Η Τουρκία στέλνει πάνω από 76.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα Ανακοίνωση: Άσκηση με βολές βαρέων όπλων στις ακτές της Λέσβου (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Τουρκία πυροβολεί συριακά μαχητικά αεροσκάφη και στέλνει πάνω από 76.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα  Ανακοίνωση: Άσκηση με βολές βαρέων όπλων στις ακτές της Λέσβου

ΒΙΝΤΕΟ- «Καλύτερα να δεχθούμε τον σχεδιασμό της Κυβέρνησης»

Υπέρ της δημιουργίας υπερδομής στο Αίπος τάχθηκε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ξενάκης σε ομιλία του σε ημερίδα των Ρεπουμπλικάνων Ελλάδας

Στην περιβόητη ημερίδα των Ρεπουμπλικάνων Ελλάδας, καταγράφτηκε η πρώτη επίσημη διαφοροποίηση στελέχους της Δημοτικής Αρχής από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου για μη αποδοχή του κυβερνητικού σχεδιασμού που προβλέπει τη δημιουργία υπερδομής στο Αίπος.

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ξενάκης, κατέθεσε την άποψη ότι είναι προτιμότερο οι νησιώτες να δεχθούν τον σχεδιασμό της Κυβέρνησης, αφού σε διαφορετική περίπτωση μέχρι το καλοκαίρι η κατάσταση θα έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.

«Στη Χίο αυτή τη στιγμή είναι περί τους 7.500. Θεωρώ ότι πάνω από το 80% είναι λαθρομετανάστες. Βεβαίως είναι λαθρομετανάστες, δεν το αρνούμαι αυτό, γιατί όταν μπαίνεις λαθραία σε μία χώρα είσαι λαθρομετανάστης. Το βιώσαμε κι εμείς που πήγαμε στο εξωτερικό. Που αν δεν είχαμε χαρτιά δεν μας άφηναν πάνω από 3 μήνες παρότι είχαμε οικογένειες που διέμεναν μόνιμα εκεί.

Προτιμώ λοιπόν, αυτούς τους 7.500 που συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να είναι τόσοι, να δεχθώ μία θέση που μου δίνει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση και να πω ότι θα έχω 4.000 και θα είναι ελεγχόμενοι. Ελεγχόμενοι σημαίνει ότι στις 6 το απόγευμα θα βγαίνουν και στις 10 θα πρέπει να είναι μέσα, παρά να έχω 7.500 και να μην τους ελέγχω.

Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα πρέπει να το δω ρεαλιστικά και να δώσω λύση», εξήγησε ο κ. Ξενάκης, σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι πρόκειται για προσωπική άποψη και όχι άποψη που εκφράζει τη δημοτική αρχή Κάρμαντζη ή τον Δήμο Χίου.

Ομιλία Γιάννη Ξενάκη στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών Ελλάδας

https://www.politischios.gr

Βλέπετε ο πρόεδρας του ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ  ΥΠΕΡ ΤΩΝ … ΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

» Ιωνάθαν Κωνσταντίνου: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πορίσματα της ημερίδας θα επιταχύνουν σε μεγάλο βαθμό όλες τις πολιτικές, νομικές και τεχνικές διαδικασίες που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να λάβει υπ΄οψη της την διεθνή εμπειρία, προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα, μέσα από προτάσεις για την ταχεία κατασκευή υποδομών, καθώς και τις πιθανές νομοθετικές – διοικητικές προσαρμογές που απαιτούνται ώστε να προστατευθεί άμεσα ο εθνικός κορμός από τον κίνδυνο αλλοίωσης της πληθυσμιακής του υπόστασης και διάβρωσης της κοινωνικής συνοχής, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αμυντική ικανότητα της χώρας.

ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΠΟΥ ΤΑΚΙΜΙΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑΝΝΗ ΞΕΝΑΚΗ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;;

ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;;

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΤΙΣ… ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΣΑΣ;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Διαβάστε την πολιτική έρευνα  για το ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο … ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ, ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΤΗΝ … ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ.

Και μην ξεχνάτε, πως … στενή φίλη  του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ… 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΦΩΤΙΑ. Ρεπουμπλικανικό κόμμα Ελλάδος… Βόρειος Ήπειρος και … φωτογραφιες και βίντεο, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ… 

 Κι εδώ, το δεύτερο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ…

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΩΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! Ένα συνέδριο που τους «ξεβρακώνει» ΟΛΟΥΣ!

Συνέχεια εδώ

https://attikanea.blogspot.com/2020/02/sos_12.html

Καθώς οι αγώνες εντατικοποιούνται στη Συρία, η Τουρκία αναφέρει ότι μετά το άνοιγμα των συνόρων το πρωί της Κυριακής, περισσότεροι από 76.000 πρόσφυγες από την Τουρκία έχουν ήδη φθάσει στην Ελλάδα.

https://twitter.com/CeliaSanchez_gr/status/1234397158536818689

Υπάρχουν πολλά μηνύματα στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου οι Έλληνες αστυνομικοί προσπαθούν να σταματούν τους πρόσφυγες σχεδόν με κάθε τρόπο, ενώ η Τουρκία έχει ακόμη ναυλώσει λεωφορεία δωρεάν για να τα φτάσει στα σύνορα. Πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό της τρέχουσας κατάστασης.

Hält die EU eine weitere Flüchtlingswelle aus? (Flüchtlingspakt gescheitert!)

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών δημοσίευσε ένα tweet την Κυριακή, στο οποίο αναφέρει ότι 76.358 πρόσφυγες είχαν ήδη περάσει τα σύνορα στην Ελλάδα μέχρι τις 9.55 μ.μ., παρά την προσπάθεια της ελληνικής αστυνομίας για την αποτροπή της διέλευσης των συνόρων.

Καθώς οι αγώνες εντατικοποιούνται στη Συρία, η Τουρκία αναφέρει ότι μετά το άνοιγμα των συνόρων το πρωί της Κυριακής, περισσότεροι από 76.000 πρόσφυγες από την Τουρκία έχουν ήδη φθάσει στην Ελλάδα.

Υπάρχουν πολλά μηνύματα στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου οι Έλληνες αστυνομικοί προσπαθούν να σταματούν τους πρόσφυγες σχεδόν με κάθε τρόπο, ενώ η Τουρκία έχει ακόμη ναυλώσει λεωφορεία δωρεάν για να τα φτάσει στα σύνορα. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό της τρέχουσας κατάστασης εδώ και εδώ.

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών δημοσίευσε ένα tweet την Κυριακή, στο οποίο αναφέρει ότι 76.358 πρόσφυγες είχαν ήδη περάσει τα σύνορα στην Ελλάδα μέχρι τις 9.55 μ.μ., παρά την προσπάθεια της ελληνικής αστυνομίας για την αποτροπή της διέλευσης των συνόρων.

Ενώ η Τουρκία προκαλεί την Ελλάδα και την ΕΕ και η προσχώρηση των προσφύγων στην Τουρκία, την οποία η ΕΕ ποτέ δεν έχει εκπληρώσει, θα πρέπει να τελειώσει, οι συγκρούσεις στη Συρία έχουν γίνει ακόμη πιο έντονες. Ο Τούρκος στρατός ανέφερε ότι κατέλυσε δύο συριακούς μαχητές SU-24. Η Συρία ανέφερε την κατάρριψη αρκετών τουρκικών αεροσκαφών.

Η Συρία επέβαλε επίσης μια ζώνη που δεν πετάει στα βορειοανατολικά της χώρας όπου διεξάγονται οι μάχες. Σύμφωνα με την έκθεση, η Συρία θέλει τώρα να βλέπει και να καταρρίπτει όλα τα αεροπλάνα στον εναέριο χώρο ως «εχθρικά».

Η κατάσταση επιδεινώνεται και τώρα είναι απαραίτητο να περιμένουμε και να δούμε τι θα προκύψει από τις συναντήσεις του Πούτιν-Ερντογάν που έχουν προγραμματιστεί για το τέλος της εβδομάδας.

Προσθήκη: Η Ελλάδα αρνείται τις τουρκικές εκθέσεις. Το ρωσικό TASS μεταφράζει μια δήλωση από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας ως εξής:

Τουρκια – Υβριδικος Πολεμος με Οπλο τους Μεταναστες.

Προσπάθεια αποτροπής εισόδου βάρκας από Λιμενικό Σώμα στην περιοχή Καρφάς Χίου

Συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο Ράδιο Μετρόπολις 95,5 fm και τον Κώστα Παπαζαφειρίου για την ασύμμετρη απειλή και την εισβολή αλλοδαπών σε Έβρο και νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Κασιδιάρης: Κλείστε τα σύνορα! Σχέδιο ανάσχεσης σε Έβρο και νησιά

» Η εκστρατεία παραπληροφόρησης των τουρκικών αρχών συνεχίζεται «, δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του στο Twitter. «Η πραγματικότητα είναι ότι 10.000 άνθρωποι έχουν εμποδιστεί να εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια. 73 άτομα που δεν έχουν καμία σύνδεση με την Idlib και έχουν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα έχουν συλληφθεί και έχουν προσκομίσει έγγραφα στο δικαστήριο «, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, «κανείς δεν μπορεί να διασχίσει τα ελληνικά σύνορα (…) Αποτρέπεται αποτελεσματικά κάθε απόπειρα παράνομης διέλευσης. Τα στοιχεία που έδωσαν οι τουρκικές αρχές είναι εντελώς λανθασμένα και παραπλανητικά «, κατέληξε στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Ανακοίνωση: Άσκηση με βολές βαρέων όπλων στις ακτές της Λέσβου

Η Στρατιωτική Διοίκηση της 98 ΑΔΤΕ γνωστοποιεί, ότι από 2 Μαρτίου 2020 και για το επόμενο χρονικό διάστημα, καθ΄ όλο το 24ώρο θα εκτελεστούν πυρά φορητού οπλισμού και βαρέων όπλων στα Πεδία Βολής και στις ακτές ΧΑΡΑΜΙΔΑΣ, ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ, ΚΡΑΤΗΓΟΥ, Α/Δ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ, ΠΑΜΦΙΛΩΝ, ΘΕΡΜΗΣ, ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ, ΜΑΚΡΥ ΓΥΑΛΟΥ, ΣΥΚΑΜΝΙΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΕΦΤΑΛΟΥΣ της Ν. ΛΕΣΒΟΥ:

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται όλη η χερσαία και θαλάσσια περιοχή των πεδίων βολής και ανωτέρω ακτών.

hellas-now.com

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *