Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ BLUE BEAM ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ(Βίντεο)

5/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το Πολεμικό Ναυτικό έχει καταφέρει να δημιουργήσει την τεχνολογία για να πραγματοποιήσει τη λειτουργία του Blue Beam.

Αποκάλυψη καθώς και παράξενο φαινόμενο του καιρού που μετατρέπει το λευκό χιόνι σε ένα μυστηριώδες πορτοκαλί! Τι το προκαλεί άραγε αυτό; (Βίντεο)

Επίσης, μυστηριώδη βροντήματα στα σπίτια σε όλη την επαρχία του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια.

Οι πόλεις γύρω από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία ανέφεραν όλοι το περίεργο φαινόμενο του πορτοκαλιού χιονιού, τα βίντεο των οποίων έχουν διαδοθεί πολύ γρήγορα σε ευρύ κοινό.

Οι τουριστικοί προορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των χιονοδρομικών θέσεων, καλύπτονται από το πορτοκαλί χιόνι, το οποίο έχει μετατρέψει τα χιονισμένα βουνά σε αμμόλοφους.

Αρκετοί μάρτυρες συνέκριναν τη σκηνή με ένα «αποκαλυπτικό σενάριο» ή κάτι που μοιάζει με την επιφάνεια του Άρη.

Οι επιστήμονες κατηγόρησαν την απόκοσμη απόχρωση του χιονιού, η οποία κυμαινόταν από ανοιχτό κίτρινο έως έντονο πορτοκαλί και καφέ, σε μείγμα άμμου και γύρης.

Εμπειρογνώμονες από το Κέντρο Υδρομετεωρολογίας και Παρακολούθησης του Σότσι των Μαύρων και Αζοφικών Θάλασσων στάλθηκαν για να εξετάσουν το περίεργο θέαμα.

Ένας εκπρόσωπος του κέντρου δήλωσε ότι η αιτία του φαινομένου ήταν πιθανόν, οι άνεμοι που φέρουν άμμο από τη Σαχάρα, η οποία στη συνέχεια έπεσε σαν βροχή.

 

 

 

 

 

 

Πολύ παράξενα φαινόμενα, υπήρχε ένα «χωρισμένο ηλιοβασίλεμα» στον ουρανό πάνω από την πόλη Kelowna του Καναδά. Ο ουρανός χωρίστηκε σε δύο, μια γκρίζα και μια έγχρωμη πλευρά. Και αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο άφησε μαγεμένους τους τοπικούς παρατηρητές και τους φωτογράφους.

Οι άνθρωποι αντίκρισαν το περίεργο θέαμα ενός διαχωρισμένου ηλιοβασιλέματος καθώς ο ήλιος έδυσε πίσω από το μακρινό τοπίο στην Kelowna το βράδυ της Δευτέρας.

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *