Η νόσος Covid-19, μπορεί να προκαλέσει Π Α Ρ Α Λ Υ Σ Η σε παιδιά (!) Καταφθάνουν τά ἐμβόλια τοῦ ΘΑΝΑΤΟΥ! Διαδῶστε! -ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΥΜΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ….ΜΙΚΡΟΜΗΧΑΝΕΣ!!! (βιντεο)τα νέα εμβόλια είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

5/5 (3)

Η νόσος Covid-19, μπορεί να προκαλέσει Π Α Ρ Α Λ Υ Σ Η σε παιδιά (!) σε σπάνιες περιπτώσεις, επειδή ο κοροναϊός μπορεί να ΜΟΛΥΝΕΙ τον νωτιαίο μυελό! Πώς ο coronavirus μολύνει τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ !!!!…..

Βορειοδυτική Αγγλία, έρευνα για το Covid-19 σε παιδιά, στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.
Η λοίμωξη από κοροναϊό μπορεί να προκαλέσει μορφές παραλύσεως σε παιδιά, σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις!

Σύμφωνα με τη μελέτη, το Covid-19 μπορεί να προκαλέσει ΠΑΡΑΛΥΣΗ σε παιδιά σε σπάνιες περιπτώσεις, επειδή ο κοροναϊός μπορεί να μολύνει τον νωτιαίο μυελό! 
Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ εξέτασαν νευρολογικά συμπτώματα σε 38 ασυνήθιστες περιπτώσεις Covid-19 σε παιδιά, κάτω των 18 ετών.
Οι ερευνητές μελέτησαν 38 περιπτώσεις Covid-19 σε παιδιά από οκτώ χώρες.
Βρέθηκαν σπάνιες περιπτώσεις σοβαρών νευρολογικών συμπτωμάτων που επηρεάζουν ορισμένους ασθενείς.
Τέσσερις ασθενείς πέθαναν μετά, από μια άλλη λοίμωξη, όπως η φυματίωση ή η MRSA [Χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο ανθεκτικό στη μεθικιλλίνη –Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) infection ].
Δύο από τα παιδιά έμειναν με παράλυση και δεν είχαν αναρρώσει κατά τήν δημοσίευση της μελέτης…
Το SARS-CoV-2 έχει προηγουμένως βρεθεί ότι, προκαλεί νευρολογικά προβλήματα σε ενήλικες ασθενείς, με παραλήρημα και εγκεφαλικά επεισόδια μεταξύ των αναφερόμενων προβλημάτων.
Ωστόσο, υπήρξε πολύ λίγη επιστημονική έρευνα σχετικά με τις νευρολογικές επιπτώσεις του Covid-19 στα παιδιά.
Συνολικά 38 παιδιά που είχαν θετικά αποτελέσματα για τη μόλυνση και είχαν εισαχθεί σε νοσοκομείο, αξιολογήθηκαν στην ειδική μελέτη, που έγινε σε οκτώ χώρες.
Τα περιστατικά εντοπίστηκαν μετά από μια παγκόσμια πρόσκληση για ασυνήθιστες περιπτώσεις Covid σε παιδιά που εκδόθηκε από την Αμερικανική Εταιρεία Παιδιατρικής Νευροραδιολογίας ( American Society of Pediatric Neuroradiology). 
Δεκατρία παιδιά ήρθαν από τη Γαλλία, οκτώ από το Ηνωμένο Βασίλειο, πέντε από τις ΗΠΑ, τέσσερα από τη Βραζιλία, τέσσερα από την Αργεντινή, δύο από την Ινδία, ένα από το Περού και ένα από τη Σαουδική Αραβία.

Πώς μολύνει ο coronavirus τον εγκέφαλο
Ο κοροναϊός μπορεί να φτάσει στον ανθρώπινο εγκέφαλο, αφού εισπνευστεί από τη μύτη ενός ατόμου και κολλήσει στη ρινική βλέννα του, σύμφωνα με μελέτη.
Είναι η πρώτη γνωστή απόδειξη ότι ο κοροναϊός μπορεί να μολύνει τους νευρώνες του εγκεφάλου, μέσω του βλεννογόνου.
Καθ ‘όλη την διάρκεια της πανδημίας, κατέστη σαφές ότι ο κοροναϊός, που ονομάζεται SARS-CoV-2, δεν προκαλεί μόνο αναπνευστική δυσφορία αλλά και νευρολογικά προβλήματα.
Για παράδειγμα, ένας στους τρεις αναφέρει συμπτώματα όπως απώλεια μυρωδιάς ή γεύσης, πονοκεφάλους, κόπωση, ζάλη και ναυτία.
Επιστήμονες στη Γερμανία πραγματοποίησαν αυτοψίες σε 33 ασθενείς που πέθαναν από το Covid-19 και μελέτησαν τη ρινική βλέννα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της μύτης – πάνω από το στόμα, εκεί όπου ο φάρυγγας ενώνεται με τη ρινική κοιλότητα – καθώς και δείγματα εγκεφαλικού ιστού.
Το γενετικό υλικό του κοροναϊού υπήρχε σε μεγαλύτερες ποσότητες στη βλέννα της ρινικής κοιλότητας, αλλά οι πρωτεΐνες ακίδων του SARS-CoV-2 – οι οποίες προεξέχουν από τον ιό (SARS-CoV-2’s spike proteins) και προσκολλώνται στους ανθρώπινους υποδοχείς για να μολύνουν τα κύτταρα – βρέθηκαν επίσης στον εγκέφαλο.
σε όλους τους ασθενείς έγινε σάρωση μαγνητικής τομογραφίας, μετά την ανάπτυξη συμπτωμάτων κάποιας μορφής, που κυμαίνονταν από τυπικό πυρετό έως προβλήματα μετακίνησης των άκρων τους και μειωμένη γνωστική λειτουργία.
Οκτώ από τα παιδιά δεν είχαν αναπνευστικά συμπτώματα όπως δύσπνοια ή βήχα, όπως συνήθως σχετίζεται με το Covid-19.
Τέσσερα παιδιά στη μελέτη πέθαναν μετά τη σύλληψη μιας άλλης λοίμωξης, όπως η φυματίωση και η MRSA, αφού το Covid-19 τα έκανε πιο ευαίσθητα.
Και δύο από τους νέους στη μελέτη έμειναν παράλυτοι, αφού ο ιός έφτασε στους νωτιαίους μυελούς και προκάλεσε φλεγμονή.
Ένα από τα παιδιά έγινε τετραπληγικό και βασίζεται σε αναπνευστήρα για αναπνοή μέσω τραχειοστομίας. Το παιδί τρέφεται επίσης με ένα σωλήνα γαστροστομίας στο στομάχι του.
Το δεύτερο παιδί εξαρτάται επίσης από τον αναπνευστήρα με τραχειοστομία, καθώς δεν μπορούν να αναπνεύσουν μόνα τους και τοποθετήθηκε ένας σωλήνας στο στομάχι τους, για να τα ταΐσουν.
Έχουν δυσαυτονομία, (δυσλειτουργία του αυτόνομου νευρικού συστήματος, dysautonomia) μια κατάσταση που δεν επιτρέπει την ρύθμιση του καρδιακού ρυθμού, της αρτηριακής πίεσης, της αναπνοής, της λειτουργίας και της θερμοκρασίας της ουροδόχου κύστης.
Είκοσι έξι από τα παιδιά έκαναν πλήρη ανάρρωση και έξι είχαν βελτίωση, όταν η μελέτη δημοσιεύθηκε στο περιοδικό The Lancet Child & Adolescent Health.
Προηγούμενη έρευνα έχει αποδείξει ότι ο ιός μπορεί να διασχίσει το αιματοεγκεφαλικό φράγμα και να εισβάλει στο όργανο και μπορεί επίσης να φτάσει στον εγκέφαλο μέσω της μύτης.
Ο καθηγητής Stavros Stivaros, (joint senior author) συγγραφέας της μελέτης, δήλωσε: «Είναι σαφές από τον αριθμό των παιδιών που έχουμε δει με το Covid-19, ότι οι νευρολογικές επιπλοκές είναι σπάνιες.
«Αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι το Covid-19 θα μπορούσε να είναι μια πιθανή διάγνωση, ακόμα κι αν αυτά τα παιδιά δεν εμφανίζουν τα κλασικά αναπνευστικά συμπτώματα του ιού.
«Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα περισσότερα παιδιά με νευρολογική ασθένεια που σχετίζεται με το Covid θα έχουν βελτίωση, αλλά παρόλα αυτά μπορεί σπάνια να συμβεί, αυτό που αναφέρεται στη μελέτη.
πηγή 17-12-20

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-9064367/Covid-19-children-cause-PARALYSIS-rare-cases.html?ito=push-notification&ci=61035&si=451208

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2020/12/covid-19-coronavirus.html

Καταφθάνουν τά ἐμβόλια τοῦ ΘΑΝΑΤΟΥ! Διαδῶστε!

Ὅπως μᾶς ἐνημέρωσε ἀξιόπιστη πηγή μας, καὶ δόξα τῷ Θεῷ οἱ «ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ» διαθέτουν πολλές, τὴν ἑπομένη τῶν Χριστουγέννων καταφθάνουν τὰ πρῶτα ἐμβόλια τοῦ θανάτου στὴν Πατρίδα μας καὶ τὴν Κυριακὴ 27 Δεκεμβρίου ξεκινοῦν, δυστυχῶς, οἱ ἐμβολιασμοί, οἱ ὁποῖοι οὐσιαστικῶς μόνον ἀνεπανόρθωτες βλάβες θὰ προξενήσουν σὲ ὅσες καὶ ὅσους κάνουν τὸ μοιραῖο λάθος.

video

https://www.brighteon.com/embed/e8561153-14d4-4ec6-8bc9-bdbd1879df00

odysseiatv.blogspot.com

Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο ! ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΥΜΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ….ΜΙΚΡΟΜΗΧΑΝΕΣ!!! Καρδιολόγος Α. ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Robert F. Kennedy Jr: τα νέα εμβόλια είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Θέλετε να γίνετε ένα ζόμπι γενετικά τροποποιημένο; ή ένα ζωντανό ρομπότ; (βίντεο)

Τα mRNA τροποποιούν το γενετικό υλικό και προκαλούν ανήκεστες βλάβες. 

« Κατά τη γνώμη μου αυτά τα νέα εμβόλια είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας , ένα έγκλημα που ποτέ δεν διαπράχθηκε με τρόπο τόσο κραυγαλέο μέσα στην ιστορία”

Και αυτοί που το επιβάλουν στους λαούς τους, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Συγκλονιστικά αποκαλυπτικές οι δηλώσεις του Ρόμπερτ Κέννεντυ, βρίσκουν παντελώς αδιάφορους ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ… ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ…

ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ… ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Μαθαίνω, πως στο Κέντρο Υγείας Μαραθώνα, ετοιμάζεται κοσμοσυρροή για εμβολιασμό.

ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ…

Υ.Γ.2. Όποιος μπορεί, ας σώσει το βίντεο, γιατί οι πληρωμένοι ρουφιάνοι των ανθελληνικών χόαχες, θα το κατεβάσουν.

Αυτό είναι ένα μήνυμα επείγον του Robert F. Kennedy Jr, γιου του Robert F. Kennedy κι ανιψιού του Προέδρου John F. Kennedy,προς όλους τους λαούς του κόσμου.

Το μήνυμα της δήλωσής του συνοψίζεται στο αποφύγετε το εμβόλιο Covid με οποιοδήποτε τίμημα, πάση θυσία!

Ο Robert F. Kennedy Jr μίλησε στις 14 Νοεμβρίου 2020 στον Theo Von.

« Θα ήθελα να τραβήξω κατ΄επείγον την προσοχή σας σε θέματα σημαντικά που σχετίζονται στον προσεχή εμβολιασμό κατά Covid-19” είπε.

« Για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού τα εμβόλια τα αποκαλούμενα mRNA της τελευταίας γενιάς επεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του ασθενούς και τροποποιούν το δικό του γενετικό υλικό, κάτι που ισοδυναμεί με μια γενετική χειραγώγηση, ήδη απαγορευμένη και θεωρούμενη ως τώρα ως εγκληματική,” πρόσθεσε.

« Αυτή η επέμβαση μπορεί να είναι συγκρίσιμη με τα τρόφιμα τα γενετικά τροπoποιημένα , μεταλλαγμένα, που ομοίως είναι πολύ αμφιλεγόμενα”, τόνισε.

« Αν και τα médias και οι πολιτικοί υποβαθμίζουν το πρόβλημα και απαιτούν το ίδιο ανορθολογικά ένα νέο τύπο εμβολίου για επιστροφή στην κανονική ζωή, κανονικότητα, αυτός ο εμβολιασμός με όρους υγείας και ηθικής παραμένει προβληματικός αλλά επίσης υπό όρους γενετικών βλαβών που αντίθετα με τις βλάβες που προκαλούνται από τα προγενέστερα εμβόλια θα είναι μη αναστρέψιμες και ανεπανόρθωτες” προειδοποίησε.

« Αγαπητοί ασθενείς μετά από ένα εμβόλιο mRNA άνευ προηγουμένου δεν θα είστε πια σε μέτρο να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα του εμβολίου με ολοκληρωτικό τρόπο” είπε.

« Θα οφείλετε να ζήσετε με τις συνέπειες γιατί δεν θα μπορείτε πια να θεραπεύεστε απλώς αφαιρώντας τοξίνες από το ανθρώπινο σώμα – ακριβώς όπως και ένα άτομο με γενετικό ελάττωμα όπως το σύνδρομο Down, το σύνδρομο Klinefelter, το σύνδρομο Turner. Ούτε να θεραπευτείτε από γενετικές καρδιακές παθήσεις, αιμοφιλία, κυστική ίνωση, σύνδρομο Rett κ.λπ. – επειδή η γενετική βλάβη είναι μη αναστρέψιμη!” ανέφερε.

Πρόσθεσε « αυτό σημαίνει φανερά ότι αν ένα σύμπτωμα εμβολιακό αναπτύσσεται μετά από έναν εμβολιασμό mRNA ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος θεραπευτής δεν θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε γιατί αυτές οι ζημιές οι προκλητέες από αυτόν τον εμβολιασμό θα είναι γενετικά ανεπανόρθωτες.

« Κατά τη γνώμη μου αυτά τα νέα εμβόλια είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας , ένα έγκλημα που ποτέ δεν διαπράχθηκε με τρόπο τόσο κραυγαλέο μέσα στην ιστορία” συμπέρανε.

« Όπως το είπε ο Dr Wolfgang Wodarg, εμπειρότατος φυσικός: Στην πραγματικότητα, αυτό το “πολλά υποσχόμενο εμβόλιο” στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων πρέπει να απαγορευθεί επειδή είναι γενετική μηχανική! ” τόνισε.

”Λοιπόν, θέλετε να γίνετε ένα ζόμπι γενετικά τροποποιημένο; ή ένα ζωντανό ρομπότ; Aυτό είναι επιλογή σας αλλά εγώ δεν το θέλω” κατέληξε.

O Robert F. Kennedy, Jr μίλησε στο Βερολίνο στις (29/8/20) σε μεγαλειώδη διαδήλωση κατά του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού. Σε δραματικούς τόνους μίλησε ο Robert F. Kennedy Jr:δεν θα πάρετε την ελευθερία μας, δεν θα δηλητηριάσετε τα παιδιά μας.Aπαιτούμε επιστροφή στη Δημοκρατία.

Βέβαια η Γερμανία για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο πήρε τα μέτρα της και απαγόρευσε κάθε διαδήλωση κατά των εμβολίων.

Ενώ οι κατά τόπους γκεμπελίστικοι μηχανισμοί έχουν αναλάβει δράση κατηγοριοποιώντας και τον Robert F. Kennedy, στα fake όπως και διακεκριμένους Γενετιστές που εκφράστηκαν ταυτόσημα.

Είναι το νέο ρεύμα νεο-μακαρθισμού είναι η νέα ναζιστική αποτύπωση της λεγόμενης έκφυλης τέχνης ή έκφυλης δημοσιογραφίας για ό,τι ανθίσταται.

Το fake σημαίνει σήμερα ότι δεν παίρνει ένα άρθρο, μια άποψη κι ας είναι από καθ΄ύλην αρμόδιο Νομπελίστα Επιστήμονα ή διακεκριμένο πολιτικό το οκ της Επιτροπής Λογοκρισίας του Καθεστώτος….

Κόβεται….

Αυτός είναι ο πλουραλισμός τους, η ανοχή στη διαφορετικότητα, ο σεβασμός στο διάλογο και στη δημόσια διαβούλευση, στην ελευθερία της έκφρασης και του τύπου που χωρίς αυτά δεν υπάρχει Δημοκρατία ούτε κατά διάνοια.

Είναι θεμιτή η διαφωνία αυτό που είναι μακαρθισμός είναι να φτιάχνεις μακροσκελείς λίστες με απαγορευμένους διανοούμενους κι επιστήμονες με απαγορευμένες ιδέες..

Οι Νεοσκοταδιστές απαρνούνται το Βολταίρο και το Γαλλικό Διαφωτισμό…

Επαναφέρουν την Ιερά Εξέταση και το Μεσαίωνα και η Ιστορία θα είναι αμείλικτη μαζί τους γι αυτό τον ανορθολογικό αναχρονισμό και πισωγύρισμα..

Από την άλλη ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι μηχανισμοί λογοκρισίας προπαγάνδας γιατί είναι αυτοί που πιστοποιούν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο ότι πρόκειται για έναν Αυταρχικό Ολοκληρωτισμό άνευ προηγουμένου.

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *