Η τελευταία προφητεία του Αγίου Παϊσίου

5/5 (4)

ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ Η τελευταία προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την Τουρκία!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ!!ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ….ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ…!!ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….ΤΩΡΑ…!

Η τελευταία προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την Τουρκία | Ομιλεί ο ίδιος ο προσκυνητής

ΚΑΥΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ…

Πάντα επίκαιρος θα είναι ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης (+12-7-1994 μ.Χ.), ο ταπεινός Γέροντας ασκητής του Τιμίου Σταυρού και της Παναγούδας, που φωτισμένος από τη Θεία Χάρη, έλαβε θαυμαστά χαρίσματα Προοράσεως, βλέποντας εν Πνεύματι Αγίω τι θα συμβεί στην Ελλάδα.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ…

   Με αφορμή την πράγματι σιχαμερή  ψήφιση από τη Βουλή του Νόμου «δήλωσης αλλαγής φύλου από τα 15», θυμηθήκαμε μια ρήση του Γέροντα για τους Πολιτικούς, τους οποίους προείδε πως θα τους σιχαθεί ο κόσμος…

  Κάποτε λοιπόν είπε στον Αθανάσιο Αμοιράδη, Αξιωματικό ε.α. από τα Γιαννιτσά Πέλλας, κάτι που θα συμβεί στο εσωτερικό της πατρίδας μας,  λίγο πριν τα επερχόμενα γεγονότα της Πόλης (σ.σ. προσπάθεια Τουρκικής Εισβολής σε νησιά μας, χτύπημα Ρωσίας σε Τουρκία, αναγκαστική απόσυρση τουρκικών στρατευμάτων από κατεχόμενα εδάφη και Κύπρο, απόδοση της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα κλπ), στις δικές μας δηλαδή ημέρες:

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «…Ο κόσμος, τόσο απογοητευμένος θα είναι τα χρόνια εκείνα απ΄ τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί όλους. Θα ζητήσουν να φύγουν όλοι οι πολιτικοί και να έρθει ο βασιλιάς. Και ο βασιλιάς δε θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού»! (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 364, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία)

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ;

   Ο κόσμος πράγματι απογοητεύτηκε από το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη και το κόμμα σχεδόν διαλύθηκε ολοσχερώς για τα Μνημόνια και το οικονομικό χάος που έφερε στην Ελλάδα. Ο κόσμος απογοητεύτηκε εν μέρει από τη ΝΔ που συνέχισε τους άδικους Φόρους και τραυμάτισε την αργία της Κυριακής, πλανεύτηκε από τον νέο «Γιωργάκη»,τον Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο των ΑΝΕΛ, που έταζαν σκίσιμο Μνημονίων και Ένφια και έφτασε πια να τους σιχαίνεται σχεδόν όλους, ιδίως μετά την εμετική ψήφιση «δήλωσης αλλαγής φύλου ανήλικων παιδιών από τα 15 τους»

   Διαπίστωση 1η: Ο κόσμος ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ και ΣΙΧΑΘΗΚΕ ήδη τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων και εξ αιτίας τους όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς!

Διαπίστωση 2η: Ο βασιλιάς για να κληθεί, πρέπει και να ζει. Αν εννοεί, όπως φαίνεται, τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο (που σημειωτέον έχασε τον θρόνο του από αντι-Κίνημα που έκανε εναντίον της Χούντας στις 13 Δεκεμβρίου 1967, ενώ προσπάθησε να τον αποκαταστήσει μαζί με τη Δημοκρατία και το μετέπειτα Κίνημα του Ναυτικού στις 23 Μαΐου 1973, στο οποίο συμμετείχε και το περίφημο Αντιτορπιλικό «Βέλος») γεννήθηκε επί Μεταξά, λίγο πριν το ΟΧΙ, στις 2 Ιουνίου 1940 και άρα σήμερα είναι 77 ετών! Πόσο ακόμη να αντέξει βιολογικά, για να σηκώσει μάλιστα ευθύνες πολιτειακές και εθνικές; Άρα μιλάμε πλέον όντως για τις μέρες μας!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ»

 Σε άλλον πάλι, στον Ανέστη Μαυροκέφαλο από την Ξάνθη, ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος είχε αναφερθεί ξεκάθαρα σε «Κωνσταντίνο», μιλώντας για τα επερχόμενα γεγονότα με τους Τούρκους (σ.σ. μετά την επιτυχή προέλαση της Ρωσίας στην Τουρκία και την στρατιωτική εμπλοκή και Ευρωπαϊκών κρατών για να πάρουν κομμάτια της Τουρκίας και αυτά – δείτε εδώ):

   Α.Μ.: «Εμείς, τι θα κάνουμε; Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο;

  ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «Όχι. Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε… Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς το Θεό, και θα μετανοήσουν. Γι΄ αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δε θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς το μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι. Τότε, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλει, ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός«! (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Α΄/έκδοση β΄, σελ. 434 – 435, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία)

 Ο Γέροντας μιλάει για βασιλιά «Κωνσταντίνο» και χρησιμοποιεί την λέξη «μεσάζοντας«, που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο τι σημαίνει. Θα είναι τότε εν ενεργεία Βασιλιάς της Ελλάδας; Θα έχει (και) κάποιο άλλο διεθνές Αξίωμα ή ρόλο; Το βέβαιο είναι ότι θα μεσολαβήσει στις μεγάλες Δυνάμεις (Αμερική, Αγγλία κα.) για να δοθεί η Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα. Οι Δυτικοί θα συμφωνήσουν, μόνο και μόνο για να μην πέσει η Πόλη και τα Στενά στα χέρια της Ρωσίας…

«ΠΡΟΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ»

Ο Άγιος Παΐσιος, προχωρά ακόμη περισσότερο μιλώντας στον Συνταγματάρχη (ΤΘ) Νικόλαο Λουκά από το Αγρίνιο, προλέγοντας πως ο βασιλιάς θα φέρει νέα εδάφη σαν προίκα στην Ελλάδα:

  ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα φέρει προίκα στην Ελλάδα τη Βόρειο Ήπειρο και το Μοναστήρι»! (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 369, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία)

   Αυτό θυμίζει τον ερχομό του επιτυχημένου και αποδεκτού από όλους Γεωργίου Α΄ στην Ελλάδα στον οποίο η Αγγλία είχε δώσει προίκα τα Επτάνησα, που ενώθηκαν τότε πανηγυρικά με την μάνα πατρίδα!

   Κάπως έτσι φαίνεται θα γίνει και με τον «Κωνσταντίνο», που σύμφωνα με τον Γέροντα, θα του δωθούν, προφανώς από τις Μεγάλες Δυνάμεις, η Βόρειος Ήπειρος και το Μοναστήρι, που βρίσκεται στην ελληνική μα αλύτρωτη ως τώρα Βόρειο Μακεδονία μας, η οποία είναι κατεχόμενη από τα Σκόπια σήμερα, κάτι που δεν προβλέπει όμως η Συνθήκη Βουκουρεστίου, που είχε κατοχυρώσει την αλύτρωτη βορεινή περιοχή μας στη Σερβία, παραβλέποντας τα ελληνικά δίκαια.

   Τα δύο αυτά αλύτρωτα κομμάτια του Ελληνισμού, στα οποία στόχευε ο Κωνσταντίνος ο Στρατηλάτης το 1912-13, λογικά θα μας δωθούν, για να μην μείνουν στα χέρια των φιλότουρκων και φιλοϊταλών Αλβανών και παράλληλα να μην πέσουν στα χέρια της Ρωσίας!

   Άλλωστε από εκεί, από τη Βόρειο Ήπειρο θα περάσει ο Συμμαχικός Στρατός (ΝΑΤΟ) για την Πόλη, όπως προφήτευσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και σκιαγράφησε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ πάνω στον χάρτη, χωριό προς χωριό (δείτε εδώ)!

ΚΙΝΗΜΑ ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

   Ποιος θα καλέσει όμως τον βασιλιά; Κατά τον Άγιο Παΐσιο ο λαός θα αγανακτήσει, θα σιχαθεί τους πολιτικούς όλους και θα καλέσει τον βασιλιά. Δεν είναι εδώ ξεκάθαρο εάν γίνει Στρατιωτικό Κίνημα, όπως εκείνα τα φιλοβασιλικά – φιλοδημοκρατικά Κινήματα που προαναφέραμε Αεροπορίας και Ναυτικού (σήμερα βρίσκονται σε εξοπλιστική εξαθλίωση μπροστά στον φρενήρη ποιοτικό και ποσοτικό υπερεξοπλισμό των Τούρκων, με τις κυβερνήσεις να κωφεύουν) ή όπως το Κίνημα του 1909 στου Γουδή, του Στρατιωτικού Συνδέσμου (εδώ) ή γίνει τελικά Επανάσταση τύπου Μακρυγιάννη 1843, από λαό και στρατό μαζί, κατά των «Χαλιμπάν που μας Κυβερνάν» (δείτε εδώ)…

ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

   Άγνωστο, εάν των γεγονότων αυτών, προηγηθεί παραίτηση ευθιξίας και ευσυνειδησίας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως διαμαρτυρία – αντίσταση στις αθλιότητες των κομμάτων (πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία Γέροντας Ιωσήφ εδώ).

   Ένα πάντως είναι βέβαιο: θα ζήσουμε συνταρακτικά γεγονότα και ανατροπές απίστευτες, ώσπου να τακτοποιηθούν όλα στην Ελλάδα και όλα στους Έλληνες (μετάνοια, Εξομολόγηση, επανάκτηση ιστορικής – εθνικής συνείδησης), για να έρθει η μεγάλη ώρα της Κωνσταντίνου Πόλης!

   Άγιε Παΐσιε, πρέσβευε υπέρ του Έθνους, των παιδιών και της Πατρίδας μας (Ελλάδα, Κύπρος, Ομογένεια, Αλύτρωτοι Έλληνες, Κρυπτοχριστιανοί, Πομάκοι).

Προφητεία Αγίου Παϊσίου ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΟΣ:3ο

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ – Παΐσιος για Τουρκία: “Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση…” (video)

Προβλέψεις ότι η Τουρκία θα αφανιστεί είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια ο γέροντας Παΐσιος. Στις προβλέψεις του είχε αναφέρει ότι η Τουρκία θα διαμελιστεί και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Ακολουθούν επακριβώς τα λόγια του:

«Κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ’ έπιασε από τον ώμο και με πολύ σοβαρότητα μου απάντησε: “Μην ανησυχείς παιδί μου, εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω, διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.

Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.

Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί.

Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός.”

Τον ρώτησα επίσης εάν η Ελλάδα θα πάθει κακό. Μου απάντησε ότι θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, τα οποία όμως θα είναι ασήμαντα. Και αρκετός κόσμος που είναι σήμερα αδιάφορος, θα επιστρέψει στο χώρο της Ορθοδοξίας. “Να μην ανησυχείτε για την Ελλάδα”, είπε. Φεύγοντας από το κελί του, μας είπε πάλι:

“Άντε στην ευχή της Παναγίας και μην ανησυχείς. Η Κύπρος θα απελευθερωθεί μέσα στα χρόνια που περπατάμε και η Τουρκία θα διαμελισθεί. Όλες οι χώρες έχουν τα προβλήματα τους, αλλά δεν υπάρχει για μας πρόβλημα. Ελπίδα στον Θεό και πίστη», είχε πει. Τα αποσπάσματα είναι είναι από το βιβλίο μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ: 297.

Είχε πει ακόμη, όπως αναφέρεται στο βιβλίο μαρτυρίες προσκυνητών, β’ έκδοση, ότι: «Εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία. Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι».

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ – ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!

 ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

NOIAZOMAI – ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ: ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!Οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ βγαίνουν αληθινές!! – «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο!!Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό»!!Προ των πυλών ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ πόλεμος που θα χτυπήσει και την πόρτα της Ελλάδας!!Αν βγουν αληθινές οι προφητείες έρχονται καταστροφές μεγάλες!!ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ….ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ….[ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ(Βίντεο)

http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%cf%83-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-3%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%83/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *