Η πιο κακή ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για την Ελλάδα έρχεται… Ξεσπιτώνουν τους Έλληνες και πλειστηριάζουν 1500 σπίτια ΑΙΣΧΟΣ ! ! ! Με χρήματα των Ένοπλων Δυνάμεων αγοράζουν υλικά για τους λαθρο….(Βίντεο)

Αυξάνεται ο αριθμός όσων «χτυπάνε» σπίτια οφειλετών σε πλειστηριασμούς, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η μέση αξία των ακινήτων που βγαίνουν στο σφυρί. Υστερα από δύο χρόνια λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eauction, οι διαδικασίες εκποίησης ακινήτων δανειοληπτών αρχίζουν να ωριμάζουν και να αποκτούν τα χαρακτηριστικά και άλλων χωρών που πέρασαν οικονομική κρίση, όπως η Ισπανία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η «Καθημερινή»:


• Δύο χρόνια μετά την ενεργοποίηση του eauction, πάνω από 45.000 πλειστηριασμοί ακινήτων έχουν ανακοινωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

• Τον πρώτο μήνα λειτουργίας της πλατφόρμας, τον Νοέμβριο του 2017,διενεργήθηκαν μόλις 8 πλειστηριασμοί και τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου 20. Από τον Μάιο του 2018 και μετά, διενεργούνται σταθερά πάνω από 1.000 πλειστηριασμοί κάθε μήνα, με το ρεκόρ να καταγράφεται τον Δεκέμβριο του 2018. Πιθανόν αυτό να σχετίζεται με το γεγονός πως η επίσπευση των πλειστηριασμών ήταν από τα κριτήρια για την έξοδο από το μνημόνιο.

• Καθ’ όλη τη διετία οι τράπεζες που βγάζουν σε πλειστηριασμό τα ακίνητα, είναι αυτές που τελικά τα αγοράζουν. Από τους 31.481 πλειστηριασμούς που διενεργήθηκαν μόνο στους 12.969 (41%) υπήρξε πλειοδότης. Στους 10.335 εξ αυτών, «νικητής» ήταν τράπεζες και μόλις 2.634 τρίτοι. Τους τρεις πρώτους μήνες διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών δεν υπήρξε ούτε ένας πλειοδότης πλην των τραπεζών και μόνο από τα μέσα του 2019 και μετά ξεπέρασαν τους 200 κάθε μήνα.

• Μειώνεται συνεχώς η αξία των ακινήτων που βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Στην αρχή, οι τράπεζες έβγαζαν στο σφυρί μεγάλα ακίνητα, στρατηγικών κακοπληρωτών, ώστε να πιέσουν αυτή την κατηγορία οφειλετών, αλλά και να πείσουν για την αποφασιστικότητά τους σε σχέση με τους πλειστηριασμούς, αποφεύγοντας παράλληλα κοινωνικές αντιδράσεις. Στη συνέχεια όμως και υπό την πίεση επίτευξης συγκεκριμένων ποσοτικών στόχων, άρχισαν να ρευστοποιούν και μικρότερης αξίας ακίνητα. Ετσι, τον Νοέμβριο του 2017, όταν δηλαδή ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, η μέση προσφορά για τα ακίνητα που αγοράστηκαν (όλα με πλειοδότη την επισπεύδουσα τράπεζα) ήταν 239.638 ευρώ.

• Τον Νοέμβριο του 2018,…

apagoreuetai-group.blogspot.com

Συνέχεια εδώ

https://kyklwpas.blogspot.com/2019/12/1500.html

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7.000 «ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ» ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΣΕ ΛΕΣΒΟ-ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΑΜΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Στοιχεία για την λαθρομετανάστευση τον μήνα Νοέμβριο, αλλά… ΜΟΝΟ στα τρία νησιά του βορειο-ανατολικού Αιγαίου (Λέσβο, Χίο και Σάμο), είδαν το φως της δημοσιότητας στο κρατικό Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συνολικά, λοιπόν, 7.049 νέους «αιτούντες άσυλο» προσέλκυσε με την πολιτική του ο εθνικός Εφιάλτης Κούλης Μητσοτάκης στα νησιά του βόρειου Αιγαίου τον Νοέμβριο και πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι από τους μισούς (4.105) εισέβαλαν στην Λέσβο, 1.120 στην Χίο και 1.637 στην Σάμο.

Αν υπολογίσουμε και όσους εισέβαλλαν τον Νοέμβριο στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου, καθώς κι αυτούς που εισέβαλλαν από τον τρύπιο κι αφύλακτο «φράχτη» του Έβρου, σίγουρα ο συνολικός αριθμός των εισβολέων θα φτάνει και μπορεί να ξεπερνά κιόλας τους 15.000!

Άρα, το σατανικό σχέδιο Σόρος-Μητσοτάκη, για εποικισμό-ισλαμοποίηση της Ελλάδος, πάει μια χαρά!

ΑΙΣΧΟΣ ! ! ! Με χρηματα των Ενοπλων Δυναμεων αγοραζουν υλικα για τους λαθρομεταναστες….

Με ποιος δικαιωμα ρε; 
Με τα χρηματα των Ενοπλων Δυναμεων….
Την στιγμή που πολλοί ‘Ελληνες δεν έχουν να φάνε, το κράτος τα δίνει όλα στους λαθρομετανάστες ! ! !

Με εντολή του υπαρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Δημητρίου Μπονώρα προς την Ανωτάτη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού θα ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες σύναψης προμήθειας 5.000 κρεβατιών και 5.000 στρωμάτων «για την κάλυψη κατεπείγουσα ανάγκης (αυξημένες προσφυγικές –μεταναστευτικές ροές και ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου με μεταφορά σημαντικού αριθμού των προσφύγων-μεταναστών σε δομές φιλοξενίας της Ηπειρωτικής Χώρας)».

Η εντολή δόθηκε ύστερα από το αίτημα της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής περί άμεσης και επιτακτικής προμήθειας «στο πλαίσιο ικανοποίησης των αναγκών των διαμενόντων στις δομές φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών της ηπειρωτικής χώρας και λόγω των αυξημένων σχετικών ροών», κάνοντας χρήση των σχετικών διατάξεων ώστε να αποκτηθούν το συντομότερο δυνατό….

Ο υπαρχηγός ΓΕΣ επικαλείται στην απόφασή του την ύπαρξη «απρόβλεπτης περίστασης καθώς λόγω της αύξησης προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών», οι οποίες, όπως σημειώνει, «υπερβαίνουν κατά πολύ τις αντίστοιχες των δύο προηγούμενων ετών, δημιουργείται η αδήριτη ανάγκη αποσυμφόρησης των ΚΥΤ και άμεσης μεταφοράς ευάλωτων κυρίως ομάδων προσφύγων μεταναστών στην ενδοχώρα».

Μάλιστα, αναφέρει συγκεκριμένα αριθμητικά δεδομένα, που αποτυπώνουν την ασφυκτική κατάσταση στα hotspot στα νησιά του Αιγαίου. Συγκεκριμένα την 25 Νοεμβρίου: “α) Στο ΚΥΤ ΛΕΣΒΟΥ, με χωρητικότητα 5.000, φιλοξενούνται 16.139, β) Στο ΚΥΤ ΧΙΟΥ, με χωρητικότητα 1.134, φιλοξενούνται 5.637, γ) Στο ΚΥΤ ΣΑΜΟΥ, με χωρητικότητα 700, φιλοξενούνται 6.935, δ)Στο ΚΥΤ ΚΩ, με χωρητικότητα 900, φιλοξενούνται 3.940, ε) Στο ΚΥΤ ΛΕΡΟΥ, με χωρητικότητα 900, φιλοξενούνται 2.428.

Εκτός της προμήθειας των 5.000 κρεβατιών και στρωμάτων, συνολικής δαπάνης 861.800 ευρώ, με τις ίδιες άμεσες διαδικασίες και με εντολή του υπαρχηγού ΓΕΣ, θα υλοποιηθεί και η προμήθεια 15.000 κλινοσκεπασμάτων, 5.000 μαξιλαριών, 5.000 μαξιλαροθηκών και 5.000 υπνόσακων. Η σχετική δαπάνη ανέρχεται σε 558.000 ευρώ ενώ όλα τα παραπάνω είδη θα παραδοθούν εντός μηνός στο 2ο Τάγμα Υλικού, στο στρατόπεδο “ΜΑΧΑΙΡΑ” στον Αυλώνα.

Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε Παπά μέσα σε εκκλησία χωριού της Δράμας και του έβαλαν μαχαίρι στο λαιμό….


Το περιστατικό έγινε πριν ελάχιστες μέρες και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Δεν δημοσιοποιήθηκε, ακόμη.
Σε εκκλησάκι μικρού οικισμού κοντά στο χωριό Νικηφόρος τού νομού Δράμας, ο ιερέας ανοίγει το πρωί την εκκλησία.

Ξαφνικά εμφανίζονται λαθρομετανάστες και τον ρωτούν στα αγγλικά “Christian;”.
Φυσικά ο πάτερ απαντά καταφατικά.
Αμέσως ένας από τούς ισλαμιστές λάθρο βγάζει μαχαίρι και τού το βάζει στον λαιμό!..
Ο παπάς τρομάζει και βγάζει αμέσως το κινητό του κάνοντας πως τηλεφωνεί, φωνάζοντας ταυτόχρονα “Police!”.
Οι παράνομοι μετανάστες φεύγουν.
Ο ιερωμένος έχει αποφασίσει να επισκεφθεί τον μητροπολίτη Δράμας για να αναφέρει το γεγονός και να ζητήσει προστασία.
Ίσως να πάει να το καταγγείλει και στην Αστυνομία (κάτι που, κατά την γνώμη μου, πρέπει να κάνει πρώτο).
Επικρατεί, πάντως, μια απογοήτευση και ένας φόβος στον γενικό πληθυσμό των περιοχών που μαστίζονται από τον λαθροεποικισμό ότι η πολιτεία ΔΕΝ έχει πρόθεση να τούς βοηθήσει αποτελεσματικά.
Και ούτε, βέβαια, να λύσει το πρόβλημα στην ρίζα του…
Ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν κάθε μέρα.
Σε χωριά και μεγάλα αστικά κέντρα τής χώρας.
Κυρίως στην Θεσσαλονίκη, και γενικά στην βόρεια Ελλάδα.
Αλλά όχι μόνο.
Δεκάδες από αυτά καταγγέλλονται και βλέπουν το φως τής δημοσιότητας, εκατοντάδες είναι αυτά που δεν καταγράφονται…
Επικίνδυνο το παρόν, ζοφερό το μέλλον…

Βίτσας χωρις να ντρεπεται: Είναι σπουδαίο να δεχόμαστε τους <πρόσφυγες>.(Ολοι λαθρομεταναστες ειναι ρε)

Ανθελληνας με ολη την σημασια της λεξεως….
Κι ομως κυκλοφορει ελευθερος και τρωει απ την Ελλαδα…
Διαβαστε να φριξετε…

«Είμαστε στη φάση που δημιουργούμε μια νέα Ελλάδα. Μία Ελλάδα δημοκρατική, μία Ελλάδα κοινωνική, μία Ελλάδα που δίνει ένα μεγάλο αγώνα στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, μία Ελλάδα που παίρνει όλες τις αξίες της και προσπαθεί να τις κάνει καθημερινή πραγματικότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά και της Oργάνωσης Mελών ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας με θέμα: ‘’Δεν Ξεχνάμε τους ήρωες του Μπλόκου της Κοκκινιάς».

Ο κ. Βίτσας αναφορικά με το θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε υπογράμμισε:

«Είμαστε εδώ πέρα για να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Είμαστε εδώ πέρα για να πάρουμε δίδαγμα». Και συμπλήρωσε:

«Δίδαγμα πρώτο : Υπάρχει ένα τραγούδι που τα περικλείει όλα, λέει ότι ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον, οι ρίζες του αγκαλιάζουν το σύστημα και δεν θα πεθάνει μόνος. Πρέπει να τσακίσουμε τον φασισμό. Και να τον τσακίσουμε σε επίπεδο αξιών και να τον τσακίσουμε και στο δρόμο. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να λειτουργούμε αμυντικά. Πρέπει να απαντάμε σε όποιον είναι από την πλευρά την ρατσιστική, την ξενοφοβική, την εθνικιστική διότι εμείς είμαστε από την πλευρά την δημοκρατική, του διεθνισμού.

Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι πρέπει να απαντάμε, είμαι βαθιά πεισμένος ότι έχει σημασία για εμάς και μέσα στις δικές μας κατακτήσεις, μέσα στις δικές μας αντιστάσεις να πούμε και να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε στη φάση που δημιουργούμε μια νέα Ελλάδα».

Ακόμη είπε χαρακτηριστικά: «Ο φασισμός κι ο ρατσισμός περνάει σε εκείνους τους ανθρώπους που έχουν τον φόβο φωλιασμένο μέσα στην καρδιά τους, απ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχουν το μίσος φωλιασμένο μες στην καρδιά τους».

Επιπρόσθετα, ο υπουργός, κατά τον χαιρετισμό του, δήλωσε εμφατικά:

«Αυτή τη στιγμή στο υπουργείο που είμαι κι υπηρετώ μαζί με χιλιάδες ανθρώπους, στη Μόρια, στη Χίο, στη Σάμο, στο Σχιστό, στο Σκαραμαγκά, στην Ανδραβίδα, στα Διαβατά, στα Λαγκαδίκια, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας δίνουμε έναν αγώνα αξιών, έναν αγώνα ανθρωπιάς, έναν αγώνα δημοκρατίας κι έναν αγώνα για όλη την Ευρώπη κι απαντάμε στο ερώτημα, τι Ευρώπη θέλουμε; Κλειστά χάρτινα φρούρια που θα πέσουν αύριο το πρωί ή έναν πραγματικό έλεγχο της ανθρωπιάς μας; Ε

Είναι σπουδαίο να λες ότι εγώ τον πρόσφυγα τον δέχομαι και τον περιθάλπω. Είναι σπουδαίο να λες ότι πρέπει όλοι εμείς να φτιάξουμε ζωή εκεί που ξεκινάνε οι φτωχοί μετανάστες, να βοηθήσουμε εκεί. Είναι σπουδαίο να λες ότι όλα μαζί τα κράτη- μέλη της Ευρώπης θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το προσφυγικό ζήτημα».

«Πρέπει να επιτεθούμε όταν σηκώνει κεφάλι το ναζιστικό μόρφωμα που ξεκινάει πατώντας πάνω στο συντηρητισμό, στο φόβο, στα ξενοφοβικά κίνητρα», πρόσθεσε ο κ. Βίτσας.

Καταλήγοντας σημείωσε: «Κοιτώντας σας νομίζω παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και κουράγιο και δύναμη και βάζουμε πράγματα στο μυαλό μας που μπορούμε να κάνουμε. Εγώ θα έλεγα εμπρός να τα κάνουμε. Και μπορούμε συλλογικά δημοκρατικά να κάνουμε και τις συλλογικές μας φιλοδοξίες και τις προσωπικές μας αναζητήσεις πράξεις και να βρεθούμε σε ένα μετερίζι, που όπως θυμόμαστε αυτούς τους ανθρώπους ακριβώς γιατί έκαναν αυτά που έκαναν, κάποιοι να θυμούνται εμάς γιατί χτίσαμε ένα μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας».

Η πιο κακή ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για την Ελλάδα έρχεται…

Η ημερομηνία αυτής της ομιλίας ήταν στά τέλη Οκτωβρίου του 2015.

Η πιο κακή ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για την Ελλάδα έρχεται

Κοινή διακήρυξη Μητροπολιτών Θράκης και Μουφτήδων (πασουσία εκπροσώπου της Συναγωγής), κατά της ενδοοικογενειακής βίας………..

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, Η ΣΥΖΥΓΟΣ

ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ,

ΕΝΩ ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ, Ο …»ΙΣΟΒΙΟΣ» Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠ.(Α-)ΠΑΙΔΕΙΑΣ Γ.ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ.

Διακήρυξη ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία υπέγραψαν το παρελθόν Σάββατο 30η Νοεμβρίου 2019 στην Αλεξανδρούπολη, οι Μητροπολίτες και οι Μουφτήδες της Θράκης, από κοινού με τον πρόεδρο της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής επί Ειδικών Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων, Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα. 

Βάζουν χέρι και στην Μάνη, μέσω λαθροεισβολέων…;;; Το σατανικό τους σχέδιο, οδεύει προς υλοποίηση;;;

Έχει ξεκινήσει πριν από πολλά χρόνια, το ξεπούλημα της Μάνης.

Πριν από δεκαετίες, τότε που κάποια πολιτικά θρασίμια, θεώρησαν τα ιερά χώματα των Μανιατών, ως … τουρκικά βιλαέτια…

Τότε μια χούφτα ΕΛΛΗΝΕΣ, αντέδρασαν και αγωνίστηκαν μέσα από τον Σύλλογο «ΕΥΝΟΜΙΑ», για να σώσουν την Μάνη.
 
Φαίνεται όμως πως … με τον θάνατο του αείμνηστου Προέδρου του Συλλόγου «ΕΥΝΟΜΙΑ», θεώρησαν πως … μπορούν ανενόχλητοι να προχωρήσουν στα σατανικά τους σχέδια, που είχαν εξυφάνει από παλιά… 

Σήμερα, το φυλλάδιο που ακολουθεί, προσβλέπει να παραδοθεί η Μάνη στον λαθροεισβολέα μετανάστη του ΙΣΛΑΜ…

Ουδεμία εντύπωση μου κάνει, καθ’ ότι στην Μάνη, μην ξεχνάμε πως κατοίκησαν πριν πολλά πολλά χρόνια και ΕΒΡΑΙΟΙ, οι οποίοι εκδιώχθηκαν από την Ισπανία και  που στην συνέχεια έλαβαν ελληνικά επώνυμα…

Ελπίζω οι γνήσιοι Μανιάτες, να ξεσηκωθούν.

Η ΕΥΝΟΜΙΑ, έχει ακόμα ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ… τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, τον ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΤΣΩΝΗ… και άλλους… 

Καιρός να τους δείξουν την… τελευταία φωτό και να την κάνουν… πράξη…

Καλλιόπη Σουφλή

Συνέχεια εδώ

https://attikanea.blogspot.com/2019/12/blog-post_35.html

O ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΥΣ Α.ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.!!!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Κλαίω από τα γέλια.!! Άκου εκεί να κάνει μηνυτήρια αναφορά για τις δηλώσεις που έκαναν ο Αντωνάκης και ο Πλακιωτάκης.!! Μου θύμισε την ατάκα από την ταινία...» Σκασμός εσύ Αντωνάκη μου.».!! χα χα χα χα

ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ.!

Επειδή σας έχουν πουλήσει το παραμύθι πως για την διαχείριση του μεταναστευτικού η μαμά Ευρώπη μας δίνει τα ωραία της χρήματα..Δείτε τι προβλέπει το προσχέδιο του τακτικού προϋπολογισμού για το 2020 τι θα πάρουμε και δείτε τι πήραμε για το 2018 και 2019…Φέρτε μας μνημόνια και άλλα και χιλιάδες ακόμη μετανάστες είμαστε large λαός που τους πληρώνουμε όλους.
Τελικά έχουμε πολύ πλάκα σε αυτή την χώρα με αυτούς τους αριστερούς και δεξιούς «σωτήρες» που μπλέξαμε…

Διαβάστε περισσότερα »

Με ανοιχτή επιστολή προς τον Παυλόπουλο, την Κυβέρνηση, όλα τα πολιτικά κόμματα της Βουλής και λοιπούς αποδέκτες, απαντά ο στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, για το μείζον ζήτημα της ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ.

Για μια ακόμη φορά, ο στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, δεν μασάει τα λόγια του και με ανοιχτή επιστολή προς τον πρώτο πολίτη της χώρας, την κυβέρνηση, όλα τα κόμματα εντός και εκτός Βουλής, όλους τους δημοσιογράφους και τον ελληνικό λαό, θέτει το μείζον και πρωτεύον θέμα της Λαθροεισβολής, που οδηγεί στην πλήρη εξόντωση του ελληνικού λαού.

Ιδιαίτερη μνεία κάνει ο στρατηγός στο κείμενο των 95 προσωπικοτήτων, του «INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION.


Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, παραθέτουν την ανοιχτή επιστολή του στρατηγού κ. Γεωργίου Αϋφαντή.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΝ

Του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβερνήσεως

Επίσης,

1.   Των Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων της Βουλής

2.   Των κομμάτων εκτός Βουλής

3.   Όλους τους πολιτικούς της χώρας

4.    Όλα τα ΜΜΕ και τους Δημοσιογράφους

5.   Και του Ελληνικού λαού

Επειδή η παράνομος μετανάστευσης της εποχής μας δεν έχει καμμίαν ομοιότητα με τις προηγούμενες, οι οποίες υποκινούντο από οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους, αλλά είναι οργανωμένη από τους επίδοξους κοσμοκράτορες, με σκοπόνː

Α. Την πλήρη εξόντωση του Ελληνικού λαού δια την Μελλοντικήν και Μεθοδευμένην κατάκτησιν της γης της Ελλάδος, υπό των εξουσιαστών. 

Εις το βιβλίο της «Στοίχημα», που κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα, μια Αμερικανίδα συγγραφεύς γράφειː «…στην σύσκεψιν της Μπίντεμπερκ που κάναμε το 1994, όταν τελείωσε την ομιλία του ο 3ος ομιλητής, είπεː τώρα με πληροφόρησαν ότι έρχονται και οι δέκα Έλληνες. Η χώρα τους θα γίνει δική μας σύντομα…» διότι η γη της είναι η πλουσιοτέρα εις ορυκτά, έχει το καλύτερο κλίμα και παράγει τα νοστιμότερα τρόφιμα, δι’ ό και ξοδεύουν καθημερινώς δισεκατομμύρια Δολάρια και Ευρώ, δια την προπαγάνδα του ξεριζωμού των εκ των χωρών των φτωχών, των αφελών, των μη σκεπτόμενων και των εγκληματιών της Ασίας και Αφρικής, δια όλα τα έξοδα μετακινήσεως αυτών μέχρι της Ελλάδος και μετά δια μέρος της συντηρήσεως και διαμονής των στην Ελλάδα, ενώ τα υπόλοιπα π.χ. ιατροφαρμακευτικήν περίθαλψην, διαμονήν και μέρος της διατροφής των τα διαθέτει η δούλη Ελληνική Κυβέρνηση από τον ιδρώτα του νηστικού και δεινά δοκιμαζόμενου από την ύφεση  Ελληνικού Λαού.

Β. Την κοινωνικήν και πολιτιστικήν υποβάθμισην των λαών της Ευρώπης, δηλαδή την μουλαροποίησιν των Ευρωπαίων. Έτσι θα δύνανται να τους διοικούν και να τους εκμεταλλεύονται εύκολα και να νοιώθουν ασφαλείς διότι δεν κινδυνεύουν από επανάστασην, αυτών επειδή οι υποανάπτυκτοι λαοί ΔΕΝ επαναστατούν για πολλούς λόγους και  διότι εξαγοράζεις εύκολα προδότες μεταξύ αυτών και τους επιβάλλεσαι.

Τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί η παράνομη μετανάστευσης στη χώρα μας, τα έχει μελετήσει και γράψει φιλοσοφημένα η επιτροπή των 95 προσωπικοτήτων στο ψήφισμά της, «INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION Αμερικής», προς όλους τους υπεύθυνους που μας διοικούν, είναι δε τόσο επιτυχημένα που είναι άσκοπο να τα επαναλάβουμε, απλώς δηλώνουμε ότι συμφωνούμε εις όλες τις προτάσεις της επιτροπής των 95 προσωπικοτήτων και στηρίζομεν αυτές και ότι επί πλέον αυτών προτείνουμε προς τους υπευθύνους να εφαρμόσουν και όλα τα ακόλουθα μέτρα, τα οποία τους τα έχουμε προτείνει κατ’ επανάληψιν από τριετίας και κωφέβουνː

1.   Δια προσφυγήν της προς τον ΟΗΕ ή Κυβέρνησις μας να ζητήσει την αυστηρά και παραδειγματικήν τιμωρίαν όλων αυτών που υποκινούν και πληρώνουν την προπαγάνδα δια την μετανάστευση των λαών της Ασίας και Αφρικής προς Ελλάδα και Ευρώπη,  και πληρώνουν όλα τα έξοδα  δια την μετακίνησην αυτών και των οικογενειών των, ως και τα έξοδα παραμονής και διατροφής των, τα οποία είναι σημαντικά. Και να απαγορεύσει με αυστηρά μέτρα την προπαγάνδα προς μετανάστευσην.

2.   Η Κυβέρνησής μας να διατάξει τις πρεσβείες μας, όλων των χωρών από τις οποίες έρχονται λαθρομετανάστες στη χώρα μας, να κοινοποιούν ένα μήνυμα κάθε μέρα σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας που βρίσκονται ότι ː « Η Ελλάς μετά 10 ημέρες από σήμερα θα επιστρέφει στη χώρα του κάθε αφικνούμενο στην Ελλάδα, χωρις επίσημα έγγραφα της εδώ πρεσβείας μας». Και να το κάνει αυτό στην πράξη. Μόνο έτσι θα σταματήσει η ροή μεταναστών. Γιατί Δεν το έκανε καμμία κυβέρνηση και ΔΕΝ το πρότεινε κανένα κόμμα; Στις ερχόμενες εκλογές να μην ψηφίσουν οι Έλληνες κανένα ΔΟΥΛΟ του κατακτητή, για να σωθεί ο Ελληνισμός.

3.   Αντί να φυλακίζουμε τους παρανομούντες, με σύντομες δικαστικές αποφάσεις, να τους αποστέλλουμε αμέσως με τις οικογένειές των, όλους μαζί, στην πατρίδα τους. Το μέτρο αυτό να εφαρμοσθεί αμέσως και για τους ήδη φυλακισμένου,ς ώστε να αποσυμφορηθούν οι φυλακές μας, αποστέλοντες στις πατρίδες των αυτούς και τις οικογένειές τους, με τον ίδιο νόμο. Επίσης να αποστέλουμε στις πατρίδες τους,  όλους τους ήδη αποφυλακισθέντας είτε έκτειναν την ποινή των, είτε αποφυλακίσθηκαν με τους ευεργετικούς νόμους των ελληνοφώνων Υπουργών Δικαιοσύνης της δούλης Ελλάδος.

4.   Ως πολιτισμένος λαός να σώσουμε τους λαθρομετανάστες από τα κύματα, να μην τους πνίξει η θάλασσα, να τους στεγνώσουμε, να τους δώσουμε ρούχα να ντυθούν, φαγητό και κατάλυμα να κοιμηθούν, αυτά σημαίνουν πολιτισμό, ανθρωπιά και φιλοξενία και το άλλο πρωί χωρίς πολλές διατυπώσεις, στα πλοία και στα αεροπλάνα και στις χώρες τους, βάσει της διεθνούς νομολογίας. Αυτός είναι ανθρωπισμός και όχι να γίνουμε δούλοι αυτών εμείς, και να αλλάζουμε τα ήθη και έθιμά μας, την θρησκείαν μας, την κουλτούρα μας, να κατεβάσουμε από τα σχολεία μας τις φωτογραφίες των Ηρώων μας κ.τ.λ.. Το μόνο που δεν μας ζήτησαν, διότι ΔΕΝ τους το υπέδειξαν οι ΜΚΟ που τους καθοδηγούν, είναι να κατεβούμε από τα κρεβάτια μας και  να τα δώσουμε στους αλλοδαπούς. Αλλά μην βιάζεσθε θα μας το ζητήσουν και αυτό, διότι οι υπηρέτες των ΜΚΟ, με αυτό θα πάρουν μεγαλύτερο μηνιάτικο από το αφεντικό τους.

5.   Να καταργήσουμε το δικαίωμα ψήφου των αλλοδαπών όλων όσων κατοικούν στην χώρα μας, διότι μετά από λίγα χρόνια στην βουλή των Ελλήνων θα είναι μόνον αλλοδαποί και αυτοί θα κυβερνούν την χώρα μας και όσοι απο εμάς απομείνουν θα είναι δούλοι αυτών.

6.   Να καταργήσουμε αμέσως όλες τις ΜΚΟ, διότι είναι οργανωμένες από τον κατακτητή. Εργάζονται για τα συμφέροντά του. Πληρώνονται από αυτόν, αλλά για να αισθανόμεθα την κατοχήν του, τους πληρώνει και η δική μας Κυβέρνηση, ένα συμπληρωματικό ποσόν, Π.Χ.  ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.τ.λ..

7.   Η Αστυνομία μας να εφαρμόζει τους νόμους μας και κατά των αλλοδαπών με την ίδια αυστηρότητα που τους εφαρμόζει και κατά των Ελλήνων, διότι σήμερα τους φέρεται με αδικαιολόγητο επιείκεια, δεν γνωρίζομαι τους λόγους και το εκμεταλλεύονται και παρανομούν ασυστόλως.

Αγαπητέ μας κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας μας! 

Αγαπητοί μας κυβερνώντες τη χώρα μας, γνωρίζετε πλέον όλοι όπως και όλοι οι Έλληνες, από τις καταθέσεις στην αστυνομία των «προσφύγων» που έρχονται στη χώρα μας, που δημοσιεύθηκαν και ανέβηκαν και στο διαδίκτυο ότιː πριν έρθουν εδώ τους στέλνουν στην Τουρκία, όπου τους εκπαιδεύουν στις οδομαχίες, μετά τους δίδουν χρήματα και ένα δορυφορικό τηλέφωνο και τους στέλνουν στην Ελλάδα με εντολή, «Να ενταχθούν εις τις ομάδες που υπάρχουν στην Ελλάδα, να δημιουργήσουν και νέες και όταν πάρουν διαταγή από την Τουρκία να πάρουν τα όπλα που θα τους δώσουν και να χρησιμοποιήσουν τα παραισθησιογόνα χάπια που τους κάνουν αναίσθητους, ζόμπι και να σκοτώνουν όποιον Έλληνα βρίσκουν μπροστά τους, μικρό, μεγάλο, γυναίκα ή άνδρα και αν δεν το κάνουν  θα τους σκοτώσουν τα στελέχη που θα τους ακολουθούν».

Εσείς κύριε Πρόεδρε, τι συμβουλέψατε την κυβέρνηση; Τι να κάνει για να προστατεύσει το λαό; Εσείς οι κυβερνώντες τι μέτρα πήρατε να μας προστατεύσετε; Δεν ρωτώ τα ΜΜΕ, τους δημοσιογράφους και τους λοιπούς υπευθύνους, δια ευνόητους λόγους. 

Η δική μας πρόταση, της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ» προς όλους είναιː

Να ενεργοποιήσει η Κυβέρνηση το Νόμο που ιδρύθηκαν τα ΤΕΑ, στον τελευταίο πόλεμο και προστάτευσαν τα χωριά της υπαίθρου, από το παιδομάζωμα και έσωσαν τα παιδιά τους και τη ζωή τους από τις επιθέσεις των αναρχικών ως και τα χωριά τους με τα σπίτια τους από τη φωτιά.

Τότε ο λαός μας ήτο διχασμένος και εκμεταλλευόμενοι το διχασμό μας οι κατακτητές μας, μας εκμεταλλεύονται μέχρι σήμερα άνετα και ρουφούν τον ιδρώτα μας, κοροϊδεύοντας μας, την μια φορά με δεξιούς δούλους των και την άλλη με αριστερούς δούλους των στην Κυβέρνηση. Στην περασμένη εκπομπή μας στο t/v Κόντρα «Μωραίνει ο θεός ον βούλεται απωλέσει» που θα βρείτε στο «Google, www. ethnegersia. gr», Θα διαπιστώσετε ότι ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ. ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ. 

Το ρύθμισε έτσι ο θεός, διότι οι φανατισμένοι και αναισθητοποιημένοι από τα χάπια, αλλοδαποί δεν θα ρωτούν κανέναν ποιο κόμμα ψηφίζει πριν τον πυροβολήσουν. 

Θα σκοτώσουν όλους μας. Δεξιούς και Αριστερούς. 

Άρα για να ΣΩΘΟΥΜΕ, υποχρεωτικά πρέπει να ενωθούμε.

Αν οι κυβερνώντες δούλοι του κατακτητή Δεν εγκρίνουν την σύστασιν ενόπλων Μονάδων Αυτοάμυνας, να τις οργανώσουν οι Δήμοι. Έχουν Νομικό Δικαίωμα. 

Αν δεν το κάνουν ούτε οι δουλοκομματικοί Δήμαρχοι, οι δήθεν ανεξάρτητοι, τότε θα το κάνει ο λαός. 

Θα ορίσουμε μια ημέρα που ο λαός θα εφαρμόσει το άρθρο 120, παράγραφος 4, του Συντάγματος, όπως το περιγράψαμε ακριβώς στις αναρτημένες στο διαδίκτυο ομιλίες μας «Μακεδονία του Ίλιντεν και Μακεδονία του Ίλιντεν  μέρος Δεύτερον», και φοβηθείσα η Κυβέρνησις την χρήσιν που προαναγγείλαμε, του άρθρου 120, καίτοι ο Κοτζιάς 25/05/2018 ήτο Αμερική τον διέταξε να επιστρέψει, χωρίς να υπογράψουν την Σύμβασιν και επέστρεψαν χωρίς να γράψουν τα ΜΜΕ το Γιατι; Γιατι; Να τις μελετήσετε όλοι στο σάιτ μας «ethnegersia. gr», 

Ως προς το δεύτερον θέμα που σχολιάζει η επιτροπή των 95 την επίλυσιν του Δημογραφικού με τους Λαθρομετανάστες έχουμε να υπενθυμίσουμε στην επιτροπή στους Έλληνες και όλους τους λαούς της γης, ότι προ 20 ετών περίπου εις την Τζώρτζια της Αμερικής οι κρατούντες, έστησαν ένα μνημείο με πλάκες από Γρανίτη ύψος 6 μέτρων και γράφουν επ΄αυτών, «Η γη δύναται να θρέψει ΜΟΝΟΝ 500 εκατομμύρια ανθρώπους». 

Άρα μόνον 500 εκατομμύρια άνθρωποι πρέπει να ζουν επ΄ αυτής; 

Τα υπόλοιπα 6,5 δισεκατομμύρια πρέπει να εξαφανισθούν με αεροψεκασμούς, με επιδημίες χολέρας ή με ειδική καλλιέργεια μικροβίων γρίπης,  ή άλλες θανατηφόρες ασθένειες, με εμβόλια ή με πόλεμο. 

Γιατί δεν συνδυάζετε στη σκέψη σας, όλες τις ενέργειες των κοσμοκρατόρων και δέχεσθε να μας κοροϊδεύουν και να μας αποκαλούν Ζώα; Αυτά τα δυο καρπούζια σε μια μασχάλη ΔΕΝ πάνε! Μην μας κοροϊδεύουν και γελούν με την κουταμάρα μας, που πιστεύουμε και το επικαλούμεθα στις συζητήσεις, ως τελείως βλάκες ότι, «Οι λαθρομετανάστες θα λύσουν το Δημογραφικό πρόβλημα των Ελλήνων και των  Ευρωπαίων, όταν έχουν προγραμματίσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να αφήσουν ανθρώπους ζωντανού,ς συνολικά μόνον 50 εκατομμύρια, από τα 700 που ζουν σήμερα. 

Δηλαδή ενώ έχουν προγραμματίσει να σκοτώσουν 650 εκατομμύρια Ευρωπαίους μας κοροϊδεύουν ότι φέρνουν μετανάστες δια να αυξήσουν τον πληθυσμό μας. Τόσο βλακωδώς σκεπτόμαστε;

Αν αυτό δεν είναι δούλεμα τότε ποιό είναι; Γιατί παπαγαλίζουμε χωρίς σκέψιν, ότι μας λένε και καμαρώνουμε για την ευφυΐα μας; Εκεί κατάντησαν τη σκέψη μας συνάνθρωποι! Άρα καταστρεφόμαστε, εκτός και αφυπνισθούμε.

Επί πλέον των ανωτέρω προτείνουμε, όπως μελετήσετε άπαντες οι Έλληνες στο βίντεο της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ», το παράδειγμα που γράφουμε το πως, οι Πελαργοί εκπαιδεύουν τα μικρά πουλιά τους, να πετούν στον ουρανό. 

Διότι πρέπει να εφαρμόσουμε άπαντες, αυτή τη μέθοδο, προς όλους εκείνους που προσπαθούν να αγωνισθούν, δια την σωστήν διαφώτισιν των Ελλήνων, ώστε να αφυπνιστούν και να αγωνισθούμε όλοι μαζί, για την απελευθέρωσιν μας, από το ζυγό του διεθνούς Κεφαλαίου. Και ΟΧΙ να προσπαθούμε να επισημαίνουμε λάθη ή ελαττώματα των αγωνιστών και να τους ξευτιλίζουμε στο φεϊς μπούκ και στο διαδίκτυο και καμαρώνουμε ως ΜΕΓΑΛΟΙ, χωρίς να έχουμε προσφέρει τίποτα στην Πατρίδα και το λαό της, παρά μόνον σοβαρές υπηρεσίες στον κατακτητή. 

Διότι ως συνειδητοί ή ασυνείδητοι προδότες,  απογοητεύουμε τους αγωνιζόμενους Έλληνες και αδρανοποιούμε τους άλλους, να ξεκινήσουν να αγωνισθούν για τη λευτεριά της πατρίδος μας, όπως κάνουν οι κ.κ. Ικτίνος, Δ. Μαντές, ο γράφων με το ψευδώνυμο, Λεωνίδας Αθηναίος, που το παράκανε, ξευτελίζοντας χυδαία τους αγωνιζόμενους για την πατρίδα και την βελτίωσιν της παραγωγής των αγροτών μας και μελισσοκόμων.   

Όσα πιό πολλά προσφέρει κάποιος για τη λευτεριά της πατρίδος και την βελτίωση της ζωής των Ελλήνων, τόσο ποιό πολλά ελαττώματα του βρίσκουν οι Λεωνίδας Αθηναίος και η παρέα του για να τον απογοητεύσουν να συνεχίσει την προσφορά του και να μην τολμήσει άλλος να μπει στον αγώνα. 

Αλλά την ίδια ευθύνη με αυτούς φέρουν και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι δημοσιεύουν στα έντυπα των ή προβάλλουν στα ηλεκτρονικά των μέσα, τις δηλώσεις των, ως ο Ιωσήφ Π..  

Αυτό και αν ΔΕΝ είναι καραμπινάτη προδοσία! 

Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες, να περάσουν στην αντεπίθεση και να προσβάλουν ωμά, όλους αυτούς, που κατηγορούν τους αγωνιζόμενους, με όποια δικαιολογία φανερή και αν το κάνουν. 

Διότι αν πληρώνονται ως πράκτορες, δεν θα μας το πουν, ούτε αν θίγεται το Εγώ τους, από την ανικανότητά τους, να παράγουν χρήσιμο έργο θα το παραδεχθούν. Αν τους αφήσουμε ανενόχλητους, θα καταστρέψουν τον αγώνα των γνησίων Ελλήνων για τη λευτεριά και αυτό είναι απαράδεκτο. Να μην τους κάνει κανείς παρέα και όταν έρχονται στην παρέα σας, να τους προσβάλλεται και να φεύγετε.

Εάν κάποιος εξ’  αυτών δικαιολογηθεί, ότι αυτόν που κατηγόρησε είχε δίκιο, διότι έκανε αποδεδειγμένα το τάδε λάθος, να του απαντάτε «Ο καβαλάρης πέφτει από το άλογο, ο πεζός Δεν πέφτει. Ο αγωνιζόμενος κάνει λάθη, ο καιροσκόπος, όπως εσύ, ΔΕΝ κάνει λάθη. Αν εσύ πιστεύεις στην πατρίδα και την θέλεις ελευθέρα, αν διαπίστωσες ότι κάποιος αγωνιζόμενος έκανε λάθος, να πλησιάσεις τον ίδιο, να τον πείσεις για το λάθος του και να τον βάλεις να το διορθώσει. Αν δεν το διορθώσει και δεν κάνει σοβαρή ζημιά στον αγώνα, ξεχάστε το. Αν όμως κάνει σοβαρή ζημιά, τότε μόνον έχεις το δικαίωμα να το δημοσιεύσεις, με την πληροφορία, ότι προσπάθησες να τον πείσεις να το διορθώσει και δεν το έκανε». 

Όποιος γράφει αυθαίρετα κατηγορίες κατά αγωνιστών, είναι ξεκάθαρα προδότης ενσυνείδητα με κάποιο συμφέρον ή ασυνείδητα από θιγόμενο Εγωισμό ή από αφέλεια ή επιπολαιότητα. 

Για αυτό να τους προσβάλετε όλους αυτούς δια να μην κάνουν ζημιά στον αγώνα της λευτεριάς.

Πριν τελειώσω θέλω να συστήσω εις όλους τους Πατριώτες και τους πνευματικούς , γυναίκες- άνδρες, να ακολουθήσουν το δρόμο των 95 που προαναφέραμε και στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ να ακολουθήσουν το παράδειγμα της δημοσιογράφου Καλλιόπης Σουφλή, που πρώτη δημοσίευσε το ψήφισμα της επιτροπής των 95 και δήλωσε παρούσα στον αγώνα και όχι το δρόμο του δημοσιογράφου Ιωσήφ Π. που προέβαλε με καμάρι τις εις βάρος μου ψευδέστατες δηλώσεις του Ικτίνου.

Με τιμή και εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ»

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ

www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

 1. ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΣΚΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;;;
  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ
  Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΛΙΓΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ..Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
  ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΕΔΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ..
  ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ…
  ΚΑΙ ΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *