Η ομάδα Bilderberg είναι τρομοκρατική οργάνωση, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας (βίντεο)ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΎΣ ΓΙΑΤΡΟΎΣ!

3.67/5 (3)

Σχόλιο Διόδοτου: Ναι, μιλάμε γι αυτό το άντρο που συμμετείχαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης (2016 & 2018), Νίκη Κεραμέως (2019), ΕΛΙΑΜΕΠ (2019), Ντόρα Μπακογιάννη (2019), Άννα Διαμαντοπούλου κ.ά..

Η ζωή των ανθρώπων, ήταν πάντα οργανωμένη γύρω από τις δομές εξουσίας.Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ όμως, είναι  η σκοτεινή και εγωιστική εξουσία που βλέπουμε σήμερα, η ισχυρή εντολή χωρίς να δίνει το εκάστοτε πρόσωπο λόγο στην κοινωνία.Μια από τις μεγάλες στρατηγικές για τον έλεγχο και την κυριαρχία του πληθυσμού είναι ο φόβος.Στην Ελλάδα, τον ζούμε χρόνια τώρα, μέσα από όλα αυτά τα “πολιτικά καθάρματα” που συμμετέχουν, εκπροσωπώντας την Πατρίδα μας.Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκη Κεραμέως, είναι οι τελευταίοι που συμμετείχαν σ’ αυτήν την Παγκόσμια Τρομοκρατική ΓΙΑΦΚΑ και δηλώνουν περήφανοι για την συμμετοχή τους.Στην εξουσία που τους δόθηκε από τα αφεντικά τους, ξερνάνε τον τρόμο στον ελληνικό λαό…

Ο δικαστής κατά της μαφίας Ferninando Imposimato κατηγορεί την ομάδα Bilderberg για τρομοκρατία: “Η ομάδα Bilderberg είναι υπεύθυνη για τις επιθέσεις”

“Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα τώρα. Υπήρξε συνενοχή μέρους του κράτους με τη μαφία, την τρομοκρατία και τον ελευθεροτεκτονισμό (“Gladio” / “Stay Behind”: διεθνής οργανισμός που λειτουργεί από τη CIA). Όλα αυτά έχουν πλέον αποδειχθεί.

Το έκαναν αυτό, όχι για πραξικόπημα, αλλά για να ενισχύσουν την εξουσία. Αποσταθεροποιητική δημόσια τάξη για τη σταθεροποίηση της πολιτικής εξουσίας.

Η Ομάδα Bilderberg είναι μία από τις υπεύθυνες για τη στρατηγική της έντασης, και συνεπώς και των επιθέσεων. Η ομάδα Bilderberg είναι υπεύθυνη για τις επιθέσεις. (…) Κυβερνά τον κόσμο και τις δημοκρατίες αόρατα .”

observatoirefm.blogspot.com

Πηγή

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΎΣ ΓΙΑΤΡΟΎΣ!

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *