχήστρωσε τον μύθο της φυσικής προέλευσης του COVID-19 είναι ο Peter Daszak.

Ο Πρόεδρος της EcoHealth Alliance, Peter Daszak είναι αυτός που ενορχήστρωσε το μύθο ότι το COVID-19 είναι φυσικής προέλευσης.

https://greatgameindia.com/natural-origin-covid-19-myth/

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθησαν από το Δικαίωμα γνώσης των ΗΠΑ δείχνουν ότι μια δήλωση στο The Lancet που συντάχθηκε από 27 εξέχοντες επιστήμονες δημόσιας υγείας που καταδίκαζε «θεωρίες συνωμοσίας που υποδηλώνουν ότι το COVID-19 δεν έχει φυσική προέλευση» οργανώθηκε από υπαλλήλους της EcoHealth Alliance.

https://greatgameindia.com/covid19-files-scientific-investigation-on-mysterious-origin-of-coronavirus/

Στα αρχεία του COVID-19 – η επιστημονική έρευνα σχετικά με τη μυστηριώδη προέλευση του κορωναϊού διερευνούμε τις πηγές του νέου κορωναϊού από πέντε μεγάλες περιοχές, όπως επιδημιολογική έρευνα, σύγκριση γονιδίων ιών, έρευνα λοίμωξης μεταξύ ειδών, βασικοί «ενδιάμεσοι ξενιστές» και τα ευρήματα σχετικά με το εργαστήριο Wuhan P4, για να παρέχει στους αναγνώστες μια βαθιά και εντελώς επιστημονική προοπτική.

https://greatgameindia.com/wuhan-institute-of-virology-epicentre-of-coronavirus/

Πηγή: GreatGameIndia.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *