Η Προσχεδιασμένη Πανδημία και οι Αυτουργοί της-Ενημέρωση για τους κινδύνους της μάσκας από τον Πάνο Σκαρλάτο(βιντεο)

5/5 (1)

Ενημέρωση για τους κινδύνους της μάσκας από τον Πάνο Σκαρλάτο

Ενημέρωση για τις μάσκες
Απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του Πάνου Σκαρλάτου από το video που θα βρείτε εδώ -(11/09/2020)

Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο, διότι πλέον βλέπουμε ότι υπάρχουν και τα μέτρα της υποχρεωτικής μάσκας στα σχολεία τα ελληνικά, για την οποία, δεν ξέρω εσείς αν το γνωρίζετε, στην Αμερική επιβάλλουν πλέον υποχρεωτικά σε παιδιά άνω των τριών ετών να φοράνε μάσκα χειρουργική.
Όλες οι φαρμακευτικές εταιρείες και όλες οι κατασκευάστριες εταιρείες μασκών έχουν δώσει σαφή προειδοποίηση να μένουν μακριά από παιδιά οι συγκεκριμένες μάσκες. Διότι ένα παιδί που είναι τριών ετών δεν ξέρουμε πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη μάσκα.Ωστόσο, πέρα από αυτό, να σας πω ένα πολύ λεπτό σημείο το οποίο είναι το εξής: Ένας ανθρώπινος οργανισμός, όταν αναπλάθεται, αναπλάθεται σύμφωνα με αυτά που έχει ορίσει η Φύση ή ο Θεός, όπως θέλει το παίρνει ο καθένας. Ωστόσο έχουμε πλαστεί. Έχουμε πλαστεί λοιπόν χωρίς χειρουργική μάσκα στο πρόσωπό μας.
Έτσι λοιπόν ο λόγος που έχουμε πλαστεί χωρίς χειρουργική μάσκα είναι για να εκπνέουμε διοξείδιο του άνθρακος. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα στη Φύση είναι ένα σύνολο στοιχείων, μικρών στοιχείων ή ατόμων, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει τίποτα στη Φύση το οποίο μένει μόνο του. Γι’ αυτό λοιπόν όλες αυτές οι ενώσεις είναι πολυσυνδεδεμένες, πολυοργανωμένες κλπ, και μας δίνουν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Παραδείγματος χάρη ο άνθρωπος είναι ένα σύνολο ενωμένων στοιχείων.
Θέλω να σας πω και κάτι άλλο: Το διοξείδιο του άνθρακος που εκπνέουμε ως άνθρωποι στη διαδικασία της αναπνοής μας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι την ώρα που φοράμε τη μάσκα συσσωρεύεται ενώπιον της αναπνευστικής μας οδού, που είναι το στόμα και η μύτη μας, και βάσει πάντα με την απλή χημεία των ατόμων και των στοιχείων, το διοξείδιο του άνθρακος, παρουσία οξυγόνου και υδρογόνου (σταγονίδια, σάλια από ομιλία) μπορεί να μεταλλαχθεί από διοξείδιο σε μονοξείδιο, για το οποίο μπορώ να σας πω ότι η εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακος εντός τριών λεπτών μπορεί να επιφέρει το θάνατο σε ποσοστό 1,13%. Δηλαδή αν εισπνεύσεις 1,13% μονοξείδιο του άνθρακος, θα πεθάνεις μέσα σε 3 λεπτά.
Γι’ αυτό λοιπόν εγώ αναρωτιέμαι, οι άνθρωποι οι οποίοι παίρνουν τις αποφάσεις στην Ελλάδα, και είναι αυτοί οι οποίοι αποτελούν το επιτελείο της Δημόσιας Υγείας, δεν γνωρίζουν απλή οργανική χημεία;
Εκεί πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι τα στοιχεία με την παρουσία οξυγόνου – και να σας πω ότι το οξυγόνο είναι το τρίτο πλουσιότερο στοιχείο σε ολόκληρο το Σύμπαν- ενώνονται με τα πάντα. Ενώνονται λοιπόν με το υδρογόνο… την υγρασία, και μετατρέπει το διοξείδιο του άνθρακα σε μονοξείδιο.
Αυτή λοιπόν (η μάσκα) είναι μία θανατηφόρος λύση που έχουν επιβάλλει στα παιδιά μας στην Ελλάδα, και μάλιστα όταν οι ίδιες οι κατασκευάστριες εταιρείες λένε μείνε μακριά από αυτό όταν είσαι παιδί. Απλά πράγματα.


Κάτι άλλο θέλω να σας πω όσον αφορά τις μάσκες. Είναι δύο ιατρικοί όροι που η μία είναι «υπερκαπνία» η οποία είναι η υπερβολική μέτρηση του διοξειδίου του άνθρακα μέσα στον οργανισμό μας. Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι για κάποιο λόγο το διοξείδιο που εκπνέουμε δεν γίνεται μονοξείδιο, ξέρετε τι θα γίνει; Θα το ξαναεισπνεύσουμε, αφού είναι εγκατεστημένο μπροστά στη μύτη μας. Έτσι δεν είναι; Άρα μπορεί να έχουμε το φαινόμενο της υπερκαπνίας που μπορεί να προκαλέσει και θάνατο, και μάλιστα άμεσα. Και το άλλο πολύ σπουδαίο φαινόμενο είναι αυτό της υποξίας, το οποίο είναι η λιγοστή ποσότητα οξυγόνου μέσα στα αίμα.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι με το όταν φοράς τη μάσκα δεν υπάρχει ισοζύγιο μεταξύ του οξυγόνου και του διοξειδίου του άνθρακος.


Ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε το εξής. Ο άνθρακας είναι ένα στοιχείο. Το μονοξείδιο τι είναι; Είναι ένας άνθρακας ο οποίος παίρνει ένα άτομο οξυγόνου το οποίο είναι διάσπαρτο στην ατμόσφαιρα και γίνεται μονοξείδιο. Το διοξείδιο τώρα τι είναι; Είναι ό,τι είναι το μονοξείδιο αλλά πήρε δύο άτομα οξυγόνου από την ατμόσφαιρα. Έτσι λοιπόν, το διοξείδιο μπορεί να γίνει μονοξείδιο και το μονοξείδιο μπορεί να γίνει απλός άνθρακας, ο οποίος μπορεί να επιφέρει την ασθένεια του άνθρακα, που είναι μια λοιμωγόνος νόσος στον άνθρωπο που προκαλεί δερματικές αλλοιώσεις και είναι θανατηφόρος.
– Μάλιστα, ασφαλώς τα ξέρει αυτά η κυβέρνηση αλλά κωφεύει.
Από τον Πτυχιούχο Επιστήμονα Πάνο Σκαρλάτο B.Sc. MLAs: BLS CLS MLS Διαβάθμισης EQF 6 ISCED 0914 Τμήμα B.Sc Βιολογικών-Ιατρικών Εργαστηρίων & Βοηθών Ιατρικής Διάγνωσης & Θεραπειών Τεχνολογίας

☣ Η Προσχεδιασμένη Πανδημία και οι Αυτουργοί της

Kορωνο-αρχείο του John C. A. Manley που εκθέτει την απάτη του COVID-19

Εκθέτοντας την απάτη σταματώντας την καταπίεσηδιατηρώντας την ανθρωπιά μας. 

Δείτε το κορωνο-αρχείο του John C. A. Manley, διαλέξτε, μεταφράστε, διαδώστε!

The COVID-19 (84) Red Pill Archives

seferou.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *