Η συγκλονιστική αλήθεια Τουρκία – το ατού θα βοηθήσει να σπάσει το ΝΑΤΟ(Βίντεο)

5/5 (2)

Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από την παράδοση ρωσικα S400 στην Τουρκία – το ατού θα βοηθήσει να σπάσει το ΝΑΤΟ

Shocking Truth Behind Russian S400 Delivery To Turkey – Trump Will Help Break NATO

Why Turkey’s S-400 Matters…

Σαουδική Αραβία  στο πνεύμα του αντίχριστου

Saudi Arabia Officially Protected By Dajjal – Antichrist – Shocking Information!

Το έτος ήταν το 1979 – όταν το μεγάλο τζαμί αναλήφθηκε από έναν τρελό σαουδαραβικό Vahbi που ισχυριζόταν ότι ήταν ο Ιμάμ Μαχντί. Για εκείνους που δεν ξέρουν, ο Ιμάμ Μαχντί είναι ο προφητευμένος λυτρωτής κατά τη διάρκεια των έσχατων χρόνων. Θα βρείτε αυτή την ιδέα σε όλες τις μεγάλες θρησκείες, τον Ινδουισμό, τον Ζωροαστρισμό, τον Ιουδαϊσμό και ακόμη και τον Χριστιανισμό. Το Ισλάμ δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο λυτρωτής των προφητειώμ λέγεται ότι εγκαθιδρύει ειρήνη και δικαιοσύνη και καταστρέφει κάθε καταπίεση στην ξηρά. Εν πάση περιπτώσει, η κατάληψη του Μεγάλου Τζαμιού έγινε τον Νοέμβριο του 1979 όταν ένοπλοι πολίτες που ζητούσαν την ανατροπή του Σώματος του Σαούτ ανέλαβαν τον Masjid al-Haram στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας. Οι αντάρτες δήλωσαν ότι ο Μαχντί (ο «λυτρωτής του Ισλάμ») είχε φτάσει με την μορφή ενός από τους ηγέτες του, του Μοχάμεντ Αμπντουλάχ αλ-Καχτάνι και κάλεσε τους Μουσουλμάνους να τον υπακούσουν. Για σχεδόν δύο εβδομάδες οι Σαουδικές Ειδικές Δυνάμεις μάχονταν χωρίς κανένα τέλος. Στη συνέχεια ήρθε η βοήθεια από το Πακιστάν μαζί με Γάλλους κομάντος που πολέμησαν σε μια άγρια ​​μάχη και έσωσαν το Σώμα του Σαούτ …

Από το 1979 τα πράγματα άρχισαν να γίνονται λίγο πιο ξεκάθαρα. Η Σαουδική Αραβία ήταν πάντα προστατευμένη από τον Ντατζιάλ, τον αντίχριστο, που το ένα μάτι του είναι παντού. Γιατί αλλιώς η Σαουδική Αραβία θα προωθήσει το μάτι της οργής; Δεν είναι περίεργο για ένα μουσουλμανικό έθνος να το πράξει; Η πραγματικότητα είναι τώρα μπροστά μας. Τα πράγματα είναι έξω στο ύπαιθρο. Το Dajjal προστατεύει τη Σαουδική μοναρχία, είναι καιρός να ξυπνήσουν οι άνθρωποι και να δουν τη μεγάλη εικόνα.

Το Πεντάγωνο δήλωσε ότι τα αμερικανικά στρατεύματα αποστέλλονται στη Σαουδική Αραβία για να υπερασπιστούν τα αμερικανικά συμφέροντα από «αναδυόμενες απειλές». Αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι ότι αναπτύσσουν τα στρατεύματά τους για να προστατεύσουν την επιχείρησή τους. Αυτή η επιτυχημένη επιχείρηση από τη δεκαετία του ’90 όταν το ένα μάτι εμφανίστηκε στο δολάριο και τώρα είναι παντού στη Σαουδική Αραβία.

Η κίνηση έρχεται εν μέσω αυξημένων εντάσεων με το Ιράν σχετικά με την ασφάλεια των θαλάσσιων διόδων στον Περσικό Κόλπο. Οι φίλοι μου, Σαουδική Αραβία, επιβεβαίωσαν ότι ο βασιλιάς Σαλμάν είχε εγκρίνει την κίνηση «να ενισχύσει την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα». Θα μπορούσαν να έχουν καλέσει το Πακιστάν, τη Μαλαισία, την Ινδονησία ή οποιοδήποτε άλλο μουσουλμανικό έθνος.

www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *