Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ε Π Α Ν Ω ΣΑΣ! ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!

5/5 (4)
Ο ΑΝΙΕΡΟΣ ΚΑΙ  Π Α Ν Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ  ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΣ (ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ
ΑΦΡΟΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΚΕΙ….) ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ & ΜΥΡΟΒΛΗΤΗ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΔΙΝΕΙ ΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ
ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΩΣ  Κ Ο Ι Μ Η Σ Μ Ε Ν Ο  ΚΑΙ
ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ
ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΙΜΝΙΟ, ΣΤΟ ΑΑΧΕΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!
ΠΟΥ  ΠΟΛΥ Α Ν Ο Η Τ Ω Σ  ΤΟΥ ΦΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ
ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!)Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ! Δυστυχώς ο οικουμενισμός έχει ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τις Μητροπόλεις του Φαναρίου, ανεξαρτήτως χώρας, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το Φανάρι εφαρμόζει τον οικουμενισμό στην πράξη, έχει ξεπουλήσει την πίστη.

Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό γεγονός, ήρθαν οι ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αάχεν της Γερμανίας το Σάββατο 26η Οκτωβρίου 2019.
Συγκεκριμένα μετά το πέρας του Εσπερινού του Αγίου Δημητρίου, αντί οι πιστοί να λάβουν αρτοκλασία από τον ιερέα του Ναού το έλαβαν από ….Ρωμαιοκαθολικό Επίσκοπο !!!!!!!!!!!!!
Είναι απορίας άξιον από που πήρε άδεια (ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΩΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΩΣ – ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ & ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ!!!) ο εν λόγω Καθολικός Επίσκοπος, να μοιράζει αρτοκλασία σε Ορθόδοξους Χριστιανούς!
Οι εικόνες αυτές προσβάλουν τον Ορθόδοξο λαό και την νοημοσύνη τους…. φωνή λαού οργή Θεού!
[Πηγή : romfea.gr & orthodoxostypos.gr & https://www.triklopodia.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BB/]
===================
ΞΕΡΕΤΕ ΛΥΠΗΡΟΙ & ΟΛΕΘΡΙΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ, ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ‘ΠΗΔΑΛΙΟ’ (ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ) ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ;
ΑΜΕΣΑ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ-ΑΠΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΩΣΥΝΗ! Κ Λ Ω Τ Σ Η Δ Ο Ν !  ΧΩΡΙΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ….
«Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ»

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *