Η ΡΕΒΑΝΣ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πολεμιστές WAKANDA εισβάλλουν στην Ιταλία

WAKANDA Warriors Invade ITALY (2018)

Ντοκιμαντέρ για την προσφυγική κρίση

Refugee Crisis Documentary (2018)

 

Έτσι, πού είναι όλες οι γυναίκες και τα παιδιά οι λεγόμενοι πρόσφυγες;

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Matteo Salvini δημοσίευσε ένα κατάλογο υπουργείων μεταφορών των εθνικοτήτων των μεταναστών αποκαλύπτοντας ότι ο κύριος όγκος χαλάζι από ασφαλείς χώρες, σχολιάζοντας ότι λίγοι από τους νεοφερμένους φαίνεται να έχουν ξεφύγει από τις ζώνες των συγκρούσεων.

Ο πατριώτης υπουργός της Λίγκας ανακοίνωσε στα τέλη του περασμένου μήνα ότι τα λιμάνια του έθνους θα κλείσουν «όλο το καλοκαίρι» σε ξένα σκάφη ΜΚΟ που τα τελευταία χρόνια έχουν μεταφέρει εκατοντάδες χιλιάδες κυρίως μετανάστες από τη νοτίως της Σαχάρας στο λαό της Νότιας Ευρώπης.

Παράνομοι ισλαμικοί οικονομικοί μετανάστες καταστρέφουν την Ιταλία σαν ένα ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή από τους Ιταλούς.

Illegal Islamic Economic Migrants Tear Apart Italy As a Thank You For The Warm Italian Hospitality

Ιταλία: Ο εμπλουτισμός από παράνομους μετανάστες είναι πάντα παρούσα! Οι αστυνομικοί στο Μιλάνο έπρεπε να βγάλουν τα πυροβόλα όπλα τους εξαιτίας ενός βιο μηχανικού με μαχαίρι από την Αφρική. Παρακαλούμε προσέξτε το εργαλείο του γεωργικού επιστήμονα!

Ιταλία: Εν τω μεταξύ, στη Porta Venezia στο Μιλάνο. Δεκάδες παράνομες μετανάστες ζουν εκεί στο πάρκο, παντού είναι ήδη τα σκουπίδια και κάθε μέρα υπάρχουν καυγάδες. Πλήρως εγκατεστημένο!

Γερμανία: Ένα ολοκαίνουριο τέχνασμα εγκληματικών ταξιδιών από τους Καρπάθιους στη Χαϊδελβέργη, οι ανυποψίαστοι άνθρωποι θα εμπλακούν σε βίαιες φωνές και γκρίνια από πολλούς ανθρώπους. Πριν παρατηρήσει το θύμα, τα τιμαλφή έχουν εξαφανιστεί.

Μετανάστες εκ θαλάσσης, δεν φταίει η Ιταλία αλλά η Ευρώπη.

Sea Stranded Migrants, EU to Blame NOT Italy.

Η υποκρισία του μεγαλύτερου μας συμμάχου.

The Hypocrisy of our Greatest Ally (2018 Documentary)

ISLAM IN EUROPE | Muslim Population of Europe | The Most & Least Islamic Countries of Europe

Γερμανία: Τα πολλά εκατομμύρια ευρώ για τα μαθήματα ένταξης των προσφύγων της Μέρκελ αποτελούν μια καλή επένδυση στο μέλλον της Γερμανίας. Εδώ είναι ένα παράδειγμα από την πόλη του Neukirchen πόσο καλά λειτουργεί. Η Γερμανία θα μπει σε μια ροζ και ευημερούσα εποχή.

Γεια σας παιδιά! Πέμπτη, μια κανονική μέρα όπως κάθε άλλη μέρα στην ΕΕ του Juncker και Merkel. Τι καλύτερο από αυτό.

Αυτό είναι το όμορφο ευημερούμενο και παγκοσμιοποιημένο νέο μέλλον για την Ευρώπη που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά από την κυρία Mέρκελ.

Χαιρετισμοί από την Άγκυρα… και στη συνέχεια ο άνθρωπος λέει: αυτό είναι Offenbach (μια πόλη δίπλα στη Φρανκφούρτη) στην Γερμανία. Επιπλέον, δεν υπάρχει ακόμη ίχνος του ισλαμισμού της Δύσης.

Σκοτώθηκε διότι ήθελαν το ποδήλατο της

Πόσο καλοπερνάνε οι λευκές με τους Αφρικανούς

 

Η μεγάλη ανταλλαγή, τώρα πλέον έμαθαν όλη την αλήθεια, όποιος συνεχίζει να υποστηρίζει ακόμα αυτήν την κατάσταση στην χώρα μας είναι απλά προδότες και εγκληματίες . Καθημερινά αυτοκτονούν άνθρωποι στην χώρα μας, θα μας αποτελειώσουν, αυτό είναι το σχέδιο.

DIE SCHWANZGESTEUERTE REVOLUTIO N!

Muslims taking over UK. This is unbelievable to watch. You had better wake up folks؟

Οι υπουργοί Εσωτερικών της Γερμανίας (Βαυαρία), της Ιταλίας και της Αυστρίας αποτελούν έναν άξονα εναντίον της Angela Merkel – συζητώντας σχέδια για ενισχυμένη προστασία των συνόρων τους προκειμένου να σταματήσει η παράνομη εξωγήινη εισβολή των Μουσουλμάνων. Επιθυμούν επίσης κυρώσεις σε όλα τα έθνη που αρνούνται να πάρουν πίσω τους πολίτες τους που προσβάλλονται παράνομα ως πρόσφυγες για να μπουν στην Ευρώπη.

Interior ministers discuss solving migrant invasion

Toofan – «TERÉ TERÉ» (Official Video)

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *