Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΣΑ (Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένας δημοσιογράφος ερευνητής που επί χρόνια ασχολείται με το θέμα των αεροψεκασμών αποκαλύπτει στο παρακάτω βίντεο μια ακόμη απάτη της ΝΑΣΑ για το σημαντικό αυτό θέμα.

Συγκεκριμένα, όπως δείχνει το βίντεο έχουν στήσει έναν κατευθυνόμενο δημοσιογράφο έξω από τις εγκαταστάσεις της General Electric για να πείσει το κοινό ότι με το συννεφώδες αυτό μείγμα που ψεκάζουνε στον ουρανό θα φέρουνε βροχή για να ωφελήσουνε την ατμόσφαιρα στην πραγματικότητα όμως δεν συμβαίνει αυτό.

Στο βίντεο παρακάτω φαίνεται ξεκάθαρα πώς το ίδιο αυτό το συννεφώδες μείγμα είναι στην πραγματικότητα παραγωγής της ΝΑΣΑ που το απλώνει στον ουρανό επί ένα 24ωρο γιατί γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν αέριες μάζες που θα το απλώσουν παντού.

Το σύστημα αυτό του απλώματος αυτού του συννεφώδους μείγματος βασίζεται σε ειδικές μελέτες που έχουν κάνει πάνω στον ιστό της αράχνης και πως υφαίνεται αυτός και απλώνεται σαν παγίδα στα θύματα του.

Μέσα σε αυτό το συννεφώδες μείγμα όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος ερευνητής, εκτός από τις γνωστές δηλητηριώδεις ουσίες, για τις οποίες έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας, όπως βάριο και λοιπά, περιέχει όλο και πιο επικίνδυνες ουσίες ενώ αυξάνουν την πυκνότητα και την διαχέουν με αυτόν πραγματικά σατανικό τρόπο στην ατμόσφαιρα.

 

Extreme Weather Alerts, It has Begun

 

NASA 2025 plan to spray nano bots into the sky
BANNED INFO – SHARE BEFORE IT’S TAKEN DOWN | PROOF OF GEOENGINEERING

 

Είναι σημαντικό όπως αποκαλύπτουν και άλλοι ερευνητές, ότι σε περίπτωση βροχής αυτές οι ουσίες φτάνουν πιο εύκολα στο έδαφος και έχουν παρατηρηθεί εξαιτίας τους αιφνίδιοι θάνατοι από καρδιακές προσβολές ακόμα και μικρών παιδιών.

Το ζήτημα αυτών των ψεκασμών, ενώ υπάρχουνε αμέτρητοι ερευνητές επιστήμονες και γιατροί, πάνω από όλα πιλότοι που έχουν αποκαλύψει την εγκληματική διάσταση του θέματος, κάποιοι ανεγκέφαλοι (HOAX) το μόνο που κάνουν είναι να λοιδορούν μάλλον σκόπιμα την όλη αυτή ιστορία χωρίς να έχουν κανένα σοβαρό επιχείρημα να αντιτάξουν.

Και μόνο ότι στην περίπτωση της χώρας μας τους συνεχείς αυτούς ψεκασμούς που τους διενεργούν τελείως ανεξέλεγκτα νατοϊκά αεροπλάνα και κάνεις δεν μπορεί να έχει πρόσβαση τι περιέχουνε αυτά που ρίχνουν στον ουρανό, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει αυτές τις πτήσεις προκαλεί στον κάθε παρατηρητή πάρα πολλά ερωτηματικά.

Δείτε στο επόμενο βίντεο στην ερώτηση αν μας ψεκάζουν πώς αποφεύγει την ευθύς απάντηση ο κύριος Καμμενος.

Αν πραγματικά η θεωρία των αεροψεκασμών ήταν 100% ψευδής τότε με την σειρά του ο κύριος Καμμένος σε ερώτηση που του τέθηκε περί του θέματος δεν θα απέφευγε την ευθύς απάντηση. Αλλά ακριβώς επειδή είναι αλήθεια και υπάρχουν πλέον αμέτρητες αποδείξεις από έγκυρους και σωστούς επιστήμονες, και όχι από συστημικούς επιστήμονες αμειβόμενοι από το κράτος για να υποστηρίξουν τα αντίθετα στα κανάλια και αλλού, απέφυγε την απάντηση ο υπουργός.

 

 

Οι κινηματογραφικές ταινίες, μεγάλες επιτυχίες, που έχουν γυριστεί στην Αμερική από την δεκαετία του 60 και παρουσίαζαν τότε άγνωστες καταστάσεις είχαν ως βασικό σκοπό να προετοιμάσουν ψυχολογικά τον κόσμο για να δεχτεί στην συνέχεια χωρίς αντιδράσεις αυτά που θα επέβαλε η Νέα Τάξη.

Πάρτε παράδειγμα την πρόσφατη ταινία «Only the Brave» που ήταν ουσιαστικά μια προαναγγελία για τις μεγάλες φωτιές που θα ξεσπούσαν στην Καλιφόρνια.

 

 

Προετοιμάζουν τον κόσμο για έναν πολύ μεγάλο σεισμό.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *