Η Παγκόσμια εξαπάτηση για την Πανδημια μαϊμού και τους θανάτους από Κορωνοιό!!Οποιος συμπληρώνει το Ερωτηματολόγιο για να ταξιδεύσει θα μπορεί να “συλληφθεί” για Κορωνοιό!!!

4.6/5 (10)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ COVID – 19!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΗΓΩΝ, ΣΤΙΣ 19.50 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 24-05-2020, ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 5.250.000 ΑΤΟΜΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 339.172 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΤΟΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ.

ΒΛΕΠΕ: https://www.efsyn.gr/kosmos/244708_pano-apo-5250000-pagkosmios-ta-kroysmata-toy-covid-19

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ, ΣΤΗ 23 – 050 – 2020, ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ: 7.786.473.714 ΑΤΟΜΑ.

ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΦΕΤΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 23 – 05 – 2020,  ΕΙΝΑΙ: 23.193.870 ΘΑΝΑΤΟΙ.

ΒΛΕΠΕ: https://www.worldometers.info/gr/

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (%) ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: 0,0674%.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΕΛΗΤΕΟ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΠΑΘΑΝ ΛΟΙΜΩΞΗ 0,674 ΑΤΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ 1 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (%) ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: 0,0044%.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΕΛΗΤΕΟ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ 0,044 ΑΤΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ 0,1 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (%) ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: 0,2979%.

ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΠΕΘΑΝΑΝ 2,979 ΑΤΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (%) ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ: 0,0646%

ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΠΕΘΑΝΑΝ 0,646 ΑΤΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝ ΛΟΙΜΩΞΗ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ BEBAIA ΟΤΙ Ο ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΟΡΔΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΡΔΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ COVID – 19 ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO.
ΑΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ COVID – 19 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 339.172 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΔΗΛΩΘΕΙ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ COVID – 19 ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

alexandrosmakedon13.blogspot.com

Οποιος συμπληρώνει το Ερωτηματολόγιο για να ταξιδεύσει θα μπορεί να “συλληφθεί” για Κορωνοιό!!!

Από τις 25 Μαΐου ανοίγουν δήθεν ελεύθερα οι μετακινήσεις από και προς τα νησιά της Χώρας..Ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ.Χαρδαλιά οτι ο επιβάτης θα δέχεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  θερμομέτρηση και για την επιβίβαση του θα συμπληρώνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  ειδικό ερωτηματολόγιο κατάστασης υγείας πριν την επιβίβαση στο πλοίο  που θα παραδίδει στον Αξιωματικό του πλοίου  αλλιώς θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ και το ΤΑΞΙΔΙ των πολιτών!!! Το Ειδικό ερωτηματολόγιο θα το κρατά στα χέρια της η  ακτοπλοϊκή εταιρία του πλοίου που θα ταξιδεύεις…

Προσέξτε τι γίνεται εδώ…Δεν είναι κάτι απλό..Ανα πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς σε ΙΑΤΡΙΚΟ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ και να σε μεταφέρουν με το ζόρι για Υγειονομικό ελεγχο βάσει του Νόμου  Ν.4682/2020 Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνιού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Εαν κατασκευάσουν έναν η περισσότερους ασθενεις που ταξιδεύουν με Κορωνοιό όπως το έκαναν στη Λάρισα και πήγαν με ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ΓΙΑΤΡΟΥΣ να τους ΑΡΠΑΞΟΥΝ ετσι μπορεί να γίνει και σε οποιοδήποτε ταξίδι στο ΙΟΝΙΟ και το ΑΙΓΑΙΟ!!! Βέβαια οι πολίτες της Λάρισας την γλύτωσαν γιατί πήγαν σε Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο το ΙΑΣΩ και έκαναν Μοριακό ελεγχο και βγήκαν αρνητικοί..Η Μαφία όμως του Κορωνοιου – Κυβέρνησης δεν θα διστάσει να το ξανακάνει..

Έχουμε λοιπόν αν ένας η περισσότεροι δηλώσoυν στο ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ότι είχε επαφή με άτομο που είχε Κορωνοιό  η το στήσει η Κυβέρνηση των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ολοι οι ΕΠΙΒΑΤΕΣ του συγκεκριμένου δρομολογίου του πλοίου θα συλληφθούν για να μεταφερθούν δια της βίας για ελεγχο..

Ο Νόμος που στηρίζονται τα ΒΑΜΠΙΡ της Νέας Τάξης και οι εδώ υπάλληλοι τους έχουν οργανώσει την αρπαγή των πολιτών με το Νόμο που προαναφέραμε ..Τον Νόμο 4682/2020.. Νόμος για covid-19 4682-2020 Τι λέει μέσα αυτός ο Νόμος? Τι μέτρα πέρασαν για να ισχύει η ΑΡΠΑΓΗ ΠΟΛΙΤΩΝ? Διαβάστε

Τα μέτρα αυτά συνίστανται:(α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση,εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο.

(β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου.

(γ) στην επιβολή προληπτικών ελέγχων υγειονομικής φύσεως και κλινικών ή εργαστηριακών ελέγχων σε όλα ή επιμέρους σημεία εισόδου και εξόδου από τη χώρα μέσω αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου.

(δ) στον προσωρινό περιορισμό, εν όλω ή εν μέρει, των αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου.

(ε) στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και (β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον.

Συνεπώς βρωμάει η Υπόθεση και καλό θα είναι να προσβληθεί άμεσα η Υποχρεωτικότητα του Ερωτηματολογίου της δηθεν Υγείας μας και να μην επιβιβαστεί κανένας στα πλοία των γραμμών Ιονίου (Φέρρυ μπόουτ Κέρκυρας -Ηγουμενίτσας Λευκίμμης – Ηγουμενίτσας ) και σε όλες τις γραμμές από Αττική(Πειραια-Ραφήνα) στο Αιγαίο, Κρήτη  και Αργωσαρωνικό έως την άρση της υποχρέωσης συμπλήρωσης αυτής της στημένης ΠΑΓΙΔΑΣ.

Μιλάμε για ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ πρακτικές και ενέργειες που αντιβαίνουν κάθε λογική γιατί το σχέδιο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ έχει στηθεί για να τρομοκρατήσει το Κόσμο και να σου κόψουν κάθε θεμελιώδες Δημοκρατικό Δικαίωμα και την ελευθερία κινήσεως χωρίς να τους δίνεις λογαριασμό…Είναι Συνταγματικά όλα αυτά? προφανώς ΟΧΙ..Είναι δυνατόν να ξέρεις αν κάποιος είναι ασυμπτωματικός η αν κάποιος που δεν στο είπε ότι είχε η έχει Κορωνοιό η είχε έρθει σε επαφή με νοσούντα η μαϊμού νοσήσα?

Σε ρωτά και σου παίρνει τα στοιχεία Επιβάτη για να μπορεί όποτε θέλει να σε χρήσει άτομο που ήρθες σε επαφή με ασθενή κορωνοιού και να σε μπαγλαρώσει στη πορεία το ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που εκτελεί εντολές των Νεοταξιτών.

Θα πρέπει άμεσα οι Ναυτιλιακές εταιρείες να ΑΡΝΗΘΟΥΝ να το παίζει ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΟΣ ο κάθε αξιωματικός του πλοίου διότι δεν τον υποχρεώνει κανένας Νόμος και καμία Π.Ν.Π που είναι Αντισυνταγματική και δεν είναι στις υποχρεώσεις του για το δρομολόγιο του πλοίου.

Θα πρέπει οι Βουλευτές ,οι Περιφερειάρχες ,οι Δήμαρχοι των Νησιωτικών περιοχών να αντιδράσουν άμεσα και να προχωρήσουν σε ενέργειες οι ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ κατά του κατάπτυστου αυτού σχεδίου στις κατά τόπους Νησιωτικές περιοχές.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΩΣ “ΨΑΡΙΑ” ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Πηγή

covid19: Μέτρα ναι ,αλλά όχι χωρίς αίσθηση του μέτρου.

covid19: Μέτρα ναι ,αλλά όχι χωρίς αίσθηση του μέτρου. Είναι θεμιτό να λαμβάνονται μέτρα για τον περιορισμό μιας ασθένειας, επιδημίας ή πανδημίας. Αυτό που δεν είναι φρόνιμο είναι να χάνεται η αίσθηση του μέτρου κατά τη λήψη τους. Και αυτό έγινε. Υπήρξε ένας πανικός και μια ψύχωση μια υπέρμετρη εκδήλωση φόβου από πλευράς εξουσίας…Επικράτησε ένας υγειονομικός φονταμενταλισμός, ένας εξτρεμισμός τη υγείας , ένας υγειονομικός ζηλωτισμός. Η αμετροέπεια είναι αποτέλεσμα και της έλλειψης μέτρου κατά την λήψη μέτρων...Δυσανάλογη απάντηση με καταστροφικά αποτελέσματα στην κοινωνία, την οικονομία, την δημοκρατία την ίδια...Η αποκατάσταση θα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία; Και επειδή η πολιτική σχετίσθηκε με υγειονομικούς όρους θα υπάρξει επιπλοκή θα υπάρξει υποτροπή; Oι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης επιστρατεύουν μέτρα που δεν είναι ημερήσιας διάταξης….Ωστόσο υπάρχει η λογική της μονιμοποίησης αυτών και πέραν της κρίσιμης περιόδου που σημαίνει ότι δεν πρόκειται για πολιτικές που εκπονήθηκαν με βάση την κατ΄εξαίρεση περίπτωση αλλά πολιτικές που σχεδιάστηκαν και δοθείσης ευκαιρίας θα επιβάλλονταν κι αυτό γιατί είναι πολιτικές αντιλαϊκές και βαθύτατα αντιδημοκρατικές και ως τέτοιες δεν θα περνούσαν εύκολα σε εποχή απόλυτης κανονικότητας…Στο μεταξύ εμπεδώνουν μια κουλτούρα του μετά, ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο…….

dimpenews.com

171 θάνατοι από τον Κορωνοιό και 4 χιλιάδες απο την απλή γρίπη..Στοιχεία απο τον Ε.Ο.Δ.Υ

Η σούπα σας χάλασε Τσιόρδα ,Χαρδαλιά & Μητσοτάκη…

Αυτό που τόσο καιρό κρύβανε επιμελώς φέρνει στην δημοσιότητα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, μέσα από τον ίδιο τον Ε.Ο.Δ.Υ. (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και πέφτουν επιτέλους και οι τελευταίες “μάσκες”!   Μέχρι τώρα, μέσα στο γενικό κλίμα φοβίας και επιβολής των παράλογων, αντισυνταγματικών και αντιχριστιανικών μέτρων που τσάκισαν την οικονομία και τους πολίτες, κάνεις δεν τολμούσε να αναφέρει τον ετήσιο αριθμό θανάτων από Γρίπη στην Ελλάδα, ώστε να μπορεί να γίνει σύγκριση με τον αντίστοιχο αριθμό θυμάτων από Κορωνοϊό Covid19! Για να μην χαλάσει η “σούπα” που προσπάθησαν να μας σερβίρουν… ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΡΙΠΗΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Παρουσιάζουμε λοιπόν την επίσημη Έκθεση του ΕΟΔΥ για την Γρίπη στην Ελλάδα, με τίτλο “η Δραστηριότητα της Γρίπης στην Ελλάδα – περίοδο 2018 – 2019” για την οποία συνεργάστηκαν οι Τασία Ανδρεοπούλου, Θεανώ Γεωργακοπούλου, Κασσιανή Γκολφινοπούλου, Έλενα Μαλτέζου και Έλσα Μουρατίδου από τον ΕΟΔΥ, Θάνος Κοσσυβάκης και Ανδρέας Μεντής από το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Γρίπης Νότιας Ελλάδας (Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ), Άννα Παππά, Μαρία Εξηντάρη, Γεωργία Γκιούλα και Μαρία Χριστοφορίδη από το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Γρίπης Βόρειας Ελλάδας (Β’ Μικροβιολογικό Εργαστήριο, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), όπως αναφέρεται στον πρόλογο και άρα περιέχει αδιαμφισβήτητα και απολύτως τεκμηριωμένα στοιχεία!

ΕΩΣ 4.161 ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΡΙΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Έκθεση περιλαμβάνει Πίνακα -“βόμβα” με τους επιστημονικά εκτιμώμενους θανάτους από Γρίπη στην Ελλάδα την περίοδο 2013-14 έως 2018-19, όπου φαίνεται ολοκάθαρα πως ο ετήσιος αριθμός θανάτων από Γρίπη έφτασε ακόμη και τους 4.161 ανθρώπους το 2014-15, ενώ από Κορωνοϊό έχουμε, σχεδόν στα τέλη Μαΐου 2020, μόλις 171! Δηλαδή, 24 φορές λιγότερους από τότε! (δείτε εδώ την αντίστοιχη εικόνα της Ιταλίας, που έφτασε ακόμη και τους 25.000 θανάτους από Γρίπη)   Αναλυτικότερα για την Γρίπη στην Ελλάδα έχουμε: 2013-14         308 νεκροί 2014-15      4.161 νεκροί 2015-16         974 νεκροί 2016-17      3.544 νεκροί 2017-18         518 νεκροί 2018-19      1.071 νεκροί

4.161 νεκροί από ιογενή, μεταδοτική Γρίπη το 2014-15, 3.544 το 2016-17 και όμως κανένα μέτρο, καμία απαγόρευση, κανένας έλεγχος, κανένας πανικός, καμία υστερία! Ούτε καν ακούστηκε στις ειδήσεις, ούτε καν γράφηκε έστω και σε μονόστηλο εφημερίδας…   Ενώ τώρα, με κορωνοϊό, χαλασμός για 171 μόλις θύματα! Που κατά πάσα πιθανότητα θα είχαν υποκύψει από την ιογενή Γρίπη, εάν δεν υπήρχε ο Covid19, που έχει τα ίδια συμπτώματα και προκαλεί τις ίδιες επιπλοκές, προσβάλλοντας τις ίδιες και με τα ίδια υποκείμενα νοσήματα, πληθυσμιακές ομάδες…

   Ακόμη και την περασμένη χρονιά, το 2018-19, είχαμε 1.071 νεκρούς από Γρίπη στην Ελλάδα! Χωρίς να ακουστεί ούτε “κιχ”! Χωρίς να κλείσει ούτε …περίπτερο! Ούτε σχολικό τμήμα! Ούτε παρεκκλήσι! Ούτε ενοικιαζόμενο δωμάτιο! Χωρίς να καταστραφεί οικονομικά η Ελλάδα! Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ   Και ιδού και η περίφημη καμπύλη της Γρίπης, όπου το 2017-18 (μπλε) φτάνει σε κορύφωση στις αρχές Μαρτίου, ενώ το 2018-19 (κόκκινη) στα μέσα Φεβρουαρίου! Την ίδια πάνω κάτω περίοδο με τον κορωνοϊό!

Είναι αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός, πως η καμπύλη της Γρίπης στην Ελλάδα, είναι εντελώς φυσική και ασυμπίεστη! Είναι καμπύλη της “αγέλης“, αφού δεν πάρθηκε κανένα μαζικό, παρανοϊκό, περιοριστικό μέτρο για να συμπιεστεί! Κανένα “lockdown”! Μόνο το αντιγριπικό εμβόλιο, για όσους το είχαν κάνει προαιρετικά…   Και δείτε πώς ακολούθησε την φυσιολογική της ύφεση και “απόσβεση” μέχρι τον Απρίλιο – Μάιο! Χωρίς μέτρα! Φυσικά! Και με πρόσκτηση ανοσίας! ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕΘ) ΓΙΑ ΓΡΙΠΗ   Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την Έκθεση, την περσινή περίοδο 2018-19, στις ΜΕΘ Ελλάδας νοσηλεύτηκαν με Γρίπη 374 άτομα, από τα οποία μόνο τα 56 (ποσοστό 15,0%) είχαν εμβολιαστεί έναντι της εποχικής Γρίπης. Από τους δε συγκεκριμένους 374 των ΜΕΘ, κατέληξαν τότε οι 140. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ   Ενώ οι ετήσιοι θάνατοι από Γρίπη στην Ελλάδα έχουν φτάσει και τους 4.161 ετησίως, οι θάνατοι από Κορωνοϊό ήταν μόλις 171, ως τώρα! Αφορούν δε τις ίδιες κατά βάση πληθυσμιακές ομάδες μεγάλης ηλικίας με υποκείμενα νοσήματα, που κατά πάσα πιθανότητα θα κατέληγαν και από Γρίπη. Αλλά οι Λοιμωξιολόγοι, αρνούνται να μας πουν ακόμη πόσα από τα θύματα κορωνοϊού είχαν κάνει το Αντιγριπικό Εμβόλιο, ώστε να φανεί η πλήρης, ολοκληρωμένη εικόνα…

Τα ίδια συμβαίνουν και σε όλες τις χώρες του κόσμου, όπου ετησίως τα θύματα από Γρίπη φτάνουν ως και τους 650.000 συνολικά, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο Τσιόδρας, ενώ μέχρι τώρα από Κορωνοϊό έχουμε παγκοσμίως 342.500 θύματα…

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ…

   Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη. Πως ενώ τα θύματα Γρίπης είναι συντηρητικά εκτιμώμενα, τα θύματα κορωνοϊού είναι καθ΄υπερβολήν, διότι όπως παραδέχθηκε επιτέλους ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας, καταγράφουν στα θύματα από Covid19 και όσους δεν πέθαναν από Covid19, αρκεί να έχουν διαγνωσθεί με Covd19, έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και την ημέρα θανάτου, έστω και μέσα στις ΜΕΘ! Ακούστε τον, μόνο εάν το αντέχετε:

ΤΣΙΟΔΡΑΣ 4-5-2020: “Και μάλιστα εμείς κάναμε και μια ακόμα υπερβολή. Οποιοσδήποτε πέθαινε από ή με Covid-19 καταγραφόταν σαν να πέθαινε από Covid-19. Θυμάμαι, για παράδειγμα, μια εγκεφαλική αιμορραγία. Το να έχεις Covid-19 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από την Covid-19. Εμείς το καταγράφαμε σαν να πεθαίνεις από Covid-19“! Επομένως τα θύματα από κορωνοϊό στην Ελλάδα δεν είναι όσα μας λένε! Ο πραγματικός αριθμός είναι μικρότερος!    Και άρα, η Οικονομία, η Κοινωνία, τα Σχολεία, οι Επιχειρήσεις, έκλεισαν αδίκως! Εκατομμύρια άνθρωποι εκφοβίστηκαν, τρομοκρατήθηκαν σχεδόν, αδίκως! Χιλιάδες Έλληνες καταστράφηκαν οικονομικά, αδίκως! Χιλιάδες έμειναν άνεργοι αδίκως! Οι Εκκλησίες έκλεισαν αδίκως! Αρχιερείς και Ιερείς καταδόθηκαν, διαπομπεύθηκαν και διώχθηκαν σαν “κακούργοι”, αδίκως! Η Εθνική Οικονομία καταστράφηκε αδίκως! Η Ελλάδα αυτοκτόνησε αδίκως!   Τα θύματα που μας έλεγαν, δεν ήταν τα πραγματικά! Η “νέα πραγματικότητα” δεν ήταν πραγματική! Ήταν ένα “δόγμα του σοκ”! Ίσως για να γίνουμε πιο “υπάκουοι”… Πιο “πρόθυμοι” να πάρουμε νέα Ψηφιακή Ταυτότητα και “σφράγισμα” με τσιπ, στα πλαίσια του διεθνούς σχεδίου ID2020 και να χειροκροτήσουμε από πάνω τους νέους “σωτήρες” μας, ξεχνώντας για πάντα τον μόνο Σωτήρα! Τον Χριστό μας! Τον Ιατρό των Ιατρών, τον Κύριο της ζωής και του θανάτου! Το παλικάρι του θυσιάστηκε για ολόκληρη την Οικουμένη που έπλασε! Τώρα ξέρετε… noiazomai.gr

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *