Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ… ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ… ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ!

yunanistan-multecileri-iade-edemiyor--6762029Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος δουλεύει ποιον, αλλά τα σημερινά τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι τουρκικές αρχές… καταγγέλλουν τις ελληνικές ότι δεν εφαρμόζουν την συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την καταγραφή και επαναπροώθηση των προσφύγων που οι ίδιοι οι Τούρκοι μας στέλνουν στα ελληνικά νησιά, δηλαδή το άκρων άωτον της ειρωνείας και της υποκρισίας!

Σύμφωνα με τα πρώτα σημερινά τουρκικά δημοσιεύματα, (Hürriyet, Milliyet), η Ελλάδα την συμφωνία που υπέγραψε με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία για το θέμα των προσφύγων, αδυνατεί να την εφαρμόσει λόγω ελλείψεως προσωπικού και συνεπώς δεν είναι δυνατόν η επαναπροώθηση των προσφύγων στην αρχική τους αφετηρία.

Όπως αναφέρεται στα ελληνικά νησιά επικρατεί χάος και δεν υπάρχει καμία δυνατότητα εφαρμογής της συμφωνίας ενώ οι λαθρό φεύγουν ομαδικά για την Αθήνα και από εκεί υπάρχει ο άμεσος κίνδυνος να προωθηθούν προς την Ευρώπη παρά την συμφωνία που υπέγραφε η Ελλάδα στην Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

Αντιλαμβάνεστε αφ’ ενός μεν την μεγάλη ειρωνεία όλης αυτής της κατάστασης, αφ’ ετέρου τον μεγάλο κίνδυνο όλο και περισσότεροι λαθρό να εισέρθουν στην Ελλάδα και με την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών ένεκα της, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, αδυναμίας μας να εφαρμόσουμε τη συμφωνία.

Επιτελούς ποιος κοροϊδεύει ποιον και το συμπέρασμα ο ελληνικός λαός θα πληρώσει την πανάκριβη νύφη!

Επιτελούς να πάψουμε να είμαστε τα κορόιδα όλων! Φτάνει πια!

Yunanistan yapamıyor = Η Ελλάδα δεν μπορεί (να εφαρμόσει την συμφωνία).

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. «Εγώ εἰμί τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ΄ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς. (Ἰωάνν. κεφ. η΄ στίχ. 12).» Δυστυχώς εμείς ακολουθούμε κόμματα, και δεν βλέπουμε μπροστά μας. Και εκτός αυτού, καταφέραμε και διαιρεθήκαμε μεταξύ μας σε σημείο τέτοιο, που και κοινό όφελος να έχουμε σε μία κίνηση που πρέπει να κάνουμε, μας έχει τυφλώσει η κομματική αντιπαλότητα, και ο καθένας είναι απέναντι στον άλλον. Δούλεψε πολύ καλά τόσα χρόνια ο διεθνής Σιωνισμός, και βλέπουμε τα σημερινά αποτελέσματα. Έχω μια απορία και συγχρόνως πολύ μεγάλο θυμό κύριε Νίκο Χειλαδάκη. Την πίστη του την έχασε ο Έλληνας, τον πατριωτισμό του τον έχασε, τα ήθη του , τις αξίες του, την λεβεντιά του, την αξιοπρέπεια του και ένα σωρό άλλα που μας χαρακτήριζαν εμάς τους Έλληνες. Δεν του έμεινε έστω μια στάλα εγωισμός, για αυτό το γαμώτο που λέμε, να πει πόσα ακόμα θα δεχθούμε να μας ξεφτιλίζουν, να μας εξαθλιώνουν οικονομικά και στο τέλος κάθε λίγο να μας προκαλούν με αυτές τις γελοιότητες; Φτάσαμε να δεχόμαστε να φυλάνε τα σύνορά μας οι Τούρκοι και τώρα να τους βάλουμε και μέσα στην Ελλάδα, τι να πω, να δω τι άλλο θα δούμε!!
    Αυτό ΚΑΤΑΝΤΙΑ μόνο μπορεί να χαρακτηρισθεί, και ας ελπίσουμε το συντομότερο να επέμβει ο Θεός με τον τρόπο που ξέρει εκείνος, γιατί εγώ τουλάχιστον μόνο εκεί ελπίζω πια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *