Η ΣΙΩΠΗΡΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο τραπεζίτης Ρόθσιλντ, ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν και ο στρατηγός του Ροκφέλερ του ΟΗΕ, ο Guterres, ο οποίος μας λέει ότι το EurAfrica είναι το μέλλον της Ευρώπης και ότι οι λευκοί Ευρωπαίοι πρέπει να αποδεχθούν να αντικατασταθούν από τους Αφρικανούς, οι οποίοι σε αυτόν τον αιώνα θα αυξηθούν σε αριθμό από 1,3 σε 4,4 δισεκατομμύρια. Αυτό είναι σε πλήρη συμφωνία με την «Αντικατάσταση της Μετανάστευσης» του ΟΗΕ, προϊόν του αντιπροσώπου του Ρόθσιλντ, που σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον λευκό πληθυσμό της Ευρώπης με εχθρικό πόλεμο της άσπρης φυλής με βοήθεια της Μασονοεβραίας καγκελαρίου Μέρκελ και από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων.

Η Μέρκελ είναι μια μαριονέτα στην κορυφή της νέας παγκόσμιας πυραμίδας στην πόλη του Λονδίνου – για να υποτάξει την ηττημένη Γερμανία – πράγματι, για να σβήσει τη Γερμανία και την Ευρώπη μέσω της μουσουλμανικής μετανάστευσης.

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε αυτό το βίντεο για να δείτε τι θέλει να υπονοήσει ο σατανιστής παπάς και η ομοφυλοφιλική συμμορία του με αυτό: Το όραμά της Νέας Τάξης Πραγμάτων λαμβάνει χώρα σήμερα  και είναι μόνο η αρχή.

INVASION: The Silent Take Over of Europe – MUST SEE!

Pope Francis Wants MORE Migrants | Calls Refugee Centres «Concentration Camps» | Italy

Pope Francis kisses Rockefeller’s hand. A new world order? #GHFILES 2017

Invasion of Europe

The War on Whites Is Real

Η μουσουλμανική βία αυξάνεται αναλογικά με τον αριθμό των μουσουλμάνων στην κοινωνία και με τη συνεχή παρακμή των Ευρωπαίων.

Και στο σημερινό δικτατορικό Ηνωμένο Βασίλειο είναι επικίνδυνο να μιλήσουμε για την αλήθεια: ο κριτικός δημοσιογράφος του Ισλάμ, Τόμι Ρόμπινσον, έχει πλέον μεταφερθεί σε κλειστή φυλακή με μουσουλμανική πλειοψηφία – και οι μουσουλμάνοι ήδη ψάλλουν απειλές κατά της ζωής του.

Αλλά ακόμα και σε αιχμάλωτη και υποδουλωμένη Γερμανία, η πίεση του ατμού αφήνει το καπάκι να πεταχτεί.

Η δολοφονία έφηβης Γερμανίδας, κορίτσι,  στο Βισμπάντεν από έναν  απορριφθέντα αιτούντα άσυλο άναψε μεγάλο διάλογο στη Γερμανία σχετικά με την πολιτική των προσφύγων στη χώρα. Ο Sebastian Münzenmaier, βουλευτής του AfD για το Mainz:

«Έχουμε χάσει τα σύνορά μας, χάσαμε το δικαστικό σύστημα μας, προδίδουμε την κυβέρνησή μας και έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες νεαρούς μουσουλμάνους. Κανείς δεν ξέρει από πού προέρχονται και κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι. Έτσι, ναι, το σύστημα ασύλου είναι υπεύθυνο για αυτό που συνέβη ».

Row over migrant policy threatens German coalition

Η Μέρκελ βρίσκεται τώρα σε δύσκολες συνθήκες. Η κυβερνητική της ένωση πρόκειται να διαλυθεί, εκτός αν η Μέρκελ σταματήσει την απεριόριστη εισαγωγή των μουσουλμάνων νέων, για παράδειγμα με την πτήση τους μεσάνυχτα από την Ελλάδα και την Ιταλία, όπου για πρώτη φορά καταγράφηκαν.

Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies

Η έκθεση του ΟΗΕ, με τίτλο «Η εργασία για τη μετανάστευση για όλους», προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες ότι η μετανάστευση είναι θετική. Ωστόσο, το 73% των ερωτηθέντων Ευρωπαίων πιστεύει ότι η οικονομική υποστήριξη των μεταναστών θα αποτελέσει σοβαρό βάρος για τους κρατικούς προϋπολογισμούς.

«Η μετανάστευση είναι ένα θετικό παγκόσμιο φαινόμενο. Εξασφαλίζει την οικονομική ανάπτυξη, μειώνει τις ανισότητες, συνδέει ποικίλες κοινωνίες και μας βοηθά να οδηγούμε τα δημογραφικά κύματα της αύξησης και της μείωσης του πληθυσμού».

Και είναι επωφελής … μόνο για τους μετανάστες (οι οποίοι, πέραν του ότι είναι διαμένοντες σε διαμερίσματα, ζουν με αζήτητα δικαιώματα) και όχι για τον μέσο Ευρωπαίο που πρέπει να εργαστεί για να βγάλει τα προς το ζην για τον εαυτό του και την οικογένειά του, να πληρώσει για το σπίτι του και επιπλέον για εκατομμύρια περισσότερους νεοεισερχόμενους.

Launch of Migration Report: Making Migration Work for All

Η δήλωση προπαγάνδας ότι η μετανάστευση φέρνει κοινωνικά και οικονομικά οφέλη έχει γίνει τόσο βαθιά ριζωμένη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στην πολιτική ρητορική που ορισμένοι άνθρωποι έχουν αρχίσει να πιστεύουν σε αυτήν. Είναι κρίμα που οι δηλώσεις αυτές δεν υποστηρίζονται από υπολογισμούς ή αναλύσεις.

Η συντριπτική πλειοψηφία, έως και το 68%, φοβάται την εισροή μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική. Για το 70% των κατοίκων της Παλαιάς Ηπείρου, ο αυξανόμενος αριθμός μουσουλμάνων αποτελεί σοβαρή απειλή, ενώ μόνο το 8% δηλώνει ότι αυτό το ζήτημα δεν αποτελεί πρόβλημα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παγκοσμιοποιημένη κυβέρνηση ενός κόσμου που ονομάζεται ΟΗΕ υπερέχει στο να μας λέει για το «Σχέδιο Μετεγκατάστασης Μετανάστευσης» από το 2000 μ.Χ. Ο Εθνικός καθαρισμός της Δύσης κατά μήκος της γραμμής του απόκρυφου πατέρα της ΕΕ Coudenhove Kalergi και της γαλλικής πρώην πρεσβείας. Ο Σαρκοζί και η αντικατάσταση από τους έγχρωμους ανθρώπους για να μειώσουν τη διαφορά του IQ μεταξύ των ευρωπαϊκών και των 3των χωρών και των φυλετικών εντάσεων στο λουσιφεριανικό μασονικό τους παγκόσμιο κράτος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον Ρόθσιλντ τραπεζίτη. Ο έξυπνος Γάλλος πρόεδρος Μακρόν λέει ότι, «το μέλλον της Ευρώπης είναι η EurAfrica» και έχει παρουσιάσει ένα σχέδιο δικτατορίας, καταπνίγει κάθε διαμαρτυρία.

Macron Announces Plans To Create EurAfrica

 

Deutsche Nationalhymne 2020.wmv

Neue deutsche Nationalhymne in 5 Jahren| Deutschland wird Arabisier| Amjad Comedy| Rush fi Tisi TV

Δείτε την γαλλική ομάδα αποτελείται πλέον από μαύρους. Οι νεοταξικές κυβερνήσεις τους φέρνουν  σε λίγο καιρό θα τους δίνουν και δικαιώματα ψήφου, θα μπουν σε στρατό και αστυνομία όπως γίνεται ήδη στην Γαλλία και Γερμανία. Και με αυτόν τον τρόπο θα ψηφίζονται και βγαίνουν και πάλι τα ιδία μνημονιακά και αντιπατριωτικά κόμματα. Τα σχεδία της Νέας Τάξης προχωράνε με επιτυχία, σε αυτό το σατανικό παιχνίδι μόνο ο Θεός πλέον μπορεί να μας σώσει.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *