Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ(Βίντεο)

4.5/5 (8)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένα πολύ σημαντικό θέμα που επανέρχεται στην επικαιρότητα με την εξάπλωση της επιδημίας του Κορονοιού.

Πριν από λίγο καιρό μια Αμερικανίδα, η 44χρονη Ann Boroch, ερευνήτρια και βοτανολόγος, είχε ασχοληθεί με το ζήτημα των εκτός κλασσικής ιατρικής θεραπευτικών μεθόδων γνωστών ασθενειών.
Το κίνητρο της για αυτήν την έρευνα ήταν ότι από μικρή αρρώσταινε πάρα πολύ και η μητέρα της την πήγαινε σε διάφορους ιατρούς που την χορηγούσαν πολλά φάρμακα.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι κάθε φορά που έπαιρνε ένα φάρμακο έλυνε το ένα πρόβλημα αλλά δημιουργούσε ένα άλλο. Η ίδια υπέφερε εκτός από πολλές άλλες ασθένειες και από σκλήρυνση κατά πλάκα, την οποία την νίκησε μόνο με αυστηρή δίαιτα και αλλαγή διατροφής.

Όταν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε μεγάλο μέρος η κλασσική ιατρική είναι υποχείριο των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών –κολοσσών που στην ουσία ενδιαφέρονται μόνο για να πουλούν τα φάρμακα τους, αποφάσισε να αρχίσει ’’πόλεμο’’ εναντίον τους.

Η συνέχεια ήταν, όταν κάποια μέρα πήγε να φάει έξω στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας, ένας μυστήριος άντρας την πλησίασε και την εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Η κοπέλα αυτή δεν ήταν το μοναδικό θύμα της μαφίας των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών. Τα τελευταία χρόνια έχουν εκτελέσει πάνω από 30 άτομα που είχαν ασχοληθεί με αυτό το καυτό θέμα. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε 90 μέρες 8 ιατροί της εναλλακτικής ιατρικής είχαν δολοφονηθεί από αυτήν την μαφία.

Η βλάβη από το εμβόλιο είναι πραγματικότητα ! Ο Emir πέθανε μετά από το 6ο εμβόλιο!

Aktion Impfschäden sind REAL! Emir tot nach 6-fach-Impfung!

Ο Fritz ter Meer, που βρέθηκε ένοχος για δουλεία και μαζική δολοφονία στο Άουσβιτς, υπηρέτησε μόνο επτά χρόνια στη φυλακή και έγινε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Bayer το 1956. Ακόμα εμπιστεύεστε τα εμβόλια των ΗΠΑ;

Οι ναζιστές καταδικασθέντες για μαζικές δολοφόνίες έγιναν στελέχη για μεγάλες αμερικανικές χημικές και φαρμακευτικές εταιρείες

Ένα επίμαχο σημείο όπου αποκαλύπτεται ότι υπάρχει μεγάλη απάτη όπως αναφέρεται, από τις φαρμακευτικές εταιρίες είναι τα αντιγριπικά εμβόλια (θυμηθείτε την περίπτωση του τέως Υπουργού Υγείας, σημερινού επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κύριο Αβραμόπουλο που είχε παραγγείλει 300 000 εμβόλια και τα πλήρωσε το ελληνικό κράτος χωρίς ευτυχώς να χρησιμοποιηθούν ποτέ).

Η κατάθεση για τον Αβραμόπουλο και τα εμβόλια

40 παιδιά παρέλυσαν εξαιτίας των εμβολίων σε ένα χωριό

Η συγκλονιστική αλήθεια σχετικά με το τι περιέχουν πραγματικά τα εμβόλια

Στο παρακάτω βίντεο είναι η θλιβερή περίπτωση μιας κοπέλας που το 2009 έκανε αντιγριπικό εμβόλιο και δείτε πως κατέληξε.

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες που για πολλούς δεν έχουν αποδειχτεί ότι πίσω από τα εμβόλια κινούνται στο παρασκήνιο κάποιες οργανώσεις που θέλουν να εξουδετερώνουν την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου οργανισμού έτσι ώστε στην συνέχεια να γίνεται εύκολο θύμα των φαρμακευτικών εταιριών. Και όπως αναφέραμε σε πολλά προηγούμενα άρθρα μας, το πρόγραμμα της Νέας Τάξης είναι να μειωθεί σημαντικά ο ανθρώπινος πληθυσμός και μια μέθοδος σημαντική είναι και αυτή.

Αλλά η υπόθεση του εμβολιασμού έχει και άλλες πολύ σημαντικές προεκτάσεις που δεν τις γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Είναι ένα βασικά πρώτο μεγάλο βήμα για την εμφύτευση του μικροτσίπ που είναι και ο τελικός στόχος της παγκόσμιας ελίτ που θα κάνει τον άνθρωπο ένα άβουλο όργανο της.

Στο επόμενο βίντεο αποκαλύπτεται πως ένας πατέρας τράβηξε κάποιες χαρακτηριστικές σκιές από τον εμβολιασμό του παιδιού του και τις επιδράσεις που είχε επάνω στην υγεία του. Ο γιατρός βέβαια που έκανε τον εμβολιασμό επέμενε πως αυτές οι αντιδράσεις αυτού του μικρού παιδιού ήταν φυσιολογικές και δεν υπήρχε τίποτα το ανησυχητικό.

Υπάρχουν πολλές αναφορές στις Ηνωμένες Πολιτείες από μητέρες που τα παιδιά τους εμβολιάστηκαν και στην συνέχεια στο σπίτι είχαν εμφανίσει πολλά περίεργα συμπτώματα και πολλές παρενέργειες.

Άλλο ένα μοιραίο παράδειγμα συνεπειών από ομαδικούς εμβολιασμούς έγινε στην Κολομβία του 2016 . Όπως έγινε γνωστό και προβάλλεται στο παρακάτω βίντεο μετά τον εμβολιασμό παρουσιαστήκαν διάφορες παρενέργειες. Μια από αυτές τις παρενέργειες ήταν σε μια κοπέλα η οποία έπαθε μερική παράλυση.

Πάλι στην Κολομβία σε ομαδικό εμβολιασμό σε δημόσιο σχολείο δείτε τις παρενέργειες.

Στο επόμενο βίντεο είναι η περίπτωση ενός ζευγαριού της Brenda και του David mac Dowell που ο Θεός τους χάρισε 3διμμα. Δείτε τι έγινε.

Τα παιδιά μεγάλωναν φυσιολογικά, όταν ήρθε όμως η μέρα να κάνουν το πρώτο εμβολιασμό: Το πρώτο παιδί μόλις εμβολιάστηκε παρουσίασε απώλεια συναίσθησης του περιβάλλοντος, αυτό όμως θεωρήθηκε προσωρινό σύμπτωμα μη σοβαρό για αυτό και συνέχισαν τον εμβολιασμό και στα άλλα 2 παιδιά.

Τα τρία παιδιά, χαρούμενα βλαστάρια μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μετά τους εμβολιασμούς έπαθαν πλήρη μεταμόρφωση χάνοντας την αίσθηση του περιβάλλοντος τους. Η τελική διάγνωση ήταν ότι και τα τρία παιδάκια έπασχαν μετά από τους εμβολιασμούς τους από βαρύ αυτισμό.

Πέρασαν 10 χρόνια και η γονείς μέσα στο πόνο τους ξόδεψαν εκατομμύρια για να επαναφέρουν τα παιδιά τους στην αρχική φυσιολογική κατάσταση χωρίς όμως σοβαρά αποτελέσματα.

Εδώ πέρα το έγκλημα των εμβολιασμών ήταν πραγματικά τεράστιο και δυστυχώς ατιμώρητο. Η απόδειξη ότι τα εμβόλια προκάλεσαν αυτήν την κατάσταση ήταν ότι και τα 3 παιδιά είχαν τα ίδια συμπτώματα.

Για να κατανοήσουμε ότι πίσω από την υπόθεση των υποχρεωτικών εμβολιασμών υπάρχει μια κατασταλτική νεοταξική μηχανή αρκεί να γνωρίζουμε ότι στην Γερμανία αν ένας γονέας αρνηθεί να εμβολιάσει τα παιδιά του θα έχει ποινικές συνέπειες.

Γερμανός γιατρός επιβεβαιώνει ότι στο ιατρείο του έρχονται παιδιά που έχουν κάνει τα εμβόλια, δηλαδή που αρρωσταίνουν συχνότερα από παιδιά τα οποία δεν έχουν κάνει τα εμβόλια.

Impfung macht Kinder krank | Arzt bestätigt es
Τα εμβόλια περιέχουν αλουμίνιο και είναι ένοχα για ασθένειες

Ο Leonard Coldwell εκφράζει τη γνώμη του στην TV: Οι Εμβολιασμοί αποτελούν απόπειρα δολοφονίας και ανθρωποκτονία. Το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει μια ενιαία μελέτη που να αποδεικνύει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά στην πρόληψη των ασθενειών. Οι εμβολιασμοί είναι η αιτία του αυτισμού … η μεγαλύτερη κερδοσκοπία στην ιστορία είναι οι εμβολιασμοί.

Στα παρακάτω χαρακτηριστικά βίντεο εμφανίζονται διάφορες περιπτώσεις παιδιών πως ήταν πριν εμβολιαστούν και τι παρενέργειες παρουσίασαν μετά τον εμβολιασμό.

Η τρανταχτή ομολογία για αυτό το θέμα έρχεται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη των εταιριών που παρασκευάζουν τα εμβόλια, τον πασίγνωστο δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ομολόγησε δημόσια ότι υπάρχει ανάγκη να μειωθεί δραστικά ο ανθρώπινος πολιτισμός που υπάρχει επάνω στον πλανήτη. Φάτε λοιπόν εμβόλια !!!!!

Bill Gates, εμβόλια, έλεγχος του πληθυσμού, ημερήσια διάταξη του UN NWO 2030

Bill Gates, Vaccines, Population control, UN NWO 2030 Agenda

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν είχε υποσχεθεί να ξεκινήσει την πρώτη έρευνα παγκόσμιας ασφάλειας για τον εμβολιασμό στη Ρωσία σε περίπτωση επανεκλογής του το 2018.

 

Προειδοποιήση για τα εμβόλια ήδη από το 1933.

ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Εμμανουηλ Μπουλακης

16 Αυγούστου στις 9:59 π.μ.

ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟ MESSENGER ΌΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΒΉΣΩ ΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ , ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΉΝΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΆ ΨΕΥΔΏΝ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ…
ΔΗΛΏΝΩ ΌΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΚΕΊΜΕΝΟ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΆΤΩ , ΤΟΥ Dr Todd Elsner , & ΕΓΏ ΑΠΛΆ ΕΚΘΈΤΩ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΙ , ΓΙΑ ΈΡΕΥΝΆ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌ…
ΆΡΑ ΕΊΝΑΙ ΆΤΟΠΗ Η ΜΉΝΥΣΗ ΣΕ ΕΜΈΝΑ.
ΕΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΜΉΝΥΣΗ , ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΊΟΥ.

«ΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΆΖΕΤΕ Κατά τα πρώτα 6 χρόνια ζωής
το παιδί σας λαμβάνει τα ακόλουθα :

 • 17,500 mcg 2-φαινοξυαιθανόλης (αντιψυκτικό)
  • 5.700 mcg αλουμινίου (νευροτοξίνη)
  • Άγνωστες ποσότητες εμβρυϊκού ορού βοοειδών (αίμα αγελάδων που έχουν αποβληθεί)
  • 801.6 mcg φορμαλδεΰδης (καρκινογόνος παράγοντας, παράγοντας για το βράσιμο)
  • 23.250 mcg ζελατίνη (έδαφος σε σφάγια ζώων)
  • 500 mcg ανθρώπινης λευκωματίνης (ανθρώπινο αίμα)
  • 760 mcg L-γλουταμικού μονονατρίου (προκαλεί παχυσαρκία & διαβήτη)
  • Άγνωστες ποσότητες κυττάρων MRC-5 (ανθρώπινα έμβρυα απο εκτρώσεις)
  • Πάνω από 10 mcg νεομυκίνης (αντιβιοτικό)
  • Πάνω από 0,075 mcg πολυμυξίνης Β (αντιβιοτικό)
  • Πάνω από 560 mcg polysorbate 80 (καρκινογόνο)
  • 116 mcg χλωριούχου καλίου (που χρησιμοποιείται σε θανατηφόρα ένεση)
  • 188 mcg φωσφορικού καλίου (παράγοντας υγρών λιπασμάτων)
  • 260 mcg όξινου ανθρακικού νατρίου (σόδα ψησίματος)
  • 70 mcg βορικού νατρίου (Borax, που χρησιμοποιείται κατά κατσαρίδων)
  • 54,100 mcg χλωριούχου νατρίου (επιτραπέζιο αλάτι)
  • Άγνωστες ποσότητες κιτρικού νατρίου (πρόσθετο τροφίμων)
  • Άγνωστες ποσότητες υδροξειδίου του νατρίου (Κίνδυνος διάβρωσης)
  • 2.800 mcg φωσφορικού νατρίου (τοξικό για κάθε οργανισμό)
  • Άγνωστες ποσότητες μονόξινου μονοβασικού φωσφορικού νατρίου (τοξικό για οποιονδήποτε οργανισμό)
  • 32.000 mcg σορβιτόλη (δεν πρέπει να εμβολιαστεί)
  • 0,6 mcg στρεπτομυκίνης (αντιβιοτικό)
  • Πάνω από 40.000 mcg σακχαρόζης (ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο)
  • 35.000 mcg πρωτεΐνη ζύμης (μύκητας)
  • 5.000 mcg ουρίας (μεταβολικά απόβλητα από ανθρώπινα ούρα)
  • Άλλα χημικά υπολείμματα»

ΠΗΓΗ :
Από το βιβλίο «Τι δεν θέλουν οι φαρμακευτικές εταιρείες να γνωρίζετε για τα εμβόλια» – Από τον Dr.Todd M. Elsner

VACCINES CAUSE AUTISM Dr. Todd Elsner – Trunews

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *