Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πρώτα σας το δείχνουν σε ταινίες και κινούμενα σχέδια, τηλεοπτικές εκπομπές και μετά σας το φέρνουν στην πραγματική ζωή. Επειδή πρέπει να σας στείλουν υποσυνείδητα μηνύματα για να σας κάνουν να το αποδεχτείτε. Ακριβώς όπως έκαναν στην 9 11. Γιατί άραγε το προέβλεπαν τόσα πολλά κινούμενα σχέδια και ταινίες ;

Υπάρχουν ιστορίες που φέρεται να είναι κάποιος που εργάζεται για το κρατικό σύστημα φυλακών όπου έχουν χοίρους γεωργίας που δεν το ήξερα και προσπαθούσαν να τους πάρουν στο ρυμουλκούμενο και οι χοίροι δεν είναι πολύ συνεργάσιμοι, είναι πολύ δυνατοί, θορυβώδεις και θα σε πολεμούν να σε δαγκώσουν. Στη συνέχεια κάποιος έρχεται με το φανταχτερό δισκίο και λέει ότι θα πρέπει να βάλουμε ένα τσιπ σε αυτά τα γουρούνια, ώστε όλοι μαζί πήραν μια ή δύο μέρες για να τα βάλλουν σε όλους τους χοίρους οι οποίοι ήταν αρκετά θορυβώδεις και ατίθασοι χοίροι, εξακολουθούσαν να λένε ότι πήραν αυτό το φανταχτερό δισκίο, το οποίο έκανε κάτι πάνω τους και οι χοίροι έμειναν ήσυχοι και έπειτα έκανε κάτι άλλο και οι χοίροι μπήκαν στο ρυμουλκούμενο ένα προς ένα χωρίς προβλήματα, χωρίς φασαρία και ένας άντρας ομολόγησε στον άλλον τον άντρα ότι δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο και όλη του τη ζωή δουλεύει με χοίρους, ενώ ο άλλος άντρας χαμογελάει, λέει ότι είναι ένα νέο πρόγραμμα που το δοκιμάζουμε ..

Αργότερα ανακάλυψε ότι η εταιρεία του επρόκειτο να θέλει όλοι να τσιπαριστούν μέχρι το τέλος του έτους στην δουλειά του, και όταν το άκουσε αυτό θυμήθηκε τα γουρούνια, γιατί τα γουρούνια ήταν πολύ υπάκουα όταν τους έβαλαν το τσιπ, λοιπόν, τι νομίζετε ότι θα κάνουν στα ανθρώπινα όντα, όλα για ένα πράγμα και όλα πρόκειται να είναι ένας αισθητήρας για να σας κρατήσει σε γραμμή συμμόρφωσης και αν καταλήξετε σε διαμάχες και μάχες και να ενεργήσετε ή να εκφραστείτε εναντίον τους, δεν θέλουν να το ακούσουν, θα σας κλείσουν απλώς μέσα.

THE YOUTH ARE READY TO EMBRACE THE MARK OF THE BEAST…

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *